A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Zsu!

Gratulálok a betöltött 24 héthez. De a 24 és a 34 miért vízválasztó???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zsuzsó,

gratula a betöltött 24. héthez. Egyébként miért vízválasztó a 24. hét?

Andi,

nagyon köszi :)

Mary,

ez jó :) A lényeg, hogy tudtál végre aludni.
Engem mostanában rendszeresen felébreszt éjszaka a picur. Nagyon aktív a lelkem.... és most már látszik is, amikor ficánkol :) :)

Kép
emi29

Emi!

Az én Picurom nagyon jó gyerek....Éjszaka nem még sosem ébresztett fel. Amikor reggel felkelek, utánam negyed, fél órával ő is felébred!!! aztán este már ő is alszik, amikor én!!! Éjjel egyszer ébredt fel, akkor én is fent voltam, gondolom azt hitte, reggel van... :lol:
Délelőtt nagyon aktív és este felé már kevésbé, akkor már készül az éjszakai "hagyom a mamit aludni" dologra!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát Mary, nem semmi, ahogy alszol! :D De az a lényeg, hogy így tudsz.

Emi,
engem fel nem ébreszt, de ha mondjuk kimegyek pisilni, akkor felébred ő is. Rúg egyet-kettőt és alszik tovább. :)

Zsuzsófi,
Jó szánkózást! Nálunk kb. fél centi esett, pedig a gyerekek nagyon várják.
Mi ez a vízválasztó dolog. Erről még én sem hallottam. :shock:

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Felsoa!

Így a sok párnával takaróval és a férjemmel sikerült aludnom éjszaka!!! :lol:
4D ügyben meg akkor várom az infókat! Nekem csak a pontos cím kell, férjem ismeri Győrt...legalábbis remélem, hogy elég jól!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mindenkinek Boldog új évet évet kívánok ls Be happy!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
kritta

Boldogságos, babakacajtól hangos új évet mindenkinek!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

Ezt a három boldogság-tényezőt kívánom az összes itt megismert kismaminak, leendő anyucinak :)

Nagyon Boldog 2008-as évet kívánunk!

A&Sz&A

Kép
szösszenet

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KISMAMÁNAK!

A családom üdvözlete mindenkinek:
http://www.elfyourself.com/?id=1829870425

Kép Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG 2008-AS ÉVET KÍVÁNOK!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mindenkinek BOLDOG UJ EVET KIVANUNK!
TELJESULJON MINDEN ALMOTOK ES LEGYETEK BOLDOGOK, NEM CSAK AZ UJ EVBEN, HANEM MINDIG!

Magi
Vendég

A betöltött 24 hét azért vízválasztó, mert a 24 hét előtt vetélésről beszélnek a dokik, utána meg már szülésről. Előbbinél nem próbálják menteni a babát, 24 hét után igen.

A 34. hét pedig azért, mert a 34. hétre fejlődik ki teljesen a tüdő. (Én nagyon paráztam mindkét gyerekemnél a koraszüléstől---na meg most is)

Csak ennyi :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mindenkinek BÚÉK!

Ne is mondd a koraszülést, én is ettől rettegek! (Sajna, az esély is fennáll). 24 után 3 hetes periódusaim vannak (24-27-30-33-36), ha a 36. hétig kihúzom, már boldog leszek!

Kép
babyteve2

sziasztok, nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Azt hiszem nekünk ez a tavasz nagyon különleges lesz! :wink:

Zsu, gratula a 24. héthez

Beadta a kulcsot a PC-nk, úgyhogy most a lapitopin osztozunk. Nem is a PC, hanem lehet hogy a monitor, nem tudjuk de tény hogy nem jó, mindegy, kit érdekel, az csak egy számítógép, lényeg hogy mi jól vagyunk :)

Kép Kép
szõlõ

Az élet tele van reménnyel,
naggyal és néhány szerénnyel.
Kívánom, teljesüljenek álmaid,
Kimondott és kimondatlan vágyaid!!!

Boldog Új Évet Kívánunk!

Pocak, Kata, Bence, Zsu és Tamás

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Jól eltűntem nem is mentegetőzök... 8)

Boldog Új Évet mindenkinek!! :D És egyetértek szőlővel,szerintem is különleges tavasz elé nézünk 2008-ban. :D Annyira boldogít a gondolat hogy közeledünk a tavasz felé. :lol:

Erről a 24. illetve 34.heti fordulóról én sem hallottam még... :shock:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok Kismamik!!

Zsuzsófi, köszönjük a hasznos tájékoztatást! Így mégjobban örülök a 26.hetemnek.

Mérföldkőhöz érkezünk, maradandó évszám lesz mindannyiunknak 2008!!

Minden várandós kismamának és családjának kívánok nagyon boldog, kiegyensúlyozott, egészségben teljes új évet!!

Jövőre ugyanitt találkozunk!!

Timi

Kép
tim27

BUÉK mindenkinek!

Ilyenek lettek a malacfejek:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk Erdélyből volt sok élmény meg minden.Újdonság:2 napja mintha bukfencezne egész nap a baba.Eddig csak picit rugdalózott most eljutottunk oda h apuci is érezte sőt!Akkorát rúgott h még.Néhány kép Erdélyből:
Kép

lovasszánon Kép

Mi is Boldog új évet és kellemes babavárást kívánunk!
http://www.elfyourself.com/?id=1881577785

Ja és az első ajándék a babának tőlünk meg az erdélyi rokonoktól:
Kép
Kép
plusz egy ma reggeli pocifotó:
Kép
Mi is betöltöttük a 20 hetet!!!! :D Már csak 20van hátra :D :D
Vendég

gitka: grat a betöltött 20.héthez! :wink: :D Aranyos a babaruci,és szép nagy már a pocid,annak ellenére hogy 20 hetes vagy! :wink: Nekem majd 27hetesen ekkora csak mint most a tiéd. :roll:

Kép

Kép
mezsó

Buék !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.mamami.hu
zsuzsófi

BUÉK mindenkinek!
itt még mindig esik a hó :shock: várom, hogy elálljon és mehesek ki sétálni. ilyenkor minden olyan szép, és tiszta :D
szép napot!
toncsi

toncsi80

Teszek fel 1-2 képet nem azért mert elszálltam magamtól de hátha nem tűnik olyan nagynak a pocom. :oops: :oops: :oops: Kép Kép
Remélem mindenki jól van!
Vendég

Boldog Uj Evet megegyszer mindenkinek.

A velemenyeteket szeretnem kerni. Vagy inkabb szavazast inditanek.

Az urammal ket neven vacilalunk.

Katalin es Emese.

Nektek melyik tetszik jobban?

Farkas Katalin Agnes vagy
Farkas Emese Agnes

Legyszi szavazzatok, hogy kinek melyik jon be jobban.

Koszi

Magi
Vendég

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!

Magika: Nekem az Emese jobban tetszik, de a vezeték névvel együtt a Katalin jobb.

Kép
blani28

Magika:mi is nagyon sokáig lány baba esetére az Emese névvel favorizáltunk,de szerintem is jobban hangzik a vezeték név után a Katalin. :)

Kép

Kép
mezsó

Szerintem is de a párom azt mondja legyen Farkas Ágnes. :D
Nekünk ha lány lesz Anna lesz ha fiú valszleg Levente.De a fiúnév még nem végleges. :D
Vendég

Gitka!

Siman Farkas Agnes nem lesz, mert az en nevem is Agnes es nem szeretnem, ha ugyan az lenne a neve.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Mindenekelőtt BUÉK mindenkinek.

Magika!

Szerintem mindkét név, amit kiválsztottatok nagyon szép. Az Emese talán egy kicsit ritkább (és engem is úgy hívnak :) :) ). A Farkas vezetéknévhez szerintem megy az Emese és a Katalin is. (Farkas Katalinból biztos több van..)
Szóval én az Emese mellett teszem le a voksom. (Az Emese egyébként ősi magyar név és anyácskát jelent.)

Gitka!

Nagynak nagy a pocakod, de nincs ezzel semmi baj. Egyáltalán nem látszol ducinak, csak az látszik, hogy babát vársz.

Kép
emi29

Magi!
Én is a Katalinra szavazok. Ha lány lenne nekünk Kata lenne a neve.

De jó, Te már 27 hetes vagy! Gratula! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Megint esik a hó de lehet h elmegyünk sétálni délután.Olyan jó lenne.Már kb.egy hete úgy ég a torkom h megőrülök tőle.Ma csak főtt krumplit reggeliztem remélem ez már hat mert a rennie már nem elég. :cry: Ti hogy viselitek?
Vendég

Gitka!
Nekem főleg este ég a gyomrom, legtöbbször akkor jelentkezik, ha lefekszem. Ilyenkor sajna csak a Rennie segít. Bár próbálom nem túlzásba vinni. :(

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Gitka,

Nálunk is nagyon sok hó esett. Sajnos elég puha, úgyhogy hóember építésére nem igazán alkalmas, de azért egy kisebbet sikerült összehoznunk tesóm gyerkőinek. :) :) :)
Jobbulást neked.

Kép
emi29

Magi,

Zoli meggyógyult?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hát lányok, nálunk most semmi hó nem esett. Gyönyörűen süt a nap! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Andi,

Bár nagyon szép fehér nálunk minden, egy kis napsütés azért jól jönne. Hetek óta ne sütött erre a nap :( :(

Kép
emi29

Nálunk reggel óta szakad a hó, és alig van ember, autó az utcán, szóval még szép fehér minden és nem randa latyakos :D

Nekem is este szokott égni a gyomrom, és akkor, ha napközben lefekszem. Így muszáj kaja után üldögélnem legalább egy órát (bár ez sem mindig tuti tipp). Viszont rettenetesen fáj a derekam, így ülésnél meg ez a rossz (bár fekvésnél is, szóval tök mindegy, mindig fáj valami :oops: )

Kép
babyteve2

Andi!

Zoli koszonom jol van, meg kohog es taknyolodik, de jol van, sajnos kivinni nem lehet, pedig szep nagy ho van es sokat nyaggat, hogy miert nem megyunk ki. :(

Emi!
Most az Emese es a Katalin is ritka.
A topplistan mind a vegen szerepel, talan Emese kicsitt elobb.

Meg a szempont, hogy ha Katalin lenne, akkor a nevnapok:

marcius 6. Agnes (nem hivatalos)
marcius 7. Tamas hivatalosan
marcius 8. Zoltan hivatalosan
marcius 9. Katalin (nem hivatalosan)

Emese lenne:

Januar 21. Agnes Hivatalos
Januar 23. Emese Hivatalos
marcius 7. Tamas hivatalosan
marcius 8. Zoltan hivatalosan

A csaladbam egyik nev sem szerepel.
Annyira nem tudunk donteni, hogy a vegen Farkas Katalin Emese lesz es nem Agnes.

Magi
Vendég

Egy tegnapi pocakfotó, betöltött 24 hetesen :)

Nálunk is szakad a hó, tegnap is sok esett, így tegnap már 2x voltunk szánkózni, és ma is megyünk :)

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Magi,

A Katalin Emese sem rossz. Egyébként én úgy tudom, hogy hivatalosan július 5-én van Emese nap.
Szerintem bármelyik variáció mellett döntötök, nem fogjátok megbánni (és remélhetőleg a baba sem :) )

Hát, nem egyszerű dolog a névválasztás...

Kép
emi29

Zsu,

szép nagy pocakot növesztettél :) és, hol van még a vége :wink:

Kép
emi29

Zsuzsófi: tényleg szép nagy pocid van 24hetesen :D még nekem sem domborodik ennyire pedig én már mindjárt betöltöm a 27.hetet. :lol: Alacsony vagy?Mert én arra gondoltam,hogy a pocit lehet hogy befolyásolja a magasság is.Vagy nem?Mert én pl eléggé magas vagyok,és tényleg nincs ilyen látványos pocim mint neked. :roll:

Kép

Kép
mezsó

Jó reggelt, Boldog Új évet Lányok!!!

Magi
- Nekem vezetéknévvel a Katalin tetszik jobban, viszont önmagában az Emese. Mindkettő sokféleképpen becézhető :)
A névnapok miatt is az Emese szerencsésebb talán ;)
Viszont párom úgy választott nevet, hogy azok, amelyikre azonnal tud mondani egy gúny-rímet, azok kiestek :lol: :lol:
Hát Emesére azonnal rávágott 1-2-t :lol:
Persze ez talán nem szempont .. mert nincs olyan név, amire ne lehetne kitalálni szófordulatot.

Névválasztással kapcsolatban én is megnéztem az előző évek statisztikáit, és igyekeztem olyanokat felírni a listámra, amik az első 50-ben nincsenek benne :)
Az Alíz pl. a 100-ban sincs - és imádjuk ezt a nevet .. mi már 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy ez a megfelelő :)
Tetszett amúgy a Míra is, meg a Jázmin .. de azok akkora favoritok, hogy tuti lesz majd 2-3 az osztályában ..

Zsu - Óriási a pocid :) Kíváncsi leszek mennyit nő még :)

Gitka - Neked is szép nagy a pocid! :) Nah .. majd rakok fel én is fotót .. csak mostanában olyan ritkán csinálunk :? Vagyis vannak képek, csak nem kimondottan pocakosak :D

Kép
szösszenet

Mezsó - Valószínű összefüggésben van a magassággal :) Én 176 cm vagyok, de ekkora hasam nincsen .. sőt ..
Tegnap egy házibulin közölték, hogy "ez neked a 6 hónap? Úgy nézel ki, mint egy 4-5 hónapos kismama" :lol: :lol:
Meg volt a társaságban egy 4 hónapos csajszi .. és hát .. vetekedett a hasa az enyémmel ..
Szóval ez nagyon alkat-függő lehet :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Üdvözlet 2008-ban!!! :wink:
Látom szépen gömbölyödtök Zsu és Gitka!!!
Ezen felbuzdulva én is dobok fel egy pucér pocak képet! Mai. 22+5 Kép
Két hét alatt 3 cm-rel lett nagyobb....mértem.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

szösszenet: jól van,akkor megnyugodtam hogy nem csak rajtam nem látszik hogy túl vagyok a 6.hónapon. :D Gondolom mostmár majd intenzívebben fog nőni még a poci,mert fura volna ha végig ilyen pici pocim lenne...Kb.most néz ki akkorának a pocim mint ollemé,pedig ő még csak 23.hetét fogja betölteni,én meg már majd a 27.et!!! :shock:

ollem: szép nagy a te pocid is!! :D

Kép

Kép
mezsó

Üdv mindenkinek, immár az új esztendőben!

Nagyon jó pocakképek kerültek fel, kéretik a többieknek is feltenni!
(Persze először a saját tájékomon nézek szét, de szösszenethez hasonlóan mi sem nagyon csináltunk kimondottan pocakos fotót,de igyekszem azért)

Szerintem Zsuzsófinak azért is van ilyen szép nagy pocija (magasságán kívül), mert ez már a 3. babája, akivel várandós. Nagyon nem mindegy!!
Az is tény, ahogy Gitka is utalt rá, hogy nem mindegy a képbeállítás. Nekem is van olyan képem (csak a nővérem gyerekei csinálták és nagyon életlen) ahol alig látszik, másik nézetből viszont óriásinak tűnik. Most,hogy ennyit beszéltem róla ígérem hamarosan prezentálom is.

Ja, a Katalin nekem is inkább Kata-ként tettszik, az Emese nagyon szép név.

Timi

Kép
tim27

Sziasztok!

A névválasztás tényleg nem egyszerű dolog. Én azért még legközelebb megkérdezem, biztos lánynak látszik-e még, mielőtt véglegesen döntünk. De lánynévből nekünk is megvan a kedvenc, amire még fogantatás előtt gondoltunk.

Magi, Szösszenet nagyon jól leírta, amit én is gondolok. De a Katalin Emese együtt nagyon jó kompromisszum, jól is hangzik, ha nem ragaszkodtok az Ágneshez.

Zsuzsófi, ez most nekem nagyon nagy pocaknak tűnik. Még távol vagyok ettől. De ami késik, nem múlik :D

Ollem, ez 22 és fél hetesen nagyon tekintélyes, kíváncsi vagyok, az enyém lesz-e ekkora.

Gitka, nagyon szép gömbölyű már a tiéd is.

(készíteni kéne megint egy képet :) ) Én nem vagyok túl magas (167 cm), fogalmam sincs mennyire befolyásolja ez a pocakméretet, de szerintem még nem éri el Gitkáét.
Vendég

Sziasztok!
Na, most bepótolok mindent. Csak azért teszek fel ennyi képet, mert ez mind kb. egyidőben készült.:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tim27 2008.11.21 12:39-kor.

Kép
tim27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: