A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

LMóni! Szegény Grétike! Hülye szomszéd! :evil: Oké, csak egyszer kell kibírni egy évben, de ezt mondd meg a négy hónapos babádnak... :?

Heni! Hogy álltok?

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Ne aggódj, nem lesz ez mindig így! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi! Egyébként az Andaxin felnőtteknek való, de az állatorvosi kamara közzétett egy infót, hogy szilveszterkor a gazdik adjanak nyugtatót az állatoknak, különösképpen a kutyáknak.
Sajna nálunk a két andaxin nem használ semmit.
Anyu azt mondja, ne adjak többet, mert előfordul, hogy a szer pont az ellenkezőjét váltja ki. Pl. a kávétól van, aki elalszik.
Úgyhogy most szenvedünk, de ami a lényeg, Zsófi baba békésen alszik. (Na azért kíváncsi leszek az éjfélre).

Kép
Kép
Kép
gremese

Úgy látom, csak a mi topikunk aktív. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: igen a családban is így volt. A Rebekás első résznél mindenki nevetgélt, hogy jaj de aranyos, aztán a végén mindenki az orrát törölgette! Olyan megható volt!

Sajnálom a barátnődéket! Bár a férjet igazából nem értem, hiszen a gyerek általában két ember döntése. És persze, hogy a terhesség alatt már másról szól az élet! Nem értem miért ne oszthatná meg a leendő anyuka az örömét, aggódását a leendő apukával???
Ha meg az apukát nem érdekli, miért nem szól időben???
Egyébként megfigyeltem, hogy mostanában nem divat a problémákról beszélni! Nagyon sok házasság menthető lenne, ha igenis szólna az a fél akinek szúrja valami a szemét.
Nálunk is így volt. Csak éltünk egymás mellett, én meg azt hittem, hogy minden kaffa, boldogok vagyunk, aztán egyszercsak jöttek a "pofonok". (mármint csak elméletben)

Még mindig szakad a hó!!!
Nem tudom hogy fogok reggel elmenni Rebekáért. Valószínűleg szánkóval! :shock:
Csak az a baj, hogy a város másik pontján van.
Mondjuk vicc, hogy városnak mondjuk magunkat és még egy francot hótoló se járt erre!!! :evil:

Kép
Kép
timi26

Ööö, a szemét törölgette! Bocsi... :oops: meg az orrát fújta!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Én meg nem tudom befogni a számat, és emiatt szívok… :?

Móni! Szomszédok: :evil:

Heni! Milyen a napirendetek? Leírod? Hátha tudunk segíteni!

Szerintem az éjfél és 1 óra közötti időszak lesz húzós! :( Elég jól szigetel a kisszoba ablak, de nem tudom, hogy ér-e valamit… :roll: Eddig egyszer ébredt fel Szeli. Cumi vissza és alvás.

Kép

Kép
regcsiken14

ÁÁÁ!Alig birtalak visszaolvasni titekek!Napokig semmi most meg mi van itt!
Nálunk is valami nagy gáz van az altatással már napközben is üvöltözik,ilyenkor meg aztán alig bírok vele!Ráadásul mostanába annyira behergeli magát,hogy fuldoklik közbe,valami félelmetes!

Nem is tervezek neki kistestvért!De nagyon irigylem azokat aki már most is bevállalnák!Én gyenge vagyok!!!

Kössz mindenkinek az etetéssel kapcsolatos infókat és tanácsokat,nem tom mi lesz majd alakul.

Ja!Nektarin nekem kislányom van! :D

Nagyon édik az Új képek,nem emelek ki senkit mert mind csudi édi.

JA Valaki legyen olyan rendi és nekem is küldje el a g-mail jelszót mert nagyon kivi vagyok minden képre meg videóra meg mindenre!!!

Heni!Istenien néz ki a kaja,nagyon ügyi vagy!

I.Móni! Köszi a dicséretet meg mindent!

Na egyenlőre ennyi jutott eszembe!

KépKép
juba

Timi! Érdekli a gyerek, imádja. De gondolj bele, heteken keresztül másról sem hallani, csak a pocakról, böfiztetésről, egyebekről. Hazaér a férj a munkából és abban a pár órában csak ezt hallja. A feleség meg nem érti meg, hogy legalább egy este ne erről beszéljen. De ő csak szajkózta, hát persze, hogy menekül a helyzetből.
És még sok kis apróság vezetett ahhoz, hogy most külön vannak.

Apát én sírba vittem azzal, hogy a lányunk mindenképpen Zsófia lesz. Annyit mondtam, hogy megutálta a nevet, és mondta, ki ne ejtsem a számon.
Én meg bekussoltam, mert megértettem, hogy ez neki sok volt, ráeröltettem.
Nem beszéltem a névről. Mikor anyósék rákérdeztek, mi lesz a baba neve, én boci szemekkel néztem Apára, meg sem mertem szólalni, és ő mondta ki, hogy: Zsófia. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Gyors bekukk, Törpe alszik:)
Én is ettem:)
Köszi az együttérzést, ma már sokkal jobb.
Fleur, kimaradtál, nagyon sokat gondoltam Rád, remélem Anyud jobban lesz, és te pedig állj mellette, sajnos átéltem ezt Apuval.
Remélem a kislánykád is jobban lesz.

Tényleg nagyon aktívak vagytok:)
Kistesó, én szeretnék, jövőre:), Apa még várnak egy pár évet, hát majd meglátjuk.
Na puszi lányok, tényleg BUÉK!

Kép
Kép
nektarin

Gremese: mondjuk az tényleg gáz! Ugye az ember nem lát bele, hogy igazából mi lehetett a baj, de biztosan jól döntöttek! Ha nem szeretik egymást tényleg kár erőltetni. De szerintem a külön töltött idő majd eldönti, hogy mi a jó nekik. Már bocs, hogy így beledumálok... :oops:

Juba: mindjá küldöm!

Kép
Kép
timi26

Én meg azzal tudtam annó apát kikergetni a világból, amikor elkezdtem neki sorolni a fiú neveket: Benjamin, Zsombor, Levente, Gergely...
Na melyik teccik??? Szerinted???...... És ő mindig Péter lesz, már megmondtam!!!! Mikor kiderült, hogy terhes vagyok a férjem rögtön azt mondta, hogy kis Petyka lesz, pedig lány is lehett volna, de ő tudta, én meg biztam még egy kicsit a lányban.
Képzeljétek amikor Petyka megszületett, halál komolyan az orvos azt mondta nekem: Henikém szép kislány akkor ahogyan megbeszéltük, basszus én meg még el is hittem egy pillanatra, majd mondom neki, de dorktor úr azt mondta kisfiú lesz:-( erre ő: csak tesztelem figyel e.

Heni
KépKép
heni81

Heni: :D :D :D

Mi vagyunk a legaktívabbak, de az adatok szerint szerintem mi vagyunk a legtöbben is. Mindig van valaki, aki ráér írni pár sort.
És az otthon maradottak kivel szilveszterezzenek, ha nem a babanetes barátnőkkel???

Kép
Kép
timi26

Na, kezdhetem az újévet hólapátolással!!!
Most nézem, hogy reggel másképp nem tudok kiállni a kocsival, apa meg még be lesz ájulva!
Már csak azt kéne kitalálnom, hogy mivel fogom csinálni!!! Hólapát, seprű az nuku. Van egy ócska lapátunk, csak nem tudom hol!
Legfeljebb majd belehuppanok és csinálok angyalkákat!!! :D

Kép
Kép
timi26

Gremese: te pár hónap alatt régi felhasználó lettél??? Gratula!

Kép
Kép
timi26

Ha így haladok, még idén utolérlek! :wink:

Kép
Kép
timi26

Én is küszködök az altatásal lányom már egyszer elaludt most megint
ébren van és nagyon is aktív,mint a kisfiam azt se lehet elaltatni.

Timi26!
Hidd el együtt érzek veled a lapátolás terén.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi! Régi felhasználó? :shock: Pedig csak májusban csatlakoztam.

Szerintem fogjál meg egy nagy födőt, és azzal lapátold el az angyalkákat, amiket majd reggel csinálsz. :lol:

Apa mellettem a gépén játszik - mint minden este. Skype-n van összeköttetésben mindeközben a barátaival, és kabarét hallgatnak. Akkorákat röhög.... :lol: Én meg nem győzöm csitítgatni, nehogy Zsófi felébredjen a másik szobában. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi hol lehet megnézni ezeket az adatokat???

Heni
KépKép
heni81

Tudjátok ám, hogy amit az év első napján csinálsz, azt fogod egész évben:
MI MIND BABANETEZNI FOGUNK!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni! :lol: Na még nincs itt az év első napja! De lehet, hogy igazad lesz! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi! Ne lapátolj! Mindjáááá éjfél!

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló Szintén Otthon Szilveszterező Barátnék!

Gyorsan beköszönök így éjfél előtt, miután végigolvastam a karácsony óta összegyűlt hozzászólásaitokat. :D
HIÁNYOZTATOK! :oops:
Nagyon édesek a képek meg minden. :D Jövőre (holnap) próbálok jönni, mesélek sokat, és remélhetőleg rakok fel képeket is. :wink:
Addig is BOLDOG ÚJ ÉVET NEKTEK ÉS A CSALÁDJAITOKNAK!
Sok puszi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Na, kié lesz az idei utsó hozzászólás?! :roll: :?: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Gremese: nem lapátoltam, csak előrehoztam a virslievést, mert már korgott a gyomrom...
Nincs még itt az év első napja, de má mindjá itt lesz. És én is leszek még egy kicsit!

Heni: mielőtt belépsz a topikba ott van két adattábla, hogy mennyi hozzászólás volt eddig, meg hogy hányan olvassák a topikot. Magasan az élen vagyunk!!!

Kép
Kép
timi26

Kiskolbi: hát az attól függ. Ugyanis amikor írok, a topik óra a nyári időt mutatja. Amikor meg kilépek és vissza, akkor meg a rendes időt! Ugyanez van a dátummal is. Írás után a belépésem napját mutatja mindenhol amíg ki nem lépek! Ki érti ezt???

Kép
Kép
timi26

Köszi Timi!!!!
Emese kutyák????

Heni
KépKép
heni81

Na most má megvárom veletek itt az éjfélt, így nektek kívánhatok legelőször buékot!
Aztán valószínűleg nekem is figyelnem kell Viktorkát, hogy fel ne kelljen a nagy durrogásokra!
Úgy láttam a szembeszomszédék is készülnek valamire... :twisted:

Kép
Kép
timi26

Kólával ér koccintani magammal???
Ugyanis nem merem egyedül kinyitni a pezsgőt, meg amúgy sem szeretem!

Kép
Kép
timi26

Timi: én se értem, nekem is még csak 23 óra felé közelít az órám. :( Már próbáltam a profilban is átállítani, de hiába. Kicsit gyagya szegény portál ilyen téren. :shock: De ez legyen a legkevesebb! :lol:
Jaaaj, legyen má' éjfél! :evil: Akkor megpuszilgatom a Babácskámat és az Apukáját :oops: :D , aztán durmolok végre. Elvégre Máté ígyis úgyis kelni fog hajnalban, akár szilveszter-újév van, akár nem.

Detti
KépKép
kiskolbi

Nálunk petárdáznak, utálom!!!! Semmi értelme, csak durran. nkább szép kis rakétát dobnának, azt meg is nézném.

Heni
KépKép
heni81

Megyek töltök is egy kicsit!

Kép
Kép
timi26

Heni! Argo alszik, Tobbykának meg szenved ezerrel. :cry:
Mindjárt jön a roham, remélhetőleg hamar túlleszünk és Zsófi nem ébred fel!

Kép
Kép
Kép
gremese

Én is megpuszilgatom Csücsöriborsót! Az első szilveszterünk! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Igyál helyettem is!!!!

Heni
KépKép
heni81

Gremese: szirítok hogy ne legyen baj!!!

Mondjuk én nem tudom, hogy a kiskutyák hogyan fognak reagálni, remélem sehogy!

Kép
Kép
timi26

Dejó! Én se szeretem a pezsgőt!!!!
Kutyákok ne féljetek!!!!
Petárdák: itt nem sok van, remélem, nem is lesz. Szerintem aki akart, bement Pestre. Szóval relatíve csönd van!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Hát akkor BUÉK!

Detti
KépKép
kiskolbi

Apa most megy pezsgőért. Illetve nekem is mennem kell vele pezsit bontani!

BÚÉK CSAJOK!

Kép
Kép
Kép
gremese

Asszem éjfél van!

Kép
Kép
timi26

Megyek himnusz, aztán jövök!!!

Kép
Kép
timi26

Mindenkinek nagyon boldog új évet kivánok, nyugalmat, pihenést, jó alvó babákat, akik közben édesen játszanak, és magunknak azt, hogy együtt maradjon a banda!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Köszi , viszont! És sok babanetes talit! :lol: :lol: :lol:
Heni, egyet árulj el: hogy tud egy baba jól aludni, és idézlek: közben édesen játszani?! :shock: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

bujék vannemértitek? :P

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi ne elemezzünk most kérlek, ennyit tesz a fáradság:-(
A lényeg hogy édesen játszó babákat akartam kivánni:-)

Heni
KépKép
heni81

Az előző hsz-t Apa írta. :lol:

Gyorsan ittunk pár kortyi pezsgőt a konyhában, most meg sasolom Zsófit, hogy felébred-e a petárdákra. :?

Lányok! Nagyon örülök, hogy megismertelek Titeket, ez egy igazi egy mindenkiért, mindenki egyért társaság!
Szuperek vagytok! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Kép
granda

Én is nagyon szeretek itt mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És most megyünk apával csucsulni:-)

Jó éjt mindenkinek!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Több, mint egy éve nem ittam alkoholt.... :shock: Mit igyon egy szoptas kismama éjfélkor? Orosz pezsgőt! :twisted: Na csak egy decikét! :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

szoptas=szoptatós

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: