A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Drága Csajocskák!

Minden elszállt, amit eddig írtam. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Előkerültem végre, most olvastam vissza, amíg sül a rakott káposztám. :D

Éééééééés csupa jó hírre jöttem!!!

Ágica, ez csuda klassz, hogy vegyes triótok lesz! :D Apa mit szólt? :D

Angyal, remélem, hogy legközelebb már tuti két szívhang lesz! Mégegyszer gratulálok! :D

Kedves BB! (BB=BosziBodzi) :D

Nem kell feltétlenül vezetgetni a porcelán buszt. :D
A barátnőm egyszer sem hányt, még csak nem is émelygett, és most van egy 6 hetes, tündérbogyó kislánya. Most voltunk náluk, jól megdajkálgattam. :D
Nekem is jósolhatnál valami jót Kis Boszikám. Képzeld, tegnap előtt azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Hosszú fehér ruhában voltam, fogtam a Párocskám kezét, andalogtunk valahol, és már rejtegettem a görögdinnyét a ruha alatt. :D Húúú, de jó is lenne!

Zelecske, örülök, hogy már Te is jobban vagy, és megszabadultál attól, amitől meg kellett szabadulnod. :D
Jövőre hajrázunk majd, okés? :D Én valószínűleg csak márciusban kezdhetek, ha kezdhetek.

Nyuszipityu, nagyon édesek a lányok, gratulálok mindkettőhöz! :D
Szeretném megkérdezni, hogy a legmodernebb mit jelent pontosan?

Fiatalanyu, annyit rohangáltunk ez elmúlt napokban, hogy még olvasni sem volt időm. Remélem, hogy jól vagytok, és nagyon örülök, hogy tetszett az ajándékom. Nekem nagyon tetszik a Tiéd, majd küldök fotót, ha kiválasztottuk a helyét és felraktuk. Nem felejtettem ám el. :D
Tegnap voltunk színházban, az ExperiDance Tánctársulattól láttuk a Nagyidai cigányokat. Naggggggyon szuper volt!!!! Zsibbadtra tapsoltam a tenyeremet. :lol:

Hanyikám, tényleg, hogy sikerült a narancslekvár? Biztos jól, mert Te olyan nagyon ügyi vagy. :D

Tatuka, örülök, hogy azért nem fáztál meg, Te kis munka hőse. :D
Most már azért pihizzél!!! :D

Na, mennem kell, szólt a sütő, hogy kész a kaja. :lol: :lol:

Bocsi, hogy nem szólítottam meg mindenkit név szerint, de azért Mindenkinek nagy ölelést és sok smaccantást küldök!

Ha nem tudnék jönni már:

Békés, Boldog, Babaesős Új Esztendőt kívánok Mindenkinek!
katóc

Édes Katócocskám!
:lol::lol::lol:
Jó, hogy hazatértél!!:D
Az álmod önmagában tuti nyerő jóslat!!!!!!!!! Ezt jósolom ;-) !!!:D
Kérek olyan finit!!! :oops:

Szia Fincsibébi!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Ma megint annyit rohangásztunk, hogy őrület...én nem tudom, hogy csináljuk, de amikor eltervezzük, hogy lesz végre egy nyugis napunk, akkor is csak rohangászunk...előbb-utóbb...

Na, mindegy, most van egy rövid időnk kicsit pihizni, aztán előszilveszteri buliba megyünk, jó szokott lenni...táncos-kacagós-beszélgetős mulatság :D :D :D

Nem tudom, holnap hogyan tudok majd jönni, így most kívánok Nektek

Nagyon-nagyon boldog, Babáktól, vidámságtól és örömtől duzzadó 2008. évet!

Smacccccccc!!!!

Szederke
szederinda04

Kép

Kép
bodza2005

Katóc:
örülök, h előkerültél, nem vagyok ám munka hőse, csak jövőre tartalékolom a szabikat, mi is ugyanott voltunk színházban csak pénteken, a Kalotaszeg c. népitáncos darabot láttuk, utána volt tánctanítás, nem mentem táncikálni mert anyósommal voltam :lol:

Micsoda finomat hozott: kandírozott narancshéj étcsokiban...hmmmmm.... valami cukrászdából szokta rendelni.

Szederke: jó előbulizást Nektek!!!!

Tegnap óta itthon pihizünk, issssssteni 10 órakor felkelni :lol: :lol:

Ágica: neveken már gondolkoztok? olyan izgi így már sokkal jobban eltudjátok képzelni a babákat :D

Smaccccccc mindenkinek-:))

Anikó
tatulány

Drága Lányok!

Mindenkinek köszi a gyógyenergiát és jobbulást kívánó üziket! Bevállt, sokkal jobban van a tündér mackóm.

Ágikám, örömmel gratulálok a picurkákhoz. Szóval a kispasik birizgálják a gyomrodat? :) Hát mond meg nekik anyucit kímélni kell ám!!! :D

Angyal gratula a kis dobogó szivecskéhez. Örülten jó így bezárni egy évet. Sok boldogságot a jövőévre.

Nyuszipityú: Klassz ez a modern technika. Gyönyörűek a kislánykák. Sok örömet bennük.

Szederkém jó bulizást, Hajnikám neked is jó időtöltést messziföldön.

Cseka vágod már a centit? Kezdnek izgalmassá alakulni napok hamarost.
:)

Zel a stílusod behalás! Ez az ásás és virágozás.... tök kész voltam.
Kár, hogy keresztül kellett mennem mindezen :( a lényeg, hogy túl vagy rajta.

Tatus nyújtózkódj, élvezd a lustit. Ebből sohasem lehet elég.
(Én legalábbis így érzem)

Szépem,Finchi sok puszika nektek is!
Zsembike jön egy írtó jó év, légy Te is vidám!

Yamikám annyira jó volt ma!!! Itt vigyorgunk azóta is.

Bodzika és babája nektek is sok puszit küldök vigyázzatok magatokra és minden szépet és jót az Óév utolsó napjára is.

Szurikátám, Plümőkém,Beus, D.Kriszta, Katóc, Öreganyu, Angyal, Albi, Senki Babóca, Manóka, Február, Kiscsikó, Nóczi............. és valahány név a naptárban...... mindenkinek nagyon boldog babákban, egészségben gazdag Új Esztendőt kívánok!
Bulizóknak jó bulizást, pihenőknek jó pihenést.
Kép
andi67

Olyan jó, hogy hazajöttetek végre Csajocskáim!
Kicsit olyan volt, mintha én és Zsembike itthon maradtunk volna és Ti elutaztatok, de most végre hazatért a kis Topikcsalád!!:D:D:D
Még van egy-két igazolt hiányzónk...

Kép
bodza2005

Bodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:
Nem utaztunk sehova csak "Lustaországban" vagyunk! Legalábbis én ottan. :oops:

bocánat érte, de elfáradtam 2007-ben egy picurit. :P
andi67

Kép

Kép
bodza2005

Úgy értettem, hogy el volt mindenki foglalva vagy még el is utazott, szóval hiányoztatok naon!!!!!:D
Neked pedig még különösen kötelező pihenni, mert mindjárt itt az időd!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Tudjátok Bodzika és Zsembike! Bejgli-halált leltem, aztán Zserbó-K.O.-t kaptam. A töltött káposzta pedig sátrat vert a torkomban. És ezt a sok megrázkódtatást csak nagyon-nagy lustaság árán tudom kihevereni :lol: :lol: :lol:
andi67

Persze két szendergés között NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!!!
:D

Kétségbeejtően ellustultam. :oops: Na és a plusz kilóim. A tükörrel nem vagyok jó barátságban mostanában. :lol:
andi67

Kedves DRK: Anyukák,Kismamák,és leendő Kismamák!

Én még nem régen vagyok közöttetek,de szeretnék mindenkinek eredményekben,babaáldásban gazdag BOLDOG ÚJÉVET kívánni
sok szeretettel:
Gabi (Szurikáta) Kép
szurikáta56

Andi!
Ha ez kicsit vigasztal,akkor én is ugyanilyen megrázkódtatásokat szenvedtem el,annyit kajáltam.
De valahogy túlélem! (túléljük)
Puszi Kép
szurikáta56

Hát kedves Szurikáta túléljük az szinte biztos. Minden tükröt takargatok két hétig minimum. :lol: :lol: Két bejgli vigyorog rám vissza, ha belenézek. :shock:
andi67

Kedves Fiatalok!

Köszönöm kedvességetek, bár ahogy olvaslak Benneteket - elég rég -, ez nem is olyan meglepő.
Katóc! A legmodernebb technika alatt azt értettem, hogy házastársi kötelességünket merő élvezetből tesszük. :oops: Egyébként IVF. Szóval, most már lassan két éve olvaslak Benneteket, illetve az "elődeiteket". Ők már mind babáznak!!!! Gondoltam, megérett az idő, hogy írjak pár sort. Nem is azért, hogy "dicsekedjek", sokkal inkább azért, hogy a várakozók kitartását talán segítsem. Az előző hozzászólásomban írtam, hogy DI mindenkinek csinál gyereket, és ez tényleg így van, csak idő kérdése. Az egyik legjobb intézet ez, szakmailag és emberileg egyaránt. Mindig olvaslak Benneteket, figyelemmel kísérem, hogy kivel mi történik így ismeretlenül is, és mindenkinek nagyon sok szépet és jót kívánok! A babázóknak nyugodt éjszakákat, a várandósoknak szép heteket, a várakozóknak kitartást és erőt, hogy mindig merjenek bízni...
nyuszipityu

Sziasztok, bocsánat kicsit most én is takarékon vagyok, itthon telnek a napok, fárasztó a kettővel egyszerre, de élvezetes, kivéve hogy 2. sz. alig alszik. Egyébként semmi különös, tényleg.

Mindenkire gondolok sok szeretettel!!!!! :D :D :D :D :D

bea
öreganyu

Nyuszipityu könnybelábadt szemmel olvastam, amit írtál!

Nagyon köszönjük!
Klassz csaj vagy kedves Nyuszipityu...köszönjük nagyon. :)

És segítettél sokaaaat.... bizakodásban és hiterősítésben!!!

Nagyon boldog, egészségben és sikerekben gazdag Új Évet kívánok a gyönyörű családodnak.
andi67

jó estét csajok, én is nagyon takarékon vagyok, bár ma olyan nagyon roszz kedvem volt, hogy magamra sem ismertem, nemhogy a párom... na de nem részletezem. amúgy nagyon különleges nem történt, csak nem könnyűek a hétköznapok, s most kijött rajtam, no meg a hormonok...meg kéne jönnie, de csúszik, így lehet, h nem 2-án megyek...

Szederke, Andi, Zel - jó h bekukkantottatok!

Nyuszipityu - szépek a csemeték, köszönjük!

Szurikáta - neked vannak gyerekeid?

Öreganyu - próbálj kissé pihenni is, ha tudsz... !!

mindenkinek sok puszi!!
menjetek bulizni holnap!
szépem

Szépem!
Igen,Ők már felnőttek. (3)
és vannak unokák is (4)
De azért nem vagyok még nagyon öreg!!! :lol: :lol: :lol: Kép
szurikáta56

Minden kedves DRK tagnak mégegyszer:

Kép
andi67

Kedves Nyuszipityu:
olyan szépet írtál, h könnybe lábadt a szemem és 3x elolvastam, köszönjük a jókívánságokat.

Öreganyu:
Te is alsó fogsorig etted magad? Kitartás, pár év és eljátszanak egymással a gyerkők.

Andikám:
örülök, h sikerült a Tündérmackódat meg-távgyógyítanunk. Mikor kezdtek kb? Jujujjjj, egyszerre fogunk szinte izgulni. Ne beszélj máááááááár, örülnék ha csak fele annyi plusz kg-om lenne mint Neked!!!!!

Szépem: kis ++++++++++ energiákat küldök a DRk nevében, ez a rossz idő, meg a várakozás készíti ki az embert, nekem se jött még meg, de legalább belefogunk férni. Ez is valami.

Anikó
tatulány

Drága Lányok!

Én is hazatértem hazánk keleti feléről, már nagyon vártam ,hogy olvassak Rólatok!

Angyal és Ági, csodás híreiteknek szívből örülök! Bizony, nagyon gyorsan szalad az idő, Áginál nemsiégi dolgok derülnek ki, Angyalnákl szívhangok, Bodzusunknál pedig pörög a számláló: 6,5 hét :-)

Nuszipityu, köszönjük a bátorítást, ránk fér, az illusztrációs pedig annyira édes!!!!

Andusom, örülök, hogy a párod legyűrte a kórt. Jól tetted, hogy pihiztél!!!!

Zsembikém, jó volt olvasni ismét a soraidat, örülök, hogy újra együtt :-)

Szederkém, jan elején tali? Jó előbulit!!!

2-án akkor ismét klubhangulat lesz, jó lesz együtt BUÉK-olni:-)

Yamikám, remélem, jól rá tudsz pihizni az elkövetkező vizsgákra!!!

Szurikáta, annyira jó ez a tű a hsz-edben! Remélem, majd a köv fórumtalira tudsz jönni! Inszemesként még egyenlőre más jellegű surikat kapok, de szeretnélek személyesen is megismerni :-)

Bodzuskám, olvastam leveleidet, holnap hosszan válaszolok:-)

Most már kezd leragadni a szemem, mindenkinek sok pusszantás, jó ismét itt lenni Veletek/köztetek.

Plümek
plümõ

Kép

Kép
bodza2005

Szijjjjjjja Plümikém!!!:D

Anyus!
Smacccccccc :-)

Kép
bodza2005

Plümplüm, SzépM (reméljük), Tatus, Andi, me, Hanyi, Szederke, Katóc, Beus Ti?? és ki jön még 2-án???????? Yamica csak január végén mész, ugyi?
Már hiányoznak: Apánk, Ágika, Zsuzsi, Maya és a többiek, ugye? :-)
Olyan jó, hogy nem egy rideg, idegen, barátságtalan helyre kell járnunk!

Albika!
Nagyon hallgatsz... Hogy vagytok Petikétekkel? :-)

Manóka, Te is csendben vagy... :-)

Kép
bodza2005

Neked (bocs, Nektek) is smacccc, mi van kismama, nem lustálkodsz, nem vagy különösen aluszékony? Sokat gondolok Rád (Rátok) mert Téged iszogatlak szénsavas változatban.

bea
öreganyu

Mikor leszel Skype-ilag?

bea
öreganyu

Plümő!
Köszi nagyon aranyos vagy,ha meghívtok,akkor szívesen találkozok Veletek.
Bár már egy néhányan megkértek hogy szurizzak,Őket biztos a közeljövőben meg fogom ismerni.De a többiekre is kíváncsi vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszi és BUÉK!!!!
szurikáta56

Plümő!

Ez egy szerencsehozó interaktív szuri!!Küldöm sok szeretettel.

Puszi Gabi Kép
szurikáta56

Eperkém!
Nagyon drága vagy, amit az idézettel kapcsolatban írtál!!! Köszönöm, ha így gondolog, érzed!!! Nagyon igaz mindenre és mindenkire ez a Coelho gondolat, de én most nem csak e miatt tettem fel... Egy igen sajátosan és hektikusan felbukkanó emberhez címeztem leginkább, hátha magára veszi, ha inge... ;-) Szerintem jól járna vele...

Anyus!
De az vagyok, csak tegnap kissé túl az voltam, így most hamarabb felébredtem... :lol:
Nem tudom, de írok, jó?
Puszik!!!!!

Helló Szuri!! :D

Kép
bodza2005

Szia Bodza!

Ma hamarabb veszem a nyakamba a várost,megyek unokázok egy kicsit,már vár,azt mondta.A kis drágám.
Utána megyek hozzád. :lol: :lol: :lol: Puszi!!!!! Kép
szurikáta56

Kép
bodza2005

Drágáim:
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁNOK NEKTEK!!!!!!

Sok-sok puszi, ölelés, köszönök Nektek mindent!!! :D
jövőre ugyanitt!
Csók, mulassatok nagyon jól, vigyázzatok magatokra, gondolok majd rátok is éjfélkor!!!

Yamaica :D
yamita

Kép

Kép
bodza2005

BOLDOG ÚJ ÉVET!
zel

Sziasztok Csajocskák!

Bodzim én is ugy éreztem hogy mindenki elutazott.

Andikám,Szederkém,Plümike jo hogy itt vagytok megint, köszönöm a pozitiv energiátokat.

Katocom ez tényleg szép álom remélem mihamarabb beteljesül.

Andi
zsembi

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek babás álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK !!!!!!!!

Andi
zsembi

SOk szeretettel kívánok Nektek és CSaládotoknak egészségben és sikerekben gazdag boldog 2008-at és persze babákat minden mennyiségben!

bea
öreganyu

Anyus!
Jó volt látni és hallani Titeket!!!!!:D:D:D
Smacccccccccccc :-)

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Szóval apa nagyöon nagyon boldog, és lehet, hogy lesz egy Krisztiánunk! :-)
Ha lesz kép a gépen, akkor teszek fel mindenképen. Oké??

Bodzikám, mint FŐBOSZI ÉS A TOPIK ANYJA megkérnélek, hogy mikor mész Déviszhez kérdezd már meg, hogy olvasta e a Mailjaimat, és ha nem meséld már el neki, hogy mi van. És adjon nekem egy olyan mailt, amit olvas is! :-) Na jó ez nem fontos, csak kérdezz már rá. Előrre is köszönöm. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

:lol::lol::lol::lol:
Rendben!!!
Nagyon várjuk a képeket!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Na de Bodzi a pezsgő tilos ám! :-)

Ági28

Na mindenkinek durrogó éjjfelet kívánok! Jók legyetek jövőre beszélünk! :-)

Pussz Ági és a 3 ördögfióka!

Ági28

Van gyerekpezsgőnk ;-)

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005