A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Borsa!
Emmusnak boldog hófordulót!
:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

köszi! :D ha megengeditek teszek fel egy mai képet :D
Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Nálunk Panadol és Nurofen is bejött, de persze én is csak magas láznál adom, vagy erős fájdalomra. Bene akkor sikít. Olyankor ténlyeg láthatóna hat neki 20 percen belül. De hát 1 üveg sem fogyott még el...
Mi szerencsére nem vagyunk gyógyszerkapkodók, így persze Benébe sem tömjük :)

Rita
, nagyon jó lenne egy JÓ könyv!!!

Puszi

mtunde

Sziasztok!

31. hétben járó kismama vagyok, első babónkat várjuk, aki kislány. Csatlakoznék hozzátok. A Kútvölgyiben fogok szülni Mészáros dokinál, és valószínűleg Várnainé Gabi lesz a választott szülésznőm, habár vele még nem beszéltem. Szerintetek hogy vegyem fel vele a kapcsolatot?
Próbáltam visszaolvasni, de azért 2001-től kezdve elég sok a hozzászólás, és csak 2002-ig jutottam :oops: Illetve most visszaolvastam novemberig. Nagyon tetszett, hogy vittetek be tablót, meg mézes sütit...

Szóval, ha lenne véleményetek a Mészáros dokiról, és Várnainé Gabiról, azt szívesen venném priviben.
Amúgy kezdek betojni, már nagyon közelinek tűnik a március eleje...
linocs

Linocs,
üdv a csapatban!!! a legjobbakat nektek, már csak 69 nap!!! :lol: :lol:
majd jönnek a Mészisek és segítenek!!

Rita,
igen, szeretnénk tesós könyvet!!

Paklincs,
ne haragudj, de beelőztünk köszöntésben! :wink: Mica koránkelős, így könnyű nekünk! :lol:

Orsi,
micsoda szerkó! :wink: már kíváncsiak vagyunk a katicás centire, a képen nagyon aranyosnak tűnt!!

Ancsa,
Lara és Larapapa nagyon szép együtt!! micsoda hajpánt! és mi volt a nagy dobozban?? annyira kíváncsiak vagyunk!!

majd jövök még, de ma házimunka szekció van, úgy kell lopnom néhány percet! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,
mindjárt megzavarodok, tényleg beelőztetek. Csak a szerelmi szál miatt nézem el... :D

Linocs,
nekem a kisfiam 100 %-os Mészi-Várnai Gabi baba, Flórkát is ő gondozta, csak Tóth doktor Úr tessékelte ki szintén Gabikával, szerintem jó kezekben vagy, úgyhogy ne izgulj!!! Minden rendben lesz.

Brigi,
hogy Te milyen kedves vagy!!!! Olyan jól esett, amit írtál...

Veronikusz,
akkor Nálatok klasszikusok mennek... Kata se lehet kispályás. :)

A vers egyébként az egyik Csodaország könyvben van benne, nem tudom, ismeritek e. Csak Hanna kedvéért: anyukám második férjének az első felesége írta... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
paklincs

linocs: Várnai Gabival legegyszerűbben úgy tudod felvenni a kapcsolatot, hogy ha arra jársz, akkor megkérdezed, hogy bent van-e és akkor személyesen megbeszéled vele a részleteket. én ezt választottam. amúgy ha minden igaz, akkor az iwiw-en is fent van.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Linocs! Üdv a csapatban..szóval kislány lesz??neveken gondolkodtatok már??? papás szülés lesz?
Igen Várnai Gabika fennt van az iwiwen... te fennt vagy?
AMúgy meg ráérsz akkor.- amikor ctg-re kezdesz járni a 36.héttől.

Manóka! te/ti hogy vagytok???

Gyuzso! köszi neked is a panadol témájú segítséget...
akik itt voltak nálunk Karizni, na most ott a legkisebb babuci lázas lett tegnap 39,8! volt neki. Mentek ügyeletre is vele.
Hideg fürdőbe kellett tenni, mert ugye Nurofen csak 3or adható 1 nap. Szóvalmost parázok hogy Enci is elkapott-e vmit?remélem nem,msot jöttünk ki belőle-tudjátok.
Vendég

Linocs! amúgy meg nem kell betojni.. :D minden rendben lesz!!! SZtem ne is olvass vissza annyit, inkább csak a "friss"hozzászólásokat.olvasnivalónak az is bőven elég :D :D :D
Vendég

Köszönöm Csajok a kedves fogadtatást!

gyuzso: hát igen, 69 nap, vagy kevesebb, mert a kiscsaj jól megszedte magát, kb. 2 héttel volt nagyobb a koránál a 28. héten...

paklincs: van esetleg valami praktikus tanácsod a "pároshoz"? És nagyon érdekelne a boríték-dolog... Én még a borravalóval is mindig bajban vagyok az éttermekben...

manóka28: Köszi a tippet, már nézem is! Jól látom, hogy te is babát vársz?

nemes gabriella: Fruzsinának fogják hívni a kisasszonyt -naggggyon óvatosan, lassan a kispapát is meggyőztem, minden erőszak nélkül, csak mindig így hívtam a babónkat ;) Amúgy a Kedves még nem döntötte el, hogy bejön vagy sem, nem akarok erőszakoskodni vele, de azért majd február közepére szeretném, ha eldöntené... Az mindenesetre jól esne, ha a vajúdásnál ott lenne velem, aztán úgyis elkapják az események ;)
A "betojás" nem komoly, csak kezd tudatosodni, így már az egyre nagyobb pocakkal, hogy ennek egy szülés lesz vége, meg egy babó... És jönnek a kérdések valahol hátul - hogy lesz??? Persze tudom, minden rendben lesz, és tuti jó szülők leszünk, sőt nekem lesz a világ legegyszerűbb szülése :) - de mi van, ha mégsem. Szóval igazából beindult egy egészséges bizsergés a fejemben...
linocs

Gabi: köszi, mi jól vagyunk. szerencsére nálunk a karácsony békésen telt. jó hír is jutott az ünnepekre :) :) : bátyáméknál 1 hónappal előttünk jön a kistesó (bocs Éva, de alapvetően pletykás vagyok :D :D )

és egy kép...
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Emmusnak boldog hófordulót...
Mi is köszönjük a tegnapit...olyan furi, hogy már 7 hónaposak...
És az a legfuribb, hogy ahogy visszanéztem Orsi babakönyvét már tényleg csak hetek kérdése és felűl...feláll...stb...

Gabi!
Nálunk is pont így kezdődött...így 40 fokos lázzal..nem is volt más tunete Orsinak.
De lássuk be...ilyenkor a panadol meg a nurofen szart sem ér...
Orsinak egy óra alatt levitték 38,7re a lázát...
Szóval sztem ilyenkor jó a germicid C kúp.
Mondom úgy kiütötte Orsit 3 órára, hogy nem is ment fel többet a láza. Jól kialudta magát és izzadt közben.
Bár ugye kinek mi válik be...nekünk ez... :D

Tejcsi akad-akad....de sajna nem dagadok szét a tejcsárdáimtól...nagyon kevéske...
Mondjuk mostmár az is vígasztal, hogy legalább éjszakára elég neki...így nem kell tápszert csinálni, így mégiscsak egyszerűbb, főleg Orsi miatt. Mire kész lettem a tápszerrel addigra fel is ébredt a sírásra.
Reggel 9körűl (amikor ébred :oops: ) akkor szopik...aztán főzi ebédre és délután megint megpróbálom szopival...meg este. De most pár napja reggeli és ebéd közt is többször mellre teszem, hogy több inger érje a melleket.
Éjszaka meg most mellettem aludt Dani és cumi helyett cici volt az altató...hátha...én meg mozdulatlanul aludtam :D

Kép

Kép
cukipofa

Szia Cyber Csapat!

Elnézést, hogy nem névszerint, de Minden Hófordulósnak Nagyon Boldog Hófordulót! Névnaposoknak Boldog Névnapot kívánunk!

Nagyon jók a fotók, én is teszek fel egyet...

Linocs: üdvözlet Neked, további jó pocakosodást és a bizsergés egészséges :)

Szeretnék Nagyon Boldog Új Évet Kívánni Nektek, teljesüljön minden, amit szeretnétek!
Üdv: Dori

Kép Első Karácsony

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Ezek a képek! Ma se éltem hiába. :)
És ráadásul te is tettél fel Manóka. :)

De tényleg, olyan jót nevettem a törölközőmosás-sztorin is, Ancsa :D .

Szia Linocs! Gratulálunk. Minden nagyon szép lesz, meglátod! És Várnai Gabika nagyon aranyos, bennünket ugyan nem ő kísért, de ctg-ken gyakran találkozunk, kedves.

Rita, az a könyv nagyon jó ötlet.

Cukipofa, ne szontyolodj el, igyál-egyél sokat, teszegesd oda Danit.

Ja igen, mi még itt... :) A végén még doktorbácsinknak lesz igaza, hogy 2008-as lány lesz Eszter.
Apja kezdi icipicit elunni a dolgot - nem szokott türelmetlen lenni és most se durván, de hát azt hiszem, hogy nem bánná már, ha lassan vége lenne ideiglenes életmód-váltásának. Merthogy két hete tényleg úgy él, mint egy kismama és tényleg nagyon jól csinálja, de ez a 24 órás szolgálat nem a férfiaknak való. Egyszerűen antropológiailag nem erre vannak kitalálva. És Melinda valamelyik foga épp most indult be, megfejelve egy pici náthával. Én meg két napja végre jobban bírom magam, és végre tudtam Melindával foglalkozni, de hát érthető, hogy nagyon szeretné már, hogy végre legyen egy kis saját ideje, ne kelljen alvásidőben gyorsan letudni emaileket, kevés olvasnivalót, ezt-azt. Viszont nagyon jó humorral csinálja, csak nekem nem mindig esik már jól a nevetés.

Megyek is, egy kicsit leváltom.

Kép

Kép

Kép
memme

Cukipofa,
de ügyesek vagytok, hátha visszajön a tejecske. Daninak utolag is boldog hófordulót!

Manóka,
nagyon aranyosak, már én is úgy várom, hogy együtt fürödjenek a lurkók.

Linocs,
küldök majd privit is. Apát pedig ha tudod, beszéld rá, hogy bent legyen Veled. Nálunk természetes volt, hogy apjuk bent(és Kisjankónál rengeteg tudott segíteni a vajúdás alatt-Flórkánál már nem volt idő), ő nagyon akarta. Asszem, ha férfi lennék és kihagynám, utána nagyon bánnám.

Lázcsillapítás: nálunk is a Germicid vált be, Nurofent inkább fájdalomcsillapításra használtuk(torok).

Memme, kitartás(apának is-ne áruld el Neki, de most jön a neheze :wink: )!

Kép
Kép
paklincs

Szép jó estét!

snowwhite: köszi a kedves fogadtatást!

memme: a szépségben biztos vagyok ;) gondolom, az első gyermek érkezésének élményéhez már csak a második, harmadik stb. gyermek érkezésének élménye hasonlítható... Kitartást nektek itt az utolsó napokban, ti már tényleg a célegyenesben vagytok!!!!

paklincs: köszi a privit, válaszoltam. Sajnos a Kedves nagyon érzékeny gyomrú, és attól tart, hogy elveszi majd tőlem/tőlünk a figyelmet - és ugyanakkor tudja, hogy a legszebb, legmeghatározóbb élményét szerezheti meg a leányka világrajöttekor, még le kell győznie magát, és ebben én nem akarok erőszakos lenni, és szinte biztos vagyok benne, hogy benn lesz. Alapvetően férfiakkal dolgozom(tam, mert januártól már nem dolgozom), akik szintén csak azt erősítették meg a Kedvesben, hogy életünk leggyönyörűbb élménye volt benn lenni a szülésen... Majd meglátjuk, néha felhozom témaként, picit beszélünk róla, és hagyom, hogy ő döntse el. Az biztos, hogy velem/velünk lesz a kórházban.
linocs

Sziasztok!

Linocs
, üdv. az én férjem is félt, hogy nem fogja bírni gyomorral. Végül engem császároztak, de végig ott volt az előkészítésen is: katéter, borotva, infúzió, stb. Ez a része sokkal embertelenebb-elidegenítőbb, mint a vajúdás. De nem volt hajlandó kimenni, mondván, ha én kibírom-átélem, az a minimum, hogy ő bent marad. Persze a műtétre azért nem jött be, azt nem is engedtem volna.
Most készülünk egy esetleges természetes szülésre, és most már nem kérdés neki, hogy velem a helye.
DE ha nem akar majd bemenni, akkor is ott fog szorítani nektek.

Jaj, képzeljétek, ma egy kis délutáni felnőtt-partyn voltunk, és az egyik 2x császáros barátném teljesen kiakadt, hogy hogyhogy engednek majd szülni, őnála természetes volt, hogy miután a doki elmondta a kockázatokat, ő a császárt választotta. Mondtam, hogy jogilag én nem is választhatnék ilyet, de nem is fogom azt mondani, vágjanak már fel megint, így is sanszos, hogy az lesz, de adjuk meg a lehetőséget. Láttam rajta, hogy úgy gondolja, tök felelőtlen vagyok. Annyira rossz, hogy ez a szemlélet van mindenhol, vagy majdnem mindenhol, és nyilvánvaló, hogy ő a saját dokijában bízik...

mtunde

Sziasztok!

Jajj, már nagyon rég nem voltam... bocsi-bocsi... :oops:

Ancsa :cry: Holnap írok mail-t!

Borsa! Neked ezer-ezer hála a receptért! Mi azt ettük 24én este (van más is, aki megcsinálta?) és hát nagggyon finom volt! Az öcsém elég ínyenc és szeret is főzni-sütni, és azt mondta, hogy évek óta nem evett ilyen jót!!!! Azért ez elég nagy elismerés, nem? Szóval, köszi!

Linocs! Üdv köztünk!

Tünde! Ne is figyelj oda az ilyen véleményekre! Van egy kolléganőm (aki szintén Tünde :wink: ), az első babája császárral született, a második meg simán, pedig nem volt pici a baba. És kb pont annyi korkülönbség van a gyerekek között, mint nálatok lesz! Csak azt akartam ezzel mondani, hogy sikerülhet!!!

Memme! Kitartást neked, meg persze Párodnak is! De asszem talán tényleg ezután jön a nehezebb része, nem? Persze én csak tippelek...

Cukipofa! Jajj, elég szörnyen hangzik, amit leírtál! Remélem már mindenki jobban van!

Képek mindenhol fantasztikusak, meg sem próbálom felsorolni!

Köszi mindenkinek a köszöntést, és én is boldog hófordulót mindenkinek, akiről lemaradtam!

Kicsit rólunk: nekem mellgyuszim volt tényleg. Azért ez elég "vicces" egy 16 hónapos babával, nem????
A karácsony nagyon jól telt, Léna segített fát díszíteni, aztán csak állt és nézte és mondta, hogy úúúúú. Nagyon örült a játékainak is. kapott egy kis sátrat, majd nyáron lesz jó a telkünkön, de azért felállítottuk neki. Ki-be mászkált, mi meg megkérdeztük tőle, hogy nem akarja-e megnézni a többi ajándékát is. Erre, közölte, hogy nem. :lol: De azért végül megnézte.
Döbbenetes, hogy fejlődik, már rendesen lehet vele kommunikálni, szerintem már majdnem 100 szót mond, mindent megért, és mindent próbál ismételni. Annyira édes. Egyik éjjel felébredt, és életében először nem sírt, hanem azt mondta, hogy inni, és azt addig ismételgette, amíg be nem vittünk neki vizet. Aztán aludt tovább. Tiszta nagylány már...
Hát ennyi "röviden"... :D

Ha már nem jönnék, akkor nagyon boldog új évet az egész "cyber-családnak"!!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Veronikusz,
Először letépte, de aztán visszatettem a fejére, és mondtam, hogy hát nagyon szép vagy!! :lol: És nem vette le. Apától többször megkaptuk, hogy Anya nagyon belejött a fa díszítésbe, és a lányáról is azt hitte. :lol: De nekem tetszett benne.
És szeretik a lányok a babát?, nálunk a Sári nevet kapta, és imádja, mármint a babát!

Mondom karácsony nagy hatással volt rá, azóta magyaráz folyamatosan! Annyira édes. Eddig csak nekünk magyarázott és csak otthon, most már máshol is! És ha mondjuk hogy szia, és nem is mondom hogy pápá, meg ha megy aludni, már akkor is integet!és hát szinte állandóan tapsol!

Barbi
Puszika

Paklincs,
Arra a képre gondolsz, mikor Apjával van? :wink:
Az szerintem is édes! Bár azt mondta ne rakjam fel, de fel kellett! :lol:

Tényleg? Én is elmenttettem a versikét!!!

Hanna,
Álommanók oda értek már???
Raksz ki nekik valami sütikét? Lehet hogy nem találják, azért nem térnek vissza.
Nem, nem kaptam még levelet azóta.

Gabi,
Hú nem semmi lehet akkor ez a főzőcske, és miket süt? Mikor mehetünk vacsira? :wink:

Nagyon édesek a képek!!!

Cukipofa,
Hogy vagytok????
Nagyon szorítok ám nektek én is!!!
Jól látod a tv-t, azt hozta a Jézuska Larának (mert ő begurul a tévé alá és úgy nézi, na nem mintha sokat nézné, de ez volt a szöveg, és ez talán nem árt annyira) meg Anyának. És nagyon örültünk!!! Annyira szép!!

Cukipofa,Gyuzsó,
Abban egy Fisher Price-os kockafaló víziló volt. De amúgy nem volt olyan nagy :lol:

GYuzsó,
Csillog villog a lakás?

Memme,
Hogy vagy?

Örülök, hogy jól szórakoztál, legalább TE a törölközős storyn. :lol: Már megérte!!!
Én már kevésbé, de akkor még fokozom! :lol:
Apa már hordja a köntöst, de én úgye kimostam a címkével, így rajta maradt az a kis műanyag és nézem, hogy még mindig ott van, pedig már büszkén feszít benne, igaz csak itthon! :lol:

Melindának sok, sok gyógypuszi

Borsa,

Boldog hófordulót Emmának!!!
Tök jó az a centi, akkor jól tippeltem, és megértem, hogy tetszik neki!!!
Ez a mai kép!!! Annyira édes, meg kell zabálni!!!

Elküldenéd nekem emilben a fincsi receptet, amit Zsófi is megcsinált, mert nem mentettem el. :oops:
Köszönöm

Linocs,
Üdv a csapatban!!!
Hogy vagy???
Édes nagyon a név, több embertől hallottam mostanában hogy ez lesz a babájuk neve. És ha nem bólint rá??? Akkor mi lesz? Kell valami kompromisszum, nálunk úgy volt hogy ha fiú akkor Apa mond nevet, ha lány meg én!

Dóri,
Olyan szépek vagytok!!! Hol vetéttek ezt a kis ruhát, tényleg olyan benne mint egy kis tündér!!!

Zsófi,Drága,
de jó hogy jöttél, pedig már akartalak írni a végére, hogy merre jársz! Kérünk képeket!!!
De édes lehetett, annyira tetszett a sátor, hogy meg sem akarta nézni! A kis drága, és 100 szó, az igen!!!
Szegénykém, remélem már jobban vagy! Küldök sok gyógypuszit!

Steffi,
Hogy vagy???,

Eniről tudunk valamit?

Lilluska???? Barbi? Györgyi?Vica?Gabbó?Heni?Emano? Valentina? Kriszta?
Merci
egy karácsonyi képre gyere!!!
Hú, hát jó sok igazolatlan hiányzás van itt!

ancsaboszi

Zsófi
Lénának boldog hófordulót! és várom a leveled.

ancsaboszi

Kép

ancsaboszi

Kedves Cyber csapat!
Nagyon boldog, szeretetben gazdag Új évet kívánok mindenkinek! Kép
Vendég

mtunde: én is bízom benne, hogy a jóember bejön, de erőszakoskodni nem fogok vele, azt szeretném, hogy tényleg jó élmény legyen neki is. Látom, ti is már nagyon a célegyenesben vagytok! Egyik barátném szintén császárral szülte az első babájukat, aztán a második természetes úton született mindenféle komlikáció nélkül, úgyhogy ez valószínűleg orvosfüggő is, melyik hogyan gondolkodik a császár utáni következő szülésről. Úgyhogy hajrá nektek!

zsofizsofi: köszi a köszöntést :) aranyos lehetett Léna a kis sátrával!

ancsaboszi: nálunk is úgy volt, hogy a Kedves mondta a fiú nevet, én pedig a lány nevet. Aztán amikor a genetikai mintavétel után a 20. héten tuti 100% lett a babó neme, akkor elkezdett visszakozni, mégse Fruzsi, de most már maga is mondta, hogy tetszik - úgyhogy rendben a név. Kompromisszum nélkül nem szeretnék semmilyen nevet. Én nagyon nem hallottam senkitől, hogy ezt a nevet adná a leánykájuknak, és nem is ismerek személyesen senkit, akinek ez lenne a neve... De hát ez nem jelent semmit, nagyon régóta tetszik ez a név, és egy cserfes, rosszcsont kiscsaj jut eszembe róla - reméljük, hogy a rosszcsontság tűrhető határok között, de meglesz ;)

Amúgy pedig:

MINDENKINEK BOLDOG, EGÉSZSÉGGEL TELI ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
linocs

Sziasztok!

Hajnalban mini-vajúdtam :) Az oldalam görcsölt be, de csak az egyik. Furi volt. Fel kellett kelnem, sétáltam, meg a kanapén nyújtóztam ki, ott jobb volt. Végül 7-kor másztam vissza az ágyba, mert elmúlt. Pedig már ott tartottam, hogy veszek egy meleg fürdőt is próbaképpen. De nem kellett. Csak most persze hulla vagyok, mert Bene ezután 10 perccel felkelt. :)

Az igazi fájás is bárhol jöhet? Vagy az csak lent?

mtunde

Sziasztok!

Zsófi!
Örülök hogy ízlett mindenkinek nálunk is ez volt a menü, nagy sikere volt :D Léna igazi ügyes nagylány!

Ancsa!
Ment mail, nekünk is van ilyen babónk csak rózsaszín nagyon szép az újévi lapotok :D

Tünde!
Nekem az igazi fájások olyan hátbanyilaló-derékfájós érzéssel indultak és utána mintha egy övvel szorították volna össze a pocakot... és igen is meglesz az a ermészetes szülés!!!! ne foglalkozz azzal aki mást mond!

Linocs!
Üdv a csapatban! És ne félj a gombóc a torokban természetes de olyan édes gyönyörű babátok lesz hogy mindent feledtetni fog! Nálunk is kérdés volt az Apásszülés de amikor már ott lesztek akarja majd! :wink:

Köszönjük a köszöntéseket aranyosak vagytok!

Kati!
++++++++++++++++ tejcimanók póstázva!

Dóri!
Tündérke tündéri :D

Orsi

borsa

Memme!
Apának is kitartás!

Steffi? Emano? Vali?

Manóka édes a kép! :D

Zsu!
Emmus Mica miatt divatozik ám! :wink:

Erika drága!
Neked is minden jót!

Orsi

borsa

Kedves Cyber csapat!
Örömökben, boldogságban és egészségben gazdag újévet kívánok Nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Gyors benézés. Brutál éccakánk volt, talán a brokkoli nem tett jót Flórka pocakjának, de nagyon rosszul aludt. A fiúkat kirúgtam a hóba, Flórka horpaszt( :twisted: :twisted: :roll: ), takarítok, csak szeretnék Mindenkinek boldog új évet kívánni, ezen belül pocakosoknak gyönyörű, egészséges kisbabákat, Ancsának gyors lelki vidulást, Daninak még sok tejecskét, Micu-Emma párosnak minden napra legalább 3 kakimanót, betegeknek jobbulást, nem alvósoknak álommanót,Gabinak egy szép babát a pocakba... meg mindenkinek mindent, amitől szép és boldog lesz a következő éve, mindannyiunknak sok pletykatémát, amiről jövőre is rengeteget cseveghetünk.
Szerettel:
Emese

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Linocs!
Üdv itt! Jó, hogy mindig jön valaki!! Már nem sok van hátra és megszületik a béby! Szép a név! Pocakoskép?

Orsi!
Nagyon édes a kicsi lányod!!!! Zabálnivaló!

Zsófi!
Hát ez a Léna! Kép a bontogatásról meg úgy ált. szépséges lánykádról? Nagyon ügyike!

Tünde!
Jujj, de izgi! Nekem is derékfájás és utána kisugárzik a combba az már eléggé igazi, izgi fájás!

cukipofa!
drukkolok neked!

Manóka!
Drágák a gyerköcök!!! Hogy vagy? AFP-re még kell menni? Nemét akarjátok majd tudni?

Rita!
Tesós könyvet én is tuti átlapoznám!

Ancsa!
Gyönyörű Lara! Hatalmasat fejlődött!!!!! Masszőr volt már végül?

Dóri!
Micsoda ruhácska Tündén! Édes! :lol: :lol: Sok sikert hozzá!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Helló csajszik,

mielőtt Ancsától nagy feketepontot kapnék, jelentkezem.
Olvaslak ám zugiban benneteket - figyelek ám, nem szeretnék lemaradni Memme és Tünde szüléséről.
Memme drága, nem hittem, hogy eddig kihúzod! De hátha nem a szülőszobán kell szilveszterezned, de ha úgy hozná a sors, gondolom azt sem bánnád!
Tünde: én 37+2 nél szültem Szandit! Persze ez semmit nem jelent, de látom, már készülődik a kiscsajszi is!

Lányok , tiszta ciki, de áruljátok már el nekem, mi ez a Cyber csapat? Gyanítom, hogy valamelyik "nőcis" sorozatból van ( tipp: Született feleségek? ) de én nem nézem. Ha nagy marhaságot kérdezek, beszélek , nézzétek el nekem ....... :oops: :oops: :oops:

Én elég zizi vagyok ma ( már 4 napja le akar szakadni a derekam-hasam ) mensi sehol és a negyvenvalahanyadik napnál tartok. (?) Tesztek negatívak..... mielőtt kombinálnátok. Ilyen utoljára kb. 10 éve volt velem. Beni is nyűgis, reggel óta semmi nem jó neki, most leraktam aludni, aztán kimegyünk a hóba.

Meg különben is utálom az évvégéket - meg az elejét is, mindig olyan érzésem van, mintha elvennének tőlem valamit, ami fontos nekem.

Szóval száz szónak is egy a vége:

MINDENKINEK BOLDOGSÁGOS, EGÉSZSÉGES, SZERENCSÉBEN BŐVELKEDŐ BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!
Én is olvasóüzemmódban vagyok, de most elmentek csúszkálni. Főleg Memme és Tünde miatt nézek be mindig. Memme gyanús ezzel a két napja könnyebben vagyokkal. Elhelyezkedett a bébi?

Cukipofa: Hajrá! Még szerencse, hogy már van egyéb hammolás is, mi lett volna, ha előbb jön ez a kórság...

Steffi! Jól vagy? Mi ez, vérnyomás? Lehet, hogy meg kellene nézetned magad. Aggódom. MArtin édes. Ezek a szemek!

Linocs! Üdvözlet itt!

Lányok! Én totál szét vagyok esve. Tegnap apámnak csomagoltam gulyáslevest, mint utóbb kiderült, a mézes üvegbe. Szerencsére már csak az alján volt egy nagyon minimális. Ciki. Most éppen vérnyomásesésben szenvedek. Elég rossz, dobol a fülem, meg émelygek is egy kicsit. De éppen végeztem a spájz kipuceválásával.

Na de mindegy is :

Boldog új évet kívánok mindenkinek, jövőre ugyanitt...! :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Én is már nagyon rég jártam itt... :oops: De ahogy Krisztáék is írták azért olvasóüzemmódban vagyok én is. Kicsit felénk is összsűrűsödtek a napok ill. hetek...

Én is nagyon szorítok Tündének és Memmének. Kitartást lányok!!!

Linocs: Üdv itt! Én Várnai Gabival szültem és csak jókat tudok mondani róla, teljesen rábíztam magam!! A férjem már szülés után rögtön azt mondta, hogy a másodikat is Vele fogjuk szülni. :lol:

Minden hófordulósnak sok boldogságot kívánunk!

A képek tündériek, ha lesz egyszer időm én is kicsinyitek!

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánunk!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica :D:D:D Gratulálok!!!!! nagyon szép az a 2. vonalzó! :D

Kriszta!
Jó hallani rólatok is! :D

Orsi

borsa

Heni!
Jó hogy te is itt vagy! Jobbulást!

Steffi!
Kedves vagy köszöni a bókot! :D

Emese!
Brokkoli? Pont most akartam kipróbálni lehet hogy elnapolom....

Orsi

borsa

Sziasztok!

Jöttem hátha lehet már gratulálni Memmének, de látom, hogy a kisasszony még inkább a jó melegben várakozik.

Lesz itt utánpótlás a vonalzókat elnézve, mindenkinek nagyon gratulálok legfrissebb babákhoz!

Boldog Új Évet!

Réka
Vendég

Ja ezt elfelejtettem: Jövőre veletek ugyanitt!

Vica!
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Boldog új évet kívánok mindenkinek! Fórumozó anyukáknak, babáknak, szülésznőknek, orvosoknak, és minden olvasónak.

Memmének és Tündének sok kitartást és sok erőt kívánok, gyakran gondolok Rátok. Hátha a Ti babáitok lesztek az újév első újszülöttjei. :) De ha nem, akkor is legyetek nagyon boldogok!

Kép

Kép
zill

Veronikusz, Kriszta!
Nem tudom mi ez. Kb. 2 hónapja voltam vérvételen ott minden negatív lett, még valami pajzs mit tudom én milyen izé értéket is néztek. Igaz a vérnyomásom nem mérték. Azóta nem volt ilyen, illetve most délelőtt. Elmegyek orvoshoz! Kriszta a te vérnyomásod sem hangzik jól! Votl már ilyen?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kedves "Cyber"csapat !!!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK
Balázs, Andi, Bálint
Kép

Memmének és Tündének kitartást kívánok,sokat gondolunk Rátok.

Karácsonyuk jól sikerült, majd írok róla részletesebben

Hófordulósoknak sok boldogságot!!!!

AMúgy nálunk minden oké(leszámítva, hogy már megint napok óta fáj a fejem :cry: :cry: :twisted: )

emano/Andi
KépKép
emano

Aha, Pannával. De nem terhesen sem magas.

Kép
Kép
kriszta36

Jaj Vica! Granulálok!!! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Azt mondják az okosok, hogy az alacsonyt könnyebb felvinni, mint a magasat le. De állapotosan mit lehet csinálni? Mert én mondjuk bedobok egy kávét vagy colát, de Te?

Heni!
Dr. Hájsz nevezett el minket fórumozokat cyber csapatnak, mikor bevitték a többiek a tablót és a fenyőt, ha jól emlékszem. Azóta rajtunk ragadt, látod még Erika is így hív minket :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na, én is jó rég voltam, de azért olvasgatlak ám titeket!

Linocs, üdv közöttünk!

Vica, gratula!!!!!

Steffi, mindenképp mérj vérnyomást, a túl alacsonynál azt mondják, h az a veszélyes ugye, h elájulsz és beütöd a fejedet vagy bármidet, szóval azzal is vigyázni kell (nálunk a családban van vérnyomás probléma, azért lettem sajnos "szakértő")

Memme, Tünde,megy a drukkkkk!!

Persze a képek mindenkinél édesek, de neveket nem merek írni, mert tuti kihagynék valakit! És persze hófordulósoknak mi is kívnjuk a legjobbakat!

BÚÉK minden kedves babának, mamának, papának és minket olvasó segítőknek (lásd Rita és Erika!!) jövőre tali ugyanitt! meg szervezhetnénk egy téli sétát is, nem??

KépKép
barimami

Ja,Cukipofa, horror, amit írtál, megy a drukk a tejcsihez, de ne aggódj, már így is szép teljesítmény, h eddig szoptattál, büszke lehetsz magadra!! (Dani is 7 hónapos koráig szopizott)

KépKép
barimami

SZiasztok!
Vicaaa.. :) Gratula, szép az új vonalzód.. :)
Kriszta! Nekem is alacsony a vérnyomim.. van rá egy tuti tippem.. alvás :lol: ha lehet, minnél többet. Egyébként én iszom kv-t, és jót is tesz. Olivérrel itt annyit hibáztam, hogy egy csomó paradicsomlét ittam. Majd rájöttem, hogy az is csökkenti a vérnyomimat.. Tehát a tanácsom (ingyé adom :lol: ): NE igyál parilét.. :) :D :)
BUÉK mindenkinek!

satuk

Sziasztok Lányok!

Linocs!
Üdv a csapatban...
Én férjem ugyan bírta a szülés dolgot, de neki is épp volt valami a gyomrával...így a szülésznőnk (Zahár Erika) kezelésbe vette, adott neki homeo bogyót és így simán átvészelte :lol:

Ja csajok!!!!!
Dani olyan fürgén kúszik már...és pont most szereltük szét a járókát a fa miatt...KEZDŐDIK!!!!!!!!!!! Nem lehet egy másodpercre sem egyedűl hagyni...
Elöbb kimentem és mire visszajöttem a fa egyik ágát szopogatta :shock:

Tejecske:
Ma reggel már volt elég sok tejecske neki...köhögött, félrenyelt, kibukta... :D szóval tisztára mint icipici korában :D

Kép

Kép
cukipofa

Na és akkor mindenkinek nagyon boldog Új Évet Kívánunk :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Vica,
gratulaaaa!! :lol: :lol: még eg yporonty!!

Manóka,
szép kis csapat gyűlt össze a kádban! :lol:

Dóri,
Tündér tündéri!!!

Steffi,
remélem a jövő év vérnyomásilag jobb lesz! És azt hoz Nektek, amit szeretnétek! vagyis akit... :wink:

Mindenkinek BÚJJÉK!!!
Jövőre Veletek ugyanitt!!

Vár a konyha még pörgök ma utoljára! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Encinek boldog hófordulót!!

KépKép
Kép
gyuzso

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Orsi