Szép napot mindenkinek!
Először is kezdeném azzal,hogy a kisfiamtól csak sikerült elkapnom a szörnyű vírust ,ami a mi hétvégénken teljesedett ki rajtam (hát hol máskor??).Influenzaszerű megbetegedés,láz ,végtagfájdalom,erős náthaszerű orrfolyás (ma már kapok levegőt az orromon

),tehát a hétvégénk 3 napjából másfelet símán végigfeküdtem,ugyanis fel sem bírtam kelni. Hamarabb haza is jöttünk,itthon még tegnap feküdtem,ma már fel-fel kelek...Gyógyszer nuku,csak egy kis orrcsepp,meg az Algopiryn levitte a lázamat.Enni nem bírtam,most újra a kezdősúlyom alatt vagyok...

Kész őrület...
De mindez (hála!?) csak az UH után erősödött meg,tehát az UH-ra még el tudtam menni.
Most már tényleg egy kicsit jobban vagyok,babó is mocorog,úgy gondolom (remélem),hogy őt azért nem érintette olyan rosszul ez a betegség,mint engem.
TEHÁT:
A 4D Genesis-t csak ajánlani tudom!!!
Amint felfeküdtem az ágyra,a babó 10 perc után szépen bealudt.Hiába fordítgattak jobbra meg balra,nem akarta mutogatni a magát.Fel kellett kelnem,sétálnom kellett,még kávét is főzött a hölgy,csokival etetett,hátha kicsit mozgásra bírjuk a csöppséget.
Ilyet mikor csinálnak egy UH vizsgálaton?????????????????????
Utána már mocorgott.Sok képet csinált (45-öt),meg van egy órahosszás DVD-nk,de a korából kifolyólag nem lettek túl jók,némelyiken egy kicsit "alienes".Azt mondta a hölgy,hogy a legjobb fotók a 26-28.héten készülnek,később már szinte nem is érdemes. (majd visszamegyünk...)
Az első fél órában méregette,fotózgatta,a második fél órában pedig a nemét kutattuk.Nem semmi volt kideríteni...!!!
3-an könyörögtünk egy klassz terpeszért.
De végül beterpesztett,mintha ráült volna egy üveglapra.
A hölgy egyértelműen rámondta,hogy kislány!!!
Íme Őnagysága 121 grammosan: