A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kép Mosolygós.... Kép A neme már nem kérdés... :-) Kép Nyugiban Kép Arckép Kép A kis boxoló...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Ja, azt elfeljtettem írni, hogy 530 g a súlya! ?:-)

De most már elhúzok aludni...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok!
Zorroné Nagy gratula a babához, nagyon helyes!! Szuper jók a képek, nem beszélve a 2.-ról :) ennyire még nem láttam igazi "kisfiús" képet....
(Ja, nekem a 21.héten volt 506 gramm a kisfiam)

Katavirág, nagyon szép, áldott Ünnepeket Kívánok Nektek!!

Ja, és engem is megszokott nézni a nőgyógyász minden alkalommal manuális vizsgálattal is.

Én is püspökkenyeret, kókuszgolyót és poharas sütit fogok összedobni karácsonyra, egyik sem bonyolult.

Timi

Kép
tim27

Nekem most sült ki a kakaós kalácsom, a sütőben a püspökkenyerem :) Holnap juhtúrós rudat csinálok, és tepertős pogit, hétfőn pedig frigyes módra túrós sütit :) Igaz ezek nagy része megrendelésre készül, anyuméknak is én sütök :)

Engem eddig tán 2x néztek meg, túl sűrűn se jó, mert megindíthatja a szülést állítólag. Akkor kell megnézni, ha a kismama sűrű keményedésre panaszkodik, mert attól nyílhat... (ezt először nyalhatnak írtam

:shock: :lol: :lol: :lol: )

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Holnap mi is megcsináljuk a juhtúrósat! :D (Frigyes le lett szavazva...azt majd vmikor később). :D

Kép
babyteve2

Köszi mindenkinek aki naptár ügyben segített .. végülis a tavalyi módszer vált be.

Magika - Amit küldtél link, tök jó - csak sajnos kizárólag eredeti windows-sal működik .. le sem tudtam tölteni :(

Viszont így is nagyon szépek lettek :!: :!:
Most a Copy Generalban vannak kötésen .. még jó, hogy ma bevittem, 48 órára tudták vállalni :shock: .. pont vasárnap estére meglesz :D :D

Holnap megpróbálkozom valamelyik könnyű süti előállításával :lol: :lol: Férjecske koncertezik .. így kísérletezhetek .. ha nagyon rossz, megy ki a galamboknak :lol: :lol: De remélem azért egy tepsinyi ehetőt sikerül összehozni egy nap alatt :oops: 8) :shock: :D :D

Zorroné - Csodásak a képek a kissrácról!!! :) Annyira cuki .. teljes 4D lázban égek .. hol van már a szülinapunk :?: :twisted: :twisted:

Megvette párom a fát is - olyan szép :) Holnap díszítjük .. de már itt áll nem messze tőlem - és jó az illata :)

Nah, megvan a naptárakon kívül minden ajándék .. megyek, csomagolok még egy adagot .. amíg gitározik a párom - születnek a jobbnál jobb dalok :D

Remélem mindenki jól van, és készülget a Karácsonyra :)

Kép
szösszenet

Hozzánk havi 1x jön a terhesgondozós nőgyógyász.De mivel itt nincs felszerelés csak kézzel vizsgál mindig és előtte megkérdezi van-e panasz.Ha ez se lenne nem lenne értelme sem h kijöjjön.
A 16.héten kérdeztem a védőnőt meghallgathatjuk-e a szívét a kicsinek mire az volt a válasz h nagyon rossz a gépük ezért csak a 25.héttől lehet.Már tele van a t...m h itt ilyenek az állapotok.Hüvelyi uh-t is csak a 12.héten csináltak azt is a 3.helyen ahova mentünk.És az első uh-ról (hasi) képet se kaptunk,mert ott is csak akkor tudtak adni ha már elég nagy a gyerek (tehát az orvos úgy dönt).
Úgyhogy Szőlő átérzem a helyzeted mert mióta ideköltöztem azóta rájöttem h nem mindenhol mi vagyunk a fontosak. :?
Zorróné gratulálok nagyon jók a képek! :D
Ó és akik már nem fognak jönni azoknak is Boldog Karácsonyt!
Vendég

Jó reggelt lányok (szombaton is ilyenkorán kelni :evil: :evil: )

Zorróné tényleg fantasztikusak a képek, főleg a második, nahát :o Én sem láttam még ennyire kisfiús 4D-t sem, nagyon jó :D A kis kezei is olyan édesek. Alig várom már én is!!

Gitka ez azért elég gáz..... Nekem legalább az UH szűréseket megcsinálják rendesen (hurrá, na már ennek is örülöni kell.....)

Tegnap este itt voltak unokatesómék, és Mazsi olyan 9 körül felkelt és akkorákat kaptam hogy rendesen kellemetlen volt :D Plusz szemmel is látható! Utána az volt a program hogy Jani rátett egy lapot a hasamra, mert ők nem látták mikor rúg és onnantól azt lesték hogy mi történik. Nagyon jópofa volt, rendesen táncolt a papír :lol: De nagyon kis cseles volt, unokatesóm szerette volna érezni ahogy rúg, mondtam hogy hagyja ott a kezét pár percig akkor újra elkezdi. Na amint megunta azonnal rúgott. :lol: Nagyon élvezem hogy végre érzem.

Juj és nem akarok pletyizni, de muszáj, remélem Ercsi_3 nem haragszik meg érte... :oops: :oops: Tegnap este írt sms-t, voltak 4D-n és úgy tűnik kislányuk lesz!! :D Remélem ha nethez jut tesz majd fel képeket is. :wink:

Én még ma is dolgozom :x Aztán onnan rohanok a 4D-re (Magika remélem tényleg összefutunk :wink: ), bízom benne hogy sikerül befejeznem mindnet és a két ünnep között nem kell bemennem!

Kép Kép
szõlõ

Siasztok!

Zorroné, gratulálok a babához és a képekhez! %30 grammos súly az már valami! Ezt gondolom már érezni is lehet.

Gitka, ez így tényleg nem egyszerű (most gyorsan megnéztem, hol is laksz te.) Hát igen, a nagyvárosiak ilyen szempontból valószínűleg előnyösebb helyzetben vannak - másrészről meg nem.

Nekem a 18 hetes uh (Afp után) a kórházban volt, mert egyébként magánrendelésre járok, és teljesen meglepődtem, mert ott is automatikusan adták róla a fényképet.
Vendég

mármint 530
Vendég

Sziasztok!

mamacka: engem is hasba rúgott egyszer a férjem véletlenül, ahogy megfordult az ágyban, de csak egy picit, és egy másodperccel később a kisfia pont ugyanoda visszarúgott :lol: ó, mondom, ne rajtam keresztül intézzétek már el a vitáitokat! Majd, ha kijössz kisfiam, annyit rúgdossátok egymást apával, amennyit akarjátok!
Aztán egy hónapra rá megcsúszott és ráesett a hasamra a naaagy hátsójával (120 kiló felett van az ember) nekem is nagyon fájt, meg is ijedtem, akkor az én babám is beduzzogott és nem volt hajlandó rúgdosni pár órát, de aztán megnyugodott. Szóval biztos a te babád is megsértődött, hogy mit inzultálják itt kisőfelségét :wink: De ha megütöd a hasad, vagy, ha sokáig nem mozdul a gyerek, nyugodtan be lehet menni a legközelebbi sürgősségire, vagy nőgyógyászatra, olyankor megvizsgálnak és ránéznek UH-val. (Legalábbis nálunk ez a szabály.)

Tegnap vendégeink voltak, úgyhogy kidolgoztam magam rendesen: karácsonyi takarítás befejezése + 3 fogásos vacsora + ügyintézés a városban - a kisfiam nem is nagyon szerette, volt olyan, hogy teljesen "csendben" volt. De elkezdtem símogatni a hasam és mondtam neki, hogy rúgjon már egyet legyen szíves, hogy anyu megnyugodjon és képzeljétek, rúgott :) olyan jól esett. Tudom, hogy ez véletlen, de úgy éreztem, mintha beszéltünk volna :oops:

Cinyke

levelibeka

Zorróné!

Gratulálok a kis kukisodhoz. Nagyon édes képek készültek!!! :wink:

Gitka!

Vígasztaljon, hogy én még egy képet sem kaptam a Picurról, uh-n is csak egyszer láttam október 8.-án.... :cry: , akkor volt 11 hetes...
És most kiélem magam jan 9.-én a 4D-n!!! Annyira örülök!!! El sem tudom mondani!!!

Szőlő!

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a mai 4D-n.

Akik ma még dolgoznak kitartás!!!
És akik már nem jönnek net közelbe, azoknak nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!!! :wink:

Az elmúlt pár napban nagyon aktív a Picur!!! szinte fél 1 óránként rugdos...Hála Istennek, hogy éjszaka ő is alszik, de amint felébredek reggel és készítem a tejes kávét, akkor ő is felébred!!!
Rendes gyerek!!!

Egy kérdés :?: :?: :?:

Szerintetek, ha férjemnek már van 3 fia és 1 lánya, akkor Picurkának mennyi a valószínűsége, hogy kislány lesz :?: :?: :?:
Szóval úgy értem, mivel eddig a fiúk vannak túlsúlyban...kisebb a valószínűsége, hogy kislány nem???

Mert hogy állítólag az apukán múlik ez a dolog...vagy nem???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Nem győzök visszaolvasni....

Zorroné, gratula a fiúcskához...

Ollem! Hogy most mi lesz, nem függ attól, hogy már mije van... :)
Van fiú is lány is, ugyanannyi az esély, attól függ, melyik kromoszóma lesz az erősebb, az X vagy az Y. Valóban a pasin múlik, nekünk csak X kromoszómáink vannak, ők adják a mi X-ünkhöz ezt vagy azt. Nálunk a páromnak egy kislánya van már, de azért én felkészültem a fiúra, bár apa megmondta, kislány lesz, tudja, ő azt csinált... :lol: Nevettem egy jót, aztán meg sirtam az uh-n, mikor megmondták, kislány.... :)
2 fiú után nem is kaphattam volna nagyobb örömet, minthogy lány lesz... :) Te lányt szeretnél inkább???
Vendég

Azért zavar csak ez a rendszer mert 25évig mást szoktam meg és most nehéz ennyi mindent feldolgozni meg hozzászokni.De azt megmondtam a páromnak h ha nem leszek megelégedve szülés után a másodikat már Kistarcsán szülöm akár 70km akár 140.Én ott a környéken nőttem fel ahhoz vagyok szokva és ahhoz képest ez ami itt van kb. 20 éves lemaradás.Nálunk akkor voltak ilyen állapotok amikor gyerek voltam. :cry:

Én apunál kitakarítottam de az én picikémnek se tetszett h hajolgatok meg ilyesmi.De általában kímélnek itthon tehát el van kapatva a nagysága :D
Tényleg a súlyát mikortól mérik?Vagy lehet ezzel se kéne foglalkozni mert itt azt is 1 hónapos késéssel tudják mérni :lol: :cry:
Ollem az apukán múlik az ő ebijei döntik el mi lesz.Ezért vagyok kíváncsi mert a páromnak még nincs a mostanin kívűl gyereke.Érdekelne mit tud? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na most seggberúgom magam és megyek poszívózni,majd jövök.
Vendég

Pumpóka!

Kislányt szeretnénk!!! :D
Elhiszem, hogy nagy az öröm nálatok! Fiúk után kislány!!!
Nővéremnél is így volt kettő fiú után jött a harmadik és láss csodát kislány lett!!!

Gitka!

Tuti kiderül mit tud... :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpóka - Biztos nagy öröm a kiscsaj végre a háznál - örülök nektek!!! :) :)

Ahogy olvasom, többségben vannak, akik kislányra vágynak .. meglátjuk majd milyen arányban teljesül mindez :)

Én továbbra is azon izgulok, hogy nehogy azt mondják januárban, hogy mégsem kislány :shock: :lol: :lol: mert Karácsonyra, ahogy a családot ismerem, jó pár rózsaszín cuccot fog ajándékba kapni :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Gitka - Amikor a védőnőt megkértem, hogy hallgassunk szívhangot, nekem is az volt a válasz, hogy majd a 25-30. hét körül .. mert az ő gépük addig nem érzékeli (vagy mi :shock: :roll: ) .. én is kiakadtam ..
Mi az, hogy még nem érzékeli, amikor már akkorákat rúg a lányom, hogy szemmel látható :roll: :roll: biztos nem lenne bonyolult megtalálni a szívecskéjét :twisted:
De legalább a dokim nagyon jó fej, és a rendelőben modern minden (pedig nem magán) .. szépen felújították év elején! :)

Kép
szösszenet

Pumpóka, két fiú után tényleg nagy öröm egy kislány!

Ollem, teljesen megértelek. Én azért úgy készítem magam, ha netán egy hónap múlva kiderülne, hogy fiú, úgy is jó lesz. Azért sokkal jobb így elképzelni őt, hogy valószínűleg tudjuk a nemét. Én szeretnék fiút és lányt is, csak elsőre a lány felé húz a szívem - talán csak meg akarok nyugodni, hogy biztosan lesz egy lányom is.
Vendég

Nálunk a védőnő 13+2-nél már befogta a szívhangokat, most már állítólag sima sztetoszkóppal is lehet hallani.

Tegnap este megszült egy ikres ismerősöm, 2 fiút vártak, aztán valahol az egyik elhagyta a kukacát és kislány lett...(Minden megvéve, berendezve, stb... :oops: )

Kép
babyteve2

[quote="babyteve2"]T írta:babyteve2egnap este megszült egy ikres ismerősöm, 2 fiút vártak, aztán valahol az egyik elhagyta a kukacát és kislány lett...(Minden megvéve, berendezve, stb... :oops: )

Ez aranyos :lol: :lol:
Mondjuk ikreknél elég sűrűn benézik az egyik-másik nemét :D
Szerintem a szülők is örülnek a vegyespárosnak, nem? :)
A kiscsajnak meg maximum jó vagány cuccai lesznek ;) amit kiegészítenek néhány rózsaszín darabbal :D

Kép
szösszenet

Biztos volt meglepődés! :D (Nálunk eddig 3x mondta, 2 különböző doki a vegyespárost, remélem, marad. Azért fiút nem szívesen öltöztetnék rózsaszínbe, de a kiscsajszi mehet fiús szerkókban). :D

Kép
babyteve2

Mostmár lassan olyan tábla kellene h kinek milye lesz mert ezt már lehetetlen követni. :D
Egy másik topicba vki feltett egy 30hetes fotót és elszégyelltem magam akkora hasa van mint nekem pedig én még messze vagyok a harminctól. :oops: :oops: :)
A múltkor annyira meghatott az uh és h minden ok h elfelejtettem megkérni az orvost h vegye fel a kazira a szívhangot is.Pedig ez rendes orvos volt biztos felvette volna.5 percig kereste a nemét is. :? Na majd legközelebb.
Nem tudom ki hogy van vele de mire felmértem mit kell ma csinálni teljesen elment a kedvem mindentől.Kvzni is akartam megmelegítettem itt volt mellettem és ki is hült.Ahhoz se volt erőm h megigyam. :oops:
Vendég

Nekem is jó lenne a vegyes így mindenki elégedett lenne és minden tipp bejönne. :D Na de egy gyerekből nem lehet vegyes :lol:
Vendég

Babyteve - Remélem nektek bejön a vegyes-páros :) Annyira cukik az ikerpárok :) Én mondjuk nem bánom, hogy első babára 1 jön .. :lol: :lol: de párommal beszéltünk, hogy milyen jó is, ha ketten születnek, egy fiú, egy kislány :) - mi pl. sajnáljuk, hogy a fiú-nevünket még tartalékolni kell :D :D :D De ha fiú lenne, akkor a lányt sajnálnánk :D

Gitka
- Mi mára befejeztünk minden vásárlást - csomagolnom kellene, és sütni .. de nekem sincs energiám :( Párom elment vidékre tépni a húrokat .. ahogy számoltam hajnali 3-4 előtt nem ér haza :( Addig csak befejezem, amit kell :roll: :roll:

Amit én csinálokl tábla, abban a végében ott van, hogy fiú/lány .. meg Csöppkéében a májusiban is láttam, hogy kékkel szedte a kisfiús, és rózsaszínnel a lányos kismamikat :)
Nemsokára összeáll a statisztika - szép lassan mindenkinek kiderül :D :D

Kép
szösszenet

Sziasztok lanyok!

Ma meg volt a 4D.
Tuti lany.

Osszefutottam Szolovel is.
Remelem minden OK volt nala es sikerult a video is.

Suly: 710g

Szoval szerencsere nem nagy.

Sajnos sok jo kep es felvetel nem keszult, mert egyfolytaban bukfencezett, illetve ha megallt, akkor a keze es a laba keresztben az arca elott volt.

A vegere megmakacsolta magat es ugy fekudt, hogy a feneket lehetett csak latni, mert bebujt alura hattal es elotte volt az egesz teste.
Az Uh-s teljesen oda volt, hogy O meg ilyen poziba nem latott babat. Teljesen kivolt.

EGy par kep:
Kép

Kép asitok

Kép No. 3

Magi
Vendég

SZiasztok csajok!

Na megjöttem 4Dről! :D Sikerült a felvétel is, minden szuper és a hely abszolút 100% profi, én is csak ajánlani tudom!! A szonográfus hölgy valóban egy tündér!

Ésésés... Természetesen a nemét nem tudni :lol: :lol: :lol: :lol: Azt mondta hogy a fiú az egyáltalán nem egyértelmű... De ugye ha most mondjuk sejtésre lány is, abból simán lehet fiú, szóval 50-50% továbbra is. :D

A fejét szinte végig belefúrta a méhlepénybe, van egy kép ahol olyan mintha egy sapka lenne rajta :D

Kép

Ennél az a vicces, hogy én pontosan ugyanígy feküdtem, oldalt, és kezem be volt téve a fejem alá :)

Kép

Egy kis talp :) 3,42 cm.

Kép

Iszik :)

Kép Kép
szõlõ

Na és éppen írni akartam hogy összefutottam a kedves topiktársnővel is :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szolo!

Orulok, hogy sikerult.
Vegul mikor jutottal be?

Magi
Vendég

Magika jók azért a képek! Egyébként nekem is szinte végig el volt fordulva, azt mondta a nő hogy ez egy ilyen nap, ma nem szeretik a babák a nézelődést :)

Kép Kép
szõlõ

Egí fél órát kellett csak ülnöm, de amúgy elég érdekes volt ez a pár... Hárman mondták hogy márpedig ő lemondta, az egyikőjük még emlékezett is rá hogy miért. Ami nem gáz, csak akkor mondja hogy ja igen bocs, de végülis mégis. Ehelyett szerintem a pasi kicsit mérges lett, aztán ezért mondtam hogy menjenek csak előre, én ráérek. ÉS mindeközben beesett mégegy pár délre (én is délre mentem meg akiket előreengedtem ők is), akik meg egyáltalán nem voltak bejelentkezve.... Szóval szegények nem győztek elnézést kérni mindenkitől.

Kép Kép
szõlõ

Mindenkinek nagyon szép Karácsonyt kívánok!

Ha lehet ne egyetek túl sokat!

Kép :lol:

Kép
kritta

Szőlő gratula!Legalább nem vagyok egyedül aki nem tudja. :D Nagyon cuki talpa van,én az enyémnek a 12.héten láttam és teljesen belezúgtam a talpába :lol: :lol: :lol: Most a combiját mutatta tehát az az új szerelmem :D
Vendég

Szőlő, magika! Nagyon jók lettek a fotók! Gratulálok! Olyan aranyosak a babák!! :D :D

Levelibéka! Egyáltalán nem biztos, hogy véletlen! Állítólag megérzi a pici, ha anya szól hozzá. Akár hangosan, akár magában. Én is szoktam, amikor már egy ideje nem érzem a babát. Mondom neki magamban, hogy rúgjon egyet - kettőt anya kedvéért, mert aggódom... meg meg is simizem. És eddig mindig rúgott rá pár percre!
Azért szerencsére elég aktív, éjjel is! De gondolom néha ők is lustiznak mint mi! :D

Én is megsütöttem már amit akartam. (mézeskalács figurák + vanílis kifli). A többit anyukán süti!

Ma megszületett sógoromék kisfia. 4 kiló 20 deka lett! Persze császár lett végül. Zsófink remélem kicsit kisebb lesz... :roll:

Kép
gabo001

Ime a bizonyitek a nemere!

Kép

Vegre sikerult megcsinalni.

Magi
Vendég

Szia Szőlő!
Szerintem tök jók a képek :)
Biztos nagyon cukorfalat volt Mazsi - és így megvan a karácsonyi ajándéka fa alá ;)
Ha jól vettem ki a szavaidbó, ez azt jelenti, hogy aki lemondta pár - azok mégis megjelentek? Aztán fel volt háborodva a férj? Na szép ..
De még jó, hogy a 4D Genesisben tényleg kedvesek és lelkiismeretesek .. gondolom így sem éreztetek a mozizás alatt semmit ebből a feszültségből :)

Kép
szösszenet

Kritta - Én biztos holnaptól egészen 29-éig minden nap rommá fogom enni magam :D Tuti nem fogom vissza magam - finomabbanál finomabb menükkel vár anyukám és anyósék :D :D

Magika - Én nem értem a képet .. hol van a fütykös? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabo - Én is úgy gondolom, hogy beszéddel, gondolattal lehet hatni a picire, mert megérzi. Nálam is volt már olyan, hogy reggel nem volt aktív .. és mondtam neki, hogy nem baj, csak 1-2-t rugizzon, hogy tudja Anyuci, hogy jól van - és persze meg is kaptam a rugikat :)
OLyankor mindig elérzékenyülök :) :) :)

Kép
szösszenet

Nekem is ertetlenul mondta a szonografus, hogy ezek lemondtak tuti. De mondjuk igen erdekes volt, mert mi kijottunk az ajton, elol a ferjem utana en es engem majd fel lokott a lany, hogy be tudjon menni.
Ezen gondolkodtam hazafele, hogy az ilyen embernek milyen lesz a gyerkoce?

Magi
Vendég

Szosszenet!

A futykos szerencsere sehol! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Magi
Vendég

[quote="magika"]
írta:
magikaEzen gondolkodtam hazafele, hogy az ilyen embernek milyen lesz a gyerkoce?

Ugyanolyan neveletlen - mint ő .. :? :?
Sajnos amit kapunk otthonról, az bennünk van életünk végéig, és tovább is adjuk.
Gondolom a pár is zsák a foltját típus volt .. mert ha az egyik jól lett nevele, akkor tud hatni a másikra .. de ezek szerint ők hasonló neveltetésben részesültek ...
Borzasztó ilyet látni .. pedig mennyien vannak :( :(
Aztán az ő gyerekeikből lesznek a suliban azok, akik kikészítik lelkileg a jólelkű gyerkőcöket .. szép a világ ...
Én ilyenen nem is gondolkozom .. próbálom nem észevenni, mert csak bánt, hogy ebbe az egyre süllyedű világba születik a szemem fénye...

Kép
szösszenet

Jah - hülye vagyok - és szőke - bocsesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor azért nem találtam .. de így már OK, mit kell nézni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Gratula az Uh-hoz,nagyon jók lettek! :lol:

Mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Még egy pár kép a hangulat kedvéért!

Kép

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Gabo, Szösszenet: köszi, hogy megnyugtattok, akkor mégse csak beképzeltem magamnak, hogy "hatni lehet a babára" :)

Csináltam 60 db mézespuszedlit, fél méter gesztenyés alagutat (amit majdnem felfaltam egyedül) ma sütök úgy 8 db bejglit (csak megvárom, hogy apa elmenjen este 6-kor dolgozni, hogy ne legyen útban a drágám), holnap sütök túrós pogácsát és csinálok még egy fél méter gesztenyés alagutat, mert ez nem lesz elég :lol:

Kritta! Miért ne együnk túl sokat? :shock:

Magika: gratu :)

Azt hiszem, nekiállok ajándékokat csomagolni. Ma bementem a volt kollégáimhoz, vittem sütit nekik (le is bacctak, hogy nem vittem nekik mézes pálinkát, mert az az én reszortom szokott lenni bulikon :lol: ) megvettük az idei, cserepes fenyőnket a férjemmel, bevásároltunk és még gyógyszertárban is voltunk.. több, mint 7000 ft-ba kerültek a bogyóim :cry:

Cinyke

levelibeka

Szössz, igen, lemondták és mégis mentek. De egyébként mondták ott hogy nem egyszer fordult már elő hogy valaki ugyanarra a napra több helyre kér időpontot hogy tuti legyen helye, és akkor valahol lemondja, a másik helyre elmegy, de van hogy ő maga se emlékszik melyik helyen mondta le és melyiken nem, és rossz helyre megy végül... Fura, nekem eszembe nem jutott volna két helyre is bejelentkezni, de lehet hogy én vagyok hülye? :?

Egyébként nem izgasd magad én sem láttam ám a képen hogy mit kell nézni Magikáék babáján :oops: :oops: :oops: Csak én tudtam hogy kislány mert megkérdeztem :wink: :D

Kép Kép
szõlõ

Már tegnap is mondta Magika itt, hogy reméli, hogy megerősítik, hogy kislány .. tehát valahol tudataalatt én is tudtam :D csak meghülyít ez a sok mézeskalácsos milka szaloncukor amit tömök csomagolás közben :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Jól van, én Pilóta Pillanatok pálcikát nasizom :D :D de ideje lenne ennem valami rendes kaját is...

Ja, Krittával ellentétben én azt mondom: egyetek jó sokat a következő napokban :wink: Szerintem ünnepek alatt nem szabad diétázni meg semmi, ami az embernek jólesik azt igenis egye meg, ott az év többi része arra hogy odafigyeljünk :wink:

Kép Kép
szõlõ

Jaj na átírtam a DVD-t, már csak egy borítót kell hozzá kreálnom aztán mehet a fa alá :D Annyira örülök!

Kép Kép
szõlõ

Örülök Szőlő :) Nagy lesz az öröm .. a dvd a legjobb ajándék :)
Mi is pont azt beszéltük párommal, mikor elkészültem a naptárakkal, hogy ennek fognak a szülők a legjobban örülni :)
Minden hónapnál 3-4 kép van a 2007-es évből .. és egy áprilistól ki van hagyva minden oldalon .. és a keretbe beleírtam, hogy "baba-fotó helye" :lol: :lol: Lehet majd ragasztgatni minden hónapban a friss fotót a kisunokáról :D

Nasizás az alap :D kötelező a nagy készülődés közben!
Én most ettem 3 melegszendvicset :oops: :oops: azzal egy ideig elvagyok :D
Az ünnepi nagy kajálásokat kihagyni pedig VÉTEK :D

Kép
szösszenet

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:37-kor.

Kép
1bambi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: