A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jó reggelt Mindenkinek!

Leveli: az a 2 kg nem semmi :lol: :wink: De hisz magas is vagy hozzá! És az úgy jó!

Mamacka: akkor nálam abszolút kizárva a "hízás-lassulás" mert kezdettől fogva a sós dolgokért rajongok.. Na jó, újabban bevezettem itthon is, hogy nem sózok.. Vagy csak minimálisat, és az enyémre utána sem teszek, de párom szerint súlyra utólérem mire jön a szülés :lol: :lol: Ő most 100kg :lol: :lol: :lol:
A sódiétáról tudnál pár sort írni? :roll:

Tim: 100 nap :) jujj de izgi lehet :D
Napközben nekem is néha vannak "rohamaim" amikor könyékig felér a zsibi, de többnyire az ujjaim végére állandósul nappalra.. Időnként már nem figyelek rá, de ha valamit meg kell fogni :lol: :lol:
Kitapintás: akkor érzem amikor nekifeszül pl. a bal felemnek és ott olyan cuki kemény, tegnap is ott volt szívhanghallgatáskor és hát mondanom sem kell, 1mp alatt befogtuk a "jeleket", meg amikor kicsit "megnyomogatom" finoman az ujjaimmal érezni ahogy tovafordul a drága :lol: apuci örömére :lol:
Most pl. nem szerintem háttal fekszik a gerincemnek mert nem mindenhol puha :roll: de hamarosan ébred és rángatja a köldökzsinórt reggeliért :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt mindenkinek!

Kicsit eltűntem, mert nem volt netem, aztén meg nem győztem mindent visszaolvasni... :)

Karácsony előtt voltunk 4D UH-n, és úgy tűnik KISLÁNYUNK lesz!!!!! :D Apának lett igaza... :)
Lillus profilja:
Kép

és 3D-ben
Kép

nekem meg sikerült jól megfáznom. :( szerencsére lázam nincs, "csak" reggelre szörnyű a torkom... :(

ercsi_3

Lányok!

Hallottatok erről az újfajta infuenzáról?
Nekünk kismamiknak ugye nem szabad oltást kérni??
Én utoljára 6 éve voltam infuenzás, és kicsit aggódom..
Mert ha elkap, nagyon le tud dönteni.. :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Ercsi: gratulálok Lillushoz :wink: :D
Szép karácsonyi ajándék lehetett :wink: :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok :D

Kissé megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánok BOLDOG ÜNNEPEKET minden kismamának,pocaklakónak,és családjaiknak.

Úgy látom mindenki átvészelte az ünnepeket,kissebb nagyobb malőrökkel.
Nálunk is megvolt a nagy zabaparti,igazat adtam szöszinek,és én sem diétáztam.Majd jövőre.

Ollem:szépen alakul a házatok.

Kari előtt voltam én is 4d-n.azt mondták,hogy tuti fiú.A cd volt nállunk a fa alatt.

A gyerekekről készült képek nagyon szépek.
Az az arany ruhácska angyali.

További szép napot mindenkinek,megyek rokonlátogatóba :D

Kép
szibi

Timi, én márciusig tervezek dolgozni (szóval kb annyi idős korunkig mint Te). Bár megmondom őszintén, szívem szerint már mostantól itthon maradnék... Pláne hogy a karácsony előtti nagyon húzós hetem óta minden nap fáj a "gátkörnyékem", nagyon igénylem a fekvést. 24 hetesen kell úgyis mennem orvoshoz, az már mindjárt itt van, 2 hét, addig még tudok sokat pihenni, aztán majd őt is megkérdezem erről. Azt tudom hogy Mazsi nekem nagyon lent van, a 4D-n a fejét olyan nehezen tudta "bemérni" a nő, mert valahogy befúrta a medencecsontom alá, nem is értem hogy talált ott helyet... Gondolom a súlyát meg már eléggé megérzem azért van néha ez a fájós dolog, de persze nem diagnosztizálom magam, elvégre nem vagyok doki.

Mamacka, ezen a "Józsefet Áron kivégezte" mondaton akkorát röhögtem :lol: :lol:

Ercsi, itt is gratulálok Lillushoz :D Kis tündérke! Gondlom azóta vettetek pár rózsaszín kis cuccost neki. :wink:

Jobbulást!!!! :(

Kis-csillag, én úgy tudom várandósan nem lehet ilfuenza ellen oltatni. Egyébként azért különösen jó, mert családban volt is egy, akivel az ünnepek alatt találkoztam.... Már csak tényleg abban reménykedem hogy nem kaptam el :(

Kép Kép
szõlõ

Ercsi, gratulálok a leányzóhoz!!Sajnálom a torokfájást, engem is gyötört 2 napig, sőt még reggelente most is elég rendesen, de már sokkal jobb. Megijedtem, mert nekem általában lázzal szokott párosulni, de - le sem merem írni - talán megúszom..

Kis-csillag, én is eléggé aggódom, hallottam erről az újfajta influenzáról. A nőgyógyászomat én kérdeztem az oltásról, NEM szabad kapnunk! Hallottam, hogy a fiatalok is nagyon érzékenyek rá. Reménykedjünk, és sok vitamin, meleg ruha, stb.

Szibi gratulálok a kisfiúhoz, nekünk is tutira mondták, hogy az lesz!!

Tényleg Szőlő, gondolom nagy volt az öröm a családban a 4D-s ajándék dvd, ami nehezen, de összejött..

Kép
tim27

Kis-csillag:
Én is úgy tudom, hogy terhesen nem lehet influenza elleni injekcíót felvennni, legalábbis a nőgyogyim azt mondta. Bár egy könyvben azt olvastam, hogy lehet, na mindegy. Ráadásul én meg asthmás is vagyok, minden évben felveszem az injekcíót rá,most nem fogom, hát ha elkerül. A doki azt mondta, sok gyümitegyek, meg nagy adag C-vitamint tablettában, Ha meg már itt a baj akkor homeopátiás szereket fog ajánlani. Én is próbálom a beteg embereket elkerülni, bár ez néha lehetetlen. Anyum is beteg volt ünnepek alatt, elég nehéz volt elkerülni, hogy egy puszit se adjunk egymásnak.
Dolgozós téma: Én is úgy terveztem, hogy januárt, és február még végig dolgozom, de hát hogy most be van csípődve egy ideg a derekamban, igy ez a terv befuccsolt, tehát nem lehet előre tervezni. Míg dolgoztam, azt vártam, hogy mikor lehet már pihizni, most meg azért egy picit az is hiányzik. De ha itthon is egy picit takarítgatok, már fáj a derekam, úgyhogy jó pihizni. A védőnő is azt mondta, hogy maradjak itthon, mert itthon akkor fekszem le , amikor akarok.
zsu nagyon aranyosak a gyermekeid. Édes a kislányod abban a ruhában, a kisfiad meg nagyon csinos kis pasi.
:)

Ja, és lehet hülyén hangzik, de mi az a várandós kismamák csomagja? én még nem hallottam, és védőnő se mondta még nekem, meg ugye nekem ez az első baba.

Kép
blani28

Timi, igen, és az volt a vicces, hogy Anyukámnak valamiért nem akaródzott kibontani pont azt a csomagot. :lol: Akárhányszor felé nyúlt mindig valaki szólt hozzá, kérdezte, izé-bizé, nem hittem el :lol: :lol: Aztán mikor meglátta a borítót amit kreáltam hozzá az összes eddigi UH képből még el is pityeredte magát :)

Após mondjuk furán reagált de tőle nem is vártam mást.... Nekem egyre elviselhetetlenebb, de már Jani se nagyon tudja tolerálni.....

Kép Kép
szõlõ

Ja és elfelejtettem:
Szibi: gratulálok a kisfiúhoz, úgy néz ki nekünk is az lesz, karácsony előtt derült ki.

Kép
blani28

Köszönöm a pocakdicsit... azért jóval nagyobb mint elsőre, de sebaj, a tartalom a lényeg! :)

Sódiéta annyi, hogy igyekszel a sót kerülni, ill amikor már bedurvul a vizesedés a krumplidiétát kell bevezetni alkalmanként.

Erről írtam pár oldallal ezelőtt, de bepötyögöm megint, hátha valakinek csak most szúr szemet.
A krumpli eleve vízhajtó hatású, és egész nap nem viszel be sót, csak sok-sok folyadékot(vizet)... ez kihajtja belőled a vizet.

Krumplidiéta
Egy kiló krumplit só nélkül megfőzöl, egész nap csak azt eszed beosztva, mellé vizet lehet-kell inni. (ezzel nem kell spórolni, téves hiedelem, hogy vizesedéskor meg kell vonni a vizet)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Levelibéka
Szerintem ezt a sózás dolgot a megváltozott állapotodra való tekintettel kérdezd meg megint a dokitól, lehet, hogy most nem árt óvatosabban a sóval.
Nekem két éve volt döbbenetes élmény, hogy nagyon hirtelen pár nap alatt három kilóval többet mutatott a mérleg, el is keseredtem, de egy hét múlva újra a régi súlyomnál voltam. Akkor mondta a védőnő, hogy biztos csak sósabban ettem.

Ercsi
Nagyon szép ez a profil kép!
Gratula a nunishoz!

...és minden pöcköshöz!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Már akartam irni csak pont elszállt a net :shock:

Mamacka: köszönöm a diétát, és tényleg csak 1kg-ot lehet enni?? :shock: :shock: :roll:

Oltás: én is így tudtam, de kellett a megerősítés.. bízom a jószerencsében.. :roll: :roll:

Kiváncsi leszek megússzuk-e, addig is vitamin, gyümi, zöldség, és hát a nagy tömegek elkerülése.. Már ha sikerül.. :roll:
Ha meg mégis megkapjuk ajánlottan a csomagot, akkor a lázat kell levinni hamar..
De bízom benne, hogy idén mindenkit elkerül! :wink:

Szibi: gratula a kiskukacoshoz! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Először is mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

Új vagyok itt, remélem nem baj, ha ide pofátlankodom közétek :lol:

Mi ápr. 3-ra vagyunk kiírva, bár lehet, hogy előbb jön Lizi, mert ez állítólag 2 héttel csúsztatott dátum (a terhesség előtt össze-vissza menstruáltam)
Kb 6 hete tudjuk, hogy lányunk lesz és Liza lesz a neve :lol:

Én a munahelyen úgy beszéltem meg a főnökömmel, hogy febr. végéig szeretnék dolgozni, de lehet, hogy kiíratom magam nemsokára, mert elég nagy a hajtás nálunk, én pedig mindenből lelkiismereti dolgot csinálok és a múltkor is annyira felidegesítettem magam az egyik ügyfelen, hogy majdnem rosszul lettem :roll:
Apa már egyébként se szeretné, ha dolgoznék, mert elég messze van a munkahelyem és ebben a hülye időben, csúszós úton állandóan frászban van, míg beérek meg hazaérek.

Ti jártok kismama tornára? Én még nem voltam, de elhatároztam, hogy kipróbálom. Járok a kórházba ahol szülni fogok egy kismama felkészítő "tanfolyamra", ahol 10 alkalom alatt rendesen kivesézzük a várandóssággal, szüléssel, gyermekággyal kapcsolatos összes témát, a jogszabályokat meg ilyeneket is és pont a múlkor a kismama tornáról volt szó.

Ki hol fog szűlni?

Eve

Eve

KépKép
eve@liza

Szia Eve!
Gratulálok a kislányhoz.
Pont ilyen vagyok én is. Lelkiismereti dolgot csinálok mindenből. Ügyfeleket meg abszolút nem érdekli, hogy babát várok, vagy nem. Átmenetileg én is táppénzen vagyok, bár nem igy terveztem. Én is februárig akartam volna dolgozni, de úgy döntöttem, hogy nem megyek már vissza. Többen is támogatnak ebben a döntésemben, többek közt a párom is.
Én eddig nem tudtam járni kismama tornára a munkahely miatt. Sajnos a dolgozó kismamák sok ilyenből kimaradnak. Most, hogy már itthon vagyok, remélem már lehetőség adódik ilyenekre. Októberben intim tornára is többek közt emiatt nem tudtam járni.
Én is jártam szülés felkészítő tanfolyamra. Szerencsére ez olyan időpontban volt, hogy el tudtam menni minden alkalomra. Nagyon hasznosnak tartom az ilyen előadásokat.

Kép
blani28

Egyébként ma vagyok félidős! :D

Kép
blani28

Blani, gartulálok a félidőhöz :wink: Even, neked pedig a kislányhoz. :)

Sajnos nekem nincs időm se kismamajógára se -tornára járni, munka miatt. Mire hazaérek nagyon komoly dolognak kell történnie ahhoz hogy kimozduljak. :oops: Mondjuk ilyen irdatlan hidegben kedvem sem nagyon van (én mindenképpen 0 fok fölé vagyok kalibrálva, nem bírom a mínuszt... )

Csináltam pocakfotót, mindjárt felteszem :)

Kép Kép
szõlõ

Szentesti pocak

Kép

Ez pedig ma

Kép

Kép Kép
szõlõ

Köszi Szőlő!
Csinos pocid van!
:D

Igen, én is sokat bosszankodtam amiatt, hogy a munka miatt sehova nem tudok elmenni. Most, hogy táppénzen vagyok, remélem lesz rá lehetőségem.

Kép
blani28

Nahát Szőlő!!
Milyen vékony vagy :wink: És már szépen alakul a Te pockód is :D

Eve: gratulka a kisnunishoz! gyere bátran gyakrabban!

Munka: én 30án leszek 5 hónapja hogy nem dolgozok, mivel lombikbaba, meg hát a sok vérzés ugye :shock: , de egyébként sem lenne tanácsos nekem visszamennem, pedig néha annyira unom magam itthon, és ez a lüke hideg idő :? én sem szeretek benne kimozdulni, csak ha muszáj..

Kismamatorna: szeretnék, csak még nem lestem meg az itteni lehetőségeket, de biztosan hatékony!

Blani: gratulka a félidőhöz!

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszi csajok :wink:

Az előbb felvettem videóra ahogy rugdosott, hát kééész olyan édes :lol: Imádom

Kép Kép
szõlõ

Eve! Gratuka a kiscsajhoz!

Szőlő!
Csini a pocid, jól tartod magad! :lol: :wink:

Ercsi!

Gratula Lillushoz! :lol:

Tényleg többen lesznek a csajszik? :roll:

Mi azért a hideg ellenére ha időnk van, sétálunk napi 30 percet- 1 órát, jól esik. Kismama tornára én nem járok, viszont rendszeresen csinálom Réka kismama tornáját már a 14 héttől, heti 2-3-szor. Nekem az is jól esik. :D

Ma reggel ráálltam a mérlegre. Talán fél kg-ot híztam az ünnepek alatt, így tartok most 5kg+-nál. :lol: Rosszabbra számítottam, hiszen sokat ettem.

Kép
adri0422

Köszi kis-csillag!

Van egy kismamatornás kazettám. Kérdeztem a védőnőt,(ez már jó pár hete volt) hogy lehet e itthon tornázni, illetve mikortól. Azt válaszolta, hogy várjam meg a 16. hetet, és csak akkor, ha más valaki is van mellettem, hogy felügyelet nélkül ne csináljam, nehogy baj legyen. Lehet hogy mostmár ráállok, és csinálgatom itthon.

Kép
blani28

Blani!

Én mielőtt elkezdtem a tornát vasalás közben végig néztem mit is kell majd csinálnom, és láttam, hogy én végig tudom csinálni, azt a 20 percet Rékával. De én előtte is tornáztam Réka Dvd-re, hébe-hóba. Szerintem mindenki azt és annyit csináljon ami jól esik. Meg én úgy gondoltam, hogy nem nagy hassal akarom elkezdeni a tornát, hanem még az elején, amikor még alig volt hasam. De én is beszéltem előtte a védőnővel.

Kép
adri0422

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:40-kor.

Kép
1bambi

Csillag nem szerintem ha akarsz ehetsz többet nem azon van a lényeg, de azért egy kiló elég sok ám! :roll:

Nekem egy pályázati anygaot kellene leadnom legkésőbb holnap után és a hátam közepére sem kívánom... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Adri!
Ez a kazi meg 1 órás.Még nem néztem bele, de lehet én is először végig nézem. Igen, azt szokták mondani, ha eddig nem sprotolt valaki, nem a terhesség idején kell elkezdeni. De szerintem azért nem árt egy kis mozgás. Én azelőtt úszni jártam a párommal. Most is szeretnék járni, de félek elkapok valamit az uszodában.

Bambi:
Képzeld!
A munkahelyünkön ingyenes teljes vérvizsgálatot csináltak mindenre kiterjedően kb 3 hónapja. Akkor a doki csaj ajánlott egy omega-3 kapcsulát, amit csak Amerikában lehet beszerezni(????), itthon még nincs forgalomban.Persze nem kell mondanom, ezt a terméket ajánlta nekem, amit a rendelőjükben beszerzhetek. Egy havi adag potom 6000 Ft. A gyógyszertárakban levőt leblamálta, a friss halra meg azt mondta, hogy a vizben mérgező anyagokat vesz magába, azért nem jó. Hát persze, hogy a saját termékét reklámozza.
Elmondta, hogy jó a magzatra, mert okosabbak lesznek.
Amerikában az Elevit mellé, a doki ezt is felírja a kismamának.
Ez mind szép és jó, de mi Magyarországon vagyunk.

Kép
blani28

Blani!

Nekem is lenne kedvem úszni járni, de én is félek a fertőzéstől, meg kb. 3 hete felpróbáltam a bikinimet, és a felső részből kiesett a mellem, 10 centivel lett több a mellbőségem, úgyhogy az alsó hiába is jönne rám , így nem is tudnék menni úszni. Kismama fürdőruhára meg nem akarok beruházni.

Kép
adri0422

Húha, jól megnőtt! :lol:
Nekem is megnőtt, még a párom meg is jegyezte többször is. :wink:
Hát igen, azért én sem veszek kismama fürdőrucit, hogy párszor elmenjek, aztán meg csak ott hever a szekrényben.

Kép
blani28

Mamacka: tudom, hogy nem kevés, csak inkább legyen úgy, hogy "szabad többet is, mint 1kg" minthogy rosszul érezzem magam amiatt hogy többet nem lehet.. :roll: :oops:
Sosem voltam a diétázás királynője :lol: :lol: :lol:

Úszni én is szeretnék menni, engem mindössze az tart vissza, hogy nagyon hosszú a hajam s mire az megszáradna :oops:
És azért elég hideg van..
Tornának nekem most annyi jut ki hogy a 4-ken lakunk ahol nincs is lift.. :lol: :lol: :lol:

Adri: kezet foghatnánk? :wink: 85ös voltam, most már 95ös kell :lol: :lol: Apukának tetszik :wink: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Na én meg úgy vagyok ezzel hogy nyáron kifogytam a melltartóimat, mostanra nőttem bele vissza :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Na, akkor énis.... mellbőség... ami terhesség előtt a saját tenyeremben elveszett, most Zoli tenyerébe sem fér már bele... :) méretet nem tudok, csak hogy a Barnussal hordott melltartóim is kicsik kezdenek lenni :)

Szó volt az omega3-ról... biztos jó... csak már annyi mindent kéne szednünk, hogy másra sem költenénk, mint ilyen vitaminokra, olyan kapszulákra... :) és hogy okosabbak lesznek a babák tőle... :lol: hát nem tudom... én egyik fiúval sem szedtem még egy szem terhesvitamint sem és mégsem buták, sem betegek, egészségesen születtek... :) az a baj, hogy a fele reklám és az elevit sem tud többet bármelyik nem olyan neves terhesvitaminnál, csak a nevét kell megfizetni... arról nem is beszélek, hogy a harmadik trimesztertől olyan szinten felfújja a babát, hogy jó lesz nézni a 4 kilón felüli bébit ahogy megszületik.... kihagynám, nekem elég volt megszülni a 3200 grammos törpét is :)
De félreértés ne essék, nem akarok senkit lebeszélni semmiről!!!! Egyéni döntés, ki mit szed vagy nem szed.... ez csak egy magánvélemény volt...

Ági
Vendég

Szóval mindenki jó cicis mostanában? :wink: :lol:
Én nem bánnám ha már nem nőne egy centit se. Apának nálunk is tetszik, de elég ez a méret nekem. :lol:

Anyukám és anyós karikor azt mondta, hogy hátulról még egyáltalán nem látni, hogy kismama vagyok. Oldalról viszont most már nem lehet letagadni. :wink:

Kép
adri0422

Adrim nekem is ugyanezt mondják, még a doki is megjegyezte :lol:

Kép Kép
szõlõ

Utolag is boldog karacsonyt mindenkinek!
Terhesvitamint en sem szedek, Kisbonal sem szedtem, es nem szokott betegeskedni. Az is igaz, hogy en egyaltalan nem hiszek ezekben a mindenfele foldinnyoval teli terhes es nem-terhes csodaszerekben. Elvagyok a jo oreg c vitaminnal.
Viszont az omega 3 es 6 tenyleg nagyon jo, foleg,hogy itt mo-n nem eszunk eleg tengeri herkentyut. Az gaz, hogy a terheseknek verzio beszerzesehez kulfoldre kellene menni. Irorszagban es Finnorszagban is van kifejezetten kismamaknak ilyen kapszula. De ha apu nem jarna ki rendszeresen dolgozni, akkor en sem szednem. Kulonosen nem amerikabol...
Nem hiszem, hogy a kiscsokak ettol butabbak lennenek majd, masreszrol meg ket eves kortol lehet mar nekik is adni egy fel kapszulat, es jobban bevalik, mint barmelyik vitamin.
Otthon esik a ho?

Kép
rozsomak

En ugy varom mar, hogy kibujjon!!! Iszonyu lassan telik az ido...
Olyan jo lenne mar idekint is talalkozni, neha el sem hiszem, hogy itt van a hasamban

Kép
rozsomak

Sziasztok!

Én is boldog ünnepeket kívánok utólag mindenkinek. Elutaztunk anyuékhoz vidékre, régen jártam erre.

Terhestornára én sem járok, nem volt eddig időm, de januártól szeretném kipróbálni. A kórházban ahol szülni fogok nincs, de a védőnő ajánlott a kerületben egy helyet. Az úszás valóban macerás dolog (nekem is hosszú hajam van), de én nagyon szeretem. Annyira jól átmozgat és megnyújt. Ameddig lehet, addig járni fogok. Én most vettem egyszámmal nagyobb fürdőruhát, a régi úgyis kinyúlt, ez viszont most teljesen jó. A mellméretem nekem nem változott annyit, hogy gondot okozzon. Hát hogy a hasam miatt meddig lesz jó, azt nem tudom.

Szőlő, nagyon szép pocakod van! Igazi gömbölyű babapocak :)

Tim, Blani, én ugyan nem tudom pontosan, de valószínűnek tartom, hogy nem lehet influenza elleni védőoltást felvenni terhesen. Én minden évben egy immunerősítő kapszulát szoktam beszedni előtte, amit több hétig kell szedni és hasonló elven működik mint a védőoltás (legyengített bacikkal), és amikor a háziorvosommal konzultáltam erről és egy leendő terhességről, óva intett attól, nehogy terhes legyek addig, amíg szedem.
Vendég

Kismamik!

Azt honnan lehet tudni hogy csuklik odabenn a babuci? Mert tegnap úgy éreztem, de lehet nem is az volt. :roll: :roll:

Kép
adri0422

Szerintem meg azt is csak kitalálta valaki, hogy felfújja a gyereket... az enyémet nem fújta fel, 3200 grammal született, pedig én végig szedtem, sőt szoptatás alatt is.
De én sem akarok kampányolni eleve nem vagyok a túlzot vitaminszedés híve (alapjáraton nem is szedek semmit), de a kismama vitamint nem tartom hülyeségnek főleg nem téli időszakban de mindenki maga döntse el. Az Elevit amúgy nekem nem tűnik drágábbnak mint a többi...

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok.

nálunk jól telt a Karácsony.sajnálom a pecheseket, de jövőre tényleg szuper lesz.
mi most nem dolgozunk két ünnep közt. de amúgyis elmegyek táppénzre január közepén :D de ha influenza van lehet, hogy már az elején. majd láttom. mi még nem vettünk semmit, nem írtam listát, nem döntöttem abban, hogy mit veszek, csak egy fél könyvet olvastam eddig :oops: de nemsokára....
én sem tudom, hogy mi az a babacsomag v. mi, amit átkéne venni a bababoltban? :oops:
bár azt sem írtátok meg, hogy mi az a Maxi Cosi :?:
szép estét!
a holnapi dolgozoknak kitartást!
toncsi

toncsi80

Adri, nem tudom, én egyelőre csak azt érzem hogy rúg vagy fejel :D

Kép Kép
szõlõ

szerintem, az enyém akkor csuklik ,amikor ütemesen, gyorsan egymás után "ráng-dudorodik" azonos helyen a pocakom
toncsi

toncsi80

Mamacka, szerintem ez az egesz dolog olyan, hogy mindenki azt szedjen vagy ne szedjen, amiben hisz. Kicsit, mint a homeopatia.
En se hiszem, hogy felfujna a babat, bar szemely szerint nem szedtem semmit a multkor sem. Egyik baratnom meg igen, es azt mondja, ettol olyan egeszseges a babaja. Ha nem lenne ez az omega 3, valszeg en is kenytelen lennek valami vitamin utan nezni, de igy megelegszem ezzel meg a magneziummal. Nekem a vedono azt mondta, nem kell szedni, meg az orvos is, de ahany orvos, annyi jotanacs, es igazabol tenyleg azon mulik, miben hiszunk.

Szolo, mi van a polodra irva?

Szerintem akkor csuklik, mikor ritmikusan kicsi rugasokat erzel viszonylag hosszu ideig - talan...

Kép
rozsomak

Kozben Tomcsi kicsit jobban megfogalmazta

Kép
rozsomak

[quote="rozsomak"]S írta:rozsomakzolo, mi van a polodra irva?

Itt az aláírásban?

Hot Mama :lol:

Kép Kép
szõlõ

Köszi! Akkor szerintem tegnap este csuklott. :lol:

Maxi Cosi!? Babahordozó! :wink:

Kép
adri0422

Hat az en polomra ezt most nem lehetne kiirni...
max. used to be hot mama
esetleg ok. mama egy kis tokaval

Kép
rozsomak

A vitaminokon nem fogunk összeveszni, énis azt irtam, egyéni döntés. Csak magánvélemény volt. Egyébként ahány ismerősöm szedte végig őket, mindnek 4 kilón felül volt a bébi. De orvosok is mondták,nem is egy, hogy rendesen rárak a gyerekre. De mindegy.
Egyébként már csak azért sem vagyok vitamin-hivő még télen sem, mert lehet pótolni zöldség-gyümölcsből szinte mindent és egészségesebb, mint a bogyókat kapkodni, meg személy szerint az első 4 hónapban megpróbáltam a terhesvitamint és vissza akart jönni, igy ott is marad a polcon és megöregszik nélkülem, mert annak semmi értelme nem lett volna, hogy beveszem aztán azt is kihányom, amit előtte megettem.... :roll:
téma lezárva.... :)
Vendég

Nahát nekem se azért van ott mert olyan hejjdehotmama lennék, inkább "warm" mama :lol: :lol: csak a progiban nem sok játszósruha van pocakkal :D

Ezt még megmutatom, szerintem tündéri :D Unokatesóm kint él S.F. mellett, tőlük kapta ezt karácsonyra

Kép

Kép Kép
szõlõ

Pumpóka, párszor én is kihánytam a Gravidát, meg párszor rosszul is lettem tőle (hányinger), azóta mindig kaja után veszem be, így jó. Én szedem, mert most nem tudok olyan változatosan kajálni, de kb 2-3 naponta csak.

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: