Sziasztok!
Jó hozzátok betérni. Olyan béke, nyugalom van, a gondok ellenére. Olvagatom a karácsonyi történeteket, és olyan jóóó. (persze egy-két kivétellel, ami aztán tényleg übergoromba - Rylie

, és az átvágós sztori sem tetsz.)
Nálunk is megvolt az ünnep, amiben az volt a legszebb, hogy apu velünk lehetett. Eőtte pár nappal és most is H-ban van. De végre jó kezekbe került, pont ma mondta, hogy nem is emlékszik, mikor volt ennyire "jól" 15 kg minusz, 1,5 hó alatt. Sokan örülnének ennek, de ez 69-ből jön le, és ő egyébként sem volt nagydarab ember. A lényeg, hogy most javulgat, és nagy lelki plussz ez neki.
A gyerekek nagyon élvezték, Lorci minde karácsonyfára rámutatott, és közölte FA. Csak így egyszerűen. Milyen igaza van. Nem ájuldozott, megnézte, nézegeti a díszeket, simogatja, tündérke. A nagyok sokkal nagyobb feneket kerítettek neki. Szép volt, nyugalmas, mert az idén jobban sikerült beosztanom az időt, ezért elkészültem, és ez is jó volt.
Látom, írtátok az ajándékokat. Nálunk Beni könyveket kapott, társast, és egy élő teknőst. (ezt kérte) Az egész állat 4 cm, és aludna szegény, de a gyerekek nagyon örülnek neki. Azért remélem idővel hagyni fogják. Zsóka 2 tündért, könyveket, társast, egy általam díszített, tündéres fa ékszerdobozt kapott. Nagyon tetszik neki. Lorci fa vonatszettet, fa babaházat babákkal kisvakond-könyvet. Párom könyv hátán könyvet. Nagyon örült neki, most is itt fekszik és falja a bötüket. Én pedig könyvet (

) és egy gyönyörű fonott, bélelt, tetős kenyérkosarat kaptam (kértem, és megkereste, kinyomozta, nem volt egyszerű). Talán látszik, könyvbuzi család vagyunk. Ilyenkor tobzódunk. Én pl. csupa vágyott példányt kaptam. Egy barátságos otthon c. varrós csodát, egy kertészetes szépséget, és Janikovszky Éva egy szép gyűjteményét, amit gyorsan ki is olvastam. Szóval szeretett minket a Jézuska.
Indi

, szép napotok volt.
Macs, téged irigyellek a bor-mániádért. Annyira szeretnék valamit ilyen szertartásosan inni, DE: az alkohol minden fajtáját nem szeretem. Egyszerűen nem izlik. Ifjú koromban a barátaim versenyeztek, hogy ki talál olyant, amit szeretni fogok. Feladták. A teával úgy vagyok, hogy a sok kórházi élmény megutáltatta velem. A kávéval pedig úgy, hogy az első kávém gimis koromban esett meg velem, cukor nélkül, egy vérnyomásleeséseájulást követően kaptam, na azóta az illata is zavar. Szóval ennyi. Jól szertartások nélkül maradtam. Na, de azért ez legyen ám a legnagyobb gondom.
Votiv, a te kisfiad annyira szerencsés, hogy ilyen anyukája van. És igen, én is észrevettem magamon, hogy szerelmes vagyok a lányaimba, mert ajándékok, és az első gondolatom mégis mindig a gyakran undok, kiskamasz, első, FIAM. Ez azért nagy igazságtalanság, ha jól belegondolunk, de ha egyszer így van. És ha a lányokat dícsérik, mindig kiegészítem, hogy mert van egy szuper bátyjuk. Ami így is van.
Szrek, én nem leszek népszerű. A dohányzásban nem vagyok toleráns. Mert mindenkinek joga van dohányozni, amíg csak a saját egészségét károsítja. Amint már egy másik, "vétlent", onnan nincs joga hozzá. Ugyan nálunk az én párom nem dohányzik, de anyós és sógikám igen. És még csak nem is a házban, mégis érezni bent, amikor hazajövünk, a tiszta ruhákat is kimosom, mert átveszik a szagot, és irritál. Megoldás?

Nem sokat segítettem.
Nuk, Deni, Tinu (kit hagytam ki?) szépek a csini gyerkők.
Zsu