Vicuska, napi 5 km? -20 kg? Ejha Nem semmi. Köszi a vesekő elleni tea receptet. Ne tessék feladni!Tudom-tudom könnyű mondani, de akkor se!
Gabi, várjuk a kari képeket.
Bessy, hát teljesen meg tudom érteni hogy nem volt kedved dolgozni. Te is olyan sokat akrasz leadni mint Vicuska? Különben sztem nem fog menni, mert babásan nem lehet fogyózni.
Zsu, ha gondolod nekem küldhetsz sms-t ha meg lesz Kata és mivel úgyis net függő vagyok én szívesen tájékoztatom a többieket. Elküldöm privibe a számom.
Kata, igen isteni érzés a kis drága, nagyon sokat mozgolódik. Esténként mindig, és már kívülről is jól érezni. Olyan jó,
Kriszta, köszike a kövek mostanába békénhagytak. Pihenj sokat és élvezd apa társaságát amig csak lehet. Hip-hop elmegy ez a pár hét és már nem lesz erre időd.
Márti, hát sajna én is szenvedtem a kép levételével a videóról (nem is sikerült). Örülök hogy minden rendbe veletek.
Alexa, hát ezek a képek.
Évi, örülök hogy teccet a könyv.
Velünk minden oksika (kop-kop-kop), nem sokára megyek az afp eredményért (azért kicsit izgulok).
Vikike üzeni, hogy nem tudja mikor jön és mivel nagyon le van maradva biztos nem fog visszaolvasni. Levike nincs jól, hasmenése van és nagyon kicsipte a popsiját, ez okból nagyon nyügös is. Na meg Vikiéknél is annyi vendég megfordult az ünnepek alatt hogy sztem alig győzi szuflával. Na a lényeg hogy puszil mindenkit és jön amint tud.