A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Boldog Új Évet nektek is.

Steffi, ez a vérnyomás dolog tényleg nem vicc. Nekem is a sok fekvés segít most, mert amúgy a kávét nem bírtam/bírom. De már alig várom... Nekem nem terhesen is alacsony szokott lenni, de azért nem ájuldozom. Most délelőttönként azért kóválygok, ez a minimum, és nem bírok sokat állni. Érdemes méretni egy ideig a vérnyomásodat, mert 1 mérés nem is elég. Hátha tud valaki kölcsönadni mérőt.

Én is nosztalgiázok, Heni, mert ennyi idős terhes voltam, amikor Benével benttartottak a kórházban, hogy nehogy gond legyen a lepényemmel, és aztán pont a 38. hét első napján ki is vették Benét.
Ehhez képest nem tudom, most mi lesz, de szerintem idén már nem szülök :)

Vica, gratulálok!

Lányok, köszi a fájásos leírásokat, így azért könnyebb elkülönítenem...

mtunde

Sziasztok!

Mindenkinek kívánunk nagyon Boldog Új Évet sok szép pillanatot a babákkal és még több babócát a netezős anyukáknak!!! :D :D :D

Szégyen gyalázat, de úgy érzem átfogom aludni a szilvesztert.... :oops: Már most ragadnak a szemeim! :oops:

Millió puszi mindenkinek!

Áron & Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Kati: Nagyon ügyes vagy,hogy így visszahoztad a tejecskét!!!! A karácsonyi mizériátok, kész horror volt :-(( Olvasni is rossz volt.

Minden hófordulósnak Boldog Hófordulót így utólag!!!

Vica: gratulálok a 2. vonalzóhoz. Megint a Hegedűshöz jársz??

A képek szuperek egytől-egyig (Bocsánat, hogy nem sorolom fel egyenként őket)

Petikém már eszi, az almát, őszibarackot, krumplit és kap pótlésként tápszert az anyatej mellé, mert sajnos kevés a tejem. 1 szopira csak 60 grammot eszik, ami már neki kevés :-((( De próbálom úgy nézni, hogy 5 hónap 1 hetes koráig csak anyatejet kapott, van aki eddig sem bír szoptatni.

Ancsa: Küldtem privit a pelenkával kapcsolatban...

Kedves Cyber-csapat: Szeretnék nagyon Boldog ÚJ Évet Kívánni mindenkinek!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Még 1: Memme és Tünde gondolok rátok és nagyon szorítok!!!

A sógornőm holnapra van kiírva, de még egyenlőre semmi jelét nem mutatja a kiscsaj, hogy szeretne kibújni, így izgulok őérte is.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Hanna!
Megértelek. 3 éve ilyenkor mi már aludtunk. aztán éjfélkor felkeltünk etetni, meg boldog új évet kívánni... :lol:

Kép
Kép
kriszta36

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

csak halkan jegyzem meg, hogy ma nagy bar...m voltam. (lányok nem voltak velem) Ma olyan ideges voltam valami miatt, hogy még saját magam is nehézen viseltem el :oops: :oops: :oops: Ennek majdnem egy óriási baleset lett a vége. :oops: Hajszáll híjján majdnem belémjött egy villamos + egy autó és majdnem nekimentem egy álló ajtónak. (átmentem a piroson ugyanis :oops: :oops: :oops: azt hittem csak sárga lesz ) Jobbra balra farolgattam a havas úton. Már mindenki dudált, én már a reccsenést is hallottam lelki füleimmel. Lehet nekem sem ártana egy alapos kivizsálás, de nekem agyilag. :oops: :oops: Bocs, hogy ilyenekkel terhellek titeket, de nekem még most is remegnek a lábaim.
Bezzeg DE mikor a lányokat szánkózni vittem autóval, úgy mentem, mint a hímes tojásokon. :oops: Még egy ilyen gyagyást!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Banyek! Remélem az idegesség elmúlt és te is jobban vagy lelkileg! Vigyázz magadra nagyon, csak egy van belőled és az pótolhatatlan! Jellemző,hogy a többiek is csak dudálnak, no tolerancia...
Már nem sok van ebből a szar évből!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Fúú Veronikusz, örülök, hogy nem lett baj!!!

Na, csajok, idén már nem szülök, ez már tuti :) De még 1-2 hétig azért nem is akarok. Drukkoljatok csak Memmének!

mtunde

Steffi: csatolok 28. heti pocakos képet

kriszta36: köszi az üdvözlést! Hm, érdekes recept: mézes gulyás ;)

vica10: köszi a köszöntést. Egyre több jó hír Várnai Gabiról, és ez biztató :)

barimami: köszi az üdvözlést!

Cukipofa: :) azért puhítom a jóembert :) mondom majd neki a bogyókat is!

Veronikusz: vigyázz magadra! Veletek találkoztam már a Kútvölgyiben, a két gyönyörű kislányodra nagyon emlékszem! De akkor még nem tudtam, hogy erre a fórumra fogok vetődni ;)

Mi itthon kettecskén (hármacskán) szilveszterezünk, tejjel (én) és teával (Kedves) fogunk koccintani. Délután sétáltunk 3-4 órát a Margitszigeten: gyönyörű volt, havas minden, az őzikék pedig virgoncan kéregettek almát az őket etető sétálóktól.

Még egyszer mindenkinek szépet, és jót az új évre (is) ! Kép
linocs

Frissiben az új év kapujából nagyon sok boldog pillanatot, egészséget, sok átaludt éjszakát, egészséges kisbabákat kívánok a Cyber Családomnak és szintén sok-sok egészséges újszülöttett és végre békét és nyugalmat az Ötödik emelet minden kedves dolgozójának!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Borsa, csak azért, hogy minden kívánságod így teljesüljön idén, teszek fel képet:

Kép

Kép

Kép Tegnap (tavaly :-)) kirándultunk egyet Ákossal. Nagyon élvezte, hogy minden tiszta jég...

Veronikusz, nagyon rosszul hangzik ami történt, szerencse, hogy nem történt baj! Magadra is vigyázz, hisz a fürtöskéknek Rád van szüksége leginkább!!!

Memme, remélem már hármasban isszátok a gyerekpezsgőt az ötödiken! :D

Tünde, Ádám a 37. hét végén született. :wink: Azért mégis jobb lenne január közepén az a szülinap, nem itt az ünnepek után közvetlenül. Különben is, most Memméért izgulunk, utána meg miattatok, jobb ez így, hogy mindig van egy "ügyeletes" kismamánk. :D

Linocs, csinos a pocak, szép mérete lesz Neked is! Olyan jó ezt látni! :D

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok!!!

Mindenkinek sok, sok egészséget és nagyon, nagyon boldog új évet!

Veornikusz,
megy mail!

VAli,
szuperek a képek!!!!

Linocs,
Margit szigeten?
tényleg? mikor?
mi is ott voltunk?
Lara nagyon élvezte!!! de nem mentünk el az állatokig, mert nagyon esett a hó!

Cukorfalat,
holnap, vagy ma válaszolok.
ok?
köszönöm.

most már megyek aludni, mert Larának nem lesz holnap, vagyis ma kedve tovább aludni, bár amúgy is mostanában szoktam lefeküdni.
úgy izgultunk, hogy mit fog szólni a petárdákhoz, mert tavaly ilyenkor úgy félt, csak úgy hullámzott a pocak.
most délután felébredt rá, de az este simán telt, remélem így is marad!

puszi

ancsaboszi

SZiasztok!

Boldog Újévet mindenkinek!!

Sajnos Enci beteg lett, vendégektől elkaptuk :evil: :evil:

VICA!!!!!!!!!!!!!!HURRÁ :D :D :D gratulálok és minden jót kívánok!!!!Ricsinek is üzenem :D és vigyázzatok magatokra!!!!
Millió puszika!!!

Linocs! Gratulálok! Fruzsi lesz.?...nálunk hugica lett volna Fruzsi :cry: de majd idén remélem.....

most többre nem jut idő,majd jövök

puszi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánunk.

Csak elteltek az ünnepek,volt benne jó és rossz egyaránt :?
A jó az volt, hogy együtt volt a család a rossz az volt, hogy mind a két kocsinkat összetörték :evil:
Az én kocsimban nem lett akkor kár mint apáéban. Ráadásul amikor apával történt a karambol,nos mi is a kocsiban voltunk a Viktorral.De szerencsére az ijedség nagyobb volt.
De ennyit rólunk.
Megyek a fiam felébredt,este jövök.
puszi mindenkinek

valentina

Hahó!
Boldog új évet!

Veronikusz! Vigyázz magadra légyszi. légyszi. Fürtöskéknek kellesz még egy darabig.

Valentina!
Szegények. És ezt mind az ünnepek alatt?

Gabi!
Szegény Enci! most lábalt ki egy bajból, most meg mindjárt itt az új. Nayon beteg? Láz?

Vérnyomás: Én úgy vagyok, mint Tünde. Alapjáraton alacsony, így aztán nem nagy a változás. Csak annyi, hogy most nem kávézom annyit. Nekem is engedi anyós-védőnő, de úgy vagyok vele, ha kibírom, akkor inkább nem. Na de azt nem mondom, hogy soha. :wink: Bár most inkább teával próbálkozom. Pankával ugyanez volt. Reggelente szinte süketen jártam dolgozni, annyira be volt dugulva a fülem. Először azt hittem magas a vérnyomásom, aztán a körzeti felvilágosított, hogy nem. Most már van mérőnk. Kb. 90/60 szokott lenni. MIndegy, túléljük. Én próbálok majd aludni, de a főnököm mit fog hozzá szólni? :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Vérnyomáshoz eszembe jutott még, hogy a zöldtea jobb, mint a fekete. Leaglábbis nekem az egész jól felvitte és tartotta. Meg a kóla :oops:
Csak ezektől meg a gyomra ég az embernek. Semmi sem lehet tökéletes. Bár Steffinél legalább ez még nincs :)

mtunde

Vica, a lényeget elfelejtettem hajnalban! Gratulálok a Pocaklakóhoz!!!

Kati, ügyes vagy a tejcsivel, büszke lehetsz magadra!

Memme, reggel sokat gondoltam Rád. Ádi elkezdte formálni a hangokat, és folyamatosan azt gögicséli, hogy memmememme, nennenennne. Így sokat emlegetett Téged! :lol:

Valentina, remélem túl vagytok ezen a rossz szérián! Örülök, hogy nem történt semmi baj Veletek!

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Olvasni most nincs időm, de BUÉK!!!

Majd jövök
Brigi Kép ESIK A HÓÓÓÓ!!!!!

Kép Kép

Kép
vkbrigi

BÚÉK A CYBER CSAPATNAK!

Friss hírekkel - kibújt babával - még nem szolgálhatok, csak időnként távozgató méhnyakdugó és jósolgatás. Időben vagyunk még egyébként, bár én már szeretném újra érezni pl. a hátonfekvés örömeit, vagy hogy kényelmesen elférek a fürdőkádban és a hegyen sétálva nincsenek statikai gondjaim...

De hát látom VICA, hogy egymás kezébe adogatjuk itt a szülőszoba kilincsét... :) Gratulálunk!

Erről jut eszembe :D , hogy amikor Tóth doktor elkeresztelt bennünket cyber-lányoknak, és arról is beszéltünk, hogy jónéhányan ebbőla csapatból már nem az első körüket futják itt az ötödiken, sőt megvannak a további szándéknyilatkozatok, akkor Vidadoktor továbbfűzte, hogy hát ez az a húszegynéhány kismama, akik eltatják az osztályt... :D

Tünde, a császár utáni szüléstől parázóknak üzenem, hogy az unokahúgom császárral született, a húga meg természetesen és SEMMI gond nem volt. És ezzel nincs egyedül. És AZ A FELELŐTLENSÉG, AMIKOR MÁSOKAT BELE AKARUNK KERGETNI A PARÁBA, PUSZTA JÓ SZÁNDÉKBÓL.

Veronikusz, hm, remélem nyoma sincs már a tegnapinak.

Tündérke nagyon elegantos volt... :) Ádám meg teljesen kölykös lett, mióta nem járt erre. De a szeme még ugyanaz.

No megyek gyereket várni.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok Cyber Csapat!

BUÉK!!!!

Memme: nagyon tetszik az elköszönésed... "no megyek gyereket várni" sokszor gondolunk Rátok!

Tünde: persze Rátok is, de ahogy írtad nektek még van idő.

Vica: gratulálok a második vonalzóhoz, remélem idén nekem is lesz majd még egy.

Ruhácska: nővérkém kislányától örököltük a karácsonyi rucit, ő ajándékba kapta. A cipőcskén is karácsonyfa van. Nagyon aranyos volt benne és köszönjük a dícséreteket.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Memme
Az első mondatod csalóka volt, mert gyorsan olvasva azt hittem már megszületett Eszter, de látom még várja, hogy méghavasabb legyen a táj! :wink:

Kriszta
10-ig birtam....!!! :D :D :D
Jól érzed magad?

Veronikusz
Nem haragszom, de megvesztegethető vagyok ám....! :wink:
Vicces volt, amit írtál és van humorérzékem! :D
Egyébként gyakran van, hogy párom szüleinél Budán a hegyen süt a nap itt (Budapesten :D )pedig alig látni úgy zuhog!

Zill
Boldog hófordulót Zénónak!
Kérhetném esetleg Karácsonyra, hogy legalább egy pici képecskét hadd lássunk Zénórol. :roll: :D :D :D

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
:D :D :D még szerencse, hogy ilyen jófej csaj vagy :D :D :D
mivel tud téged az ember megvesztegetni???? :D :D :D
Furcsa, hogy ilyen szélsőséges időjárás van egy városon belül! :shock: :wink:
Különben hogy vagytok? fogak? jól értem hogy tegnap 10-ig voltál fent? :wink: én se bírtam ki éjfélig. Sőt! nálunk senki sem :lol: :lol: :lol: az éjféli durrogásra, mi már a másik oldalunkra fordultunk. :lol: :lol: :lol:
Viszont így, DE 4-esben felmentünk a Normafára szakadó hóesésben szánkózni + rétesezni!!! :D :D :D Tök jó volt. :D
Viszont DU már el is ment az uram dolgozni :oops:

Új Pocakosoknak nagy GRATULA!!!! jó egészséget NEKIK IS!!!!

Lányok!
annyira aranyosak vagytok hogy így féltetek. Őszintén szólva egy hatalmas leba...ást jobban megérdemeltem volna :oops: :oops: :oops: többet nem lesz ilyen!!! kisdobos becs' szó :D

Ancsa!
Szofi babája Sári Baba, Kata babája meg Betti Baba, mert neki ez már a 2. (első: Panni Baba)
Igen szeretik. :D

Linocs!
Dereng valami, hogy ült ott Mészinél egy kismama pár hónapja mikor ott jártunk, de csak homályosan . Örülök, hogy bővült a Mészis csapat. :D A legjobbakat kívánom nektek!!!
Szép a pocid! :D

Vali!
Szuperek a képek!!! Aztaaaa micsoda szöszke hajacsak!!!! :D:D:D:D:D:D Tündéri!

Remélem nem hagytam ki senkit!!!

További szép estét!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok, en mar irtam nektek regebben, azota inkabb csak olvasgattam, lassan telnek a napok/hetek, en is a Meszis csapatot erositem, ha minden jol megy, most a 17. hetet taposom, mostanaban kezdett el latvanyosabban noni a hasam, a vernyomasom nekem is alacsony, ma pl meg nem is birtam rendesen felebredni, biztos a havazas is teszi...en szoktam kavet inni, igaz, csak nescafet, az nem annyira eros, naponta kettot...
linocs, te voltal a genetikan? hanyadik heten csinaltak? engem jan 10-ere hivtak be a shopf mereisek, az lesz a 18.hetem, kicsit aggodtam, h nem tul keso-e, de mondtak, h a 20. hetig lehet megcsinalni...
olvastam a tablotokrol meg a karacsonyfarol, es azota voltam bent a korhazban, lattam is, nagyon jol sikerult, gratulalok!
Nagyon Boldog Uj Evet kivanok Nektek!
Kép
banana

Sziasztok!

2008ból is boldog új évet az egész társaságnak!

Linocs! Szép pocak! :lol:

Vali! Ádám haja még minidg fantasztikus!!! :lol:

Veronikusz! Akkor tőlem kapsz egy ejnye-bejnyét! No és persze vigyázz magadra!!!

Kati! Nagyon ügyes vagy a tejcsivel!!! :)

Vica! Gratula a második vonalzóhoz!!! Tök jó, hogy megint egyre több a kismamink!!!

Memme! Neked még mindig mennek a drukkok, reggel direkt bekapcsoltam a gépet, hogy megnézzem, Eszter lett-e az év első babája. De nem. Talán majd most éjjel??? :wink:

Snowwhite! Nekem is nagyon tetszik Tünde ruhája, még a páromnak is megmutattam, milyen helyes!

Hanna! szerintem semi ciki, hogy aludtál, tavaly mi is éppenhogy csak fent maradtunk éjfélig, aztán kidőltünk.

Steffi! Vigyázz magadra!!!

Remélem nem hagytam ki senkit... :oops:

És akkor néhány kép Lénáról:

Persze azt a csomagot bontotta ki először, amit én kaptam...
Kép

A sátrában:
Kép

Rajzol:
Kép

Indulunk anyósomékhoz:
Kép

"Kis" karácsony ott... (mondjuk jó sokan voltunk...):
Kép

Ja, és tettem fel egy vidót a blogba, szerintem érdemes megnézni...

Emano, Satuk, este, ha alszik Léna elüldöm a tablót! Van még, aki nem kapta meg?

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

köszönöm, tényleg, mindjárt 4 hónaposak leszünk. :) Kép

most ez a kedvenc képem róla. Veletek is minden oké?

Kép

Kép
zill

Sziasztok!

Normafa-rétes. Hmmm. Az nagyon jó. Mi délután sétáltunk a hóban itt a környéken, de az is nagyon jól esett. Szép idő volt ma! Főleg délután már nem is zuhogott a hó.

Én is alig éjfél után feküdtem le, és az éjfelet is csak egy film miatt vártam ki, nem az éjfél miatt :)

Memme, azért ha a nyákdugó távozgat, az jelent valamit... :)

mtunde

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök.

Mindenkinek boldog új évet!!!
Nagyon sok boldogságot és egészséget!

Lara ma éjszaka a szobájában fog aludni! godnoljatok ránk!!
Délután Apa áthozta már Lara ágyát, a gép perceken belül ki lesz kapcsolva és Ő meg kiköltözik a szobából.
Így nem tudom mikor tudok majd jelentkezni, és mivel a hálóba kerül így onnan majd nem tudok éjszaka jelentkezni.
szóval majd jövök ha tudok.
Csak igazoltan leszek távol. :wink:

mindenkinek sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Memme,
:lol: :lol: :lol:
nekem este elment a nyákdugó, másnap este már kint volt Mica :wink:

Mi 11-ig bírtuk, félig nézett Poirot után aludni mentünk. Mica felületesen aludt, csak hajnalra aludt el mélyen. pezsgő ma du. 4-kor lett kibontva, nem kölyök típusú :lol:
nálunk szánkópálya van a telken, Mica ki is próbálta már az örökölt 80! éves szánkót!

Zsófi,
micsoda nőci!! :lol: csomagerdő!!

Veronikusz,
tessék vigyázni!!! Hármaska leendő anyukájára szükség van!!

Valentina,
jobb új évet!! 2 kocsi törés az sok.. :oops:

Hanna,
szívesen küldtem a tuti-tuti receptet!! :lol:

Banana,
de jó hogy jöttél!!

Gabi,
Encinek gyógypuszkák mennek!! inkább maradnának otthon az ilyen vendégek!! :evil:

Tünde,
drukkolunk, hogy békés, szép legyen az utolsó néhány napotok!! :lol:
simán lehet 2.-nak hüvelyi szülés, a 3.-nál 2 császár után már nem mennek bele.. ne hagyd, hogy elrontsák a kedved!!
nekem vajúdáskor hajnaltól alhasi görcseim voltak, olyan kakálnom kell érzés, de mégsem.. aztán meg kifejezett fájdalom másodpercekig, aztán 10-20 perc semmi, ekkor kezdtem felírogatni a fájások idejét, hogy lássam, merre haladunk.. :)

Steffi,
tényleg jó lenne egy kölcsön vérnyomásmérő.. vigyázz Magadra!!!

Zill,
micsoda szemei vannak Zénónak!!

Linocs,
mi papásan szültünk, a legboldogabb napja volt a páromnak, pedig nem bírja a vért normálisan.. ahogy érzi a Párod, az lesz a legjobb Mindkettőtöknek!!

Vali,
szőke hercegetek gyönyörű!! Ákos meg vagányan nyomja!!!

kati,
hogy vagytok? tejcsihez drukkolunk!!!!!

Eniék Mindenkit puszilnak, túl vannak a dobozrengetegen :) :)

BUÉK kedvenc kórházunk 5. emeleti dolgozóinak és az összes fórumolvasónak is!!

KépKép
Kép
gyuzso

Mi azt kértük a Jézuskától, hogy adja meg RotyiKomának a címünket és most 4 napja van már kakink, sőt 2 is... :lol: :lol:
le kellett ma mosni fürcsi előtt, mert nem volt értelme popsitörlőzni.. :lol:
kis dolgok az életben! :wink:

Ancsa,
megy a drukk a nagylánynak!!!

KépKép
Kép
gyuzso

v30: köszi! A 4D-s dokinő szerint Fruzsi 2 héttel nagyobb a koránál, és akár 4 kg-os is lehet majd születésekor, és szép nagy feje van, és hosszú combja. Hm a nagy fej, és a 4 kg akkor egy kicsit megriasztott, de a lényeg, hogy a kisasszonyka egészséges legyen! Nagyon helyes Ádám, nagyon elevennek tűnik!

Ancsaboszi: olyan 2 óra körül mentünk ki, aztán ott voltunk kb. 4 órán keresztül. Kispöttömös csapatot nem láttunk. Ezek szerint a közelben laktok valahol? Vagy ez elhamarkodott következtetés ;)

nemes gabriella: nem olvastam vissza annyit, hogy tudjam, mi történt Veletek. Bocsánat! :oops: De idén biztos minden sikerül!!!!

kriszta36: a vérnyomásom nekem is alapjáraton alacsony, de valahogy ha a dokihoz érünk mindig magas lesz (persze, mert mindig későn indulunk el, és persze olyankor van a legnagyobb dugó a városban), úgyhogy most vérnyomásmérésre vagyok kötelezve. Kaptam is vérnyomásmérőt a szüleimtől, úgyhogy látom, hogy tényleg csak a dokihoz érés izgalmai viszik fel a vérnyomásom. Általában 100-115/70-85 körül szokott mozogni, úgyhogy én is álomkóros vagyok. De most már nem dolgozom, úgyhogy aludhatok kedvemre :)

memme: kitartást! a nyákdugó távozgatás az jó jel (azt mondják)

Veronikusz: igen-igen kb. 2 hónapja volt, hogy ott voltatok Ti is. Köszi a pocakdícséretet, a 28. hét óta nagyot nőt, pedig akkor sem volt kicsi. Ma lett a csajszi 31 hetes :) és köszi a jókívánságokat!

Banana: voltam genetikán, mivel „öreg nyanya” (35) vagyok, és addig mondogatták a hozzáértők, hogy jobb lenne, habár minden értékem rendben, hogy elmentem nagynehezen. Én is a 17.-18. héten voltam, csodálkoztak is a genetikusok. Írok privit, milyen volt. A lényeg, hogy ne izgulj! Nem annyira rossz, mint amennyire tart tőle az ember lánya!

Zsofizsofi: köszi a pocakdícséretet :) Nagggyon helyes csajszi Léna!

Zill: nagyon komoly a fiatalember :)

Ancsaboszi: kitartást a különalváshoz!
linocs

sziasztok,
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!

vica: beszéltél már Hegedűs dokival? van valami új hír? sikerült a meglepi UH kép karácsonyra?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Zill
Végre, Végre!!!!
Mekkorát nőtt Zénó!!!Csudi szép kismanó! :D
Nagyon aranyos vagy, hogy meghallgattad szerény kérésem köszönöm!

Zsófi
Csudi édes Léna és nagyon kislányos a rucija is :D
Nagyon szép az új vonalzód! :D És mióta rövid a hajad? :shock: (bár még nem találkoztunk, de eddig minden képen hosszú volt!)

Veronikusz
Alapjában véve bármivel megvesztegethető vagyok :wink:
(ezért is vannak politikai ambicióim... :D )
Vezetés: Vigyázz Magadra ezek a dolgok olyan gyorsan történnek...

Dóri
Drukk a kistesóért! :D

Hanna

Kép
hanna09

Gyuzso
Mi is ilyesmiket kívántunk... :D
Ilyenkor még fent?

Kép
hanna09

Sziasztok!!!

Memme,
nyákdugó??az már jóó!!Igaz nekem szülés előtt 2héttel elment.....

Linocs,
üdv a csapatba

Zsófi,
édes a csajszi!!!

Veronikusz,
tessék óvatosan vezetni.....

Vali,
nagyon édesek a gyerkőcök,Ádám nagyot nőt

Tünde,
hogy vagy?

Kati?tejci

Eniék ezek szerint beköltöztek........

Borsa???

emano/Andi
KépKép
emano

Kép
ezt az egeret kapta karácsonyra :lol: :lol:

Kép
anyék porszívóját el akarják venni....

Kép
a sütifalóm :lol:

Kép
mai séta

emano/Andi
KépKép
emano

Zill
Mai képek Kép

Kép

Kedvenc Garfieldünk,a hogyan mi nézzük...
Kép

és ahogyan Ő néz....

Kép

Kép
hanna09

Hmm, igérem egyszer megtanulok képeket feltenni... :oops:

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Linocs!
Köszi a képet, helyes kis pocakocska!

Gabi!
Gondoltam ma Rád (is) remélem minden oké :?:

Vali!
Jajj, de édes ez a kölyök! Nagyon helyes kisfiú! Mérlegelni jártok még, mit mondanak?

Aggódok! :lol:
Most vérnyomásmérő kölcsönkérésben vagyok, egyenlőre reménytelen az ügy, de nem adom fel. Egy időben mindennap mértem a legdurvább 60/50 valami ilyesmi... Jövő héten megyünk dokihoz!

Memme!
Nem csuklasz nagyon? Én is jó sokat emlegetlek, gondolok rád! Nyákdugó hm... Nekem szerdán kezdett elmenni és vasárnap reggel lett meg Martin. De szerintem a héten meg lesz Eszter :P

Veronikusz!
Nem is írtam, milyen helyesek a lánykáid! Kata milyen nagylány, őrület! Férjednek most kemény hónap lesz? Már úgy értem a szokottnál is keményebb...

Zsófi!
Nagyon jók a képek, édes a kislányod! Huncutság van a szemében!

Zill!
Hát szép, nagy barna szemekkel Zénó sem áll rosszul! Nagyon szép baba! Milyen pici! Mármint az enyémhez képest.

Ancsa!
Drukk az éjszakáért azért majd jelentkezz, ha tudsz!

Zsu!
Az ember anyaként megtanulja értékelni a világon az apró dolgok örömeit, más ezt nem is értheti! Örülök, hogy rendeződött ez a dolog!

Na mára ennyi, lassan lépek. Én tegnap ill. ma fél 2ig voltam fent, szegény párom meg 4:30 kor ébred reggel :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emano!
Mekkorát nőtt a fiad! Helyes kis legényke lesz ő is!

Hanna!
Hú Áron.. Ezek a szemek, hihetetlen! Mondták már, hgoy kiköpött Te?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Már itt is a gép, és müködik. Lara alszik, igaz már egyszer felkelt, de Apa lassan jön aludni, így nem tudok visszaolvasni.
REmélem azért lesz rá időm.

Sok puszi nektek!

ancsaboszi

Sziasztok!

Na még nincs itt, ezért elkezdem a visszaolvasást!

Memme,
Megy a drukk ezerrel!!!
Komolyan távozott???? Akkor lassan már csak Apa ír, nekem este távozott, és aztán hajnali 5-kor meg elöntötte a szobát egy kisebb patak! :lol:

Vica,
De jó, de jó!!! Gratulálok! Nagyon szép a vonalzód! És ezért a hiányzásod most az egyszer na jó, 9 hónapig igazolva! :lol: és még egy kicsit!

Linocs,
Mi a III. kerületben lakunk az Árpád híd budai hidfőjénél!
Ti?
4 órán keresztül sétáltatok?
Hú hát mi 1 körül mentünk, akkor elkerültük egymást!

Tünde,
Édes ez a mini vajúdás!
Figyi.
Felteszel egy táblát mielőbb ismét anyai örömök elé nézel, olyan jó lenne látni!

Borsa,
Köszönjük a receptet!!!
Hú én sokáig kerestem hogy milyen legyen a baba, majdnem mindenünk rózsaszín, így gondoltam nem árt egy kis változatosság! 8)

Steffi,
Jó ez a képeslap!
Hú ez a vérnyomás nagyon kemény, nekem is volt ilyen mikor 2005-ben korházban voltam és a 150/100 után már ugyan jól voltam de véletlenül elfelejtették kivenni a gyógyszerekből a vérnyomáscsökkentőt, és amúgy az én amúgy sem túl magas vérnyomásom lecsökkentették.
Hajrá Sega!!! :wink:
na kipróbáltad a tejcit? tessék pihenni!!!!
puszi

Paklincs
Nagyon édes vagy!
És puszi nektek! Lara sem bírta először a brokkolit, de már megszokta és imádja!

Heni,
Nagyon helyes,
Ha még kép is lesz, akkor esetleg eltekintek a beírástól is! :wink:

Kriszta,
Az jó, akkor nem csak én csinálok hülyeségeket, de neked van mentséged, nekem nincs!
És hogy ízlett a mézes leves?
Mandala kint van?

Réka,
Hogy vagytok?
Képek???
Már olyan rég voltál???

Cukipofa,
Gratula a tejecskéhez és a kuszáshoz!!!!!! Nagyon ügyes vagy!!!! Minden tiszteletem!!!

Veronikusz,
Tényleg?? A miénk is Sári és a másik név az Panna lett volta, de a szőke miatt lett Sári! :lol:

Gabi
Boldog hófordulót Encinek!!!
És nem reméljük, hanem tuti!! Én nagyon szorítok! Látod Krisztának is bejött!!! :wink:

Banana,
Jó hogy jöttél megint.
Mért tűntél el?

Zsófi
Annyira nagy már Léna, igazi kis hölgy!!
Olyan édes!

Zill,
Ezek a szemek!!!

Gyuzsó
Az tök jó! Örülök, hogy teljesült a kívánságod!!!
És hol vannak a szánkós képek!
Nekünk még nincs szánkónk, de holnap veszünk, ma és tegnap is babakocsival sétáltunk, de Lara imádta a havat!!!

Emano
Nagyon édesek a képek!
Jézuska hozta a sütifalót?
Szereti Balázs? Larának a Mikulás, és azóta ez az egyik kedvenc!

Hanna,
Annyira édes Áron!!! Meg kell zabálni!
Álommanók oda értek már?

Na látom közben senki sem ébredt fel, és remélem mindenki jól alszik :wink: , Apa még tévézik, ezért sikerült!
Na megyek.
Sok puszi!!!

Ancsa

ancsaboszi

Kedves Lányok!
Tudatni szeretném mindekivel, hogy az éjszaka memme kisleánya megszületett. 2008.01.02. 04:28-kor érkezett erre a világra Eszter 4570 gr. és 60 cm. mindketten jól vannak. A többiről majd memme beszámol. (szerintem gyönyörű szülés volt, újra megtörtént a csoda) :D :D :D :D
(hála a sok positiv energiáért)
Vendég

Isten hozott picilány!!!!!!!!!!!!!
Gratulálunk!!!Sok boldogságot,jó egészséget!!!!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Ilyen hírre jó jönni!!! GRATULÁLUNK MEMME ÉS ESZTER!!!!!!!! Köszönjük Erika a friss híreket! :P :P :P

Steffi: nekünk van rendes felkaros vérnyomásmérőnk szívesen kölcsönadom, mert mi most nem használjuk, ha gondolod priviben lebeszéljük az átadás helyszínét, időpontját.

Emano: Tündének is pont ilyen egere van, még pocaklakós korban kapta, de nagyon szereti. Nagyon jók a fotók, milyen nagyfiú már Balázs.

Hanna: Áron csodaszép, és milyen jól kinyomja magát!

Zill: Zénó is nagyot nőtt, gyere gyakrabban, ha tudsz.

Ancsa: Tünde most hétvégén megy külön szobába, remélem nálunk is simán megy majd minden. Bár nekem hiányozni fog a szuszogása, de már zavartuk egymást éjjel, így jobb lesz mindenkinek. Egyszer már találkozhatnánk, mert nagyon közel lakunk. Bár a téli fórumos sétában is benne vagyunk.

Majd még jövök.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Zsófi!
Nagyon kis helyes Léna. Olyan szép kis ruhái vannak. :D és micsoda sátort kapott!!!! :D

Zill!
Nagyon kis cukkancs :D

Memme, Tünde!
Katánál már nem emlékszem, de Szofinál az első IGAZI fájásnál – SZÜLÉS ELŐTT 30 PERCCEL - távozott nekem a nyákdugó :D fokozódik az izgalom :D jaj de izgi!!!!!
Memme!
Bejelentkezést kérünk most reggel!!!!!!! :D

Ancsa!
Milyen volt az első KÜLÖN töltött éjszakátok???? :D

Hanna!
Hát ez a kis pofi!!!! :D:D:D:D:D:D micsoda szájacska!!! :D:D és ez a tekintet!!! :D:D:D
Ez komoly???? Politikus akarsz lenni???? :shock: :shock: :shock: :wink:

Kati!
Tejecske??? Nagyon drukkolunk!!!

Emano!
Nekünk is ilyen FP bödönkénk van :D
Szuperek a képek. Nekem a babakocsis behavazott tetszik a legjobban. Annyira ééééédes! :D

Steffi!
Jövő héten feltétlenül jelentkezz doki után! Különben van olyan vérnyomásmérő, amit egy napra kölcsönadnak és FOLYAMATOSAN MÉR!!!! A NAGYNÉNÉM is ilyet kapott az orvosától. Egész nap rajta volt. Remélem minden rendbe jön hamar!
Ja ne is mond!!! :oops: :oops: Egy vagon kajával indítom folyton „útnak” hogy legalább ne éhezzen, ha már egyszer aludni nem fog mostanság. :oops: :oops: :cry: De ez mála JÚNIUS 1-ig így lesz. :cry: :cry: :cry:

Fúúúúú!

MEMME!
Csak most értem a lap végére!
HATALMAS GRTULA ESZTERHEZ! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!

TÜNDE!!!!
LASSAN TE JÖSSZ! :D de azért még egy kicsit várjál! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

de jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!! huráááááááááááááá!!

Köszönjük Erika a jó hírt!!! Pusziljuk Őket!!

Linocs,
csini pocakod van!! nem kis darab! :wink:

Hanna,
ÁronBaba mekkora!! de szerintem Petiből is van benne, nem? :lol:

tegnap fél éjfélig néztük több részletben az Igazából szerelem című filmet dvd-n :lol: :lol: egész jól bírtam! :wink:
csak éjszaka pukik zavarták Mica álmát, hat körül aludtunk el huzamosabban, de nergyed hétkor az a fekete-fehér veszedelem jött be... úgyhogy ma napközben pihizünk! :wink:

Emano,
Balázs is mekkora nagyfiú már!! sütifalón mi is gondolkodtunk, aztán csiga lett, de még nem használja rendeltetésszerűen.. :lol:

Steffi,
mikor mész orvoshoz jövő héten?

KépKép
Kép
gyuzso

Kép
felhívnám a figyelmet, hogy István, mint rendes férfi a kormányzást/manőverezést előbbre tartotta mindennél
így Miklós tutyija az első csúszásnál tele ment hóval.. :roll:

Kép
itt már rendes bakiban nyomjuk :lol: , munka hőse érdemrendet megkaptam! :wink: még a fülemre akart szatyrot akasztani, de aztánmegkegyelmezett.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Memme!
Nagyon gratulálunk!!!! Sok egészséget és örömet az egész családnak!

Steffi!
Nekünk van vérnyomásmérőnk szívesen kölcsönadom!

Nagyon jók a képek!

Bocs de most csak ennnyi mert Emma üvölt.....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szép Jó reggelt!

Látom már eljutott a jó hír hozzátok! Azért ide írom mit ír Memme sms-ben:

'4:28kor, 60centisen, 4.5 kilósan repedés, vágás nélkül kibújtam ide közétek. puszi ZSOMBOK ESZTER'

Ancsa!
Milyen volt az éjszaka?

Zsu!
Tök jók a képek!!!! Szerdán megyek dokihoz, ha minden igaz, Nimi vesz ki szabit, hogy velem jöhessen...

Tünde, Orsi!
Köszönöm drágák vagytok, este írok nektek privit most martintól annyira nem egyszerű...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: