Hello....
Bébimozgás... én már mindenhol érzem, fent, lent, oldalt.... egyértelmű rugások, néha egyszerre két helyen... a hólyagomat rendszeresen csak akkor rugdossa, amikor megyek valahová és félúton odafelé (wc sehol) érzem, hogy pisilnem kell. Abban a pillanatban rákezd veszettül mocorogni és jól megrugdossa egyébként is kellemesen telt hólyagom

drága ez a gyerek.
Most kezdődött a gyomorégés.. elég korán, a fiúkkal a 30. hét után kezdődött.

Úgy érzem, a hasam is rohamosan nőni kezdett... ami még kicsit lötyögött rajtam két hete, most simán pont jó nadrág...
Kilók... jelentem eddig 13,5 kg plusz...

pedig tornázok minden este (apával az ágyban)

meg minden reggel és délután, amire felöltöztetem és levetkőztetem a fiúkat az oviban...
Ollem, hallom burkoltok.... van jó kis sztorim apámmal a burkolásról...

Mikor három éve a telken csináltuk a fürdő meg a konyha járólapozását, apu csinálta az egyiket, nagybátyám a másikat, hogy gyorsabban haladjanak. Éjjel 1 óra volt már, de be kellett volna fejezni, hogy másnap elkezdhessük a csempézést és a festést... apu marhára unta már és elkezdett iszogatni... hajnal 2-re egész szépen állt már a sörösdobozok hada... apu nagyon hamar kész lett a konyhával... feltünően hamar...

Másnap reggel nagybátyám ment be és nézte, hogy megszáradt-e már a ragasztó, rá tudunk-e menni, és érzi, hogy mozog a lába alatt egy-két lap... lehajol, felveszi simán... Kiabál apámnak, hogy cs--szd meg, gyere ide, nem tettél alá ragasztót! Apám odamegy, megnézi, és közli, hogy ő márpedig mindegyik alá tett ragasztót... BIZTOSAN BESZIVTA A BETON ÉJJEL!!!!!

Mondanom sem kell, szállóige lett a beszólása. Nagybátyám szegény dolgozhatott fater után is, aki ezután ha csak fél pohár sört ivott meg, akkoris el lett küldve mindennemü munka közeléből......
Pedig ért hozzá, hiszen két házat is felhúztak és megcsináltak a családban a saját két kezükkel, csak sok volt a sör...
Ági