2007.12.31 19:55
Szerző: nektarin
Sziasztok!
Én is újra itt, nagyjából olvastalak ám Titeket, de a nagy ünnepek közé bejött még egy mellguszi, most a másik cicimen, így hát tegnap 39 fokos lázzal reszkettem a takaró alatt, de hála istennek ma már jobb.
Viranka, nagyon szépek vagytok, lánykád igazi kis hercegnő.
Ancsin, a lányotok nagyon szép
Irina, gyógyulást a lábadnak, remélem rendbe jön, jó a családi fotó:), örülök, hogy Ádival is alakulnak a dolgok
Sense, szépek vagytok, jó szilveszteri bulit, nem semmi kaját dobtál össze:)
Heni, Peti nagyon aranyos
Anitja, Noel nagyon édes
l.móni, annyira sajnálom, hogy ilyen anyósod van, az enyém sem egy főnyeremény, de hát ettől nagyon messze van, remélem azért a férjed és közted, nem okoz ez gondot, gratulálok a fordulóhoz.
Juba, lehet, nem lehet, hogy tele van a pocija a kisfiadnak és ezért bukik
Zsuzsóci, nagyon jók a képek, szépek vagytok
K.Timi, Ádi nagyon cuki, remélem jó lesz a buli
Granda, Lindus nagyon szép kiscsaj
Dettyk, Panna és a fiad is nagyon helyesek
evés, naponta kb. 5-6x eszünk, az éjszakáink változóak, van, hogy ébred, van hogy nem, van hogy eszik, van, hogy visszalszik, most cicim miatt, jó hogy eszik éjjel is
sterilizálás, heti 2-3x szoktam
játék, jól el szokott lenni, van hogy 10 perc, de van hogy egy órát is magyaráz, olyankor nagyon édes, majd meg eszem
altatás, van hogy azonnal alszik, de általában, hát simi, tutjgatás a kiságyban és elaszik, éjjel kicsit fárasztóbb a kiságya felett állni és simogatni, de nem szoktam kivenni.
Szilveszter, mi itthon vagyunk mint látjátok, hármasban töltjük mint a szentestét:)
Regi, Szeli milyen kis ügyes, egyedül vagy a babával, Apa elment?:(
Mmarica, nagyon édes ez a lány, jó bulizást
Emese, a kutyák miatt megértelek, nálunk is itt alszik bent az előszobában, ugye nekünk kint van mindig, de úgy fél a petárdáktól, hogy még enni sem mert szegénykém.
Ja a karácsonyról röviden, nagyon-nagyon jó volt, szenteste itthon hármasban, édes volt Robeszka, jól sikerült, másnap Anyumék, ott nagyon jó volt, a Bátyusékkal annyit röhögtünk, 26-án Anyósék, egész jó volt, no az ebéd nem volt nagy szám, és hát az ajándék, ki sem találnátok mit kapott, egy hintalovat:), na mindegy, majd egy év múlva biztos fogja tudni használni.
Aztán a párom keresztanyjáéknál töltöttük az délutánt. Szóval jó volt.
Na most megyek családi életet élni, a fiam nagyon fent van, az apja meg fárad:)
Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkienek!
Fotókat majd rakok.