[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Levelező barátnőt keresek - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Kunkli: Pont a pénz miatt :( Pedih itt Halásztelken elkéne egy jó hangulatos kis étterem. Van egy ami pizzériázó inkább meg van egy puccos ami nagyon drága. De sajna nincs rá pénzünk. :( Én gyedet kapok illetve mostmár gyest a férjem közalkalmazott. Szóval hatalmas "vagyont" tudunk havonta félre rakni.
De egyszer ha nyerek a lottón akkor megvalósítom az álmom :)
Sőt ha nyerek a lottón akkor a tiédet is :)
Na puszi megyek alszik a lány én meg addig készülödök az esti zsúrra :)

Kép
csucsu05
 
 


Hasonló a probléma nálunk is.Esetleg kölcsönből tudnánk megvalósítani.Nagyon aranyos vagy!!Ha mi nyerünk akkor én segítek neked!!
Jó mulatást!!!

kunkli
kunkli
 
 


Na megvolt a szülinap. A lányom el is fáradt már alszik. Nagyon édes volt és örült az ajándékoknak :)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Jó Reggelt!

Csucsu tedd fel iwiwre a képet róla ott megnézem.Nagyon szép az idézet is amit az üzenőfalon olvastam.

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Felteszem igérem a képet csak délután. :)
Viszont az éjjelünk zűrős volt. Szabina este elaludt. persze el is fárat de melegnek éreztem. Na mondom ha beteg lenne nem aludna ilyen jól. Aztán éjjel 1/2 3 ig szinte 5percet nem aludtam mert szegény állandóna mocorgott. aztán már közénk vettem mert sírt. De már meleg volt nagyon és a férjemmel hajnalban megbeszéltük, hogy nem kap kúpot csak ha felkell . De nem kelt igy forgolódva félálomba volt. Reggelre már nem volt forró de csúnyán köhög. Ezek szerint nem ússzuk meg mi sem ezt a betegeskedést. Mondjuk most elég jó hangulata van addig jó. Érdekes , hogy az orra nem folyik csak hurutosan köhög.
Remélem a Jézuskára rendbe lesz.

Jajj képzeljétek mi történt: A lányom keresztanyuja gyerekkori barátnőm és egy hullámon vagyunk. Na de ennyire. Ugyanolyan babát vettünk alányomnak. Jót nevettünk de Szabina mindkettőt cipeli most. Már volt ilyen , tavaly egyforma karácsonyi ajándékot vettünk neki. Na jó kapott mást is az nem volt egyforma :)
Mondjuk a karcsácsonyit megbeszéltük az nem egyezik :)

Kép
csucsu05
 
 


Hello!

Szegény Szabina még a végén beteg lesz az ünnepeken.
Én úgy szoktam ha érzem hogy meleg nagyon óvatosan levetkőztetem és hopp be a kúpot észre sem veszik ez mindegyiknél bevált és negyed óra húsz perc után alszanak mint a bunda nem nyugtalankodnak.Na persze már csak Zsebinél használjuk.Nekem Cinta lett rosszabbul az este .Eddig hőemelkedése volt de tegnap menni akart mazsira hát gondoltuk nincs olyan nagy baja elvittük.Estére majdnem 39 volt a láza.Ma valószínű hogy visszavisszük a dokihoz hogy rosszabb lett az állapota.Csupán csak 2200ft volt 1 gyógyszer ez már szemétség!Lehet hogy neki alapból nem is használt még ha nem is mentünk volna mazsira hisz itthol is ugyanazt csinálja mint ott ugrál mert én még olyan gyereket nem láttam aki fekszik mégha beteg is.Ő meg főleg törött lábbal fekvőgipszel inkább kuszott mint ágyba legyen az őrületbe kergetett vele.És ott is fűtött terembe van.Szóval valószínű írnak föl másik gyógyszert ami hasonló árkategória de nem baj kiváltjuk a lényeg hogy meggyógyuljon.
Erről jut eszembe a hiradóba akit mutattak gyereket hogy éhenhalt borzasztó annyi idős volt mint az én fiam.Az apját anyját ugyanúgy éheztetném!!És a védőnőt is kirugnám hogy a lába nem érné a földet.Aztán irány neki a sitt.Hisz az lenne a dolga hogy az ilyeneket megakadályozza.De pl én sem tudnám megmondani mikor láttam utoljára a miénket.
Na elég helyet foglaltam már megyek dolgomra.

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Nálunk sajna a kúpra még álmában is felkell. A fő, hogy most jobban van a lánykám.
Iszonyú drágák a gyógyszerek. Én is mindig mérges leszek ha gyógyszertárba kell mennem. Mert egy vagyon .
Igen én is ki voltam az éhenhalt gyerek miatt. Hibás a szülő, Nagyszűlő, Védőnő, gyerekorvos, szomszédok. Hihetetlen, hogy ilyen létezik.
Cintiának javulást.

Kép
csucsu05
 
 


Köszi!

Amúgy ha nincs baja Szabinának végigalussza már az éjszakát?

Nektek is jobbulást!!!

kunkli
kunkli
 
 


Ja és mindíg elfelejtem .Most is Te vagy a lap tetején!!!! :D

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Néha teljesen végig alussza de az nagyonritka. nem kelt fel hanem az ágyba bevan rakva mellé a cumisüveg mert sokatiszik. És félélomba néha kortyol egyet aztán alszik tovább. De 15hónapos koráig éjjel 5X kelt fel. De akkor még nem volt ilyen önálló hanem felsirt, hogy kér iszit.
Én nem szeretem ha iszik éjjel mert igy biztos nehezebb lesz a szobatisztaságra való tanítás. De majd meglátjuk.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!


Szabinának nagyon boldog szülinapot kívánok. Daninak ma tartottuk. Majd teszek fel képeket, ha átvittem a gépre. Szerencsére nem vagyunk betegek. Így majdhogynem nyugodtan várhatjuk az ünnepeket.


Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Sziasztok!


Britta ne haragudj hogy nem köszöntöttem Danit nagyon szégyellem magam!
Utólag NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT DANINAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Várom a képeket és örülök hogy Ti jól vagytok!Hogy birod a készülődést az ünnepre?Nem vagy nagyon fáradt?Nekem ahogy nőt a terhességeim száma úgy lettem egyre fáradékonyabb mondjuk többett is híztam.Te hogy birod? Nőtél sokat?


Igen CSucsu igazad van a szobatisztaság ügyében.Nekem Krisz nem ivott éjszaka miután 2 évesen leszoktattuk a szopiról és akkortól nem is kellett rá éjszakára pellus.
Hogy irigylem azokat az Anyukákat akiknek végigalusszák a babájuk az éjszakát.Nekem sem volt egyiksem ilyen.

Tényleg Britta tudsz még aludni?

Na megyek mert midjárt keltem a férjem megyünk bevársárolni az ünnepre ilyen korán a tömeg előtt amíg mindenki alszik.Tegnap elmentünk a tesco előtt láttuk hogy még parkolóhely sem volt,ott keringtek az autók hogy valaki kiálljon.Mondjuk mi a corába járunk de bizti ott is ugyan ez a helyzet.Utána megyünk vettünk egy fél disznót hazahozzuk.Kell mert 2 hétig itthol lesznek a kölkök és ez egy sáska had.
Kép

kunkli
kunkli
 
 


Elfelejtettem mostanában kicsit szétszórt vagyok.Nagyon szép és aranyos a kislányotok Csucsu!!!!!!!!!!Tényleg olyan mint akit kettőtökből gyurtak össze.Mindkettőtökre hasonlít.Vagy tévedek?

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Nem is tudom kire hasonlit. Mindenki azt mondja tiszta apja. De én látok benne a mi csládunkból is.
Igazatok van, hogy korán mentek vásárolni én is várom, hogy fekelljen a család és menjünk. sajnos a férjem tegnap 17-órát dolgozott ezért hulla fáradt.
Felkelteni nem akarom de ha 9körül megyünk akkor ott fog majd szitkózodni, hogy mekkora tömeg van.
De ez van sajnos karácsony elött ez elkerülhetetlen, hogy az emberek mindenhol sokan vannak.


Britta: Jújj de szégyenlem magam. Daninak nagyon boldog születésnapot kívánok! Az jó ha teszelk fel róla képet legalább irigykedek, hoyg neked sikerül :)
Tényleg ti , hogy álltok a szobatisztasággal?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Dani nevében a jókívánságokat. Szobatisztasággal hogy állunk? Nos, nappal szinte semmi probléma. Néha előfordul, hogy későn indul a wc-re. Akkor van apró baleset. Persze egyre ritkábban. Éjszaka még van pelusunk. :oops: :oops: Remélem, nem vet meg érte egyikőtök sem. Gergővel is ilyenkor kezdtük az éjszakai leszokást, és gyorsan ment. Na, nem egyik napról a másikra.
Már nem bírok annyi munkát, mint néhány héttel ezelőtt. De a görcsök nélkül sokkal könnyebb azért. Azt nem tudom, mennyit szedtem fel eddig. Anyumék azt mondják, nagy pocakom van már most. Nekem fogalmam sincs, a fiúknál mekkora volt. Aludni egyre rosszaban bírok. Sokszor órákig nézelődöm éjszaka. Amilyen szerencsém lesz, ha Bence megszületik, még ennyit sem tudok majd aludni, hisz mindkét fiúval egy éves korukig éjszakáztunk. :lol: :lol:


Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Kép Kép

Csak gyorsan beugrottam bejgli sütés közben.Holnap még ennyi időm sem lesz a sütés főzés közben.Így most kívánok mindenkinek:
NAGYON BOLDOG BÉKÉS SZERETETBEN GAZDAG KARÁCSONYT!!!!!!!!!!!!! Kép

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok en is boldog karacsonyi unnepeket kivanok mindenkinek

phpBB: Kép
phpBB: Kép
lauracska
 
 


Szép napot !

Gondolom mindenki készülődik a szentestére én is csak bekukkantottam.
Mindenkinek BÉKÉS BOLDOG SZÉP KARÁCSONYT kívánok!

Kép
csucsu05
 
 


Jó estét!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt, és Boldog Új évet kívánunk:

Brigi és családja

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Sziasztok! De nagy a csend a topicunkban. Biztos mindneki karácsonyozik. Sajna már holnap elmúlik karácsony:( sebaj lesz jövőre is:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Na kinek hogy telt a karácsony?Én olyan beteg voltam hogy az csak na.Lázas voltam fájt minden porcikám hogy egy napig felsem bírtam kellni és a torkom úgy fájt hogy a teát nagy fájdalmak közt tudtam lenyelni.A sok fincsi káját amit csináltam meg sem kóstóltam mert nem bírtam volna lenyelni csak levest ettem na de a többi sem veszett kárba. :D

Csucsu hogy van Szabina?

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Mi is igy jártunk mindhárman betegek voltunk az ünnep alatt. szabin elég jól viselte már jól van néha köhög csak. Én is most elég jól bírtam de a férjem most nagyon náthás volt. Talán ma van az első nap, hogy jobban van. De állítólag influenza járvány van mert a tv-ben is bemondták már. Szinte minden ismerösünk beteg most.
Képzeljétek nem jött meg még és 22-23án kellet volna megjönnie. 24-én akartam tesztelni gondoltam a tesztet a fa alá teszem a páromnak de zárva volt a gyógyszertár.
Még ébredezik a család de ma megyünk tesztet venni. Enyhe hányingerem van és a melleim érzékenyek de nagyon és tiszta lilla :)
Valahogy érzem hogy babás vagyok:)

Kép
csucsu05
 
 


Jubbulást akkor nektek is.Én is láttam a híradóban.

Lehet hogy Baba és ezt a jó hírt még csak most osztod meg velünk!?Nagyon-nagyon szorítok neked!!!A teszt eredményt sürgősen kerem tudatni. A beteg embernek árt az izgalom.:D
Jajj de izgulok érted!!!!

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Igérem amint megcsináltam a tesztet megírom. Még ma az biztos.

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!

elöször is csucsu! szoritok értetek, neked nagyon!

jobbulást kivánok mindenkinek aki beteg!


szobatisztaság: nálunk is ugy van h még a fiamnak kell a pelus, hallani sem akar bilröl vagy wcröl.. nem tudom miért ilyen késö érö tipus? a ciciröl meg végkép nem akar leszokni.

Ha lázasak nekem általában fekszenek, a fiamnak én is kupot használok. Egyetlen különbség köztük h a fiam nem alszik ha lázas, inkább álmatlanságban szenved..és ez igen fura számomra.


Britta, utolag is boldog szülinapot a fiadnak!

nálunk eltelt a karácsony, ugyanugy mint a hétköznapok..de ez mindig is igy volt..(idén csak rosszabb volt..de nem részletezem). Örülök h mindenki másnak leszámitva a betegséget azért jol telt!

puszi, jelentkezem majd!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla: Jó , hogy jöttél. :)

Na csajok nem részletezem a dolgokat de a teszt nega. Biztos annyira akratam megint, hogya tüneteket is produkáltam. Nem is irok semmit róla mert csak felbosszantom magam.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Csilla lesz még neked is boldog szép karácsonyod!És csak az a lényeg hogy van két gyönyörű gyerköcöd akik szeretnek téged egészségesek a többi meg majd helyre jön.

Csucsu nagyon sajnálom. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
De hátha van még remény amíg nem jön meg.Addig én szorítok neked.

kunkli
kunkli
 
 


kunkli: Köszi.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Csucsu mi újság hogy vagy nem vagy elkeseredve nagyon?Ugye még nem jött meg?

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: De megjött ma sajnos. Irtózatosan fáj a hasam. Pár nap és a lelkem is jobban lesz csak ilyenkor mindig olyan szar.

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu!

Bárcsak lehetne segíteni rajtad szívesen megtenném de sajnos én is csak a sablon szöveget tudom mondani.Ami legfeljebb jól esik de nem segít.De azért elmondom:ne aggódj fog majd jönni az a Baba csak várat magára a kis komisz!!!Fel a fejjel!!!
Jó éjszakát és szép álmokat neked!!!

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Köszi. Már szebbnek látom a helyzetet mint tegnap.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Örülök hogy jobban vagy Csucsu!!! :D

Britta Laurácska jól eltüntetek!

Készülődtök már a szilveszterre? mi lesz a programotok?

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Nálunk nem sok. Tesómék át jönnek de csak este 8-kor mert a tesóm dolgozik. Nem lesznek itt sokat csak vacsizunk és mennek tovább az anyósáékhoz. Tv-t nézünk. Sajnos elmenni nem tudunk sehova mert a gyerekre nem vigyáz senki igy itthoni punyadás lesz.

És ti mit csináltok?

Kép
csucsu05
 
 


Hello!

Na mi is így vagyunk minden évben mióta gyerek van a nyakunkon.De majd ha kirepülnek a családi fészekből bepótóljuk megyünk csörögni a dizsibe bottal és járókerettel! :D

Hozzánk sogorom jön Ő 21 éves nincs pénze bulizni menni.Tőlünk akart kérni de már töbször nem adta meg ezért a férjem nem ad neki többet.Ezért jön akkor hozzánk bár úgyis mindíg itt lóg már lassan olyan mintha itt lakna.
Na megyek mert kiugrunk a temetőbe még most megyünk Jánosnapra:Apukámat hívták így.Majd még benézek délután.

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Ezen a járókeretes dolgon jót nevettem.
Hozzánk jönnek a bátyámék a 3gyerekkel délután. De mennek si tovább az anyósékhoz ott töltik a szilvesztert. De előtte jönnek koccintani. Na meg raktam nekik félre töltött káposztát. És aki nem azt eszik annak sütök pulykamellfilét most áztattam be fokhagymás tejbe. Na meg sütöttem nekik most lett kész fantás sütit.
Vettünk 2tűzijátékot azt fellöjük és koccintunk velük. Aztán ha jó a műsor akkor tv-zünk ha nem akkor alszunk. Aztán 1évvel öregebbek leszünk:(

Kép
csucsu05
 
 


Nem rossz menü. Én kocsonyát főzök remélem nemsokára kész aztán kirakom és bezuhanok az ágyba.Lesz még sültcsülök petrezsejmestepsis kruplival ubi salátával és kinder szeletet csinálok reggel.Program :minden ünnepen leadott filmen elszunyókálás.Gyermekeink kérdezésére amely az lesz :anyu alszol ,apu alszol -felébredünk és megpróbáljuk velük elhitetni hogy nem.
Felrakom amit Zsebi segít díszíteni a fát.
Kép

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűntem. Sem, időm, sem energiám, sem pedig kedvem nem volt a géphez ülni az elmúlt napokban. Sajnos, a betegség minket sem került el. Attila karácsony napján reggel dőlt ki a sorból, úgyhogy nekem kellett egyedül végigcsinálnom azt a napot. Gondolhatjátok, hogy éreztem magam egész nap. Anyum jött segíteni, de így is húzós volt. Azt sem tudtam, hol áll a fejem. Estére nagyon elfáradtam, hisz mégiscsak 14-en voltunk napközben. Tele volt a hócipőm. Utána 28-án disznót vágtunk. Méghozzá 2-őt. Összesen 440 kg volt. Jól kikészültünk mindannyian. Ráadásul én még be is görcsöltem kicsit estére. Vettem be no-spát, és jobban lettem. Másnap nekem nem kellett mennem, mert felmentettek az ottani munka alól. Itthon viszont akadt tennivalóm. Most a gyerekek is elkapták azt a fránya vírust, úgy néz ki. Daninak tegnap és ma reggel is hasmenése volt, és csúnyán köhög. Jövő hétre meg kell gyógyulnia, hisz ő is kezdi az ovit. Azt hiszem, rám fog férni egy kis pihi.
Én jól vagyok. Igaz, kg számra eszem a mandarint. Most is itt van mellettem. Muszáj enem, mert kívánom. Babócám is jól van. Most is mozog, de azért nem okoz fájdalmat szerencsére.

Befejezem, mert nagyon hosszú voltam. Majd teszek képeket jövőre.

Boldog Új Évet:


Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Csajok : Mindenkinek kívánok nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Kép
Kép Kép

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok csajok! Remélem mindenki jól töltötte a szilvesztert!

Mi csodásan :( Szóval este Szabina elaludt de vagy 10percenként felsirt. azt hittük a sok sok tűzijátéktól nem alszik rendesen. Aztán végképp felsirt 3/4 11kor. Na mondtam a Tamásnak én többet vagyok a lányommal mint a tv-előtt feküdjünk le ez olyan év lesz, hogy átalusszuk az éjfélt. Közénk vettük a kicsit hátha úgy megnyugszik. Na 11kor egyszer csak a lnyom sugárban elkezdett hányni. Na ezért volt olyan nyugtalan. Egészen 3/412ig több szakaszban hányt. 3X cseréltünk ágyneműt és 3X öltöztünk át. Aztán szellőztetés meg ilyenek. És éjjfél is volt szegénykém már megkönnyebülten és lefürödve átöltözve rohantunk, hogy a himnusz második felét azért halljuk. Kölyökpezsgővel koccintottunk nagy volt a boldogság lányunk végig dalolta a himnuszt. Majd az ablakból néztük a tűzijátékokat kb 1/2 órán át iszonyú nagy muri volt a szomszéd nem sajnálta a pénzt rá.
Szóval azt megnéztük és aludtunk fél 1-től. Igaz nem tudtam kipihenni magam féltem, hogy megint hányni fog a kicsim. De reggel mosolyogva ébredt. nem tudom mitől lehetett ez evett bébikukoricát a férjem szerint tutti attól. Hát nem tudom. Na szóval zűrös volt az éjjelünk .

Mégegyszer BÚÉK!!!!!

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Remélem, Szabina már jobban van. Nem akarlak elkeseríteni, de nem a bébikukoricától volt a hányás. Nálunk az utóbbi időben többször is előfordult a családban. Én azt olvastam az újságban, hogy sajnos ez az influenza egyik tünete. Persze nem törvényszerű, hogy attól volt.

Azért itasd gyakran.


Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Sziasztok BOLDOG UJ EVET mindenkinek nalunk mind a ket gyerek gripas ugyhogy igy keztuk az uj evet!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
lauracska
 
 


Laurácska: Akkor nektek sem indult fényesen az újév.Javulást a gyerekeknek.


Kunkli: Hál istennek szabina imád inni. Soakt iszik igy nincs gond, sőt azóta semmi tünet nem volt.
Bármitől is volt hálistennek elmúlt.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Laurácska jobbulást a gyerekeknek!!!!!

Britta én Cintiával ettem a mandarint és ládaszámra szó szerint ládával vette nekem a férjem.Zsebinél viszont szilvát ettem szilvával.Dani várja az ovit?Vegyes csoport van?

Csucsu akkor remélhetőleg bocsánat a kifejezésért tulzabálta magát ilyen fordult már nálunk is elő bélpoklos gyermekeimmel.De látszik is a csajon hogy szereti a pociját jó kis husos, ennivaló.

Csilla mi újság veletek?

Kép
Kép
Kép

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Édesek a gyerekek :)
Valószinű hogy nem csak túlzabálta magát amire mi is gyanakodtunk. Most azért ülöka gép előtt mert 10kor lefeküdtem és hajnali fél1ig csak nyeltem a levegőt. Rohantam ki épphogy kiértem és már hánytam is. aztán hasmenés és ami kell. Most kicsit jobb de nem merek lefeküdni mert érzem még nincs vége.
Valószinú valami virus. Hál istennek szabina sak akkor hányt és azóta jól van.


csilla: Tényleg mi van veletek gyere már .

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Csucsu hogy érzed magad? Lázad van?

kunkli
kunkli
 
 


Kunkli: Lázamat reggel mértem nincs. Viszont éjjel lezajlottak a dolgok és hajnali 1/25kor még felkeltem mert nyomást éreztem. De csak hasmenés volt. Alig aludtam valamit mert végig azt éreztem hányni kell. Reggel 1/2ig aludtam de hulla vagyok. Hálistennek lánykám most kelt fel ez ritkán fordul elő mert korai kelő de legalább 1/2 7től fél 9-ig aludtam. Reggel wc-n kezdtem. Hát nem vagyok túl jól. Remélem ez hamar elmúlik mert irtó nehéz a fejem.
Megyek mesét nézek a lányommal addig is fekszek.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Jobbulást!


Kunkli!

Dani most nem emlegeti az ovit, én viszont tudatosítom benne a dolgokat. Egyébként nem vegyes csoport van. Külön vannak kicsik, középsősök és nagyok.



Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


sziasztok!

Hát amint olvaslak titeket megint csak azzal kell kezdjem h JOBBULÁST mkinek aki beteg! szomorú vagyok h ilyet kell olvasnom de ez ugy látszik elkerülhetetlen hiszen lassan influenza járvány lesz országosan..de remélem tévedek. mi egyenlőre megusztuk még jol vagyunk..kop-kop..de elkezdödött az iskola ujra, igy már csak napok kérdése szerintem..bár adok nekik vitamint meglátjuk mi lesz!

Csucsu, ugy sajnálom, de hidd el lesz tesoja a kis csucsunak!

Kunkli én is jót nevettem a járókeretes mondatodon..a képek meg nagyon jók!

Britta, hát nem irigyellek, és nem is csodálkozom h nem birtad és begörcsöltél..azért ez már megeröltető, főleg így félidön tul.

Laura, jobbulást nektek is. Azért majd ha tudsz gyere sürübben!

MIVEL CSAK MOST JÖTTEM AZÉRT SZERETNÉK MÉG BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNNI MINDENKINEK!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: