Mi a
szilvesztert itthon töltjük, nekünk inkább túlélés lesz, mint ünnep.
Ugyanis a két kutyám az előszobában lakik, és az egyikük borzalmasan fél a petárdától. Szűköl, nyüszít, elég hangosan és lépes erre órákon keresztül, akár a hányásig. Szegény.

Így már ma adtam neki egy fél andaxint, holnap este meg egy egészet kap, hogy kibírja. Remélem hatni fog....
Ha Zsófi nem lenne, akkor is adnám neki, de mivel van, így még inkább szeretném, ha nyugodtan viselné ezt az egészet. Ugyanis nálunk a kedves szomszédok és a kedves környék rengeteget petárdázik. Tavaly valahogy úgy lőttek egy jó adagot, mintha a mi kertünkből indulna. És bazi hangosan süvít, meg durran.
Apával már előre görcsben vagyunk. És ha Zsófi nem tud aludni, akkor menjek át és kérjem meg őket, hogy hagyják abba, mert nem tud aludni a 4 hónapos gyerekem? Vagy dugjak füldugót a fülébe? Jaj, már előre stresszelek, de sajnos van alapja.
Irina! Igaz lassan, de szépen alakulnak Nálatok a dolgok! Ez igazán jó!
A cicirángatás nagyon király!

Általában akkor van, ha Zsófi babának nézelődhetnékje akad, pölö a csíkos pólóm. Vagy ha szól a tv, képes kitekeredni, hogy lássa. Néha a sima plafont nézi és mosolyog. (Olyankor elég félelmetes, mert olyan, mintha "valakivel" kokettálna, de nincs ott senki

).
Nálunk meg inkább zöldes árnyalatú a
kaki, mint sárga. Vagy zöldessárga, de szép sárga, ritkán. Nem tudom, mi lehet. De szépen gyarapodik, eleven, meg minden.... Mostanában én is sok csokit eszek.

Talán attól van?
Tünde, Irina! Sajnálom a fájó bimbiket, megy rájuk a gyógyenerdzsi! +++++++++++++
Nekem az elején volt ilyen, utána helyrejött, majd hetekkel később újra fájt szopinál. Emlékszem, Apa ült előttem az ágyon, én a fájdalomtól dőlöngéltem törökülésben Zsófival a szopinál, mint egy autista, szorítottam a fogam, és potyogtak a könnyeim. Apa meg rémülten kérdezte, hogy ENNYIRE FÁJ?

Én meg csak bólogattam....
Hú.... Miken nem mentünk keresztül.....
Juba! Mi már elég régóta napi 5x eszünk, és átaludjuk az éjszakát. Ez most magától kitolódott, az esti kaja 8 körül van. 9-f10-ig alszik, és reggel f8-felé kelünk.
A mennyiséget nem tudom, mert az utóbbi időkben nem mértem. A mérleget pénteken meg visszavittem a rendelőbe.
Viszont az
altatás (napközbeni, és az utolsó esti) elég macerás lett, mert Zsófikám behergeli magát ezerrel, üvölt és "verekszik". Így persze nehéz altatni... Ilyenkor ölbe veszem és vizet adok neki cumiból. Kell is az üvöltés miatt, mert le is izzad, de meg is nyugtatja. Kb. az altatások fele könnyen megy, a másik fele meg szenvedősen.
Regi! Ez tök jó, hogy Szeli eljátszadozott egyedül. Én hiába pakolom körbe játékkal, talán 10 alkalomból 1x képes egyedül eljátszani, max 10 percig. Zsófival foglalkozni kell, ami nem probléma, mert imádom, csak néha jó lenne, ha elszórakozna egyedül, mert azért háztartás is van....
Előszilveszter: Mi családi házban lakunk, és a födémek nem túl vastagok. Felettünk Anyu Nagymamával, felettük az utált unokanővéremék a 3 rosszindulatú gyerekükkel karaoke-znak este fél 11-kor. És ezt hallgatjuk....
Ezek senkire nincsenek tekintettel!!!!!! Nem baj, hogy a 90 éves nagymamám pihenne, meg hogy mások is laknak itt.... (Jaj bocsi, most felhúztam magam. Ez nagyon régóta tartó családi probléma...

)