Vera, hidd el nem lesz semmi baj, remélem azóta már kispapid is jobban van!
A babaszoba még sehogy se néz ki, csak a sötétítő van benne, meg a babakocsi, meg a hordozó meg kiskád.... Bár már a nagy szekrény alakul - az még apósomnál van - a kerete kb ok, ajtók kellenének rá meg fiókok
De ez a része már le is van lakkozva
(kispapim csinálta a 7végén) A pelenkázó-fürdető szekrényből még semmi sincs - vagyis talán az oldala
Még azt nem találtam ki - és ezt szerdáig ki kell, hogy mit díszítsek ugyanolyanra, mint a sötétítő függöny. Ha van 5letetek, szóljatok! (azért kell szerdáig, mert akkor megyünk a másik függönyért Jászberénybe és akkor vennék még egy keveset) Alapesetben a baldachin lehetne olyan, de én nem akaroooook! Folyton beleakadnék - meg ott lesz a pel-für szekrény a végében... neeeem... Több 5 letem meg nincs. Nem is csoda ilyen melegben.
Születési időpont:
mi okt 29-re vagyunk kiírva, de ugye az UH nov 5 körül írja ki, doktornéni szerint akkor is fog születni (szerintem meg csak kisebb lesz és októberi!) Csak az a bökkenő, hogy közben van halottak napja... azt azért jó lenne elkerülni...
Maradjunk az október huszonvalahanyadikában
Nekünk nincs ilyen családi kötődés, bár apósom októberi, de eleje, sógornőm meg nov 6 - meg ugye ott van a november hetedike ;) - de dokinéni szerint akkor ne szülessen
Úgyis akkor születik, amikor akar,csak egészséges és boldog legyen, no meg ügyesen menjen az egész! (mint Barbinak a friss kismamákban
Ablakpuci - nem puci??? kéne.. Nekünk sincs létránk... (kicsi a lakás) és ilyen nagy ló ablakok vannak (180x160 as egyben
Pussz:
Ann