Lindi, de jók ezek!
És cumielhagyáshoz grat!
Vot, nem jártam a Postásba, csak egy ismerős, ő küldte. (Az 5kerbe jártam.)
Józsi tündéri ezen a képen! És milyen nagylányos már a fogacskáival!

Gyönyörű!
Pont azon gondolkodtam,h ki kéne próbálni a ekopázst, mert tök mutatós dolgokat lehet(ett volna) csinálni Karácsonyra (is). Mennyire nehéz? Nem vagyok nagy kézügyességgel megáldva...
Zsan, értem m ár, okosBorisz

Sztem szülőktől kéne érdeklődni suli ügyben.
Macs, nem semmi, és az sem, ahogy leírtad! Bocs, de

(De együtt is érzek ám! )
Columbine, grat a babóhoz, én sajna nem tudok neked segíteni, én vagyok az odd-one-out itt!
Ancsi, kolbászkaki

Nálunk halacska szokott lenni.
Rylie, Teszvesz dvdt a Pagonyban láttam (
www.pagony.hu)
Mása, a ti naotok is

, Anyós meg
Johi, Fannika hetekig gipszben, és meg akarod úszni a tvt? Kizárt... P ha beteg, akkor szokta nézni többet. Csak nem mind1,h mit. Nekünk ezek vannak: Thomas, Kisvakond (most kaptuk P ovis "szerelmétől"), Futrinka u., Vizipók, Kockásfülű Nyúl, Misimókus, Legkisebb ugrifüles, Hupikéktörpikék, Kúkori&Kotkoda, asszem más nincs, de még körülnézhetek!
Nekem viszont egy Maszkabál kéne, nincs vkinek?
Megvolt az ovis Betlehemes, P szerint az az épület "A Betlehem", ahol az ünnepség volt
Kislányom templomi ministráns-ruhában, meg egy fenyőre való boával a fején (=glória) volt angyalka

Végig meg se mukkant, igaz a kiscsopisoknak nem volt szövege, csak énekelni kellett volna. Itthon Apjával visszanézték a videót, és végigmondta az összes szereplő szövegét (pedig a próbák nagyrészéről, egész múlt 7en hiányzott!)

Bnek is nagyon tetszett a sok gyerek, folyton mutogatott,h "Baba"
Vittünk kis ajándékot az óvónéniknek és a dadusnéninek, P nagy lelkesen adta oda nekik, még puszit is kaptak, ők meg tökre örültek. Jó volt látni,h így szeretik egymást.(régebben attól féltem,h ilyenkor féltékeny leszek, de P anniyra a helyén kezel mindenkit,h no problem.)
Éééés, megvan minden ajándék, kaják beszerezve (ma teccsóban, piacon, postán, és még egy pár kisebb boltban is voltam+ ünnepség-lejártam a lábam). Holnap ajándékkészítés, holnapután süti és mézeskali sütés, alvásidőben meg ajándékcsomagolás. Aztán már csak takarítás, meg fadíszítés marad. Annyira klappol minden, hogy várom,h mikor üt be a mennykő...