Szia Lányok!
Jajj, meg nem álltam egész nap, végre kitakarítottam, most már az egyik felem megnyugodott...a sütisütő felem még izgul, mert a sütikkel sehogyan sem állok, de elhatároztam, hogy olyan ügyes leszek, hogy szombaton mindent megsütök és kész!!
Bodzikám!
De jó olvasni a soraidat, annyira - annyira boldoggá tesz!!! Azon gondolkodtam, hogy ettől a gyönyörű szent pillanattól minden olyan egyszerű, nem? Felkerül a vonalzó, és máris a Kismamik táborát gazdagítod!

Most már valahogy olyan természetes és magától értetődő, hogy ez történt!
Fincsibaba!
Továbbra is drukkolok Neked!!! A gondolataimban vagy, és Zelcske és Angyalka is! Hajrá Lányok!
Andikám!
Minden rendben lesz, elkészülsz mindennel, ne aggódj!!! És biztosan nagyon szépecske lettél!!!
Pörgős Hanyikám! Veled mi a helyzet? Sok-sok erőt a sok-sok tennivalóhoz!
Csekám!
Naponta többször eszembe jutsz, jajj, olyan izgi ez az egész!
Képzeljétek, már egészen meggyógyultam! Tegnap kipróbáltam, lefekvéskor mondogattam, hogy olyan erős vagyok, hogy holnapra meggyógyulok!

És elmúlt a torokfájásom, már csak fújom az orrom, de ez már a vége..

Köszönhetem mindenzt a sok-sok gyógyulós jókívánságnak!!! Köszönöm mégegyszer!
Yamika!
Vizsgadrukk-drukk! Szerintem nagyon ügyes leszel, ez nem is kérdés!
Lehet, hogy ma már nem jövök többet, mert még be akarom csomagolni az összes ajándékot, nem akarom az utolsó pillanatra hagyni, aztán még vár rám egy-két feladat....holnap meg egész nap a pici Keresztlányomra vigyázok majd, jajj, úgy várom! Annyira de annyira szeretjük egymást, hogy azt elmondani nem
lehet!!!
Nagy-nagy ölelés Mindannyiótoknak!
Szederke