Tök jó volt nézegetni a tavalyi képeket. Annyira szépek a manóid.
Drukkolok, hogy Zsombinak minél előbb kibújjon a fogacskája.
Jó sok receptet feltettetek, most sajnálom, hogy nincs sütőm, de majd jövőre!! A konyhát teljesen átalakítjuk és akkor veszünk új tűzhelyt is.
Andi: üdvözöllek a mosogatógépesek táborában!
Ti aztán jó elfoglaltak lesztek az évvégén.
Iza: mesélj merre jártál, mostanában nem nagyon irogattál.
Julcsi: aranyosak az egerek
Édesek a lányok, ahogy nézik őket.
Ibolya: annyira ismerős az ajtókeretes történeted. Én folyton takarítom, mégis állandóan koszos (mint minden más, nem is értem, hogy tudunk ilyen koszt csinálni
Nálunk semmi extra, készülünk az ünnepre. Még van egy pár ajándék amit be kell csomagolnom, de nagyjából már kész vagyok. Ma szeretném este feldíszíteni a fát. Drukkoljatok, hogy szép legyen amit após vett.
Valaki kérdezte, január 2-án kezdem a beszoktatást és eddig úgy volt, hogy február elején megyek vissza dolgozni. De tegnap már variált a főnököm, hogy talán inkább március.
Kicsit bonyolult a helyzet, nem részletezem, de a barátnőm (aki helyettem van, nem éppen fair – pedig tudta, hogy vissza fogok valamikor menni
Zsuzsi

pedig milyen jó lenne.

mindenkinek!

(félhomály volt, azért is ilyen gyenge a kép

[/
[/

Amúgy aznap este nem igazán érdekelte más játék, volt csomag, amit csak másnap bontottunk ki otthon, mint pl. a főzőcskekészletet vagy a fa építőkockákat. Akkor már nagyon örült nekik!