Sziasztok!
Akkor Boldog Új Évet Mindenkinek, még egyszer!
Most talán sikerül megírnom a rég beígért kisregényt, amivel tartozom. Hacsak Máté közbe nem szól. Akkor folytatásokban fog megjelenni a "mű".
Gáz: péntek (dec21) este fél 10-re lett, több, mint 1 teljes nap cidri után. Illetve lehetett volna hamarabb is, csak a gázosok hiába értesítettek minden közös képviselőt, a mienk cseszett végigjönni a házban és szólni.

No comment.
Karácsony: nagyon jól sikerült, hármasban töltöttük a szentestét.

Mátét a fa nem igazán hozta lázba, mert rögtön kiszúrta az ajándékokat, és majd' kiugrott a kezemből! Szóval hamar bontogattunk, közben szólt a Diótörő... aztán mikor este lefektettük a Piszén Pisze Kölyökmackót (by Apa), akkor nekiláttunk egy gyertyafényes karácsonyi vacsinak a fa alatt. Jövök még a képekkel.
Mivel Gergőnek 27-én be kellett mennie a munkaheylére ügyelni

, csak aznap este indultunk nagyszülőzni, és 30-án jöttünk haza. Ilyen sokat még nem voltunk távol itthonról, mióta Máté megszületett. Viszont egész jól viselte, és gyarapította az udartartását!

És hogy örült, mikor hazaértünk! Egyfolytában mosolygott és bámulta a macikat a falon! Olyan édes volt!
Változások (pozitív és negatív):Pozitív: megtanultunk fogni!!!!!!

Főleg balkézzel aktív, hiába rakjuk jobbra is a dolgokat. Bánom is én, Apja is balkezes, és az én rokonságomban is van pár. Mindegy, majd kialakul.
Egyre hosszabban és szebben ül (ha támasztjuk a derekánál, vagy a hónaljánál), hason is gyönyörűen tartja magát. Végre nagykádban fürdünk, mindenféle segédeszköz nélkül.
Tegnap tátott szájjal bámulta az Újévi Koncertet...
Negatív: az istennek se akar forogni.

Pedig tanítgatjuk, nevetünk Vele, dicsérgetjük.... nagyon utálja. Csak a pelenkázón próbálkozik, ott viszont kissé necces a helyzet, úgyhogy nem hagyhatom. Majd csak lesz valahogy...
Mostanában alig "beszélget"

, csak néz a szemünkbe és mosolyog. Ami van, az egy monoton orrhangon való sikongatás (közben persze formálja a száját, csak a kijövő hangok mégis egyformák).
És amin most dolgozunk, az egy új rendszer kialakítása, mert Ő már nem akart kb 3 óránként enni, én meg kötöttem az ebet a karóhoz, mondván csak nyűgös. De nem. Szóval új év, új életvitel. Ma kezdtük el keményen, de sok szeretettel (eddig könnyű, végigaludta a délelőttöt...

). Remélem, hamar beállunk újra, és Ő is és én is újra örömünekt leljük majd a mindennapokban (sok volt a nyűgi, csak nekem meg sajna idő kellett, mire rájöttem, mi a baj

).
ÉÉÉÉSSS... pont ma 1 éve csináltam az első tesztet, mert gyanítottam, hogy Máté beköltözött a pocakomba.

És nem volt egyértelműen poz v. negatív!

Gondoltam, ilyen hülye már mégse lehetek, világosan leírja a papír a dolgot, de akkor is kétesélyes volt! (Persze én éreztem, amit éreztem!

) Úgyhogy 9-én ismételtem meg, és akkor lett biztos.
Na, röviden dióhéjban ennyi, most megnézem, felébredt-e a Drágám (mindjárt kajaidő), aztán próbálok visszaolvasni valamikor. (Részben sikerült, csak a végét nagytam későbbre)
Pussz!