A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi,
Bár nem vagyok szakmailag képzett ezekben a kérdésekben, mint ti, de régebben nekem is voltak barnás folyásaim. Évekkel ezeleőtt.
Akkor csináltattak egy hormonvizsgálatot és minden OK volt.
Végül a szegedi STD (szexuális úton terjedő fertőzések) központban, valamiféle gyulladás okozta az egészet.
Antibiotikumos (utálom!!!) kezeléssel rendbehoztak.
Sajnos azóta nagyon kell vigyáznom a felfázásokkal és fertőzésekkel, mert állítólag ezek a rohadt kórokozók csak tünetmentessé válnak, de ha egyszer jól elkaptad, akkor sajnos 100 %-osan nem tudják kiírtani.
Én azóta nem fürdök termálban és medencében soha, csak nyílt tiszta vízben (pl. tenger) és ha egy picit lehül a levegő, azonnal zoknit húzok.
Mivel én az orvostudományok magyar fellegvárában, Szegeden végigjártam szinte mindent, sajnos, nekem az a tapasztalatom, hogy az orvostudomány csak tapogatózik az ilyen gyulladásos, fertőzéses esetek nagy részében.
De, örülnék, ha valaki megcáfolna!!!!
bettina

Shine!
Nem a hőmérőzés miatt nem alszom jól.
Meg jól is alszom, csak keveset, de nálam ez a normális.
Nagyon alacsony az alvásigényem.
Azért kössz, a tippet, lehet, hogy leállok az okosításokkal és agyalásokkal és próbálom lazára venni, mint a kedvesem.
Pedig ő legalább annyira akarja a bébit, mint én....
bettina

Zsé Kép
de jó! Ezer éve nem láttalak. Drukkolok a ciklus alatt.

A progihiány. Volt korábban ezért szedek Bromot, de akkor sem barnáztam. Ez a 1 teljes hónap a gyógyival. Na, mindegy nem találgatok, majd egyeztetek Erazmusszal. A gyulladást nem tartom valószínűnek, mert a férjem veszi elsőnek észre, és a gynevac kúra óta semmi minden tünetem megyszűnt, és a hüvely ph-m is rendben. Tehát szerintem hormon, de majd elválik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Túlságosan beleléltem magam, hogy lehet abból a halvány csíkból valami...Kép Ma reggel 8 körül teljesen elöntött Kép Kissé szokatlanul, nem úgy mint általában, olyan élénk piros színű... Kép olyan rosszul esik Kép Ráadásul ma reggel 5:40-kor a hőm 37,1 volt. Akkor ez most mi????? Korai vetélés lenne? Segítsetek, kérlek.

Orsi!
Sajnálom Kép

Pumukli
pumukli

Sziasztok!
Bettina. Ugyanabban a cipőben járunk. Én is a 15.napban vagyok, a hőm meg nem ment 36.6 fölé. pedig clostyt és bromot szedek egy hónapja....Lehet hogy nincs pé, csak tüszők??

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna Kép
szerintem te sem aggódj még a 15. napon, még bőven van ideje felmenni. Ha ma volt a tüszőrepid, vagy holnap lesz, akkor majd csak pár nap múlva emelkedik meg a hőd.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pumukli!
Nagyon sajnálom.
Ha nagyon más a vérzés, mint egy normál mensinél én tuti azonnal mennék az orvosomhoz.
Természetesen nem ilyeszetegetni akarlak, de jobb, ha lát szakember, ha baj van.

Vigyázz magadra!
bettina

Sziasztok!

Cat!Kép
Én is Cilestet szedtem korábban, és hasonlóan alakultak a ciklusaim, bár nekem előtte sem volt tökéletes.

Mindenkinek nagyon drukkolok!KépKépKép

Nikie
nikie

AnnaKép
Lehet, hogy később lesz ov. a 15. nap még korai kijelenteni, hogy egyáltalán nem ovulálsz.

PumukliKép
SajnálomKépKépKép Lehet, hogy korai vetélésed volt, de ez orvosilag nem számít vetélésnek.

ZséKép
De jó, hogy jelentkeztél!!! Drukkolok a gyógyszerezéshez. Ha ez megnyugtat nekem sosincs cici fájásom, pedig gyogyiztak már párszor.

KrissivelKép mi van ?

OrsiKép
Sajnálom ezt a barnázást. Az a tapasztalatom, ha hormongyógyszerrel hozzányúlnak a ciklushoz akkor mindenki barnázik. Ezt a Sero okozta. Erre mondják, hogy minden stimulált ciklusnál ami a progit emeli a ciklus 2. felében kell utro. És ez sajnos igaz. Én is csak akkor nem barnázom, ha szedek valamilyen progi származékot.

GigiKép
Köszi az infot Karmenről. Remélem jól vannak. PusziljukKépKépKép

BettinaKép
A hődből tudom, hogy nincs rendben a ciklusod. Lapos a hőgörbe, nincs legalább 4 tizedes megugrás benne, tehát a luteális szak nem jó. Ez pedig amiatt van, mert a tüszőérés sincs rendben. Persze ettől még lehet ov-d, mint nekem is van, de alacsony a progi szint.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Pumukli!

Nem is tudom, hogy mit mondjak. Kép
Nagyon sajnalom. Kép Kép Kép Kép
Vendég

Cat!
Ezt az alacsony progi szintet, amit írsz, ugye a 3-21 napos vérvételes hormonvizsgálatom eredménye ki kell, hogy mutassa?
Mert ezt pénteken kapom meg.
bettina

BettinaKép
Én kifejezetten a korábbi irásod alapján feltételeztem a dolgot de mikor olvastam, hogy nem is alszol eleget és úgy produkálod ezt a hőt akkor már nem biztos a dolog. Az eslő irásodból az is kiderült, mintha elhúzódó ciklusra kéne számitanunk de végül a hüvelynyák vizsgálat nem ezt támasztotta alá pusztán a hőgörbéd mutatja, hogy nem volt még pé-ed. Hagyd el a hőmérőzést és várj ki úgy még egy ciklust. Ha a hossza normális, a nyákvizsgálat rendben van és nem produkálsz semmilyen barnázást vagy egyéb problémát akkor ne idegeskedjKép
ZséKép
Ezek a tünetek ciklusonként eltérőek lehetnekKép
PumukliKép
Fogalmam sincs mi lehetett ez, de tudom, hogy Marcsikának is volt halvány csikja a második lombik után de a hormonszintje nem igazolta a terhességet...sajnos. Nekem többször is volt olyan ciklusom, mikor 37,1-es hőmérséklet mellett jött meg a menzim. Van akinek csak ekkor kezd el zuhanni a hője, van akinek már ezt megelőzően. Ne szomorkodjKép
AnnKép
Ha bármilyen gyógyszert szedsz akkor teljesen felesleges hőmérőznöd, mivel a gyógyszerek befolyásolják a hőgörbét. Feleslegesen fárasztod magad...bocsi, hogy igy irtam, de tényleg ez az igazság.

Puszi: Doris
doris

Bettina Kép
a hormonvizsgálat megmutatja. De érdemes a prolaktint is megnézetni, mert ez a két hormon ellenétes irányban mozog. Az alacsony progeszteron szintet okozhatja a magas prolaktin, ilyenkor már gyógyi kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi lányok mindenkinek, aki válaszolt.

Kicsit úgy érzem függő lettem és állandóan meg kell néznek milyen levelezés folyik itt.

Most kényszerítem magam egy kis távollétre a levelezéstől, hátha akkor nem folyamatosan ezen fog járni az eszem.

Addig is mindenkinek sok sikert!
bettina

Orsi irtam neked mailt.
Vendég

Izgatottan várom, de még nem érkezett meg.

Orsi
KépKépKép
icsilya

pedig elkuldtem, na megegyszer. Kép
Vendég

Orsi!

Megkaptad?

mar harmadszor is elkuldtem valaszkent a elveledre. Kép
Remelem megkaptad.

Magi
Vendég

hmm... válaszoltam is rá.... valami lehet akkor a rendszerrel... de ha az előző levelem megkaptad, akkor ez is meg fog idővel érkezni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Akkor majd holnap megkapom.

en most indulok haza.

jo pihizest neked meg mindenkinek.

szep estet nektek.
Vendég

Sziasztok!

Már megint nincs időm visszaolvasni, de az új babásoknak gratula, a többieknek pedig HAJRÁ!

Tegnap este visszautazott a párom, úgyhogy most megint gyakori leszek a topikban. Mondanom sem kell, hogy a három hét szabi nem fog két csíkot eredményezni, ugyanis két nappal a repedésem után érkezett haza és négy nappal a következő előtt távozott.(ide illene a piros-mérges fej.) Néha azt gondolom, hogy minden összeesküdött ellenünk, mert még csak esélyünk sincs a babára. A soron kívüli tüszőrepedés lenne az egyedüli esély, de miért pont velem történne olyan.Kép Eléggé le vagyok törve néha és szegény párom meg próbál nyugtatni, hogy lesz babánk ne aggódjak, de ilyen körülmények között mikor kérdem én?! Bocs, hogy visszajöttem depit árasztani, de annyira bíztam ebben a hónapban, mert az eredeti tervek szerint még holnap estig lenne párom és esélyem és brühühü...Kép

LeoneKép
A 28.-i talihoz én is iratkoznék.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Pumukli! Nagyon nagyon sajnálomKépKépKépKép
Szerintem is irány dokihoz! Elvileg egyébként most kellett volna megjönni a mensinek?

Lányok! Nagoyn köszönöm a gratulációkat, nagyon jólesettKépKép Kedvesek vagytok!

Azoknak akik barnáznak én is csa azt tudom ajánlani, hogy irány a doki, az azért valamiért barna, és ki kell deríteni!

Kele
Kele

Sziasztok!

Nehanyan remelem emlekeztek meg ram, en is innen indultamKép Mindenkinek drukkolok meg a partvonalrol, bar nemsokara beindul a kisteso-projektKép

Csak kerdeznek regi emberkek felol: Andyval miujsag, tuti megszult mar, de semmi hir nem volt rola, nem tudja valaki az eredmenyt?Kép

Ja es Marcsi is erdekelne, Doris, nem tudsz rola valamit?

Koszi az infot elore is lanyokKép

orsoly

ps: ja es Shine, szerintem nem rossz az a gorbe, de majd a hormonvizsg megmondja, hogy progigond-eKép
orsoly

Sziasztok!

Pumukli: nagyon sajnálom! Kép Pedig én is biztos voltam benne!

Egcsike: fel a fejjel. Ilyenkor mindig arra gondolok, amit a lányok mondanak, hogy olyankor szokott összejönni, amikor az ember nem is számít rá. Pl. te most azt hiszed, hogy ez a hónap veszett fejsze, és aztán kiderül, hogy mégse! Kép Remélem, így lesz! Kép Addig is küldök neked pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Orsoly: köszönöm! Kép Remélem, igazad lesz! Kép

Lányok, nekem ma is nagyon jó kedvem van! Helyreraktak többen is, hogy most már ne hisztizzek, ne depizzek, mert azzal csak őket boritom ki, és magamnak is csak ártok vele. Ezen elgondolkodtam, és rájöttem, milyen igazuk is van. És Doris, te is nagyon sokat segítettél. Elkezdtem ugyanis olvasgatni az Archivban a hozzászólásokat, és a tieid mindig tele van mosolygó arcocskával. Kép Az optimizmusod is sokatt segített!
És képzeljétek! Hoszszú idő óta tegnap nem beszéltem a páromnak a gyerekről!!!! Kép Tudom, hogy ez nem olyan nagy szám, de nekem az, mert én ekörül forogtam mindig! Kép Úgyhogy emiatt most büszke vagyok magamra, és tök jó kedvem van!
Úgyhogy ma mindenkinek én küldök napsugarat, vidámságotKép

Majd mensi előtt viszonozhatjátok! Kép Akkor aztán meglátjátok, milyen nyafka leszek! Kép
shine

Szasztok csajok!
Mi ez az általános rossz kedv?
És barnázás?
Irány az orvos!Itt senki nem doki, nem tudjuk meg mondani, hogy mi van!
Pumukli!Te is menjél orvoshoz, mert ha vetélésed volt, jobbha látnak!!
Lányok!
Lehet, hogy csak nekem van olyan érzésem, de szerintem nagyon görcsösen akarjátok ezeket a babákat.
Kicsit lazulni nőcikék!
Én is három éve akarok gyereket, mégse görcsölök.
Jó, vannak nekem is szar napok, de kérem szépen megoldunk ezzel valamit?!!!!
Tessék már egy kicsit mással is ennyit foglalkozni!
Fogyókúra hogy áll?
Én tegnap 4 almát ettem, hogy össze diósodjon a gyomim, ma meg egy joghurtot , (0,5 l), egy müzli szeletet, meg ezt a maggi smack-et burkolom.
Este meg randizok Norbival a vidióban.
Tessék figyelni a leendő apákra!
Az Ő ÉRZÉSEIKRE!
Ő MIT GONDOL? HOGY ÉLI MEG EZT A GÖRCSÖLÉST?
VAJON NEKI NEM VOLT JOBB, AMÍG NEM A GYEREK TÉMA VOLT AZ ÉLET ÉRTELME?
Csajok!Ezek a pasik itt vannak mellettünk, kitartanak, szeretnek.
Tessék őket kicsit babusgatni, kényeztetni, RÁJUK KONCENTRÁLNI!
Elmenni egy sörkertbe, biliárdozni, sörözni, pizzázni, moziba, horgászni, csak csavizni, venni szép bugyikát, vagy akár izgató harisnya tartót, gyertyákat, vagy ami apát kicsit felkorbácsolja érzelmileg!(bár van akinél az igazi korbi jön be :-)) )
Szeressen újra belénk!
Lássa újra azt az izgalmas nőt, akit az elején megszeretett, és aki elvette az eszét!
Játszunk kicsit velük!
Itt a nyár, megy a depi, a jó hangulat helyett!
Mi lesz télen???!!!
Kis lazaságot!
Na, most jól megaszontam!
Bocs, ha valakinek is kemény voltam, csak nyomasztó a hangulat, pedig az élet szép, az idő is, mi is, a fiúk nem annyira, de ez van!
NNNNNNaaaaaaaa!Mosolyt kérek!!!

Fogyókúrás vers:

Csoki!!Süti!!Fagyika!!
Indul a fantázia!!
Husi!!Tészta!!Kenyér!!
Mennyországgal felér!!

Töltött kápi!Rakott kel!!
Hasikámba, tele kell!!
Gulyszi leves!Lángoska!!
Sült szalonna!Rántotta!!

Korgó gyomor, üres száj!
Megszenvedni már muszály!
Rezgő hájú,nagy tokás,
Tisztuljon minden vonás!

Ha egyszer karcsú leszek,
Minden kaját megeszek,
Zabálok mint a lovak,
És kezdem megint a harcomat!:-))

Ilduci
Névtelen

Sziasztok!

Jo reggelt es szep napot mindenkinek. Kép

Ilduci teljesen egyetertek veled. Kép
Vendég

SziasztokKép
Néhanapján én is idekeveredemKép

Leone: az adataim: 20.c, 6.cn., Bp., 33év
A taliban én is benne lennék, de hol? (a dátumot láttam, 28., ugye?)

Cat: látom, Te is kínlódsz gyogyóilag...én megoldottam úgy a dolgot, hogy bementem a Schöpf-be, megkérdeztem kicsoda A. helyettese, megkerestem, aztán irattam fel vele Clostit. Ti. nekünk ebben a ciklusban kezdődne az inszem...Apropó: Nektek milyen vizsgálatok voltak az elején (mmint az első inszem előtt)?

Orsoly: Lackó mekkora már?Kép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

IlduciKép
De jó, hogy megint itt vagy Kép Imádlak a szövegeidért KépKépKépKép

LeoneKép
26 év, NagykőrösKép
És ne feledd: új ciklus, új remények! De csak suttogva mondom, mert Ilduci agyoncsap. KépKépKép

Pumukli, ez neked is szól! Egyébként a HPV kapcsolatban végülis miben maradtatok az orvossal?

Most annyit kell Kép , hogy alig értem rá benézni hozzátok.

OrsiKép
Ma van a nagy nap? Szólsz majd nekünk is? Remélem sokan lesznek KépKépKép Szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DorisKép
De jó, hogy újra itt vagy, és árasztod az optimizmustKép Babáknak jó növögetést kívánok! Kép

Olici
olici

Jó reggelt Mindenkinek KépKép
Ilduci tök igazad van csak olyan nehéz nem akarni amit nagyon nagyon akarsz....

Cat, Orsi Kép
Aranyosak vagytok hogy még emlékeztek rám.
Krissi jól van, nem volt sokáig monitorja most meg ha teheti lenn van a balcsin a családi telken.
Igyekszem neki szállítani a híreket. Mindenkit puszil s küldi az energiákat.
CatKép ha jól tudom sajna te eléggé otthon vagy Utogestan témában. Hogy kellett szedned? Nekem a 28. napig írta fel a doki. Amíg szedem valoszínűleg nem fog megjönni ugye még ha nem vagyok babás akkor sem.?

Köszi előre !
Puszi :
Zsé
zsé

ZséKép
Az első szedett hónapban nem fog megjönni a mensid, amíg abba nem hagyod az utrot, iil. meg fog jönni, de a harmincvalahányadik napon, tehát kitolja. A 28. napon viszont hirtelen abbahagyni azért veszélyes, mert ha babás vagy akkor elmehet a baba tőle. Először menj el HCG vérvételre, és csak ha negatív akkor hagyd abba.

OrsiKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ez most nem babatapasztó energia, hanem sperma soxorozó, kivételesen.Kép

JoviKép
Akkor kezditek az inszemet ? Én most magamat kezelem az elkövetkező 1 pihenős ciklusban, azért kértem a Serophent. Tudod nálunk a clostyhoz ragaszkodik a Schwarzi, én meg azt utálom, és nem is hozott eredményt.

Én a tali helyszínéül javaslom a Vista kávézót. Lefoglalom az egész galériát, úgy is most volt festveKép

OrsolyKép
Mennyi korkülönbséget akartok a 2 babuci között ? Gyere el a talira, utánna tuti babás leszel.KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok! Kép

Ma már jobb a kedvem. Ilduci jól helyrerázott, jól megaszonta nekünk Kép

Olici!
A HPV-vel kapcsolatban.....csinált a dokim egy loop konizációt, és mellé felirattam a gynevacot, amit Erzamusz javasolt.

Ma reggel ismét 37,1-et mértem, A vérzésem tegnap este óta szinte teljesen megszűnt. Most aztán igazán nem tudom, hogy mi történik velem. Dokihoz jövő héten szerdán megyek.

Egcsi!
Ne szomorkodj, remélem, hogy Neked még ebben a ciklusban összejön! Kép Nagyon szorítok! Kép

Ilduci abban egyet értek Veled, hogy a férjecskéinket nem szabad elhanyagolni. Babusgatni kell őket, hiszen ők is ugyanolyan nagyon akarják hogy pocakot növesszünk, mint mi. KépKépKép

Üdv,
Pumukli
pumukli

Sziasztok!Kép

Csak gyorsan feldobom a táblicskut, és szólok, hogy most vasárnapig nem tudok jönni, mert a céggel leutazunk a Balatonra egy hosszú hétvégére. Kép

Leone

Kép

KépKép
leone

Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek!

Drukk mindenkinek, hogy babás legyen mielöbb!

Lányok!
Annyira, de annyira jó a kedvem! Kép Totál megváltoztam, mintha kicseréltek volna! Kép Azt hiszem, most, hogy tudom, miért nem jön a babó, lenyugodtam. Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne vigyorognék szüntelenűl valamin. Magam sem tudom, hogy mitől lett ennyire jó a kedvem. Kép
Tegnap végre lefoglaltuk a nyaralást, 6.-án indulunk Jordániába. Már nagggggggyoooon várom! Kép Remélem nagyon gyorsan elszalad ez az egy hónap, utána jöhet a HSG desszertnek. Kép Legszívesebben már most indulnék, bár a 46 fok most nem vonz igazán. Kép Azt mondják, csodaszép korallok láthatóak a tengerben rögtön a strandon. Kép Majd csinálok vízalatti képeket is. Kép Egyébként meg gyönyörűen fogok festeni, már most tervezem a fürdőruhám ujját. Kép Sajna, a napallergiám nem igazán örül a sivatagnak és az erős fénynek arrafelé. De nem érdekel, többször úgysem fogok eljutni oda.

Sajnálom, de nincs időm visszaolvasni. Ha valaki csinálja a tablicskut akkor a következő cn 3. napján vagyok.

Üdv:
Gitta
gitta

IlduciKép!
Teljesen egyetértek! Akkor most el is megyek pár napra pihizni, bulizni!Kép

EgcsiKép!
Örülök hogy jössz a talira!

ZséKép!
Jó újra hallani felőled! Azt a hírt is szállítsd Krissinek, hogy aug. 28-án minitali lesz a Vista kávézóban (CatKép), és gyertek ti is!Kép

Puszi, Leone

Na mégegyszer:

Kép

KépKép
leone

Oooops! Most meg Gitta maradt ki!
Na, majd vasárnap!

Leone

KépKép
leone

En is mehetek a talira?
Vendég

Leone
A múltkori táblicskun még jól szerepeltem, most valahogy elcsúszott... sok c 32 cn.
Pumukli
Én még nagyon szorítok Neked!! Nem tud hamarabb megnézni orvos?
Lujza
lujza

PumukliKép

Nem volt a vérzés előtt véletlenül egy kis Kép és az esetleg (na, hogy kérdezzem...)
Szóval ez a loop konizáció azt jelenti ugye, hogy a méhszájról kimetszettek valamit. Nem lehet, hogy ez a seb sérült meg valahogy és ez okozta a vérzést?

Olici
olici

Lányok Kép
Köszönöm. Ha megtudok valamit, akkor azonnal jelentkezem Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
Köszi az infot de egy bibi van, a dokim szabin így HCG vérvétel ugrott. Sima terhes teszt nem jó? Esetleg szedem tovább az Utrot s tesztelek egy héttel később .

Leone Kép
Hogy állsz a természetgyógyászunkkal P.-vel ?
Úgy látom élvezed a munkád így ez legalább kikapcsol egy kicsit.
Talit észben tartjuk.
Pusz :
Zsé
zsé

ZséKép
Akkor tesztelj, de kétféle különböző teszttel függetlenül, egymást követő napokon mondjuk a 28-29.cn-en. Ezt orvos mondta.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lanyok,

Gitta Kép
De jo, hogy jokedved van!! A nyaralas biztos nagyon szuper lesz.

Orsi Kép
Sajnalom, hogy elojott a barna rem. Mikor mesz dokihoz?

Leone Kép
Erezd jol magad a Balcsin! Jo ido lesz hetvegen.

Ma voltam vervetelen, hogy megnezzuk a hormonokat. Kedden lesz eredmeny. Addig is iszom a homeopatias cseppet. A hom szepen felugrott, ugyhogy tuti volt peteeres.
Nekem is jo kedvem van mostanaban, nem tudom mitol. Kép

Puszi, Alena
alena

Alena Kép
Majd ha megjön, akkor ebben a ciklusban megyek megint hormonvizsgálatra, hogy kiderüljön, hogy mennyire hatott a serocryptin. Akkor úgy is meglátjuk, hogy hogy áll a progeszteron szint. Babás tuti nem vagyok, akkor meg nem aggódom ezen. Egyébként elég érdekes. Mert tegnap alig volt csak a wcpapíron, meg ma reggel is. Tehát nem rengeteg, csak meglepett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Megjött.
Leone Kép 13.c.1.cn.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Olici! Kép

A loop konizáció azt jelenti, hogy a külső méhszáj felső hámrétegét rádióhullámmal "leégették". Abszolút nem fájt se előtte, se utána. Sajnos nem volt Kép, mert a doki két hétre megtiltotta. Azt mondta a férjemnek, hogy addig csak társasjátékozhatunk Kép

Pumukli
pumukli

Sziasztok
Bocsánat, hogy ide pofátlankodom, de meg szerettem volna kérdezni már több ízben, hogy mik azok a számok és jelölések a táblicskátokba. Most nem aktuális nekem, de sose lehet tudni...
Szóval valaki elmagyarázná, hogy mit is jelentenek a számok, meg a c, cn???
Amúgy meg olvastam, hogy Karmen miatt csak ideiglenes a tábla. Nálunk (Pár hetes (3-10) állapotos vagyok topic) volt róla hír: 2003 Augusztus 06 szerda - 09h Gigi volt a hírhozó. Szóval szerinte hazajöttek a kórázból, és minden rendben van.
NAGYON drukkolok nektek, mert nálunk elkelne a pótlás, kezd rövidülni a táblázat Kép
Judit
holophernes

Judit Kép
a c. ciklusok száma, amikortól próbálkozik, a cn. ciklusnap, az éppen aktuális ciklusban hanyadik napon van.
Mi nagyon igyekszünk át a kismamik közé, de a babók még váratnak magukra.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lujza!Kép
Köszi, hogy még drukkolszKép A férjem is reménykedik még, főleg hogy a tegnapi vérzés mára elmúlt, és a hőm is fent volt reggel...de nem merek még egy tesztet csinálni. Félek, hogy nagyot koppannék Kép

Pumukli
pumukli

Pumukli!

Szerintem varj meg egy par napot es vegyel ketfelet is es csinald meg. Hetfon meg tudasd velunk a johirt. Kép
Vendég

CatKép
Köszi a tanácsot e szerint fogok eljárni.
Szerintem nem vagyok babás, semmi jel.
Orsi Kép
Nekem is ilyen barnám van, 23-24 nap épphogy aztán teljes csend majd 27 nap valamicske és aztán a 28 napra pontosan a vörös folyam.
Drukkolok hogy nálad valami apró bibi legyen csak, ficánkák is belehúznak s a köv. ciklus pedig már csíkoska ....
van már infód ?
Alena Kép
Régen beszéltünk,örülök hogy jól vagy.

Pumukli Kép
Nem tudsz esetleg hamarabb elmenni a dokihoz azért szerintem nem ártana ha megnézne.

Holnaptól szabin vagyok így nem tudok jönni de gondolok rátok s küldöm a gólyákat.

Drukkoljatok légyszi mert megyek le a lányomért az edzőtáborba ( Új csajsziknak info - van egy 12 éves lánykám csak a tesó nem akar jönni ) s irány a doki mert kiugrott a térde vagy valami hasonló lényeg hogy fáj neki s nem igazán tud rálépni.Remélem nem komoly...

Sok sok pusz :
Zsé
zsé

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: