A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hanyi: 2 citromot kifacsarok + kis édesítő + kis víz = limonádé lesz belőle, töményen nem tudnám meginni, a vitamin meg így is bennevan

Katóc: nálunk az ágymögötti porcicákat az igazi cica szokta kitörölni néha. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Ugye Tatusom, milyen jó a citromlé!!!!??:D

Yamim! Lyó volt beszélni!!!!!!!!!!:D

Andim, Szedrem, Plümim!
Merre jártok??? :oops:

Kép
bodza2005

Jaj, Hanyikám, de édes vagy!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
bodza2005

Hanyatka megbocsájtok, hogy kihagytad őket! :-)

Na azért nem viszem túlzásba a vasalást. Közben meg a nagyobbik kutyimat ápolgatom, mert megint sántikál valamitől!

Á egyébként túl sokat amúgy sem tudnék enni.

Yamika GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

jA tATUS HA A MENSIT MÉGSEM SIKERÜL ELTOLNI, DE LEGALÁBB BETEG NEM LESZEL, AZ TUTI! :-)

Ajaj nagybetün maradtam. De sebaj!

Ági28

Na megyek is vissza tenni meg venni! :-)

Ági28

Tatus, Hanyim!
Én csak úgy megiszom, magában!!
Isteni!!!!!!!:lol::lol:
Újabban narancs+grapefruit+citrom együtt, reggel.

Kép
bodza2005

télleg finom a citromlé
Bodzi: akkor jól felvagy töltődve vitaminnal-:))

Anikó
tatulány

Teljesen perverz lettem Csajok!
Este a fokhagyma mézzel, reggel a citromos és mindenhez savanyúkáposzta... :lol: :lol:
Amikor Yamim hívott, éppen a lágytojáshoz ettem... :oops:

Kép
bodza2005

Katócocska!
Cukkancs vagy!!!!! Kis érzékenyem!!! Mi lesz februárban?!!;-) :lol:

Kép
bodza2005

Fincsike, SzépM!
Hol jártok ma drágák? :D :D

Kép
bodza2005

Totálisan Tatusom! :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Zelem!
Hogy vagy/tok drágaságom? :D :oops:

Kép
bodza2005

Csekácska!
Smacccccc ;-) :lol:

Kép
bodza2005

Sziasztok Lányok!
Gyors bekukk.
Úgy tűnik, hogy a városban az utolsó roham beindult, iszonyat mi van, de gondolom ezt ti is tapasztaltátok.
Yamikám gratula, mostmár Te is át tudod adni magadat az ünnepnek!
Lányok, úgy tűnik Bodzi mellett már csak Zel lehet befutó, mert én elkezdtem barnázgatni, meg egyre jobban fájdogál a pocakom!
Érdekes, hogy a múltkor sokkal jobban le voltam törve, most úgy érzem minden rendben van! Talán a karácsonyi készülődés, az ünnepi hangulat miatt.
Ma már tutkó nem jövök, mert céges vacsi este, és jó későn jövök meg. Gondolom én. Aztán ki tudja. Lehet, ha itt lesztek, még hallotok felőlem.
finch

köszönöm Mindenkinek a vigasztalást, aztán önvizsgálatot tartottam, lehet hogy velem van a baj, télleg ennyit érek a családomnak is, meg a többieknek is. Csak én misztifikálom túl a szerpemet.Abban reménykedem, hogy eccer majd tényleg a gyerekeim varázsolnak nekem szép karácsonyt. De az még odébb van.

Gratula Yami!

Én is fogok Rátok gondolni 24-én ám!

Bodzi, még nem nyilatkoztál, tu.lképp örülnél kettőnek?

bea
öreganyu

Katóc! A hat részes TV sorozat van meg?
2005-ben mozifilm is készült belőle, de sajna azt nem láttam. Meg az HBO-n is ment egy modern feldolgozás, de én azért is odavoltam.
Én a Szerelem hálójában című filmben hallottam róla, ott olvasta a csajszi a filmben a BB-t.
EGyébként a SZH az egyik nagy kedvencem.
Visszavonhatalanul romantikus vagyok! :D
finch

Sziasztok Lányok!

Bodzus, Neked is hattalmas smacccc!!! :lol: :lol: :lol:

És Mindenkinek,aki itt van és annak is, aki nincs itt :lol: :lol: :lol:

Remélem, mindenki meggyógyul karácsonyra és 8kor lélekben együtt lesz az egész kis közösség :wink:

Most megyek, mert még el kell olvasnom egy csomó mindent a szülésről...és minél többet olvasok, annál jobban úgy érzem, hogy nem tudok semmit.

Csókzápor, később még jövök :)

Kép
cseka

Igen Fincsikém, a hat részes BBC-s van meg. Én láttam a mozifilmet is, de másfél órában ezt nem lehet jól visszaadni, bár azért nem volt rossz. Az HBO-sat is láttam. :D
De megvan az Emma is, meg az Értelem és érzelem is, de az csak felirattal. Imádom az ilyen típusú filmeket. :D :oops:
katóc

Yamikám, küldtem mailt! Nagyon gratulálok a sikeres vizsgádhoz. Lélegezz fel :D

:oops: Bocsika, hogy ma nem voltam eddig, de rohangáltunk az Intersparban kajaügyben. Szőnyeg pucáldában jártunk a szőnyegért!
Piac még holnap!
Kisütöttem a mézeset, most állok neki a sósnak! Aztán pihi!

Holnap nagyüzem lesz a konyhában, maradék sütik, kaják!
Szinte hihetetlen, hogy eljut az ember idáig.

Tényleg iszonyat, ami a városban van. Ami a legszomorúbb, hogy alig van mosolygó ember közöttük. :?

Nagyon kívánom, hogy akinek rossz a hangulata és nincs kedve semmihez, mielőbb találja meg a lelkibékéjét és hittel és szeretettel álljon hétfőn este szerető családja körében a fenyőfa körül. :)
Jó gondolat a 8 órakor kezdődő nagy egymásra-gondolás :D

Jó romantikázást, sirodágálást a meghittségtől mindenkinek kijár egy kis szentimentalizmus!! :)

Jó készülődést sütés-főzést!

Finchikém sajnálom :( , de tudom, hogy erős vagy, és pozítivan gondolkodsz.

Zelecske, Angyal mennek a drukkok, izgulok értetek!

Aki még holnap robotol (munkahely) kitartás mindját vége :)

Bodzikám hiányoltál édesem, itt vagyok csak sürgök-forgok a félszemem mindig bekandikál közétek. Pocaksimi a borsó-baba(ák)nak.
Majd még jövök :D
andi67

Nagyon szép gondolat!! 20órakor egymásra fogunk gondolgondol-ni!:D

Fincsikém! Azért Te csak ne add fel, de nagyon okosan és jól gondolkozol!!! Biztosan érzed legbelül, hogy közeleg az idő!!!;-)

Csekám! Nem vagy semmi!!:lol: Gyorstalpalsz?:lol: Mit olvasol éppen? :oops:

Andikám! Te kis ügyes, nagyon jól állsz, most már élvezetes lesz, mert a nagyja megvan!!:D:D

Angyalka és Zelecske!++++++++++++++++++++++++++ ;-)

Az én Barinőmnek is++++++++++++++++++ :D

Fiatalanyu! Iegn, nagyon örülnénk bármilyen felállásnak és variációnak!!! ;-) :D :D

Katócocs! Te kis ranyos!!:D

Kép
bodza2005

Szedertesóm és Plümikém!
Hiányoztok naon... :oops: :oops:

Kép
bodza2005

Kép

Kicsikéim! Úgy szeretlek Benneteket!!!!!!

Kép
bodza2005

Mi is szeretüüüüüünk! :D :D :D :D
katóc

Albikám!
Hogy vagy? Petike rendesen viselkedik?
Pussszantalak!!!:D:D

Kép
bodza2005

Krisztám!
Nagyon hallgatsz... Minden rendben?
Te is hiányzol!!!! :oops:

Kép
bodza2005

Beus!
Hahóóóó! Remélem, még mindig tart a szuper hangulatod, olyan jó volt látni, érezni, hogy így várod a Karácsonyt és a kezdést!! :wink: :D

Kép
bodza2005

Bodzus, most éppen a Kismama különszámát, ebben most a szülésről és a császárról olvasok egy cikket, aztán még van két kölcsön könyvem, ahonnan elolvasom majd a tudnivalókat. Nem akarok egy tudatlan sütiarcú nőci lenni a kórházban, aki azt sem tudja, hol jön ki a baba...

A cuccaimat már bepakoltam, úgyhogy mostmár télleg csak a lelki ráhangolódás része van hátra. Elolvasom amit még lehet, hogy ne legyek tudatlan, illetve minden nap meditálok-beszélgetek a babával, hogy együtt tudjunk majd működni a nagy napon. :wink: Ja és még a kis hercegből van egy kicsi hátra, azt még felolvasom neki... :) Tökre szereti hallgatni, megnyugszik tőle...

Te hogy vagy, drága kis Bodza???Olvasom, hogy a ráhangolódás rész nagyon működik Nálad is...ez olyan fantasztikus, ugye? :wink: :)

Kép
cseka

Jó estét Mindenkinek!

Katóc!
Amikor kéred, küldöm! :lol: :lol:
Yamita!
gratuálok a vizsgádhoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andi!
Priviben írom le amitn kértél!
szurikáta56

Zsembibabám!
Mi itt mind melletted állunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt tudd, érezd, számíts rá, ránk!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Csekácska!
Ez mostani különszám??
Megveszem akkor!!:D
Pont most beszélgettünk Yamival, hogy császár esetén is mennyire iszonyat fontos lenne, hogy a babát odadják egy kicsit, hogy találkozhasson Vele a mamája/papája és megérinthessék egymást, de általában nem teszik ezt, az apukák sem lehetnek bent a legtöbb helyen és ez nagyon meghatározó lehet a későbbiekre, tehát nagyon nem jó!
A Te kórházadban ez hogy van?

Kép
bodza2005

Szia Szurika! :D :D
Hazaértél?
Pusssssszanat Neked!

Yami, Hanyi!
Gyertek kicsit!!!:D

Kép
bodza2005

Puszi Bodza!
Már itthon vagyok. :lol:
szurikáta56

Hello Lányok!

Képzeljétek,ma nagyon ügyi voltam.Kitakaritottam az egész
lakást.Utána meg szinte elájultam,aludtam egy óra hosszát... :lol:
Köszönöm a sok szoritást,egyre inkább bizakodunk.
Erősödtek a tüneteim:mellfeszülés, gyomorégés este,hasam is nött...
Mindenkinek nagy puszi:Angyal :D
angyal73

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kedves szavakat annyira drágák vagytok szétbögtem az agyam amig olvastam örülök hogy rátok találtam.

Fiatalanyú neked küldök léleksimit ha már mástól nem kapod meg látod a lányoktól megkapjuk.

Yamikám gratulálok nagyon ügyi vagy.

Zelecske,Angyalka megy a drukk.

Fincsike sajnálom de olyan kis erös vagy és jo hogy eltereli a figyelmed a karácsony.

Szépem nem kezdek addig míg összenem szedem magam és a hitemet legalább olyat mint Bodzinké.

Bodzim megfogadom a tanácsaidat és én is gondolok mindenkire szenteste 20-kor.

Andi
zsembi

Ez a beszéd Zsembike! De tedd is meg légyszi'!! Ne csak majd... ;-)
Gyere ide is gyakran, ne sodródj el a témától ;-) !!!!
Hiányoznál, ha kevesebbet jönnél!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Kép
bodza2005

Bodzusom, igen, ez a mostani különszám, direkt a 9 hónapról szól. Szerintem érdemes megvenni, érdekes dolgok vannak benne.

Mi még nem beszéltünk a dokimmal a császárról, mert fejvégű a baba és bár elég nagy, de nem merült még fel, hogy gond lenne a kijövetelnél vele. De majd legközelebb megkérdezem tőle, hogy mi a szitu :shock:

Kép
cseka

Köszönöm szépen! Infót gyűjtök...;-) :D :lol:
Ok, megveszem!:D:D

Kép
bodza2005

Majd ha érdekel, szivesen adok kölcsön könyveket, én beszereztem egy csomót...egy hegynyi olvasnivalót hordtam össze :lol:

Kép
cseka

Aranyos vagy!! Köszi!! :D Mindet el is olvastad? :oops:

Kép
bodza2005

Zsembike!
"Minden álmunk valóra válhat, ha
van bátorságunk a nyomába eredni!"

Kép
bodza2005

Jó éjt Drágaságaim!
Kép

Kép
bodza2005

Hát persze :wink:

Jó éjt Neked is Bodzus!

Puszi mindenkinek csajok! Álmodjatok szépeket!

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Nem fogjátok elhinni mi történt az imént velem, egyszerűen le kell írnom! Mától ismét hiszek az isteni gondviselésben, pedig alaposan kételkedtem benne az elmúlt hetekben...
Szóval az történt, hogy miután elment a baba, elterveztem, hogy mindenféleképpen keresek valami munkát erre a fél évre, amíg mellékvágányra kell tennünk a lombikokat. Gondoltam, január első napjaiban elküldök pár e-mailt a nyelviskolákhoz, akikkel kapcsolatban állok. Erre most jön egy e-mail (a kedvenc nyelvsulimtól), hogy tanárt keresnek 3 most induló tanfolyamhoz (persze számomra tökéletes időpontokban) 2008. január 7-től kb. júniusig Tatabányára...!!! Annyira minden egybevág, hogy komolyan mondom, egyszerűen leesett az állam, és elkezdtem sírni örömömben! :D Úgyhogy lányok: VAN ISTEN! És figyel rám! Mégis!!! Ennek örömére mégis veszek karácsonyfát, pedig tegnap még úgy gondoltam, hogy idén nem is állítunk... :?

Olvasom, hogy mindenkinek bőgőrohamai vannak, függetlenül attól, hogy terhes vagy nem, nos ma én is kb. minden órában elsírtam magam. És igen, főleg akkor, ha csilingelés meg csendes éj ment a tévében... :lol: Kissé labilis vagyok érzelmileg én is, dehát szerintem csoda is lenne, ha nem lennék!

Drága Bodzika :D :D :D , nagyon-nagyon örülök neked, bár az volt az első gondolatom, mikor Ágin keresztül megtudtam a hírt, hogy jaj istenem csak nehogy veled is az történjen, ami velem, aztán rájöttem, hogy nem fog!!! Veled nem történhet meg!!!

Csajszik, bírjátok ki még ezt a pár nap hajtást, aztán tessék nagyokat pihenni az ünnepek alatt!!! :D Addig még majd jövök!!!
Pussssz!
noczi

Aranyos vagy Zsembike, hogy Te is vigasztalsz, igen fura hogy a tul.képp vadidegen emberekre néha jobban számjthat az ember, látod.

Lehet hogy lemaradtam, Cseka hol fogsz szülni?

Bodzika, azért óvatosan az olvasgatással, én sem bírtam ki, minden létező szakirodalmat átolvastam, aztán egy idő után vagy beparázol tőle, vag ytúl jól akarod csinálni és úgysem sikerül. Arany középú, de mondom én sem bírtam ki., sőt a mai napig ilyen vagyok csak mostmár gyereknevelési könyvekkel.

bea
öreganyu

Nóczikám, ez csuda klassz!! :D
Úgy örülök, hogy így helyre jöttél és jól mennek a dolgaid. Ilyenkor én is úgy érzem, hogy érdemes hinni, bízni. :D :D Csuda erős csajszi vagy! :D

Fiatalanyu, holnap talizunk! Hurrá! :D :D

Mindenkinek jóccakát drága Csajocskák! :D
katóc

Fiatalanyu, én a Máv kórházban fogok szülni. AZt mondják, hogy jól felszerelt kórház...Jobban vagy már egy kicsit?

Neked is jó éjszakát, drága Katócocska!

Kép
cseka

Jóóó reggelt!

Bejöttünk dolgozni, remek :evil: :twisted: :roll: nemhiszitek el,de vannak ügyfelek is :shock:

Cseka: nemhinném, h tudatlan lennél és közülünk bárki más, szülés ügyileg, mi annyira mélyen bele vagyunk ásva a babás témákba mint kb. egy kezdő orvos.

Angyal: nagyon biztatóak a tüneteid, drukk a +++++ teszthez

Lányok, én évek óta megszoktam venni a Kismama újságot, és egy barátnőmnek továbbadom, de inkább Nektek adnám ezentúl, szóljatok akinek kell.....mostis van 3 otthon.

Zsembike: gyere gyakrabban, mi vígaszt adunk és sztem jobb is kibeszélni a problémákat, igazad van abban, h csak akkor kezdjétek a következőt, ha lelkileg felkészült vagy.

Jó készülődést, sütést-főzést mindenkinek!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok Drága Lánykák!

Tegnap nem tudtam jönni, mert pesztronka voltam, úgy feltültődtem a kis keresztlányomtól!!! Aztán barátnős karizás volt, sokat nevettünk, aztán még este 10-kor fa után rohangásztunk, mert ugye mi a Fréjecskémmal ma karácsonyozunk itthon, aztán az án szüleimmel holnap, és szentestére megyünk a Férjecském szüleihez. Hogy miért kell ezt így csinálnunk? A két szülői házat 500 km választja el egymástól... :D :D :D Így mindig nagy mutatvány a karácsony nálunk...de vicces... :D :D :D

Így aztán ma még sütit sütök ezerrel, vacsit főzök, hogy este minden szép és jó legyen. Aztán holnap reggel már utazunk is, és nem is leszek netközelben egészen sokáig...jaaaaajjjj...hiányozni fogtok nagyon!!!!

Lényeg, hogy szenteste 8-kor Rátok fogok gondolni, ez egészen bizonyos!!!

Nem tudom, ma még hogyan tudok jönni, így inkább most..

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, SZERETETTELJES, ÁLDOTT ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK, DRÁGA DRK!

Nagyon hálás vagyok az égieknek, hogy így összejött ez a kis szeretetközösség, és azt kívánom 2008-ra, hogy mindenkihez eljöjjön a Kicsi Lélek, költözzön be biztonságban, és hogy a mi kis közösségünk még nagyon sokáig megmaradjon, akkor is, ha már az lesz a közös bennünk, hogy Anyukák vagyunk!!!

SZERETLEK BENNETEKET
szederinda04

Sziasztok Drága lányok!!!

Tegnap nem tudtam jönni és ahogy most visszaolvastam a hsz-eiteket annyira elérzékenyültem,úgy megölelgetnélek meg sírnék is kicsit!!!
Hihetetlen,hogy ennyi csodálatos,érző,szerető ember vesz itt körül.Manapság egyre ritkább az ilyen:(

Finchike!Sajnálom a barnázgatást :(

Bodzi!Nem bírlak felhívni:(
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: