NAGYON BOLDOG ÚJÉVET MINDEKINEK!
Zanza Rékájának és Kókuszdió Benijének utólag is boldog szilveszteri szülinapot!
Betegeknek gyógyulást, szomorkodóknak sok vidámságot!!
Curse, áruld már el, akkor most IGEEEN, vagy még tervezgettek csak?
holnapi taliban mi még benne vagyunk, 10-fél11 magasságában már kényelmesen odaérünk a Camponába. Javaslom az emeleti éttermi részt, mert 1. van KV, 2. szvsz nincs kaja szag, vagy majd a szélére ülünk 3. a kisautókon meg motorokon Istók órákig elüldögél (pénzbedobás nélkül)
nagyon durván indult az újévünk, megkértem apafejt, 2 percre vigyázzon Lilirózára, míg felöltöztetem Istit, és még külön rászóltam, hogy ugye figyel, mert Lili elindult az ágy széle felé, erre 2mp múlva szegényke hatalmasat esett az ágyról, ami ugyan nem túl magas, de hatalmasat koppant pont a fején

ahogy felvettem, egyből le is hányt, és becsukta a szemét, mint aki aludni akar
éreztem, hogy ez gáz, előtte kelt fel, tök éber volt és be nem állt a szája, most meg elhallgatott...
felhívtam drága Kati doktornénit, aki megnyugtatott, és elmondta mire figyeljek, úgyhogy a köv. egy órában a karomban fogtam Lilirózát, és árgus szemekkel figyeltem, mi lesz...
aztán kb 3/4 órára rá jobban lett, visszatért a színe, a hangja, és követelte a tízórait, mert látta, hogy a bátyó is eszik
finoman szólva a frász jött rám, arról nem is beszélve hogy önző mód nem akartam az évet a Jánosban kezdeni

apjuk meg tök idétlenül viselkedett, biztos bántotta őt is a dolog, de nem mondott volna egy megnyugtató szót se, csak hogy a többi gyerekét is leejtette már stb.

pasiból van
aztán annak örömére, hogy Józsi felgyógyult, elmentünk nagyot sétálni, szánkózni, Istókot ki se lehetett szedni a hódból, hol háton, hol arccal feküdt benne, és folyton azt akarta, én Csüccsele! a szánkóra, persze meg se bírt mozdítani

nálunk már 10cm körüli a hó, és nagy pelyhekben esik, gyönyörűűűű

Istókot alig lehetett felcipelni (pedig már totál átázott-átfázott, magyarázta, hogy fáj a keze), aztán meg alig kapott levegőt, úgy hisztizett, hogy Hozod! a szánkót a lakásba fel
kései tévézőknek egy zseniális, fergetesen vicces film:
Torremolinos 73 - Szex, hazugság, super 8-as
Ma este 23.05 M2