A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Tatu,Cseka cupppp...!
hanyatka

Na de csak annyira vagyok perverz,hogy dudolgatva számlázgathasak :)Nem kell félni tőlem :lol: :lol:
hanyatka

Képzeljétek, múltkor volt egy olyan kóbor gondolatom, h ugye jövőre szinte egyszerre leszünk sokan babásak,.......ha elmennénk egy kismamiruhaboltba....kérhetnénk árengedményt :lol: :D :lol: :D

Télleg Bodzi, Te már vettél egy kismamifarmert a 2 in 1-ben, lehet nekem is bekellene szerezni....kabalaként :lol: :lol: :lol:

Hanyi: Cuppppp

Cseka: aktívkodsz még vagy már készülsz a nagy találkozásra???
Ilyenkor már hetente kell ugye dokihoz menni?

Anikó
tatulány

Hanyatkám, Finchikém és persze mindenki :D Kezdek jobban állni, de még nem vagyok elégedett.
Szerintem, ha látnátok szétröhögnétek magatok rajtam. Mintegy idióta-rohangálok le-s-föl. :lol:

A vacsi jól sikerült, olasz étteremben voltunk. Csakhát mire hazaértem, gyakorlatilag nem éltem a fáradságtól.
:roll:

Yamikám tanujjjj, mert különben virtuális popólibbentőben részesítelek. :lol: Smacupp-cupp!

Bodzikám..... Jaaaaaj de édes kis vonalzócska van ottan neked :o
Hát hála Istennek ezt is megértük! Baszus olyan jó érzés ott látni a kisborsószemecskét. Tök elolvadás.

Szurikáta köszike, jelentkezem nálad január elején, amikor megtudom pontosan a pontosat.

Zel hogy vagyol?
Finchi, angyal, zel drágák nagyon izgulok és imizek értetek, hogy adassék meg a leszebb karácsony nektek.
Bodzi kinyitotta az égi csatornákat, jöhetnek a lelkecskék.

Minden dolgozó lánykának kitartást - dudólj csak Hanyatkám, úgy könnyebb. Én konkrétan bediliznék, ha ott kéne ülnöm egy iróasztal mögött.
:D
Most megyek a tengernyi dolgomra, de majd még jövök.

pusszanat mindenkinek!

Ágikám gyönyörű érzés lehet meghallani a picikék szívdobbanásait.
Nsgyon örülök, hogy minden rendeben van veled, velük. :)
andi67

Sziasztok Csajocskák!

Bodzika, szépek a vonalzóid! :D :D :D De jó látni a babás vonalzót is! Remélem hamarosan nekünk is lesz!

Fincsike, válaszoltam az e-mailre. De kérdésedre válaszolva igen, szoktam olvasni! :D Csak a válaszokat nem engedi elküldeni egyszerre mindenkinek! :evil:

A kismamik vigyázzanak nagyon magukra és a babábkra!
Babaragik mennek mindenkinek akinek szüksége van rá!

Én most le is lépek, mert délig vagyok.

Smaccantás Mindnekinek!

Bea
beus77

Szurikáta, én is bejelentkezhetek hozzád szurizásra ha odajutok? Hátha nekem is meghoznád a várva vár babát! :D

Bea
beus77

Anditól idézve:
"Bodzi kinyitotta az égi csatornákat, jöhetnek a lelkecskék."

Ahogy ezt elolvastam, végigfutott rajtam a hideg. Este gyertyát gyújtok és húzok kártyát is. Talán kapok valami üzenetet.
finch

Hú csajok ne mászkáljatok ma kutya hideg van.

Bodzus a vonalzódon holnap azt fogod látni, hogy 5 hét+1 nap. :-)

Fincsh hát majd jövő héten remélem beszámolhatok, hogy milyen látni őket ismét, most csak hallgatóztunk. De felvettem a telefonomra ám a dobogást! :-)

Zelecske, beszéljen is apuci a gézengúzokhoz! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Hellllóóóóóó Csajok!

Bodzi, tuti a vonalzód, nagyon teccik ez a tipus. :D :D

Zelecske, Fincsike, Nektek nagyon drukkolok, hogy ilyen szép vonalzót tehessetek fel Karácsonyra! :D

Betegeskedőknek gyógysugikat küldök, nehogymá' Karácsonyra dőljetek ki! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++

Yamikám, Te már annyi popónbillentést kaptál, hogy én inkább egy kalap sz....erencsét küldök, okés? :D :D

Cseka drága, vágod már a centit??? :D

Nektek és Mindenkinek, akit nem említettem név szerint, hatalmas nagy szeretetpuszit küldök!!! :D
katóc

Andikám!!!Csak nyugisan drága,kész leszel mindennel,ne aggódj!!!
Én ma délután olyan sok mindent kell csináljak/elintézzek,hogy szinte képtelenség,már látom magam,hogy estére...estére,éjfélre rongy leszek :)

Zsembibébi!!!Hiányzol!!!
hanyatka

Én is kűdök puszikat,szeretetpuszikat,nagyokat,mindenkinek!!!
hanyatka

Ágikám, ezt neked! Kívánom, hogy a jövő héten csudaszépeket láss és hajjl!

Kép
finch

Köszike Édes vagy Finchike.

Kívánom én is mindenkinek, hogy megtudja milyen érzés. Reggel óta a fellegekben járok ismét, és csomószor visszahallgatom a felvételt is. :-)

Ági28

Bodzim. Ezt virtuálisan akaszd fel a fára!

Kép
finch

Ági, itt bőgök. Még jó, hogy a kolleganőm nem lát ide!
finch

hanyatka

Nektek is ezt kívánom!!!!
hanyatka

Finchi!!!De olyan szépeket találsz!!!Cuppp
hanyatka

Nem kell bőgni, inkább mosolyogj! :-)

Ja azt nem is meséltem nektek, hogy anyukám a multkor kinn volt a piacon, és mondja a nagyimnak, aki nagyot hall, hogy és még az Áginak zokni kell. Erre egy néger mondja anyunka, hogy és milyen zokni kell az Áginak. Meg hány éves az Ági, meg szabad? Anyu meg mondja neki az infókat, és a végén hozzá teszi, hogy és babát vár. Erre a néger közli, hogy Aha szóval tehenes a lány! :-)
Hát én akkorát röhögtem mikor anyukám elmesélte! :-)

Ági28

I wanna wish you a merry christmas....
hanyatka

:D :D :D :D :D :D :D :D ÁGI :D :D :D :D :D :D :D :D :D
tehenes! ez kész! :D :D :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D
finch

finch

Hát végül is nemsokára tejet adok! :-)

Ja a védőnéni megdícsért, hogy két kiló hízás gyönyörű! :-)
Na persze, mikor előszőr voltam nála, akkor még hánytam, és nem volt étvágyam! :-)

Ági28

Kép
finch

Tehenes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
katóc

Ági, már lassan félúton Te is.
Mit számoltatok a dokival? Mikorra érkeznek?
finch

Kép

Ági28

Hát elvileg Május 25. De szerintem áprilisban itt lesznek a cseppek.

Ági28

Kép

Ági28

hanyatka

Baqsszus az egyik animáció alatt a csendes éjj ment, és most itt zokogok!

Ági28

tehenes......úristen :)
hanyatka

Kép

Ági28

Ne zokogj Ágikám,hisz ez lesz a legszebb karácsonyotok,nemsokára ott ülsz a fa alatt/mellett a 3 kis pöttömkéddel a pocidban!!!Már 5 tagú a kiscsaládod!!!
hanyatka

Hanyatom! Nincs fülesem, otthon meghallgatom őket.
finch

Kép

Ági28

Ágikám! Május 25., az a 40. hét vége?
finch

Naaaaaaaa Hanyat 7 tagú, a kutyák is itt vannak! :-)

Ági28

Kép

Ági28

Hát elvileg igen. Amikor a genetikusnál voltam 10 hetesen, ott számolták ki erre az időpontra.

Ági28

EZT BODZINAK!

Kép

Ági28

Szuper Ági! Szorítunk, hogy sokáig bent maradjanak. Aztán kijöjjenek, és gyönyörködhess bennük!

Hanyatom! Meggyógyult már az autócskád?
finch

Kép

Kép

Ági28

Na most ennyi voltam :-) Ja még egy Szurikátának! :-)

Kép

Ági28

Ágikám, pihengessél!
finch

Jó, hogy jöttél!
finch

Ágikám tehenes :D :D :D kész. Imádom ezeket.

Én a múltkor, azt hallottam valakitől, "hogy nagyon elszállt feletted a Ló". ez is kész.

Beus jó helyen dolgozol, hogy elengednek délben. Szegény Tatu, meg Hanyatka meg még szombaton is nyomják...
:shock:

Na haladtam valamit, legalább is az üdvözlőlapokat szélnek eresztettem. Hát már lehet, hogy nem ér oda időben. De jobb a lelkem.

A takarítás is lassan kész, de a főzés meg sütés az sehol, sőt a kajavásárlás sem.

Hanyikám ne izgulj nem hajtom magam túl, de mindig parázok, hogy elfelejtkezem valamiről.
A múltkor pl. nem működött az izzósor a karifára- való 24-én rohangáltunk utána.

Finch, de jó, hogy Te tudol kártyátvetni, nekem is vethetnél, ha így lehet a távolból. :D

Most ebédelek aztán megyek fodrászhoz!
Betegeskedőknek jobbulást, az előbb elfelejtettem írni :oops:
andi67

Andikám, szép legyél! Bár rontani rajtad nemigen lehet.
Kártyát vetni nem tudok, de van egy csomag Angyalkártyám, amit az angyalkás barátnőmtől kaptam, és ha valami nagyon nem jó az életemben, akkor húzok egy lapot. Van amikor napokig gondolkozom a jelentésén, és sokszor segít lelkileg is.
De majd este rád koncentrálok és húzok neked is. Valami üzenet mindenki számára van!!!

Puszik
finch

Finchi és Ági: ollllan szép képeket tettetek fel-:))

Ági:
a köv. karácsonyotok mégszebb lesz, 3 bébikével a fenyőfa alatt :lol: :D :lol: igazad van a kutyik is teljes jogú családtagok, ahogy nálunk a cicmic is. Képzeljétek, úgy fúj és morog a hidegre mint a bolhás kutya :lol: :D :lol: :D

Ági: tehenes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egy jóóóóó volt :lol: :lol: :lol:

Andikám:
jó szépülést, ne aggódj mindig elkészülünk idejében csak előtte van ez a kapkodás. :roll:

Ja, még szombaton is nyomjuk, igaz mi valszeg délig. Hanyi Te meddig?

Kiszöktem délben az Alexandrába és annyi szépséges baba és kismamakönyvet láttam.
Van 1 olyan, h a terhesség napról-napra képekkel, magyarázatokkal....Bodzi megnéztelek :lol: :lol: :lol: :lol:

Simán el lehetne verni pár100 ezer Ft-ot-:)) ott

Anikó
tatulány

Finch köszi a bókot :oops: :) Hát igyexik az ember tartani magát, ha márnem csitrikorban van. :)
De a fordrászom isteni kezű, csodákra képes!

Köszönöm, hogy este gondolsz rám és húzol egyet nekem is! :)
Igen mindennap kapunk üzeneteket, csak figyelni kell a jelekre.

Mikor így össze-vissza van az agyam, akkor kicsit nehezebben megy a felismerés!

puszik
andi67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: