2003.08.05 10:42
Azért jó hpgy legalább van olyan réteg akinek segíteni tudnak. Mi még mindíg nem tudjuk mit csináljunk, nagyon mennénk már külön, valamit ki kéne találni, de hát erre max jövőre ha megyek vissza dolgozni lesz reális esélyünk, de addigra jön az Eu, ki tudja hová mennek az árak. na, majd lesz valahogy. Az sajnos már biztos hogy mi a következő baba projectet halaszzuk amíg nem lesz valami megoldás ezen a téren.
2003.08.05 10:43
Már alig várom, hogy legyen még egy kismanóm. Amikor Chris 3 hónapos volt már bevállaltam volna egy 2. terhességet, de tudom korán lett volna. Szerintem kell egy tesó, nekem ikertesóm van és nagyon jó volt, hogy velem volt.
akkor pont jó lesz az időzítés a második babához novemberben. Múltkor volt peteérésem, úgy 5 hete, gondoltam is az akcijóra, de túl korán lett volna. Azóta nem tapasztaltam peteérésre jellemző dolgokat. 2003.08.05 10:54
, "sajnos". Ha kimaradok a munkából nem kapok csak 20E ft gyest (bejelentett havi fizum minimálbér). Akármennyire nem költséges egy kisbaba, ha az én fizum kimarad az bizony nagyon nagyon gázos.
2003.08.05 11:00
De jó, hogy a férjed vállani tudta. Nálunk már 6 hónaposan beveszika gyerkőcöket a bölcsibe, dehát én akkor azért még nem adnám be. Olyan kár hogy a hülye anyagiakat kell mindíg figyelni. Én is azért vagyok kénytelen jövőre bölcsiba adni, (bár mint az előbb írtam úgy néz ki hogy lezs is kedve hozzá, meg én is jó emlékeket őrzök, d eazért jó lenne ha nem muszáj lenne, hanem választhatné)mert azt nem engedhetjük meg hogy gyesen legyek havi 20 ezerért. 2003.08.05 12:43
(ennek örülök, mert még ugy tünik, minden rendben). És én szoptatok még, de ezek szerint ez nem akadály. 

Nekem van rokonom, ahol az apuka volt otthon, és egyáltalán nem volt gond. 

2003.08.05 13:29
Nagyon nyitott minden felnőttre, de a kisgyerekekre méginkább. Szóval szerintem jó lesz neki ha egy kicsit gyerekek között lesz.
2003.08.05 13:53
1éves mérés eredménye 79cm hosszu 8200gr 47cm fejátmérö ugy hogy szép hosszu let a fiam
.
2003.08.05 14:25
2003.08.05 15:00

A tömegközlekedés szépségeit én is ismerem
Tegnap ki kellett mennem a Tescoba egy papíromért (Budaörs) Az Osztypenkónál épp elment az orrunk előtt a tecsós busz, a következő kimaradt, így egy órát vártam ott egy egyre nyűgösödő gyerekkel a forróságban
utána még onnan haza sem volt semmi 
alig várom már, hogy kocsink legyen, elegem van. Dodesz nagyon jól viselkedett a megpróbáltatások ellenére is, így beígértem neki egy jutalom Dagályozást holnapra. 
!!!!! 

nálunk is hat a nem annyira, hogy per p. abbahagyja, rázza a fejét, hogy nem, aztán folytatja
Most nézelődtem gyerekvigyázás ügyben, találtam egy olyat, ahol csoportosan vigyáznak gyerkőcökre, a szülők meg neten élőben nézhetik bármikor, hogy épp mi a helyzet. Kértem róla infot, majd meglátjuk. Kataaval elletétben én épp azt gondolom, hogy gyerek társaságban jobb neki, mint egyedül itthon valakivel. Persze nekem csak egy-két órára kellene egyenlőre, és csak néha, mert így még fodrászhoz sem tudok elmenni. 2 éves koráig maradok vele, csak utána megyek vissza melózni. 2003.08.05 15:26

.
, már nem olyan kicsi, minden érdekli, és fekve csak a plafont látja.
. Szigetszentmiklóson van (ott dolgozom), de oda nem tudom átcipelni a gyereket hajnalban (főleg télewn, hóban, fagyban). Nem tudom még, mi lesz, de gyesen simán nem maradhatok, mert az építkezés mellett ha havi 20 ezer pénzt kapok csak, akkor felkopik az állunk
. Most azon filózok, hogy a gyes mellett másodállásban megyek csak vissza, akkor csak heti 2 napra kellene valahogy megoldani Ádám felügyeletét. De ez még nagyon a jövő zenéje, van egy évem agyalni rajta. 2003.08.05 15:30
Na nekem itt betelt a pohár és azt mondtam, hogy nem akarok többet hallani tesóm és férje "nevelési módszeréről", mert a vérnyomásom az égben van már így is miattuk.
2003.08.05 18:30
2003.08.05 19:09
, és nem hiszem, hogy attól egy gyerek nem nö fel rendesen
. Ez akkorra szól, ha van választás bölcsi és egy másik személy (föleg rokon) között. 

2003.08.05 19:35
pereskedés,
család
), de most az új lakásban is végre van net. Jövő héttől talán már az ADSL is müxik, addig még elszórakozom a modemmel.
! 2003.08.05 19:44
2003.08.05 19:49
v. ha épp nem, akkor meg úgy játszik vele, hogy kézben van, le sem teszi 

- mondjuk, mint írtam, nem is számíthatunk rá, úgyhogy nem gond ... 
- nekem is. 2003.08.06 06:49
na mindegy, tegnap óta már tízóraizik is. Azt mondta, nem gond, hogy még mindig fogatlan, majd egyszerre fog kijönni egy csomó
ja és hogy cseréljem le időnként a D vitamint. Ti szoktátok?
Én is frászt kapok állandóan, hogy Gergő el fog vágógni.
nagyon ügyes vagy, hogy még fejsz is a babádnak!
)2003.08.06 08:59
Ráadásul mostmár kiderült, hogy egy hét múlva költözünk anyósomékhoz, úgyhogy csomagolás, és ügyintézés hegyek vannak.
2003.08.06 09:05
2003.08.06 09:13
De azért 40 ezer írtó sok egy hónapra (bár megjegyzem anyukám 50 ezerért nem vállat kb 1 éve egy babát minden napra, igaz, ő újszülött volt, csak az anyukája nem óhajtotta eg ypercre sem abbahgyani a munkát, és azért egy pár éves már nem akkor afelelősség). Bár az tigaz hogy ha kifizetném a 40-et még mindíg több maradna fizuból mint 20ezer
Mi valahogy úg ygondoltuk hogy a férjem vinné le a bölcsibe mert ő csak 9-re jár dolgozni, és anyukám meg kora délután elhozná. bár lehet hogy naív vagyok és nincs fél napos bölcsi, csak ovi
, de hogy 32 hetesen alig van hasa az nekem sok. Szerintem már a baba+víz+ egyéb cuccok több mint 3 kg ennyi idősen, tehát akkor fogyott ha úgy vesszük. Remélem nem lesz gond azért a babával. Az egyik újságban azt nyilatkozta hogy a 26. hétig engedélyezték neki az orvosok a futást, most meg augusztus végén valami maratoni aerobicra készülnek. Hát ők tudják... 2003.08.06 09:44
kiváncsi leszek, hogy boldogulnak majd a babával, talán akkor rájönnek, hogy mennyivel fontosabb dolgok is vannak a világon. Persze szép-szép az egészséges életmód, sport, stb, de szerintem is ez már túlzás. Vagy ez is üzlet? 2003.08.06 10:40
a kis babakeféjével, meg néha a homokozógereblyével
Hihetetlen érzés! Gyorsan átöltözöm, felveszem a térdvédőt és üldözzük egymást a lakásban 4kézláb
Este 10-ig fent van, szerintem kitolja a lefekvést, hogy többet lehessen velünk. Ha az apja hazajön, akkor meg jöhet a LEGO-parti, nagyon jólelvannak, öröm nézni őket. Dani megtanulta a LEGO-kat egymásra rakni, teljesen szabályosan és jól rányomja a tetejére a kockákat. Eddig 1 db-os kockákból össze tud rakni egymásra egy egyenes tornyot. 2003.08.06 10:52
Nagyon szomorú vagyok, egész életemben együtt laktunk, mindig itt volt mellettünk... De már eléggé elege volt szegénynek, 89 éves volt.
2003.08.06 11:12
2003.08.06 11:47
valóban ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen fontos a család.
2003.08.06 11:52
2003.08.06 11:57
2003.08.06 12:22
210 forintos ebédet arra a napra. 2003.08.06 12:34
. 2003.08.06 12:57
Osszesen 8 kilot szedtem fel pedig nem dietaztam.
De mint Gumicukor, a sulytobbletem felet en is az utolso 2 honapban raktam fel. De akkor sem estem volna ketsegbe ha "balnara" hizok, es szerintem a parom sem.
Ja es tenyleg nem igaz, hogy a vekonyakon hamarabb meglatszik a terhesseg. Rajtam 5.5 honapig semmi nem latszott.
Persze hogy a legjobb a gyereknek az elso 3 evben az anyja mellett, de legalabb is egy stabil ember mellett lenni. DE az is lehet jo ha bolcsibe megy, csak kevesbe. En is jartam bolcsibe, semmilyen betegseget nem szedtem ossze, de meg azokat sem kaptam el amiket a batyam az ovibol hozott haza.
Mindenki lehetosege szerint a legjobbat valasztja gyerekenek, nem?
2003.08.06 14:50
2003.08.06 15:19

Nagymamád miatt! 

.
. Eredmény: 4 hét alatt 5 kg! Az egyik kolléganőm pont akkor ment ki 3 hétre Németo.-ba dolgozni, és mikor visszajött, rám sem ismert
. Ez a 8-12. hét között volt, és én ettem, mintha az életem függne tőle
. Viszont ezután a maradék időben összesen 4 kg jött rám, pedig nem tornáztam és nem diétáztam. Ez összesen 9 kg. Bár, lehet, hogy ez valahogy alkati kérdés, mert Ádámnál pont így volt, és vele terhesség előtt sem tornáztam. Igaz, ő fél kilóval több volt, mint Noémi és fél kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, mikor szülni mentem, úgyhogy talán 1 kilóval kevesebb volt a saját súlyom. És a 9 kiló ellenére Ádámmal akkora hasam volt, mint egy ház (igaz, ő is elég nagy volt), Noémivel nem volt olyan nagy. 

.
. 2003.08.06 16:28
szerintem is kircsi a Dagály - csak épp ne felejtsd el, hogy 1200,- csak a beugró szóval nem mindenki teheti meg szerintem. 

brühühü - amúgy a szülés szerintem sem olyan nagy szám a sportolóknál, legalábbis én is olyan simán és 4 óra alatt túl voltam az első fájástól addig, hogy Dodesz a kezembe került - viszont a szoptatással irtó sok gondom volt, soha nem volt elég a tejcsi és a 6.hónap után már el is választotta magát. Szerintem ez azért a sportos életformásnak is köszönhető
- csak, hogy valami rosszat is mondjak. Én már 6 héttel szülés után ugyanúgy mozogtam, mint előtte, viszont a túrákat mérsékelnem kellet - mert olyankor volt, hogy elapadtam

2003.08.06 16:33
2003.08.06 18:25
Én meg keresgélem.
Egyébként én nekem is alig volt hasam ennyi idősen (a 24 héten kezdett el látszani, de az utcán nem túnt volna fel senkinek), és hízni sem híztam sokat (már az elején, aztán csak fogytam).
Nem hitte el, fordítva tippelte volna. Szóval van aki hihetetlenül kis hassal kűzd.
2003.08.06 18:42
2003.08.06 20:27
De ennek ellenére nem voltam egy "bálna" terhes, teljesen normális méretű pocim volt, de bizony olyan huszon hetesen már látszott még bő ruciban is a pocakom. És mivel a női családtagok nem győztek csodálkozni hogy én 9 hónaposan még beleférek a video kamera látószögébe és még le is tudok simán gondolni, gondoltam nálam csak nagyobb pocak van

Na jó, komolyra fordítva a szót, tényleg nem szabadna ítélkezni képernyő meg újságok alapján, dehát ha ők maguk csinálják ezt a babvárást ennyire a kamerák meg sajtó előtt akkor azt hiszem elkerülhetetlen hogy vélemény legyen. 2003.08.06 23:22
Általában éjfélkor, fél 4kor és 7kor eszik, majd fél 9ig alszik tovább.
). A 3 hét alatt, plussz amíg még nem tudtunk vele rendesen foglalkozni (pl. nem tudtuk felemelni), addig a nagymamája aludt vele, és ő még arra is rászoktatta, hogy óránként teázott éjjel. Mikor végre hazaköltözhettünk, ezt úgy tudtuk megszüntetni, hogy a tea helyett vizet adtunk neki, így már csak 3x kel fel éjjel és nem óránként. Próbáltuk azt is, hogy a kaja helyett is vizet adunk, de amikor (szerinte) evésidő van, és nem kapja meg a tápszert, akkor 5 percenként újra felsír...
2003.08.07 05:20

Egy tali is tud mini lenni, ha kevesen jönnek, meg egy mini is nagy lenni, ha sokan
Amúgy nekem jó jövö héten minden nap mikor jó az idö. 2003.08.07 07:04

csak arra gondoltam mini tali címszó alatt hogy 2 talira is szívesen megyünk. Én nagyon megnézném a Dagályt, de egyedül biztos nem fogok odáig elmenni Emmával, mikor 5 percre tőlünk is van srand.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint