A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Drága Angyal!

Teljes szívemből gratulálok a pozitív tesztedhez! Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok a Kismamának és a Kispapának!!! :D
katóc

Angyal szívből gratulálok!
Ezt neked küldöm!

Kép
andi67

Kép
andi67

Andikám!
Milyen jól illik a vonalzódhoz ez a MXmas. :D

Kép
bodza2005

Sziasztok Lányok!

Angyal! Nagyon gratulálok. Látod, nem is olyan rossz név az, hogy Gábriel!

Kedves Lányok!

Kívánok mindenkinek nagyon Boldog, Békés, Szép Karácsonyi Ünnepeket. Finom falatokat és szép ajándékokat. Legyetek jók.
Gondolok rátok!

Puszik
finch

Drágáim!

Köszönöm,köszönöm,köszönöm!!!!! :D :D :D :D

Tündérek Vagytok!

Pussz:Angyal
angyal73

Angyal:
hát ez fantasztikus, gratulálok, megvan a tökéletes karácsonyi ajándék :lol: :lol:
Hányadik sikerült?

Zsembi:
legalább szép tiszta lett a távirányító, de lényeg, h működik.

ezt muszáj elmondanom: megyünk ma a tescóban, párom megáll és elmereng az óvszeres polc előtt és aszongya: hihihi, mennyi óvszer, ki vesz ilyet?????? :lol: :lol: szegényem már elfelejtette, h mások védekeznek :roll: :shock:

Boldog Ünnepeket Szurikátánknak is, szegény még most is dolgozik-:))

Most megyek, vár rám még egy zserbó készítése.

Jó éjt lánykák

Anikó
tatulány

Gratula Angyal! Szép ajándék! Vigyázz MAgatokra!

Sok puszi Mindenkinek!

én nagyon rossz háziasszony vagyok, cukrászdában vettem mindent, de 2 gyerek mellett nem megy a sütögetés, segjteni meg még nem tudnak.

bea
öreganyu

Drága Tatukám!
Köszi hogy gondoltál rám,én is kívánok Neked és az egész DRK-nak
Békés Boldog Karácsonyt sok szeretettel
Gabi (Szurikáta)
szurikáta56

Kedves Tatulány!

Ez már a harmadik próbálkozás volt,de sajnos nem jó helyen kezdtük el... :oops: :oops:
Kettő útán váltottunk,hála az égnek.
Három picurkát bevállaltunk most,úgyhogy alig várom már
az ultrahangot,hogy mi újság van belül...????

:roll:
28.-án megyünk vissza a Vass Dr.hoz. :D :D
Puszi:Angyal
angyal73

Drága Lányok!

Ne hari, hogy megint eltűntem, de milliónyi dolgom volt, amit el kellett intézni. Ennek sajnos az ára az volt, hogy nem tudtam jönni. :(

Andi, nem engedtek el minket déleb, csak nekem kellett eljönni sajnos. Azért sajnos, mert csüt. 1/2 2-kor volt a férjem nagyijának a temetése. :( De túl vagyunk rajta, élni kell tovább az életet.

Szurikáta, köszönöm, hogy elvállalsz. Szólni fogk mikor gyere. Ha minden jól megy, akkor februárban már jöhetsz. :D

Öreganyu, remélem már jobb a lelked! Nem semmi hálátlan asszisztenseid vannak. :( Ha a gyerekek nagyobbak leszenk, biztos teljes szívvel és lélekkel segíteni fognak a készülődésben, és nem leszel ilyen szomorú. Fel a fejjel!

Bodzika, igen, még mindig tart a vidámságom, csak már fáradt vagyok! De nagyon sokat gondoltam ám Rád/Rátok! Remélem még tartani is fog ez a jókedv! :D :D

Zsembi, most már tuti tisza a távirányító! :lol: De azért a legfontosabb, hogy működik! :D

Nóczi, nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok és hogy ilyen optimista vagy! :D :D

Yamika, hatalmas gratula a vizsgádhoz! Nagyon ügyes Yami vagy! Csak így tovább! :D :D :D

Angyal, hatalmas gratula a karácsonyfához! :lol: És persze a pozitív teszthez is! :D Akkor Nektek is nagyon boldog lesz az ünnep! Annyira örülök!!! Vigyázz nagyon magatokra!

Holnap este 8-kor gondolni fogok Rátok! Lélekben együtt leszünk! De jó is lesz!!! :D :D :D :D

Aki utazik, nagyon vigyázzon magára! Mi is utazunk, ígérem mi is vigyázunk magunkra! Mi 24-én itthon leszünk kettesben, 25-én az én szüleimhez megyünk, 26-án meg a férjem szüleihez!

Szép estét kedves DRK!!!!!

Smaccc

Bea
beus77

Kép

MINDEN KEDVES DRK TAGNAK KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, SZERETETTELJES KARÁCSONYT!!!

Bea
beus77

Kedves Fórumozók!
Békés karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!
baboca03

Kép

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Drága Lányok!

Most olvasta mvissza a eltelt 4 nap csacsogását. Mióta szabin vagyok még pörgősebbek a napjaim, barátnős karácsony, itthoni készülődés stb. De ma már karácsony napja van, mindenképpen szerettem volna ma már írni Nektek!

A karácsonyi készülődésben azért párszor elpityeregtem magam, hogy a fa alatt nincs babó, de a párom annyira édesen kizökkentett ezekből, hogy ez már a múlté. Élvezem a forralt bor ízét, korlátok nélküli szerethetés lehetőségét. Mint mindennek, ennek is van jó oldala :-)

Először is Angyalkám, annyira örülök a jó hírnek! Megkaptátok Bodziékkal együtt a legszebb ajándékot! Ugye jól emlékszem, hogy Te voltál Bodzival és Zellel együtt és készíted a gyönyörű nyakláncokat?

Yamikám, utólag is gratulálok a 4-esedhez!!!! 2008-ban is hasonló eredményeket kívánok Neked!!!!

Öreganyu, igaz csak utólag olvastam a hozzászólásod a karácsonnyal kapcsolatban, de tiszteletreméltó az őszintesége! Valóban nem az ajándék értéke számít, azonban a törődés és a szeretet igen! Ahogy Bodzink írta, majd a manókáidtól kapod vissza ezerszeresen azt a kedvességet és szeretetet, amit Te szórsz szét a világban.

Finchikém, sajnálom, hogy a fránya Mensi néni megérkezett :-( Januárban a többiekkel együtt vállvetve, dacolva a hideggel és a szurikkal újabb lehetőséget teremtünk a babóknak.

Jane Austen rajongók (velem együtt): ma az M1-en lesz 21:50-től a Tartózködő érzelem c Jane Austen regénye alapján készült film!!!! Én is láttam az egy részes BB-t, de elég kiábrándító volt a klasszikushoz képest. Most fejezetem be az újonnan megjelent Jane Austen életrajzot, érdekes összefüggéseket feszegetnek, olvastátok?

Nóczikám, ez a munkalehetőség fantasztikus!!! Anyukám szokta mondani: ahol az Úr becsuk egy ajtót, ott kinyit egy ablakot is. Szóval örülök az ablakodnak :-)

Lányok, a sírás a természetünkből, létünkből fakad, hiszen nők vagyunk. Persze, hormonkezelés alatt ez csak fokozódik. Tényleg mindenen elsírom magam, itthon a párom szokta mondogatni ilyenkor átölelve, hogy olyan jó, hogy nő vagyok és tele érzelmekkel :-)

Zsembikém, sokszor gondoltam Rád és küldtem Neked a pozitív energiákat. Hidd el, a gödörből csak felfelé lehet menni. Új év kezdődik és segítünk, hogy jobb legyen! Extra puszik Neked!!!

Andikám, a készülődés volt az oka az eltűnésemnek, talpraálltam. Most nem ment annyira gyorsan, mint korábban. Kellett hozzá 4-5 nap, de újra a régi vagyok :-) Sütöttünk-főztünk, díszeket alkottam a kreatív dekoratőr barátőmmel, szóval gyorsan elrohantak a napok.

Szederkém, jó utat Nektek, vigyázzatok magatokra az utakon! Nagyon szép kívánságokat írál!

Lányok, nagyon békés, pihenéssel teli ünnepeket kívánok Nektek. Szerintem nemcsak 8-kor (de akkor aztán egyértelműen) fogjuk érezni egymás lelki jelenlétét. Sok puszi Nektek és hatalmas karácsonyi ölelés.
plümõ

Drága Dévais Lánykák!

Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Nektek!

puszi Mirci

Kép

Kép
Kép
mirci74

Kedves Kismamák, Kismamajelöltek, drága DRK!

Mindenkinek áldott, békés, kellemes ünnepeket kívánok, és a jövő évi karácsonyfa alá egy szépséges, egészséges bőgőmasinát!!!! :)
(és akkor már betlehemi játékokat is lehet tartani otthon... ) :lol:

ne haragudjatok, h most hanyagoltalak benneteket, de elég sok volt a dolgom, az előkészületek, stb. de azért sokat voltatok ám eszemben!! vissza is olvasok majd! azt láttam, hogy nagyon sok szép képet és idézetetk, jókívánságokat tettetek ide az oldalra, köszönjük!

Mirci - szia, nem kerestél! neked is nagyon boldog karácsonyt, és jövőre babás ünnepet kívánok!

puszi mindenkinek!!
szépem

Szépem, szia!

Nem akartalak a karácsonyi előkészületek közepette zavarni. Majd januárban beszélünk!

millió puszi

Kép
Kép
mirci74

Gyertyafény, szép remény, karácsonyi sütemény...

Lányok, kívánok nektek nagyon szép karácsonyt, és azt, hogy a következő év mindenkinek hozzon nagy-nagy boldogságot, pozitív teszteket, egyészséges kisbabákat.
És köszönök minden biztatást, szeretetet, amit tőletek kaptam az elmúlt évben.
február
február

ok!!
szépem

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök, de igazából, őszintén, kicsit jól esett elvonulni. Tesztet még nem csináltam. A beülti napján Apánk azt mondta, 24-én legyen a nap, de annyira tartok tőle, hogy már ott megígértem, hogy karácsonykor nem tesztelek.
Majd ünnep után.

Angyal!

Gratulálok!

( Annyiszor eszembe jutottál! Meg az is, hogy milyen kuka voltam. Itt lakunk közel és nem cseréltünk telcsiszámot, vagy valami. Aztán nagyon reméltem, hogy jössz majd ide. Ééééés itt vagy egy csodás hírrel!)

Akkor este nyolckor én is veletek leszek ám!!!!!

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Minden babavárónak küldök szeretettel egy virtuális szerencsehozó szurit !

Puszi és BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!

SZURIKÁTA :lol: :lol: :lol: :lol: Kép [/img]
szurikáta56

Ezüst esőbe száll le a karácsony,
a kályha zúg, a hóesés sűrű;
a lámpafény aranylik a kalácson,
a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű.

Kik messze voltak, most mind összejönnek
a percet édes szóval ütni el,
amíg a tél a megfagyott mezőket
karcolja éles, kék jégkörmivel.

Fenyőszagú a lég és a sarokba
ezüst tükörből bókol a rakott fa,
a jóbarát boros korsóihoz von.

És zsong az ének áhitatba zöngve...
Csak a havas pusztán, a néma csöndbe
sír föl az égbe egy-egy kósza mozdony.

(Kosztolányi: Karácsony)

Boldog Karácsonyt! Szeretlek Titeket!

Kép
Kép
Kép
zel

Kedves Drága DRK!

A lehető legvarázsosabb, meglepikkel teli, szeretetteljes karácsonyt kívánok nektek és a családotoknak is!
Nagyon jó, hogy vagytok nekem!!!!
Ölelés
Kriszta
dobsakriszta

Kép
Kép

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Drága édes csajocskáim!

Nagyon szép és békés karácsonyt kivánok Nektek és mindenkinek mielőbbi babásodást!!!

Millió csók!

CseKa

Kép
cseka

hello

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kép

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Kedves DRK!

Remélem sok sok ajándékot hozott a Jézuska nektek :) Sokat gondoltam rátok az este,mindenki arcocskáját magam elé idéztem!
További boldogságos Ünnepeket,Szeretetet !

Hatalmas ölelés és millió smaccantás,a ti Hanyatotok!
hanyatka

Kép
hanyatka

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT DRÁGA LÁNYOK!!!!!!!!!!!!

sok-sok puszit- ölelést küldök Nektek, vigyázzatok magatokra nagyon!!!

angyal GRATULÁLOK!!!
hát, nekem még mindig nem jött meg... :( ebből már február lesz..
nem vagyok boldog tőle..
puszi Nektek!
yamita

Drága lányok!!!!
Békés, boldog karácsonyt kívánok Nektek!!!!!

manoka
manoka71

SZiasztok!

Előszőr is Angyal nagy gratula! Na Bodzika elkezdte a babesőt?? :-)

Most olvastam vissza, de a felére nem emlékszem! :-(

Ja képzeljétek mivel a párommal megbeszéltük, hogy csak pici ajit veszünk, ő olyan ari volt vett 3 doboz pici coknit, és azt csomizta be nekem! Olyat bőgtem mikor megláttam!
Aztán elmesélte, hogy sztetoszkópot akart venni, hogy tudjuk hallgatni a babák szivét majd! :-)

Nincs ötletetek, hogy hol lehet kapni, és hogy kb mennyibe kerül??
Köszike a segítséget. Mert lehet, ohgy akkor a szülinapjára Jan8-ra vennék neki egyet. :-)

Na megyek Tv-z ni, mert jönnek a párom anyukája, unokaöccse, meg anyukájának a pasikja! Na jók legyetek puszi!

:-)

Bodzi óvatosan a sütikkel, mert apánk már tudja a súlyodat! És ha nagyon felugrik, akkor majd jól kikapsz! :-)

Na puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági!
Ne aggódj Bodzi súlya miatt mert a sütiket velem eteti meg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szurikáta56

Jaj, de jót nevettem!!!!!!!:D:D:D
Aranyosak vagytok!!!!!!!:-):-):-)

Kép
bodza2005

Ági!
Fonendoszkópot esetleg a gyógyászati segédeszköz boltba,vagy az OMKER boltba kapsz.Ha nem sikerül szólj és megpróbálok szerezni.Ugy tudom nem tul drága,az egyszerűbb fajta.
:lol:
szurikáta56

Puszi Bodzikám!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Nem így van?
szurikáta56

Ági, pl. OMKER az Arany J. utcai metróval szemben, de én nem ajánlom, mert azért ahhoz kell némi gyakorlat hogy hallgatódzál! Ha nem hallod, meg nem ott hallod, meg nem úgy hallod akkor meg majd parázol, én is beszartam annak idjén mikor nem mozgott a gyerek és próbáltuk meghallgatni és 2 orvos létünkre nem sikerült, rohantunk a kórházba, persze minden rendben volt. de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz...

Puszi Mindenkinek, szép csendesen telnek a napok.

bea
öreganyu

Szép Estét Csajocskák!!!:-)

Kép

Kép
bodza2005

Még egy kis KARÁCSONY... :D
Jövőre is hasznos oldal. :-)

http://www.gportal.hu/portal/karacsonyfa/

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Belerondítok...Tegnap megjött.
Egy héttel ezelőttre "vártam". Vagyis általában addigra mindig megjött. És most nem, és annyira örültem, elhittem, hogy sikerülhetett. Nem mertem karira tesztet csinálni. Holnapra terveztem. Aztán tegnap délután jött a derült égből. Így ma teszt: -
Már könnyem sincs....

Totál magam alatt vagyok. Nem tudom, hogyan tovább. Van-e értelme folytatni, ha a blaszto-k sem maradtak velünk.

Ma egész nap velünk volt a család. Együtt főztünk, sokat játszottam a kis unokahugimmal. ( Hihetetlen nehéz volt. Először haza is akartak menni, de kértem, maradjanak, így néha tudtam másra tudtam gondolni) Sokszor el kellett bújnom, de tudták, hogy miért, csak férjem jött vígasztalni. Aztán délután a 14 hónapos keresztlányomék is megérkeztek. A kicsilányt bukfenciztem az ágyon, meg ugrált is, és nagyon élvezte. És egyszer csak anyuja kezét fogva "odafutott" hozzám, és megölelt. Ilyen még soha nem történt.... Megszakadt a szívem...
zel

zel, miattad jöttem.. de nem erre a hírre vártam.. :cry: :cry: :cry:
UramIsten, ez most nehéz családosdi lehet/ett..
nekem még így is nehéz...
Azt sajnos Te is tudod, hogy ez fel sem merül, hogy folytatni..
MERT MUSZÁJ! úgyis sikerül.. csak ki kell bekkelni..
Te egy olyan erős, talpraesett jég hátán is megélős nő vagy..
Persze, ez összetör mindannyiunkat.. de aztán megrázod magad és jöhet a következő..
ne hibáztatsd magad, ha jönnek nem szép gondolatok is.. azt hiszem, ezt most belefér..
NAGYON PUSZILLAK, Hatalmas Ölelés!!!
Kicsi Zel...
yamita

Yamikám!

Néha úgy érezzük, nincs több erő.... Tudom, hogy folytatom, mert nem lehet feladni.. Csak most olyan....

Tudod, a végén már azt is mondtam, hogy ha már meg kellett jönni, nem várhatott volna csak másfél napot????? Legalább az ünnepet ne vette volna el.

Köszönöm!

Nem én vagyok erős, Ti adtok rengeteget!!!!
zel

Édes Zelecske!

Millió puszit és nagy-nagy ölelést küldök Neked. Ilyenkor nincsenek szavak, sírni szabad, de feladni nem. Nem fogjuk hagyni.
Mindíg van értelme folytatni, óriási közhely, de amíg élünk remélünk. Vígasztaljátok egymást a Párocskáddal, pihizzetek az ünnepek alatt, s jövőre együtt újra nekiindulunk, jó?
Nagyon szeretlek Téged! :D

Puszi, Katóc
katóc

Katóc!
Én meg Téged szeretlek!
zel

Drága Zelecske!

Nagyon,nagyon sajnálom :oops:
Feladni?! Szó sem lehet róla!!!!
Sirj,ha jól esik,most szabad ....
Puszi:Angel
angyal73

Le vagyok sújtva... :cry: :cry: :cry: cry: cry: cry: cry: cry:
Nincs szó, mennyire sajnálom!!!!!!
Kicsikém! Nagyon nehéz időszak ez most Neked, Nektek!
Iszonyú próbatétel, de nem szabad elveszítened a hitedet!!!
Tudom, könnyű ezt mondani...
Gondolj Kiscsikóra, hogy addig csinálta, amíg nem sikerült és kész!!!
3 a magyar igazság, ha ez kell a Babának, ám legyen!!!! :-)
Kis cuki, igazságos, magyar gyerek lesz 3. akcióra!!!! :-)
Most jól megnézte/ték a helyét/üket, hogy hova is érkezik/nek legköZELebb!!! ;-) Velem is ez történt legutóbb, emlékszel...
Körülnézett..., azután már a tutira jött! Így lesz Veled is, ígérem!!!!!!
Szeretlek KicsiZel!!!!! Mi mindig melletted fogunk állni!!!!!

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: