A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris!

köszi a bíztatást, rámfér Kép Remélem én is olyan szerencsés leszek, mint Te és rémálomként sem tér vissza az a molás terhesség!
Sok boldogságot az ikrekkel Kép Kép Kép

Trixi, LESZ Kép

Soraya
soraya

Bocs, Orsi nagybetű.
bettina

Kevdes Doris!
Megnéznéd?
Én progihiányra gyanakszom a barnásozásom miatt. Kép
Ja, és annyira édesek az ikreid! Kép)))

1. 36,7 mensi
2. 36,8 m.
3. 36,7 m.
4. 36,8 m.
5. 36,7 m.
6. 36,5
7. 36,6
8. 36,7
9. 36,6
10. 36,6
11. 36,5
12. 36,8
13. 36,8
14. 36,9
15. 37
16. 37,1
17. 37,1
18. 37
19. 37
20. 37
21. 37
22. 37
23. 37 pöttyözés
24. 37, 1 pöttyözés
25. 36,8 pöttyözés
26. 36,8 mensi

Trixi: ilyet nem szabad még gondolni sem! Lesz baba! (ezt a férjem mondja mindig nekem, és most én neked!)Kép
shine

Shine Kép
tudom Dorist kérdezted, de úgy gondolom, hogy a progihiányos sejtéseid valósak a barnázás miatt. A következő hónapban menj el szerintem, és csináltass egy hormontükröt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, köszi! GondoltamKép((( Egyébként megyek vissza hozzá jövő héten. Szerintem hülyét fog kapni tőlem! Kép Mert azt mondta 6 hónao után menjek, és még csak ma léptem a 6. ciklusba, de aggódom a barnásozás miatt.
Mégegyszer kösziKép
shine

Ne foglalkozz vele, hogy hülyét kap vagy nem. Ő van érted, és nem fordítva!
A progihiánnyal meg az esetleg létrejött terhességedet is veszélyezteted, mert elvetélhetsz. Menj vissza, áll a sarkadra, és sorold el neki, hogy milyen vizsgálatokat szeretnél. A barnázásodat akkor is ki kellene vizsgálni, ha ez lenne az első hónap, mikor próbálkoztok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Shine!

Igaza van Orsinak!
Irany a doki es ha hulyet kap, akkor hagyd ott.
Nehogymar ne tegye meg amit kersz.
Vendég

KeleKép
Óriási gratulaKépKépKép Megyünk utánnad!
DorisKép
Köszi a kérdésed! Jól vagyok, várakozó állásponton lombik előtt. Karmenről sajnos nincs hírünk, remélem jól vannak. Hogy vagy ? Hogy bírod a meleget ?

LányokKép
Van valakinek egy felesleges doboz Serophen gyógyszere, utánvéttel ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
sajna nincs. Serocryptint még esetleg tudnék kölcsönözni.
Képzeld, péntekre szereztem időpontot a dokinál is. Csütörtökön ficánkaanalízis. Remélem péntek estére már nagyon okosak leszünk, és tudni fogjuk, hogy hogyan tovább. Attól félek, hogy ugye egy jó orvos nem nyugszik bele abba, hogy nem tudja a probléma okát, tehát szegénykémet még sok vizsgálatnak fogják alávetni, és nem kapunk még papírt a lombikra. De ez ellen nem sokat tudunk tenni. De azért reménykedem abban, hogy 1-2 hónapon belül féy derül a probléma okára, vagy kezünkben lesz a beutaló, és akkor tavasszal lombik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

GabiKép
GratulálokKép
TrixiKép
Megértem az érzéseidetKép Hidd el lesz babád Neked is de nem szabad feladni a küzdelmetKép
SorayaKép
Nem is kell ilyesmire gondolnodKép Nem fog megismétlődni a dologKépDrukkolok nagyonKép
ShineKép
Ezeket a hőmérsékleteket hüvelyben méred azonos időben reggelente normális higanyos hőmérővel? Csak azért kérdem mert elég magasnak tűnik a dolog. Ha igen(vagyis jókor, jó helyen méred) akkor én a 11. napra tenném a pé-t és szeirntem is progihiány lehet a bibi. A pöttyözés alatt barnásozást értesz ugye? Már látom a választ, barnázol. Ha az orvosod hülyét kap Tőled, akkor keress gyorsan másikat mert ez komoly probléma de hormonokkal és UH-os pé-követéssel tisztázni lehet a dolgotKépNe törődj bele és ne hagyd magad lerázniKép
CatKép
Értem és drukkolokKép Gyogyim sajna nincs...sosem szedtem csak Clostit 3 hónapig. Köszi kérdésedKép A babucik szépen növögetnek bár a kicsi lány kisebb mint a fiúcska de reméljük rendben van Ő isKép Sajna az AFP-nk katasztrófális ezért várjuk az időpontot a genetikai UH-raKép A meleget birom de csak a lakásban. Ki sem dugom az orromat viszont rengeteget pihenekKép
OrsiKép
Nagyon drukkolok, hogy kiderüljön a baj forrásaKép

Puszi: Doris
doris

Doris: igen, minden reggel azonos időben, és hüvelyben mérem.

A dokim egyébként nagyon jó fej! Kép Bírom nagyon! Csak eddig akárkinek mondtam, hogy van ez a barnás, és tuti, hogy hormondolog, a fejéhez kapott, és azt mondta +"ez hülyeség!". Mindenkinek tetszett a görbém eddig, csak nekem, meg nektek nem. És szerintem sem normális, hogy napokkal előtte elkezd pöttyözni , vagyis barnázni.

Szóval megyek hétfőn dokihoz, és köszi, hogy segítettetek. Remélem, elérem nála, hogy legyen progiszintmérés. Az csak vérvétel, nem?
shine

Cat

Nekem van, de csak egy fél doboz (5 db)Ha ez elég én szívesen elküldöm, biztos szerencsét hoz, nekem a hiányzó 5 db segített a babánál.
Dobj egy mail-t,hogy hova postázzam.

Kitty
kitty123

Sziasztok Kép
Köszönöm szépen köszöntést, nagyon jól esett. Kép

Kele Kép
Ez fantasztikus. Akkor az egyik gólya már célbért, de hol marad a többi?

Én most vagyok a 36. napon. Nem mértem ebben a hónapban a hőmet, mert minek is, csak az utolsó négy nap néztem meg.
33.nap 36,9
34.nap 36,9
35.nap 37,1
36.nap 36,9
Ebből a négy hőből lehet bármi következtetést levonni? (Tudom, hogy ennyi adat kevés) Pl sárgatestelégtelenség, vagy nem volt peteérés, stb? Annyira hülye vagyok ezekhez.
Én csak annyit mernék rá mondani, hogy ovuláció volt valamikor, mert nem ingadozó a hő. Szerintetek?

Tinka
tinka

KittyKép
Nagyon szépen köszönöm, és elfogadom a fél doboz gyogyit. Ennek be kell jönnie, ha Neked a fele segített. Akkor ez szerencsehozó Serophen. Magánba megírom a címet.

DorisKép
Olyan szépek a babók, még én is felismerem Őket az UH képen, pedig nem vagyok egy szakértő. Drukkolok, hogy a genetikai vizsgálat rendben legyen. Az AFP nagyon sok embernek rossz lesz, és valahol olvastam, hogy az ikreseknek különösen.

OrsiKép
Ügyesek vagytok, hogy így felpörgettétek a dolgokat. Péntek este mindenképp írj, hogy mit mondott a dokinő!

TinkaKép
Ov szerintem volt az tuti, de én sárgatestelégtelenségre gyanakszom, ezért van a 37 alatti hő, és az elhúzódó ciklus. Szerintem orvoshoz kellene fordulnod.
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

ShineKép
Igen, az szimpla vérvételből történik és nem is éhgyomorraKép A ciklus 3., 5, 7., 14., 23. napjai körül szokták nézni. Nekem többnyire a ciklus első ill.második felében egyszer-egyszer néztékKép A barnázás nem lényegtelen dolog, és esetenként egy már létrejött terhességet is vetéléssel fenyegethez ezért járj csak a végéreKép Egyébként jó a hőgörbéd vagyis van peteérésed és a két ciklusfél szépen elkülönülKép
TinkaKép
Bocsi, de ez az info sajna nekem kevés. Nem mernék irni semmit mert butaságot nem szeretnék mondani.

doris

Köszi Cat Kép
én is valami ilyesmire gyanakodtam.
Tinka
tinka

Sziasztok!

OliciKép!
Nem találom hogy hová való vagy és mennyi idős! Ezeket az adatokat megadnád még a táblázathoz?
Azért nem írtam be magam a táblázatba, mert nem tudtam, ogy hanyadik napon vagyok. De már tudom, mivel ma megint megjött... Kép

KeleKép, PumukliKép!
Nagy-nagy gratula!!! Kép

CatKép!
Valószínűleg elfogadom Virág kedves ajánlatát!Kép

TinkaKép!
Nagyon szurkolok!

Kép

Pusszantás! Leone

KépKép
leone

LányokKép

köszönöm a biztatást, remélem igazatok lesz. Csak hát ha a párom nem hajlandó elmenni kezelésre, akkor hogyan is lesz nekünk gyermekünk? Ezért gondolom azt amit. Lehet hogy a jóisten lenéz ránk és sikerül, de ki tudja mikor. Én sem leszek fiatalabb, nem akarok nyanya lenni mire összejön a bébi. Hogy nézne ki hogy őszülő fejjel tolom a babakocsit? Hát ez jó, csak képzeljétek elKép

puszi
Trixi
trixi74

Trixi Kép
A párodat mindenképpen rángasd el vizsgálatra, vagy beszéljétek meg, hogy melyikőtök mit akar. A legfontosabb, hogy tisztázzátok az elképzeléseiteket. Mi az, hogy nem akar elmenni kezelésre? Ha valami gond van, és nála van, akkor azt kezeltetni kell, HA gyereket szeretnétek. De ha nem akar elmenni, akkor lehet, hogy nem is akar. Nagyon sok esetben a kezelések ellenére sem jön össze vagy csak nagyon nehezn jön össze a babó. Ne várj a csodára, mert ritkán történik meg!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris: nagyon szépen köszönöm a kiértékelést! Kép Mindenki mondja, hogy jó a görbém, csak nekem az a barnázás gyanús. Ezért inkább kivizsgáltatom! Végülis, ha csak egy-két vérvétel, az semmi! KépMax. kiderül, hogy minden oké!Kép

Trixi: ne keseredj el! A nőgyógyászod sem tudja rávenni, hogy vizsgáltassa ki magát? Egyébként meg lehet festetni a hajat!Kép na jó, ez vicc volt! Hidd el, hogy gyönyörű, fiatal anyuka leszel! Még csak 29 éves vagy! A barátnőm, amikor szült, mesélte, hogy az volt ritkaság, ha az anyuka a 20-as éveinek elején járt. Mostanában egyre több 30 körüli nő szül! Kép És nemsokára te is fogsz!
shine

Sziasztok!

Ma nincs tul jo kedvem. Kép
Vendég

Jó reggelt!
Reggel teszteltem és negatív Kép.31.napon vagyok, reggel a hőm 37,2. Most miiiii vaaan??
Trixi
Próbáld rábeszélni a párod.Nála sokkal egyszerűbbek a vizsgálatok. A barátnőmet, akinek egyébként már van egy kislánya 1 1/2 éve kezelgetik ezzel-azzal. A férje nem akart elmenni dokihoz, majd nagy nehezen rászánta magát és nála volt a bibi. Szegény barátnőm sírt, hogy feleslegesen "kínozták" ennyi ideig. Az biztos, hogy ő már hormonálisan tuti rendben van.
Lujza
lujza

Lujza Kép
szerintem még ne aggódj. A hőd nagyon szuper! Sok olyan volt a csatin, akinek negatív lett több tesztje is, és a pocaklakó beköltözött. Lehet, hogy friss a terhesség, és nem is akkor fogant a baba, amikor te gondolod. Ne aggódj!!! DRUKKOLOK!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Magika: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Küldtem, neked pozitív energiát! :_) Bennem ma van! Kép

Lujza, a hőd tök jó, még ne add fel. Lehet, hogy korai volt a teszt! Kép
shine

Shine!

Nagyon koszi!

Kezd hatni. Kép
Vendég

Magika, mi a baj?
Névtelen

Csak rossz labbal keltem fel. Kép
Vendég

Jó reggelt lánykákKép
KeleKép
Gratulálni szeretnék én is,miután elolvastam a jó hírt hazamentem és egy fa mögött lesben áltam egy lepkehálóval Kép hátha elkapom én is a gólyátKépKépKép
PumukliKép

Láttam én már egy pár halvány csíkot a baráti körbe, most mind ott rohangál az udvaron Kép

LujzaKép
Nem szabad elkeseredni a hőd nagyon jó ezért még bármi is lehetKép
Mindíg pontosan szokott megjönni????

Lányok Segítsetek!
Nemtudok dokihoz menni mert szeptemberig szabin van, a mensim már 2 hónapja 26 napra jön meg , barnázok meg minden és annyira félek hogy valami baj vanKép
Most mit csináljak? elmenjek egy másik dokihoz? dehát hova,kihez Mi legyen?

Alice
Alice

Sziasztok!

Benéztem megint hozzátok Kép

Doris, köszi a drukkot Kép Olvastalak a frissben, ne aggódj az AFP miatt, ez tényleg elavult módszer, ahol én élek, nem is csinálják már!

Lujza, szerintem tesztelj újra pár nap múlva, ha addig elkerul a vörös szörny! Kép És szurkolok hogy így legyen Kép

Alice, szeptemberig már "csak" 1 hónap, de ha turelmetlen vagy, akkor nézesd meg magad egy másik dokival, vagy családtervezo? Ott is csinálnak ilyen vizsgálatokat, ha jól tudom.

Soraya
soraya

Sziasztok lányok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Látom pörögnek az események és aggódások.
Hát nálam is van.
27-28 napos rendszeres ciklus mellett, ma már a 15. napon vagyok, edig nem volt hő leesésem csak a 8. napon (az kicsit korai lenne pé-nek, nem?), azóta viszont nem emelkedik igazán, mert még mindig csak 36,7 volt ma reggel és ez a 15. nap.

Hát nem is tudom.
Lehet, hogy hagyni kellene az egészet és csak teljesen természetesen spontán élni és várni, hátha akar jönni az a baba.
bettina

SorayaKép

köszönöm a választ, hát megpróbálom kibirni, de mi van ha most jön össze a baba és valami gond lesz a progi miatt,mert ugye véletlenek vannakKép

Alice
malice

Alice!

Ha összejön a baba, akkor sipirc dokihoz, elmondod az elozményeket, pihensz pár hétig, esetleg megtámogat hormonnal és lesz egy szép, egészséges babád Kép
soraya

LujzaKép
Szerintem sincs semmi okod elkeseredni. Ez a hő szuper, és holnap már megmondja a doki, hogy van-e valami. Ilyen hőd nem lehetne gyogyi és baba nélkül az tuti.

AliceKép
Szerintem menj el egy másik dokihoz. Ezt a sárgatestelégtelenséged gyógyszerezni kellene, tuti az alacsony progitól barnázol!

BettinaKép
Szerintem neked is sárgatestelégtelenséged van. Képzeld én is Cilestet szedtem 6 évig, és azóta amióta abbahagytam nem volt rendezett ciklusom gyogyi nélkül, ellenben pontosan megjött mindig. A dokik tagadják, hogy ez lenne a bűnös, de én biztos vagyok benne, mert a mensim állaga sem olyan már mint a gyogyi szedés előtt, hanem nagyon kevés barnás valami.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

SoroyaKép
Jaj bár csak igazad lenne,hát ebben a hónapban igencsak megy a babagyártás KépKépKép

CatKép
De én nemismerek másik dokitKép kihez mehetnék el, és mit mondok majd neki hogy ennyire sürgős?
Na hátha kibírom ezt a hónapot,legalább megnézem most hány napra jön meg.
Olyan volt már hogy helyrejött magától a sárgatestelégtelenség ?
malice

Sziasztok

Karmen üzeni, hazaengedték a kórházból Kép, most otthon pihen.

Mielőbbi pocaklakót kívánok. Kép
Sziasztok Gigi
gigi1

Bettina Kép
Nekem ebben a hónapban a 8. napon volt a tüszőrepim. És ma meg is fog jönni - 25. napon, mert reggel 37,0-ról (tegnap) 36,6-ra esett le a hőm! Tehát korai, de lehetséges időpont.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gigi Kép
nagyon köszönjük az infó!
Ugye minden rendben van akkor már velük?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!

Néha még szoktalak olvasgatni Titeket, talán emlékszel is rám. Nekem is van még talán 1 doboz serophene-m, mert a második hónapi szedés alatt teherbe estem. Így ez is szerencsét hozó lehet. Elküldöm én is, ha írsz egy postázási címet.

Minden babásnak nagy-nagy gratula! Aki még nem esett teherbe, annak nagyon drukkolok!

Nelli
nelli2

Még annyi, hogy az E-mail címem módosult: heusz.kornelia@kdb.hu
nelli2

Cat!
Nekem tök normális a mensim állaga. És mi az, hogy nincs rendezett ciklus, de pontosan megjön mindig??!! Ezalatt mit értesz? És mi az a sárgatest elégtelenség? Ezt a 3.-21. napi hormonvizsgálat eredménye ki fogja mutatni? Attól mi bajom lesz? mit lehet vele kezdeni? SEGÍTSÉG!!!

Orsi,
1-7. napig 36,8 volt a hőm, a 8. napon volt 36,5, ha ekkor volt tüszőrepi, akkor most már tök magasnak kellene lenni a hőmnek így a 15. napon, nem? Nekem meg csak 36,7 körül mozog.
bettina

Lányok..... minden nő rémálma elkezdődött nálam is... barnázom Kép Kép Kép Kép Kép
ez nem amolyan féligmenstruáció, rendes barna Kép bocs a részletekért. Még sosem volt ilyenkorábban. Lehet, hogy nem úszom meg a clostyt??? Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bettina Kép
ez tényleg elég furcsa. Várd ki a ciklus végét. Hány naposak egyébként a ciklusaid?
De a 15. nap után még lehet, hogy tüszőrepid lesz. nekem 80%ban volt a 16. napon. Most, hogy gyógyszer szedek egészen megváltozott. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi.
Ciklusaim rendszeresek, 27-28 naposak.
A 13-14 napon totál olyan érzéseim voltak, mint a mensi előtt, ha nem mérném a hőmet, biztos lettem volna benne, hogy a tüszőrepit érzem, de hát a hőm az stabil.
Egyébként Billings-féle nyákvizsgálatot is végzek és azzal is a 13-14 napra jött ki a termékenység csúcsa.
Félek attól, hogy nincs tűszőrepim, de remélem inkább csak rosszul mérem a hőmet. Tudod, én nem szoktam 6 órát aludni. Ma is sikerült 4-et.
Mindenesetre a 8. naptól 2 naponta akciózunk papával, úgyhogy ha minden OK mindkettőnknél, akkor történnie kell valaminek. Csak sajnos tudom, nem ezen múlik.
Na mindegy, ma elég pesszimista vagyok. De tuti elmúlik.

Naiv kérdés, de nem lehet, hogy ez a nagy meleg is segít barnázni?
bettina

Naiv kicsit tényleg... nem hiszem. De pl. ahőt befolyásolhatja. Szerintem hagyj fel a hőméréssel, külünösen,ha nem alszol eleget. hagyatkozz valami másra. A nyákvizsgálat pl nálam nem jön be. De a görbe igen. A 2 naponta akció meg tökéletes megoldás. Emellé semmi nem kellene.

Kicsit attól félek, hogy a beszedett serocryptin ugyan hatott, mert a hőm már csodásan eléri a 37 fokot, de valami másra is lehetett hatása erről a barnázás. De nem találgatok, majd konzltálok az orvosommal.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok LányokKép
LujzaKép
Minden rendben vanKép Ne idegeskedj!A hőd szép magas és nincs a menzi sehol. Várj két napot és végy egy másik tesztetKép A barátnőm egy hónapja járt úgy, hogy az inszeminációjuk nem sikerült. Legalábbis a teszt negativ maradt. Elfogadták majd csak nem akart megjönni a menzije. Erre vett egy másik tesztet és az egyértelműen pozitiv voltKép Nekem egyébként nagyon haloványka volt a lombik utáni tesztem pedig akkor már tudtam a vérvétel eredményébl, hogy sikerültKép Remélem Nálad is csak a teszt okoz galibátKép
SorayaKép
Köszönjük szépenKép Remélem itt is csak erről van szó... Egyébként a terhesgondozó hanyagsága bosszant leginkább az egészben.
BettinaKép
Ha stresszel a hőmérőzés akkor bizony megéri a sutba vágni a hőmérőt és inkább lazitani a témán egy kicsitKép Egyébként meg orvoshoz kéne menned ha nem rendeződik a ciklusod.
CatKép
Sajna én is úgy jártam mint te, csak én Minulet-et szedtem évekig. Aztán mikor abbahagytam a gyogyit észre vettem, hogy más a menzim állaga...kevesebb, barnásabb...stb. Utólag kiderült, hogy az endo miatt volt amit a fog.gátló elfedett...
BettinaKép
Most olvasom, hogy nem is tudsz szabályosan hőmérőzni akkor meg kár izgulnodKép Felejtsd el a hőmérőt mert egy kialvatlanabb éjjszaka is furi eredményeket muatathatKép
OrsiKép
Sajnálom a barna rémet...egyeztess a dokiddalKép
GigiKép
Karmenéknek drukkolok és puszilom ŐketKép

doris

Sziasztok LányokKépKép
Nagyon nagyon régen jártam nálatok a régiek talán még emlékeznek rám . Az új csajsziknak sok sok energia Kép és kitartás a "csíkosoknak " gratula.
Az utóbbi hónapokban lazán vettük a dolgokat de nnem igazán voltunk sikeresek, ellenben a sógornőm az első próbálkozás alkalmával terhes lett ( most 9 hetes ) mire anyósom közölte, hogy ja kérem ez a normális mert csak "mag és talaj" kérdése az egész. A drága.......
Szóval a tapasztalatokra lennék kiváncsi már amennyiben van valakinek ilyen.
Most vagyok az első Closti- Utro ciklusban. Eddig stimulálás nélkül a pé után elkezdett feszülni a mellem, most meg semmi.
Eraszmuszt kérdeztem ő azt mondta a mell feszülés a progi emelkedéstől van, szóval jó, de ő sem érti most mikor még több progim van elméletileg, miért nincsenek meg a tünetek.
Van valakinek tapasztalata ilyen téren lehet hogy a stimulálással pont az ellenkezőjét értük el.
Előre is köszi.
Zsé
zsé

Szia ZsuzsaKép
Nekem egy féle tapasztalatom van, hátha ez megnyugtat. A lombik stimulálás alkalmával a világon semmit nem éreztem sem a melleimben sem a petefészkeimnél, pedig lórugásnyi szert kaptam. Már azon izgultam, mikor az UH-ra jártam a Kaáliba, hogy talán nem is reagáltam a stimulálókra aztán vagy 15 tüszőt számoltak össze de a ciciim még terhesen sem feszültek bár igaz, hogy korábban is nagyon ritkán...Kép Remélem ez segit valamibenKép

doris

Cat, Doris!

Honnét veszitek, hogy nem rendezett a ciklusom??!!
Most már kettőtöktől is ezt hallottam!
Erre miből tudtok következtetni?
bettina

Doris Kép
Nagyon köszi válaszod. Az a baj hogy nekem nagyon feszültek, fájtak a sima ciklusokban.

Orsi Kép
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Eddig minden oké volt nálad úgy tudom, mitől lenne most progi hiányod egyik percről a másikra. Eraszmusz mondta hogy a barnásozás nem egyértelmő progi hiány ,lehet gyulladás is a háttérben ami esetleg nem okoz egyébb panaszokat, nem igazán jelentkezik a leletekben szóval nem is tudsz róla. Ő Gynevacot ajánlott rá ,de mindenkinek a project előtt javasolja .
Nem lehet hogy picit felfáztál vagy ilyesmi ?

Pusz :
Zsé
zsé

Orsi: sajnálomKép Majd a doki megmondja, mitől van.

Bettina: ha nem alszol rendesen a hőmérőzés miatt, ne csináld! A stressz nagyon rossz, és nem leszel babás tőle! Inkább nyugi! Kép (Bagoly mondja verébnek.)
shine

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: