A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi26! Én is hosszúkásabbnak látom Szelit. Nem ellenőriztem le, mikor lemérte a védőnő, inkább a súlyára voltam nagyon kíváncsi... :roll:
... de hülye vagyok!!! 54-el született, hogy lenne 55??? Szerintem a múltkori mérést néztem... :oops:
60 cm Szeli! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj Irina:sok-sok +++++++.... és kitartást neked...teljesen belejösz ezekbe a dolgokba és fel sem fogod venni,ha beteg lesz Ádi,annyi dolgon mentek keresztül.nekem marad egy orrcseppentős üvegcsém,abból a cseppentőt használom.pohárba nyomok egy kicsit felszivatom a cseppentővel és kész.talán így nektek is jobb lenne,vagy viranka ötlete az is jó.így náthásan beoltották Ádit?mennyi és milyen trutyi jön ki a nóziából?Dominak kicsit orrhangja van,de hiába csinálok orszizást nem jön semmi.reggelente van száraz cucc az orrába azt meg kitudom venni fült.pálcikával.

Horcsog:édes Ildike ahogy fogja a takarót..:)

Gremese:jó sok ajit vettél Zsófikának.és magadnak is vettél valamit,mert megjár ám. :!: :) ezeket vetted tegnap a tecsoba?

Ezt minden anyukának mondom... :!: :!: :) :) :)

Timi26:a harisnya. :lol: :lol: kínais apa vette ez univerzál 0-12hónapos korig jó.. :shock: :lol: :lol: még hosszú nekünk,de mivel csíkos nem látszik a redő..:D:Dviszont széltébe meg hát még egy kicsit nyúlik és kész,lehet később már nem lesz jó a hurkákra.. :lol: :lol:
varga tünde

Bocsi :Ezt minden anyukának mondom...--ra-..Ti is vegyetek ajit magatoknak,hátha apuka elfelejti... :lol: :lol:
varga tünde

regcsiken:csak gyorsan neked is írok, azt megyek a dolgomra..:)
már a múltkor akartam írni,hogy a pukiknál mikor látod fáj a pocoja Szelinek,Te szokta tornáztatni?Én felszoktam emelgetni a lábát kezével meg is szokta markolászni közbe és élvezi.így távoznak a gázok is.próbáltad már?
nálunk is most volt egy nagy rotyi ,ma másodszor,át is kellett vetköznie a törpének.. :lol:
varga tünde

jut eszembe te kérdezted Regcsiken,hogy mi van a falon.bordűr van felragasztva,ezek a fiam barátai..:) :) :)
varga tünde

Gremese minden Fisher Price???? anyukád édi lehett amikor megahtódtatok. Képzeld az enyém is meghatódott, mert küldtem neki postán Péterkés üdvözlőlapot, nem is számitott rá, és amikor kibontotta a boritékot ott mosolygott rá a kis unokája. Hivott is rögtön! Azért egy gyerek szorosabbá teszi az emberi ( családi ) kapcsolatokat, annó amikor dolgoztam heti 2x beszéltünnk telcsin, most meg naponta hiv és mindig úgy kezdi, hogy van az én kis hercegem?

Regi lesz az 62 is!!!

Heni
KépKép
heni81

Regi bizony mi is rengeteget tornáztatjuk Petyust, élvezi:-) meg ugye a sok édeskömény tea, ha meg már nagyon nagy a felfúvódás akkor bevetem a szélcsövet.Isteni dolgog, csak úgy rotyog a gyerek!!!!

Heni
KépKép
heni81

EMESE ANYUKA BOLGOD SZÜLINAPOT!!!!!!!!!! Kép

Heni
KépKép
heni81

Tünde! Az Auchanban voltam tegnap - azt hívom madaras tesco-nak :D -, de nem ott vettem ezeket, hanem az árzuhanásról rendeltem. És Heni, igen, mind Fisher Price. (Magamnak meg nem vettem semmit... :? )

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni!!!! Köszi szépen!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Én sem vettem magamnak semmit :( Van most a tescoban, nem a madarasban inox edénykészlet, azt szeretném megvenni magamnak, mert csak nászajándékba kapott van, az meg csak egyszerű.

Heni
KépKép
heni81

EMESE SZIVESEN!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Emese Boldog Szülinapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Bocsi lemaradt anyukádnak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Tünde! Szoktam tornáztatni, meg masszírozni is. Nem tart sokáig a puki már szerencsére, de kínkeserves. Szerintem pár hét és vége. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Gremese, ez nagyon édes pillanat lehetett!!! Isten éltessek Anyukádat!
Kép

VargaTündi és többiek: nagyon köszi a drukkokat! Nem, így nem oltotta be a doki Ádit, majd januárban fogja. Tolódunk.
Nátha: rengeteg trutyi volt az orrában, evések előtt szedtük ki rendszerint, most még többször szívom, mert ez a sűrűbb változat nehezebben jön ki és több. Addig jó, amíg vízszerű, az jobb. De hogy mit tud szegénykém fuldokolni evés közben, még orrszívás után is! Horror.
Én nagyon ajánlom az elektromos orrszívást, egy kis Stérimar/orrcsepp előtte a noziba, várni pár másodpercet és jól kiszívni a két orrlukat. De néha a kézi orrszívóval (pumpaszerű) is odasettenkedem Ádámhoz, és az is ki tud menet közben csípni trutyit.
Nálunk a szörcsögés a leszívás után is folytatódik sokszor, mert a nyálkahártya meg van duzzadva, no meg mindig újratermelődik a trutyi. Azért egyszer csak vége lesz...

Kép
Kép
irina

éltessek = éltesse :oops:

Kép
Kép
irina

nozi = nózi (jaj má!)

Kép
Kép
irina

Mesi! Anyudnak boldog szülinapot!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
Gratulálok a 3. hónaphoz!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jaj, hadd legyek pozitív is: 5 napja nem adom Ádinak a papaverines oldatot! Infacolt kap naponta többször. Vannak nagy pukik, de a klasszikus hasfájást már nem látom. Remélem, színét se látjuk többet. :D

Kép
Kép
irina

Hörcsög! Köszi! :D

Irina! De jóóó! :D

Ma megyek a munkahelyemre karácsonyi bulira. Apát sikerült rábeszélnem, hogy vállalja el Szelit. Persze azért segítségül hívta az anyukáját. 5-től fél 8-ig el vagyok engedve! :lol: Kivi vagyok, hogy boldogulnak! :wink:
Anyukámnak tropa a térde, alig bír menni, valószínűleg ízületi probléma. (Nálunk családi betegség. :( Kiskolbi! Lehetnénk az alanyaid! :? ) Így ő nem tud jönni. Nagynéném (aki még felajánlotta a segítséget) meg lebetegetett, fáj a torka. :(

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Visszakerestem a képet a mei tai-ról (én csak mélytányérnak hívom :wink: :lol: ), most már látom, hogy van a lába. Nem oldalt, hanem lefelé, ugye? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Tettem fel nektek a g-mailre egy kis karácsonyi hangulatfokozót!
Szerintem nagyon szép! :D

Kép
Kép
timi26

Nekem is olyan karácsonyi hangulatom van!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

mi ma 5 hónaposak vagyunk :oops:
Vendég

Era - az 5. hónaphoz és Regi - a 3. hónaphoz

Kép

Kép
granda

Regi!
Igen lefele szinte magzati pózban van benne.Ha nyekereg akkor lábat igazítok :) Boldog 3. hónapot és jó bulizást :)

Irina!
ez fantasztikus :) pár hét és Ádinak semmi baja nem lesz :) egy mosolygós anyaszédítő kiskrapek válik belőle :)

Era!
Éljen a topik legidősebb babája :)

Emese!
Anyudnak boldog szülinapot :)

Míra mondja Apának h. ha nagy lesz gyöngylány akar lenni.
Apa kérdi:az mi?
Míra:gyöngylánc lesz a nyakamon és pucérosan fogok táncolni :shock: 8) és Gyöngyi lesz a nevem :)

Apa erre kissé kiakadt :) :) hogy honnan veszi ezeket :)

KépKép
viranka

Era, hatalmas gratula!!! 8)

Kép
Kép
irina

Viranka, úgy legyen!!!
Gyöngylány? Ez a nyaklánc olyan Josephine Baker-esen hangzik... ;-)

Kép
Kép
irina

Era! Gratu! :lol:

Viranka! Míra beszólása: :lol:
Köszi! Holnap felpróbáljuk!

Megjöttem a buliról. Igaz, hogy végülis 3/4 8-ig lettem elengedve, de azért Apa 7-kor felhívott, hogy mikor jövök már.... :x Na, onnantól kezdve nem tudtam kikapcsolódni... :evil: Kérdeztem, hogy van valami baj? Azt mondja, nincs... :roll: Én ezt nem is értem...

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! És vacsorázni már nem is tudtam...
Na, mindegy. Nekem ez a sorsom.

Hazajöttem, Szelike evett, aztán el is aludt. Még őt is alig láttam... Most kicsit rossz kedvem lett. :(

Kép

Kép
regcsiken14

Era!
Gratulálok az 5. hónaphoz.

Viranka!
Hát ez csúúúcs :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hol vagytok??

Dettyk! Mi újság oltás ügyben? Szeli ma egyáltalán nem volt se nyűgös, se lázas szerencsére. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Irina:Látod, legalább a hasfájás javaul!! :D

Era: Gratula!Hihetetlen, milyen gyorsan megy az idő!!!

Viranka:Elgondolkodtató, hogy a gyerekek honnan szedik ezeket a dolgokat!! :shock:

Holnap hazautazom Bogival a szüleimhez, ahol nincsen net. A férjem vasárnap hozza utánunk a gépet, úgyhogy addig csak gondolatban leszek veletek. :( Egy kicsit rápihenünk az ünnepekre, meg a ránk váró családlátogatásokra.
Most gyorsan megyek még összepakolok, amíg a kis Mazsolinám alszik.

Minden mamának, babának és papának nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánunk!!!!!
Kép Kép Kép

Andi
Kép
amona

Sziasztok!

Regi hát ez az anyukák sorsa:-(
Andi nagyon aranyos Bogi!
Era gratula!

Gyermek még nem alszik, éppen nyüglődik az ágyában, kiváncsi vagyok meddig birja...szerinetm rögtön üvölt! De irigylem azokat az anyukákat akiknek egyedül alszik el a kicsi.

Heni
KépKép
heni81

Era! Gratulálok az 5. hónaphoz!!!!

Amona! Bogika cukorfalat! :D

Regi! Sajnálom, hogy a buli nem sikerült jól. Nagy teher van rajtad! Nem lehetne, hogy Apa egy kicsit nagyobb részt vállaljon a bababizniszben?
Vagy talán csak nyugtalan volt, úgy gondolta, akkor van minden rendben, ha Szeli mellett van az Anyukája.

Irina! Nagyszerű hírek!!!!! Javulás van! :wink:

Képzeljétek, ma fürcsi közben Zsófikám kacagott. Én mosom őt deréktől lefelé, Apa felfelé. Mikor készen voltam, elkezdtem hülyéskedni a lábával. Az orra elé emeltem az egyiket (közben minden félét mondtam neki nevetve), majd gyorsan a víz alá nyomtam a lábát úgy, hogy placcsanjon a víz. Ezt csináltuk, és neki annyira tetszett, hogy látja a lábát, ami később eltűnik, hogy nem bírta ki kacagás nékül! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Gratulálok a 3. hónaphoz!

Lányok! Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat, holnap átadom Anyunak!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Amona!

Nektek is Boldog Karácsonyt!
Nagyon aranyos Bogi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

A fürdésről jut eszembe, amikor a fiam fürdés közben ül a kis fotelkéjében, karja ugye a fotel "karfáján", apa meg a kád szélét fogja, teljesen belemélyülve hasonlitgatja a saját kezét az apjáéhoz. Annyira édes ahogyan gondolkodik :)

Heni
KépKép
heni81

Heni! Az nagyon édi lehet! :D Nálunk Zsófi vagy a kezét nézi, vagy Apa pólóján olvassa a feliratokat! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Hát ma túl estünk a 3 hós oltáson.
A drágám fél 3-kor evett kaja után beájult úgy aludt. Sajna a doki néni fél 4-kor jött így fel kellet kelteni.
Sajna ettől elég morcos lett és ezt sírással fejezte ki a nagy világnak.
Végre megnyugodott mert doki néni elkezdett vele bohockodni.
Az én drágám 50 cm-vel született és most 3 hósan 62 cm.
Aztán sajna jött a szuri. Elég jól viselte de utána sajnos elég nehéz volt elaltatni.
Most este nem volt még hője de tutti ami tutti éjszakára adtam neki egy kúpot.

Lányok minden baba gyönyörű.

Miléna : ma végre sikerült feladjam nektek a meglepi ajándékot a kuponért cserébe. Remélem még ünnepek elött megérkezik.

Era: rangidős Beatricenek további szép gyarapodást.

Nem tudom lányok ti, hogy vagytok vele de annyira rohan az idő.
Ma, hogy Ádi 3 hónapos így eszembe jutott, hogy nem rég még egymásért izgultunk, hogy ki mikor szül és aki már megszült azt tegye fel az első képeket.
Nem monodm jó, hogy már ekkorák a gyerkőcök de jó volt az az állapot is.
3 hónappal ezelött el sem tudtam képzelni milyen lesz ha már itthon leszünk. Most meg el sem tudom képzelni milyen lenne nélküle. Annyira imádom ezt a kis manót.

Holnap még pihizős nap jön aztán péntektől kezdődik a karácsonyi hajsza.
Pénteken reggel megyek vásárolni, aztán takarítás.
Szombaton sütöm a kakaós bejglit a páromnak és elkezdem összepakolni a dolgainkat.
Vasárnap ajándék csomagolás és délután karácsonyfa díszítés mert nálunk 24-én erre soha nincs idő.
És végül 24-én délelött elindulunk anyósékhoz ott ebédelünk aztán jövünk haza.
Kicsi szusz aztán megyünk le anyukámékhoz vacsorázni.

Szóval jönnek a mozalmas napok.
És arról nem is beszélek, hogy szilveszterkor bulit akarunk csinálni nálunk.
Már 3 éve ez a szokás nálunk, hogy bulit csinálunk.
Még jó, hogy gurulós kiságyat vettünk törpinek fogom és így letudom vinni anyuékhoz.

Gremese : én is rendeltem az árzuhanásról olyan kockár mint amit te rendeltél. Ádám imádja azt nézni büfizés közbe.

Na lépke megyek pihizni egy kicsit.
Mindenkinek kellemes éjszakát.
Remélem a miénk is jó lesz és Ádi nem lesz nyügi az oltás miatt.
20200310173350

Jó reggelt!
Regi, nálunk sem volt semmi gond, bár hőemelkedésünk tegnap délben is volt (37,2, nem vészes). Délután a babakocsiban bealudt a -3 fokban, és nyomta 3 órán keresztül (persze a végét már itthon, mert én szétfagytam volna 3 óra alatt :lol: ).
Sajnálom, hogy így sikerült a buli, de fogd fel úgy, hogy legalább kicsit kimozdultál. A miénk szombaton volt, én el sem mentem, mert tudtam, hogyha el akarnék menni, Panka biztos nem aludna el időben, felébredne és haza lennék rángatva... :? . Úgyhogy kihagytam, majd jövőre :roll: . Előre is köszönöm a filmet, majd írd meg priviben, mennyivel jövök neked.
Amona :lol: :lol: :lol: . Nagggyon édi a kis Miki(lány)!!!! Nektek is Boldog Karácsonyt!
Era, gratulálunk az 5. hónaphoz :D !
Mesi, úúúgy irigyellek, hogy Zsófi már ennyire nagylány :lol: ! Már én is nagyon várom az ilyen produkciókat :lol: !

Ilyeneket kap a család:

Kép
(Panka, mint Karate Kid :lol: ).
dettyk

Regi
Anyud egy hős meg te is, remélem sikerül ezt sokáig tartanotok

Kiskolbi
Ahan :) nincs néhány idomítási trükköd :lol:

Látom anyós témában mindenki szenved :)

Tündi
Nekem is szarul esne :(
Gratula a 3.hoz :)
jó ég máááris?

Riti
Jajj szegénykém. Jobbulást nektek.

Heni
:( jobban van már?
Tészta sali pl. Úgy nagyjából mindent bele dobálhatsz, amit kedved tartja, de majonézes tejfölös szósz az alapja (mint a tartár) 1 nagy tejföl és a ti ízléstetek szerinti majonéz.
Tészta csavart v penne. Paprika, paradicsom, főtt tojás ( ha nem teszel bele kukoricát meg ilyeneket akkor még te is ehetsz belőle :))sonka és ezt öszekutyulod.

Suttogó ügyben egyet értek Kiskolbival, bár szerintem azért mindenki ki tudja belőle venni, ami neki jó. De szerintem ez minden más szakirodalommal így van.

Bongyi
Gyorsan gyógyuljatok meg...

Móni
Eddig azt hittem én vagyok a fehér holló és kicsit szarul érint, h minden megváltozott...lehet nekem is változni kellene és akkor újra minden jó lenne. Azért
remélem még alakul a dolog.

Timi
Nagyon édesek vagytok

Emese
hmm hát igen télleg úgy fest a dolog, szerencsére Lilla máshol is jól érzi magát.
akkor megint bazi nagy vásárlás lesz?

aztaaa most meg kiderül, h mindenki cigizett valamikor....

irina
annyira igaz amit a szeretetről írtál.....

Granda
tuti tipp ha kemény lesz tedd jól záró dobozba egy fél alma társaságában :)
és csak nagyon rövid ideig szabad sütni

sense
hát dobjál képet, mert el sem tudom képzelni

era
áááá nagyon jóóóóó

anitja
és megtaláltad már a "káromkodós részt"?

dettyk
:(

viranka
:lol:
wow micsoda hamik :)

mikiné
:(

miléna
:( de legalább holnap már itthon lesz férjecske

Heni-Regi
:lol:

Aniko
Szavaztam

Heni
ilyen konkrétan még nem volt, de olyan igen, h kivettük a kiságyból magunkhoz öleltük és ordított. Mivel nyitva volt a szeme mi már azt hittük felébredt és ki akar jönni.
Aztán az lett a mérleg, hogy még aludni akart csak valami felébresztette. Úgyhogy benyugizás után aludt tovább. De addig masszív üvöltés vagy 1 órán keresztül.

Emese
A nőket én sem értem, de még szerencse, h van egy két jobb érzésű pasi azért. (de csajok is vannak)
Mi lesz később :)
Nagyon szép meglepetést csináltál anyudnak :) és anyudnak boldog szülinapot így 1 nap csúszásszal is :)

Irina
:( hát már nem is tudom mit írjak neked. A kitartás, már olyan közhelyesnek tűnik, de mégis....

hörcsög
nagyon édi

Era
fúú azta gratula :)

Regi
Hát sajnálom, h nem sikerült kikapcsolnod :( hátha majd apa is belejön egyszer

Amona
Hát tüneményes

KTimi
Jajj ezt olyan szépen írtad :)

KépKép
KépKép
fleur

Kedden voltunk jógázni egy barátnőmmel meg a babákkal :) és Lilla nagyon élvezte. Igaz aztán jó sokat aludt :) de az nem baj :)
Kiderült a csajszi itt lakik Miklóson és az egy hozzánk közeli helyen tart órákat. Ha valaki van a közelünkben és esetleg szívesen kimozdulna jógázni szóljon, mert csak egy min 5 fős csapat esetén indít itt is baba-mama jógát :)

Mostanában az a szokása, hogyha nagyon elfárad, akkor olyan ordítást csap elalvás előtt, h csak na. Először nagyon megijesztett nem tudtam mi baja és ott bőgtem vele. Persze ettől csak rosszabb lett a helyzet. De szerencsére apa itthon volt és elvette tőlem :)
Még jó, hogy most már tudom miért van és kitapasztaltam, hogy lehet megnyugtatni. Persze az is időbe telik és addig is ordít, de fő a nyugalom. Ja és tiszta könnyes lesz a szeme...hát....

Csomagok becsomagolva és GLS-el feladva :) hááát még tegnap is tiszta kapkodás volt, mert tegnap minden féle képpen mindent fel kellett adni. A képeslapokat is. És a délelőttünk olyan hülye lett. Csak jöttek a futárok :)
Megjött a nagy hűtőnk is hurrá!!! Végre még Lili születése előtt kinéztük, de még csak most jutottunk odáig, h el is tudjunk menni megvenni.

Ja igen azt elfelejtettem írni, h hétvégén voltunk a dédiknél Kecskeméten és teljesen le voltak nyűgözve :)

Tegnap meg Lilla olyan pancsolást rendezett :) hogy csak na :) apa fel is vette videóra. Na majd remélem eljutok odáig, hogy felteszem

Na most megyek helyre kell vágnom a háborús övezetet. Olyan a lakás mintha atom bomba robbant volna a közepén ...

pusz

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok !

Hála istennek nem ment fel Ád hője reggelre.
Igaz este adtam neki kúpot.
Ma napközbe azért kap még szirupot biztos ami biztos.
Most reggel fél 8-kor keltegettem cserébe egy teli szájas mosólyt kaptam.
Megkajolt persze kaja után kakilt egy jó nagyot büfizet és betettem az ágyába.
Most a körforgóra feltettem karácsonyfa izzókat hát úgy lesi nagyon édes.
Kb 30-40 percet nézte és el is aludt.
Most meg horpaszt az én szerelmem.
20200310173350

Sziasztok!

kérdeztem pénteken, hogy ugye mi fog változni a 3. hó betöltésével:

Hát ami pozitivum, hogy megfogja a dolgait és kezében is tartja:-)
Negativum pedig hogy 2x ébred éjszaka enni, pedig már csak 1x kelt :-( Arra gondoltam, hogy ugye van ez a 3 hós növekedési ugrás, gondolom akkor többet is enne és lehet még a cicik nem álltak át és nem elég a napközben megivott tejci:-( Mert ébred 12.30 kor meg 4 kor, aztán húzza 7.30 ig. Szerintetek adjak neki napközben enni 2 óránként?

K.Timi olyan jó hogy ilyen jól elvan a kisfiad a fények nézegetésével:-) és hogy még el is alszik közben:-) nálunk ilyen már nincs, pedig volt. Este is 2 órát altattunk felváltva.

Miért van az, hogy alszik a gyerek kézben, leteszem és 2 perc után kipattan a szeme????és akkor már annyira fáradt, hogy ahogyan Fleur is irta ordit a fáradságtól:-(

Ja de sok pozitivumot irtam:-(

Heni
KépKép
heni81

Heni : mi már 5 hetes kora óta úgy csináljuk, hogyaz utolsó két kaja között nem hagyjuk aludni . Nekünk most este fél 7-kor eszikutána kicsi játék fél 9 fele fürcsi utána megont játék és fél 10-kor eszik. Utána már annyira fáradt, hogy rögtön büfi utá alszik is.
Persze az esti altatás kézbe történik.
Kb 10 negyed 11 fele alszik is. Persze amikor leteszem akkor elkezd mocorogni gondolom hiányzik neki a testem melege de kb 5 perc és alszik mint a bunda és reggel én kezdem keltegetni fél 8 fele és akkor reggel 8-kor eszik először.
20200310173350

Sziasztok!!

Itt a kakukktojás,aki csak olvas és ritkán jut el oda hogy ir!!! :oops: :oops: :D

Most is csak panaszkodni jövök.... :(
Mollinak teljesen elromlott az alvókája éjszaka!!! :(
3-4-szer ébred és csakis cicin alszik vissza.
3óránál többet nem alszik egyhuzamban!! :(

Szerintetek mi lehet a gond???
Hizni hizik szépen...mondjuk katasztrófa ahogy eszik!! :roll:
Elkezd cicizni és kb.2-3 perc után csak tépi-bekapja-kiköpi a cicit!!
Lehet kevés a tej??De akkor mitől hizik??Múlt héten is 280-at hizott!! :roll:
Ja és napközben szinte minden evés után kakil és olyan mintha evés közben a hasa bántaná,mert ahogy felemelem már rottyant is!! :roll: De ha meg kaki után még adni akarok neki cicit már nem kéri!! :?

Jajj,nem tudom mi van!!! :roll:

Nagyon édes minden baba!!! :D

ancsi26

Sziasztok Mammcik!

Dettyk! Fúúú de rohadék munkaadó az ilyen :evil: !!!Sajnálom a férjed, kívánok neki sokkal jobb munkahelyet!!!
Tök jó a képeslapotok :lol: !!!

Miléna! Részvétem. :(

Viranka! Nagyon tutik a receptjeid, be is másoltam őket a gépemre!
Mira és Bálint pedig tünemény!!! Nagyon aranyosak!!! Noel is szokta így biggyeszteni a szájacskáját meg kell ilyenkor zabálni olyan édes. :lol:

Mikiné! Nagyon sajnálom, és milyen tünetei vannak? Sokat bukik gyomorsavat? Mert azt Noel is szokott ("vizes" buki jó 1.5 órával kaja után) :roll: sőt olyan is van, hogy sírós evés közben, de ez általában elmúlik... Azt hiszem van olyan tápszer ami AR vagyis antirefluxos, olyat fog kapni Petike? De azt olvastam a hozzátáplálás elkezdése is segít, ugyanis a szilárd táplálék nehezebben jön vissza.

Regi! Örülök, hogy bejött a szopipárnás tartás :lol: , és Szeli ilyen ügyes, és milyen szép! Ja, és gratula 3 hónaphoz!!! :lol:

Meryke! Köszi a mézes recepted, lehet, hogy idén először sütök mézeskalit :wink: ?

Emese! Ez aztán a kari aji :lol: , Zsófi biztos nagyon fog örömködni
Boldog szülinapot Anyudnak!!!

Horcsog! Nagyon édes a kis Ildike! Milyen kis bájosan bújik a takaró alá

Era! Gratula az 5 hónaphoz!!!! :lol: :D :lol: :D :lol:

Amona! Nektek is nagyon boldog karácsonyt!!! Gyönyörű a kis karácsonyi Tündérkéd!

Fleur! Még nem :roll: , pedig már 13 részt megnéztem a 17 ből (10. évad) - napi 3-4 :oops: -, teljesen függő lettem, és tök jó, mert 20-25 percesek, így akár egy szopi alatt megnézek 1 részt. Sose néztem sorozatokat, nem tudom mi van velem... :roll:

és egy fotó az én Noel babámról :lol: :

Kép

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: