Drága Lányok!
Most olvasta mvissza a eltelt 4 nap csacsogását. Mióta szabin vagyok még pörgősebbek a napjaim, barátnős karácsony, itthoni készülődés stb. De ma már karácsony napja van, mindenképpen szerettem volna ma már írni Nektek!
A karácsonyi készülődésben azért párszor elpityeregtem magam, hogy a fa alatt nincs babó, de a párom annyira édesen kizökkentett ezekből, hogy ez már a múlté. Élvezem a forralt bor ízét, korlátok nélküli szerethetés lehetőségét. Mint mindennek, ennek is van jó oldala
Először is Angyalkám, annyira örülök a jó hírnek! Megkaptátok Bodziékkal együtt a legszebb ajándékot! Ugye jól emlékszem, hogy Te voltál Bodzival és Zellel együtt és készíted a gyönyörű nyakláncokat?
Yamikám, utólag is gratulálok a 4-esedhez!!!! 2008-ban is hasonló eredményeket kívánok Neked!!!!
Öreganyu, igaz csak utólag olvastam a hozzászólásod a karácsonnyal kapcsolatban, de tiszteletreméltó az őszintesége! Valóban nem az ajándék értéke számít, azonban a törődés és a szeretet igen! Ahogy Bodzink írta, majd a manókáidtól kapod vissza ezerszeresen azt a kedvességet és szeretetet, amit Te szórsz szét a világban.
Finchikém, sajnálom, hogy a fránya Mensi néni megérkezett

Januárban a többiekkel együtt vállvetve, dacolva a hideggel és a szurikkal újabb lehetőséget teremtünk a babóknak.
Jane Austen rajongók (velem együtt): ma az M1-en lesz 21:50-től a Tartózködő érzelem c Jane Austen regénye alapján készült film!!!! Én is láttam az egy részes BB-t, de elég kiábrándító volt a klasszikushoz képest. Most fejezetem be az újonnan megjelent Jane Austen életrajzot, érdekes összefüggéseket feszegetnek, olvastátok?
Nóczikám, ez a munkalehetőség fantasztikus!!! Anyukám szokta mondani: ahol az Úr becsuk egy ajtót, ott kinyit egy ablakot is. Szóval örülök az ablakodnak
Lányok, a sírás a természetünkből, létünkből fakad, hiszen nők vagyunk. Persze, hormonkezelés alatt ez csak fokozódik. Tényleg mindenen elsírom magam, itthon a párom szokta mondogatni ilyenkor átölelve, hogy olyan jó, hogy nő vagyok és tele érzelmekkel
Zsembikém, sokszor gondoltam Rád és küldtem Neked a pozitív energiákat. Hidd el, a gödörből csak felfelé lehet menni. Új év kezdődik és segítünk, hogy jobb legyen! Extra puszik Neked!!!
Andikám, a készülődés volt az oka az eltűnésemnek, talpraálltam. Most nem ment annyira gyorsan, mint korábban. Kellett hozzá 4-5 nap, de újra a régi vagyok

Sütöttünk-főztünk, díszeket alkottam a kreatív dekoratőr barátőmmel, szóval gyorsan elrohantak a napok.
Szederkém, jó utat Nektek, vigyázzatok magatokra az utakon! Nagyon szép kívánságokat írál!
Lányok, nagyon békés, pihenéssel teli ünnepeket kívánok Nektek. Szerintem nemcsak 8-kor (de akkor aztán egyértelműen) fogjuk érezni egymás lelki jelenlétét. Sok puszi Nektek és hatalmas karácsonyi ölelés.