na hi, mi is itt vagyunk, csak 1000 dolgom van..de igyekszem lepest tartani veletek
gyors helyzet rolunk, aztan visszaolvasok:
Vanimano jol van, mosolyog es gügyög(göö..gööö ), 4120g, ma kapta a 2 hos oltasat, amit hösiesen viselt, psi, kaki van, szeret pancsizni, hason fekve szepen emelgeti a buksijat, fekvötamaszozik(költöi tulzassal..hiaba, anya joszivü )..szoval alapvetöen minden rendben
karacsony szep volt, ebeden voltunk a parom mamajanal, jo volt, aztan itthon este harmasban
szilveszterkor az unokatesomnal voltunk, aki 31 hetes terhes, ott voltak az öcsemek is a majdnem 4 honapos kisfiukkal..szoval volt baba böven babaztunk, ettünk-ittunk(no alkohol)es beszelgettünk, nagyon kellemes volt
tegnap voltam a nögyogyaszomnal 6 hetes kontrollon(egyszer ö volt szabin, aztan nekem megjött..ezert a 9. heten jutottam el hozza), minden rendben van szerencsere, ö meg ilyen szepen gyogyult gata nem is latott(

), belülröl is minden szepen gyogyult, jöhet a 2. baba haha...irt fel fog.gatlot, de en a pajzsmirigyem miatt nem szedhetek..el is küldött vervetelre pajzsmirigyhormont nezni, mert kepzeljtek lehet attol nincs tejem (mostansag az ipari mellszivoval napi 10-80ml-t tudok leszivni ), mindesetre meg kell nezetni, mert habar a terhesseg elött mar jo volt minden eredmenyem, lehet, hogy ez most megvaltozott megnezzük
suly:tudjatok..de azert meg egyszer..58 a versenysulyom..76tal szültem, most 71 vagyok

es 69 is voltam mar....zabagörcsök..csoki...anyjakinja..ehes vagyok es falank..fujjjjjjjjjjjjjjj Evu de tegnaptol hivatalosan is megszüntek a korlatozasok, ezert matol kezdve nagyon odafigyelek..visszaallok a bio kajakra, dobom a csokit, feher kenyeret, tesztat..es elkezdem a karira kapott joga dvd-s tornat..mindezt azert, hogy legyen merszem majd lemenni terembe edzeni es usziba uszni mert amig balna vagyok, nem szivesen mennek..ez is milyen hülyeseg
babauszi:mindenkeppen, de meg nem most..1, talan 2 honap mulva
na ezek jutottak gyorsab az eszembe
Zsofi, nagyon varon en is a kepeket, hösnö vagy! terhesen költözködni, nagyon ügyes vagy!!
na visszaolvasok..pusszancs