Sziasztok!
Hát énis kiakadtam az esküvőképes-dvd-s rémsztorin. Ekkora bunkót.... és még volt pofája elkérni a pénzt, pedig ő tuti, látta milyenek lettek a képek. Bár már nem szeretek beszélni az esküvőmről, de végülis szerencsénk volt, mi az önkormitól rendeltünk fotóst, 7 éve fizettünk 36ezret és százvalahány kép volt. De mind tökéletes. A vacsin már rokonok fotóztak, ketten is... A videos mintha ott sem lett volna, még szerencse, hogy nagybátyám is videozott önszorgalomból és az övé tuti király lett, pedig a vége felé rendesen be volt csiccsentve és mégis állta a sarat a drága ember...
A gátam nekem is fááááááj!!!!!! És nem emlékszem, hogy a fiúknál fájt-e! De most is csak akkor, amikor lepihizek, és felkelek, na akkor úgy érzem, kiszakad az egész medencém és a gátam szétesik. Lehet, úgy fekszik, hogy nyomja azt a részt, meghát az tuti, hogy feszitik szét a belsőnket már. Zsófi tegnap (az én Zsófim is)

lent kezdett el rugdalni, de olyan érzés volt, mintha a méhszájamat rugdalta volna, mert úgy éreztem, mindjárt kijön....

és ezt vagy két órán keresztül, persze éjjel 1 órakor... én sem tudok aludni a párom nélkül...

úgy látszik, a lánya sem
Tegnap kitakaritottam magam, de még mindig hátravan porszivózás-felmosás... holnapi ruhák vasalása, kikészitése, hogy senki ne maradjon ünneplő nélkül. Megpróbáltam magamra erőltetni egy ruhámat, kicsit sztreccses, hát gondoltam, feljön az, legfeljebb pocimutogatós lesz. Ahha, feljött, hát mint egy jól megtermett tengeri emlős, úgy néztem ki a ruhában. Leginkább egy fókára hasonlithattam... azt nem számoltam bele, hogy utoljára mikor rajtam volt, 14 kilóval (megint hiztam egy kilót) kevesebb voltam....

igy még nem eldöntött, mi lesz rajtam holnap... Zoli azt mondta, drágám, nincs sok választási lehetőséged, ami rádmegy és nem szoritja a bébit, azt fogod felvenni... naja, csak az ember szeretne kicsit csinosabb lenni szentestén, nem ugyanabban a kismaminaciban, amit egyébként is hordok... szoknyáim... pffff, egy sem jön fel, még pocak alatt sem...
Mindegy, én bajom, kilók állj, mert tényleg bálna leszek...
Ági