Hali Csajok!
Júúúj de pörögtök megint.
Először is, Zsembike, privi ment.
Bodzikám, nagyon szépek a nevek, a Lili és Levente nekem is tetszenek, csak nem megy a vezetéknevünkhöz. Tiszta mekegés lenne.
Andi, Te milyen rendes vagy, hogy képeslapokat is küldessz. Én csak emileket küldök, ha el nem felejtem.
Jó ez a mentolos kaja.

Régen nekem is volt kutyusom, mikor megöregedett szegény, olyan szájszaga volt, hogy konkrétan nem lehetett megközelíteni.
Fincsiiiii, Te kis rokonlélek, én is imádom Jane Austen-t, és nekem is a B&B a kedvencem. Megvan DVD-n, Jennifer Ehle és Colin Firth. Évente kb. 20x tuti megnézem.

Eccerűen nem tudom megunni, már kívülről tudom.
És Angyalkártyám is van, mostanában naponta húzok. Tegnap előtt írtam Nektek, hogy láttam egy kolduló nőt a kisgyerekével, akinek adtam pénzt, majd bőgve odébbálltam.
Csak este gondoltam bele, hogy aznap ezt a kártyát húztam: Igazság: Légy tisztességes és őszinte a környezeteddel, különben elveszíthetsz valami fontosat magadból!
Ágica, Te csak lelkifurdalás nélkül pihizz nyugodtan.

Most még megteheted, aztán a három borsócska mellet egy darabig biztos nem lesz rá lehetőséged. Olyan jó lenne, ha már mi is találkozhatnánk személyesen. Puszillak!
Örülök, hogy a betegeink végre lábadoznak. Továbbra is mennek a gyógysugik.

++++++++++++++++++++++++++++
Ma egész nap ajándékokat csomagoltam, de már nem bírom tovább, belukad a hátam. Már csak 3 ajándékot kell becsomizni.
Turbó Hanyatom, micsi?
Mindenkinek smaccantás!
Fúúúúú, szómenésem volt.