A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kele!

Az Ormosintezetbe jartam. 2400Ft./alkalom
elotte kell iriszdiagnosztika ami 4500Ft, ha jol emlekszem. Viszont eleg jo hely.
Ha oda szeretnel menni, akkor vigyazz nagyon, nehogy atverjenek.
nem kerdezik meg ugyanis hogy kersz e akupunktura elott csontkovacsolast, csak megcsinaljak es utana tudod meg, hogy az is 2400 Ft.
Velem is ez volt. Mentem a penztarhoz es akkor mondjak hogy 4800Ft. En meg mint a hulye kerdeztem hogy miert. Ebbol volt nemi felreertes, de aztan, hogy oda jartam, elmondtak a tobbiek, hogy majdnem mindenkinel ez van. En nem hagytam magam, reklamaltam es visszaadtak a lovet. A tobbiek ezt nem tettek meg es uszott a penzuk.
Szoval jo hely nagyon, de vigyazz!
Kép
Vendég

LányokKép
Legyünk ma kicsit offok. Nagyon klassz receptek vannak a www.mindmegette.hu weblapon. Nekünk különösen a Mediterrán étkek jönnek be. Nyammiiii

De azért azoknak akik haragszanak az off miatt egy hasznos recept (a fiúk matyijaira különösen jó hatású):
Szotyi körözött
Hozzávalók:
hámozott szotyola
hagyma
fokhagyma
piros paprika
köménymag
esetleg petrezselyem

Az egészet le kell turmixolni, ízlés szerint ízesíteni. Paradicsommal, paprikával, barna kenyérrel szuper. Aki ezt túl vadnak érzi, az tehet egy kis vajat is bele.

Puszi és jó hétvégét mindenkinek.

Cat

Cat
Kép
cateye

Jo hetveget nektek. Kép
Hurra itt a hetvege Kép
Vendég

Na, látom mindenki elszelelt!!!:-D
Nem baj!
Én csak hétfőn tudok jönni, addig mindenki gondolkozzon a fogyi verseny nyereményén!!!
Szóval ha jól számoltam, eddig van:
Orsi,
Cat,
Magika,
és jómagam...
Okés akkor maradjunk egyenlőre az öt kilóba!
Mit szóltok?
Mennyi idő legyen?Egy hónap reális?
Szerintem nem nagy idő, és többet fogyni nem egészséges!
Beszámoló, minden héten hétfőn a kilókról.
Nem kell megmondani, most mennyi vagy, csak azt mennyi ment le!!
Mindenkinek a lelkiismeretére van bízva!
Akkor jaj, hétfő!!
Fránya nap lesz, dehát, muszály!:-))
Akkor most hétvégén jól bazabálok...:-D
Csak vicc volt.
Én nem fogok szénhidrátot enni, és Norbizok(Fittness-kick box).Nagyon jó kazi!
Csak az első pár nap nehéz, aztán csupa fitt az ember lánya!!:-))
Mikor lesz mintali?Lemaradtam, visszanézni meg nincs időm!!
Kele!Jaj, nehogy már a szívedre vedd, csak hülyéskedtem a 20-al, csak már nagyon izgulok, remélem hétfőn zebrás leszel!!!:-))
Baby mark-ot vettem....Többet soha!!!
Na, jó hétvégét, csajokszok(majdnem azt írtam fiúk, lányok)...:-D
Szióka!!!
Ilduci

TÁBLICSKU??????????????
Névtelen

Sziasztok Kép
Úgy látom, mindenki remekül van. Lassan kéne lennie egy-két zebrásnak is már.

Én most vagyok a ciklus 32. napján, ma reggel teszteltem, negatív. Az égvilágon semmit nem érzek, azon kívül, hogy álmos vagyok sokszor, már 3. mapja szunyálok délután is. És este lefekvéskor gyenge mensiszerű érzésem van, de ettől függetlenül semmi nincs. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.

Lányok, kéne jótanács!
Munkadilemmám van. A jelenlegi munkahelyemen a környékemen mindenki dohányzik, a fizum jó, de csak minimálbéren vagyok bejelentve. Ha elmegyek táppénzre, akkor ugye nem kapom a magasabb összeg után. És később se jó, hogy ennyire vagyok bejelentve, de meg tudom oldani családon belül, hogy magasabb fizura legyek bejelentve.
Viszont a fél család győzköd, hogy keressek olyan állást, ahol teljes fizura vagyok bejelentve. De akkor nem gáz, hogy lelépek, hiszen babát szeretnénk. Ráadásul ahol most dolgozom nagyon rugalmasak, bárhova bármikor elengednek, csakhát a hátrányok!
Ti mit tennétek?

Tinka
tinka

Tényleg, Kármen jól van? Lassan kiengedik a kórházból, ugye?
tinka

Sziasztok!

TinkaKép!
Most kezdtem az Avivát, nem nehéz, de ugyanúgy nehéz rá időt szakítani mint bármilyen tornára. Kép Nem megerőltetők a gyakorlatok, nem olyan mint egy "igazi" torna, de nem is ez a lényege. Csak nem ajánlott lefekvés előtt csinálni, mert éberré tesz és nem szabad utána zuhanyozni és fél órán át melegen betakarózva kell pihenni, ezért problémás, hogy mikor csináljam. Hetente kétszer kell csinálni.

CateyeKép!
Igen, nagyon korai 7-kor hazaindulni, ezért próbálok más megoldást keresni. És bizonyára találok is majd, mert "mindenkinek arra van ideje amire szakít magának". Kép

IlduciKép!
Augusztus 28, csütörtök a minitali valószínűsíthető időpontja.

Remélem tényleg aznap rendezik meg az értekezletet amire mennem kell, mert ha az utolsó pillanatban megváltoztatják és ezért maradok le az általam javasolt minitaliról...KépKépKép!

AlenaKép!
Örülök hogy neked is jó az időpont!

Jöjjön mindenki aki csak tud!!!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Gitta elküldte a táblicskut, úgyhogy felraknám időnként amíg Karmen visszajön. Gondolom nem csak nekem hiányzik! Kép

Remélem nem gond, ha idepróbálom.

Kép

KépKép
leone

Sikerült.
Csak fogalmam sincs, hogy ki hol jár, úgyhogy aki benne szeretne lenni újra meg kellnene adni az adatát!

Leone

KépKép
leone

TinkaKép
A negatív teszt még nem jelent semmit. Lehet, hogy csak nem jelzi még.

Én azt tanácsolnám Neked, hogy vlts munkahelyet. Tudom könnyű ezt mondani, de egy nagy stressz az ember életében. Én akkor jöttem nagy félve a mostani mh-emre, amikor már tudtam, hogy fél év múlva elkezdünk a babán dolgozni. Akkor nagyon lelkiismeretfurdalásom volt, de most, hogy itt állok ennyi sikertelenség után örülök, hogy váltottam. Már rájöttem egyábként, hogy nem szabad a mh érdekeit nézni. Csak a sajátodat!!!!! A sok dohányzó ember meg biztos nem tesz jót. Szerintem várd meg, hogy hátha baba van a tüneteid mögött, és aztán ha mégsem akkor kezdj el nézelődni.

LeoneKép
Szupi lesz egy ilyen minitali. Remélem összejön!!!!

IlduciKép
A hétvégén még egy halászléparty-ra elugrom, aztán hétfőtől megszorítások jönnek. De én csak fokozatosan tudok ráállni a fogyira, mert különben ideges leszek, hogy miért nem ehetek ezt vagy azt, és mérgemben dupla adagokat eszemKép

Karmenről tudtok valamit ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Ilduci Kép
Nekem jó a hétfő, és az egy hónapot is reálisnak tartom 5 kiló leadására. Gyorsabban nem is szabad, mert az megterheli a szervezetet, és áfástól jön vissza Kép

Leone Kép
Nagyon örülnék, ha tudnánk találkozni. A 28-t már be is írtam a naptáramba, hogy még véletlenül se legyen semmi más programod. Párod ide is elkísér? A ciklusnapon nem tudom, mert szerencsére sikerült agyban leállni a projekttel. Otthon meg kell majd nézni a gépemen, a hőgörbém alapján meg tudom mondani. Most anyosoméknál vagyunk.

Lányok nem tudom, hogy mikor volt az utolsó mensim, ez azért haladás, ugye???

Karmenről sajna én sem tudok semmit, de nincs olyan nap, hogy eszembe ne jutna. Nagyon drukkolok nekik, és minden pozitív energiám neki küldöm, hogy semmi baj ne legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

IlduciKép

Tényleg jó a "Norbi" kazetta? Szünet lesz a sportházban ahova járok és addig is csinálnék valamit. Fogynom nem nagyon kell, bár soha nem árt megszabadulni néhány kilótól, de szeretnék jó kondiban lenni.Kép

LeoneKép

Légyszi avass be a minitali részleteibe, mert szórványos előfordulásom miatt lemaradtam. A táblicskut köszi, hogy átvetted, szerintem Karmen sem bánja, úgyis a "friss"-be jár majd gyakrabban.
6c 9cn. Ciklusom 28-32 napos rendszeres.Kép

Egcsi
egcsi

Lányok Kép
Nincs meg véletlenül valamelyikőtöknek a Callanetics könyv?
Tinka
tinka

Egcsi!Kép

Beírtalak a táblázatba.
Nincs sok részlet még a minitalival kapcsolatban, úgy néz ki aug. 28-án lesz egy értekezletem Bp-en, és kértem hogy akkor legyen már egy minitali, mert akkor én is ott tudnék lenni.
Eddig Cat, Orsi, Alena jelezte hogy eddig úgy néz ki jó az időpont. Remélem nem hagytam ki senkit! Te is tudsz jönni? Kép

Leone

KépKép
leone

Sziasztok Lányok!
2 órámba telt mire visszaolvastam akkora lemaradásaim voltak (egy hetes)! Ezen a késői órán végre ráérek és végre itthonról is be tudok lépni!
Kár hogy azóta nincs babás hír - talán most TINKA!Drukk-drukk!
LEONE:köszönöm a kis virágot a nevem mellett! Elméletileg nekem is jó a tali és mivel már beköltöztünk és félig-meddig berendezett vendégszobánk is van, a tali után aludhatnál nálunk és a reggeli vonattal mehetnél haza!Kép
Nekem sincs fogalmam hanyadik cn-en vagyok (nincs túl sok jelentősége) de ha kiderítem, megírom!
ÚJ Lányok: sipirc a frissbe, de addig is szívesen szóval tartanak a "régi motorosok"!
OFF:Fogyókúrás terveim nekem is vannak - már 3 kilónak is örülnék - és 3 hete el is kezdtem újból futni, vagy ha esik/nincs kedvem akkor "Szindizek" (Cindy Crawford kazik). A Norbi is megvan de még nem próbáltam (félek, hogy kinyúlnék tőle).
Ha az ember elkezd sportolni vagy fogyizni, jó ha minél több embernek elmondja, mert aztán annál cikibb abbahagyni!!!Kép
HURKI, GITTA, ILDUCI, MAGIKA: jó kedvetek követendő példa mindannyiunknak! Csak így tovább!
(Lappangó)Virág
virag

Sziasztok!
Félidőben vagyok, kb. Lehet érezni a tüsző repedését? Feszül? Ha igen, akkor még nem repedt meg? Honnan lehet tudni, hogy volt benne petesejt? Én szorgosan szedem a bromot meg a clostyt, de semmit nem érzek. Mérem a hőmet is egyelőre alacsony: 36,3-36,6 között mozog. Szeretném biztosan tudni,hogy van peteérésem.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia AnnaKép
Sokan nem éreznem semmit, így nem feltétlenül érzed a tüszőrepit. Van akinek feszít és szúr, de én semmit sem érzek.
Hogy megrepedt-e a tüsző UHval lehet pontosan megállapítani. Nem néz a dokid UH-val? A closty mellé nem ártana.
Azt, hogy volt-e benne petesejt sehonnan sem lehet tudni, az semmi sem mutatja ki.
Tehát a legbiztosabb a ciklus első felében UH, és a feltételezett időpont után megint.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Bocsi,hogy belekotnyeleskedek a topicba,de 2 éve én is nagyon örültem volna egy ilyen helynek,ahol sorstársakra lelhettem volna.Mára már szerencsére egy 17 hónapos ikerpár /kisfiúk/ boldog mamája vagyok.De ha megengeditek, egy két mondatot leírnék!
Trixi! Pénteken érdeklődtél Szovátáról.Én is oda készültem,már leleveleztem,letelefonáltam mindent,amikor kiderült,hogy babát várok.Valóban fantasztikus hely,állítólag vmi iszappakolásuk csodát tesz.Fillérekbe kerül egy kezelés,dr.nő is foglalkozik Veled - kb. 3 hétig érdemes csinálni.Szállást a faluban találsz bőven,de azóta tuti,hogy már motelek is vannak.Ez a fő csapásiránya a fürdőnek.A világ minden tájáról járnak hozzájuk.
Más.Ha valaki úgy érzi,hogy az orvosa nem elég körültekintő vagy nem tesz meg mindent a sikerért-ajánlom figyelmetekbe az Optimális Családtervezési Központot /XIV.Bolgárkerék u./,ahol dr Czeizel Endre mindenben a segítségetekre lesz.Ő a mamákért és a babákért él.Neki köszönhetem,hogy egy 12 hetes magzat elvesztése után nem adtam fel,és talpra tudtam állni.Persze az orvosomnak nem kellett volna erről beszélni-mert ki tudja miért? talán szakmai féltékenység-egyik orvos/azok közül akikkel én találkoztam!/ sem ismeri el tudását,szakértelmét.Ezért is történt,hogy két orvosomtól is meg kellett válnom.De megérte.A harmadiknál már tanultam belőle és meg sem említettem!!!
Ő volt az aki nem akart a vetélés után 3 hétre újra "akcióztatni",mint a nőgyógyászom.Ő megkereste előbb az okot,kivizsgált engem és a páromat,kezelte a problémát/sárgatesthormon elégtelenség/ és felkészítette a szervezetet a babavárásra.Igaz hónapokig hőmérőztem,és két kúra injekciót/6-6 db/ is kaptam,de megérte várni 10 hónapot.Az utolsó hónapban magzatvédő vitamint is szedtem már és "terv" szerint,a peteérés körüli adott napokon próbálkoztunk.Összesen két nap,aminek meg is lett az eredménye - egy ikerpár,egy szőke és egy barna kis gézengúz,a világ /számomra/ legszebb ikrei!Kép))
Ne adjátok fel soha reményt!!!Szorítok Mindenkinek!!!!! SOK SIKERT!!!!!!!!!!
Üdv.Erika

KépKép
herika

Sziasztok!
Bocsi,hogy belekotnyeleskedek a topicba,de 2 éve én is nagyon örültem volna egy ilyen helynek,ahol sorstársakra lelhettem volna.Mára már szerencsére egy 17 hónapos ikerpár /kisfiúk/ boldog mamája vagyok.De ha megengeditek, egy két mondatot leírnék!
Trixi! Pénteken érdeklődtél Szovátáról.Én is oda készültem,már leleveleztem,letelefonáltam mindent,amikor kiderült,hogy babát várok.Valóban fantasztikus hely,állítólag vmi iszappakolásuk csodát tesz.Fillérekbe kerül egy kezelés,dr.nő is foglalkozik Veled - kb. 3 hétig érdemes csinálni.Szállást a faluban találsz bőven,de azóta tuti,hogy már motelek is vannak.Ez a fő csapásiránya a fürdőnek.A világ minden tájáról járnak hozzájuk.
Más.Ha valaki úgy érzi,hogy az orvosa nem elég körültekintő vagy nem tesz meg mindent a sikerért-ajánlom figyelmetekbe az Optimális Családtervezési Központot /XIV.Bolgárkerék u./,ahol dr Czeizel Endre mindenben a segítségetekre lesz.Ő a mamákért és a babákért él.Neki köszönhetem,hogy egy 12 hetes magzat elvesztése után nem adtam fel,és talpra tudtam állni.Persze az orvosomnak nem kellett volna erről beszélni-mert ki tudja miért? talán szakmai féltékenység-egyik orvos/azok közül akikkel én találkoztam!/ sem ismeri el tudását,szakértelmét.Ezért is történt,hogy két orvosomtól is meg kellett válnom.De megérte.A harmadiknál már tanultam belőle és meg sem említettem!!!
Ő volt az aki nem akart a vetélés után 3 hétre újra "akcióztatni",mint a nőgyógyászom,aki rögtön szedette tovább a Clostylt...Ő megkereste előbb az okot,kivizsgált engem és a páromat,kezelte a problémát/sárgatesthormon elégtelenség/ és felkészítette a szervezetet a babavárásra.Igaz hónapokig hőmérőztem,és két kúra injekciót/6-6 db/ is kaptam,de megérte várni 10 hónapot.Az utolsó hónapban magzatvédő vitamint is szedtem már és "terv" szerint,a peteérés körüli adott napokon próbálkoztunk.Összesen két nap,aminek meg is lett az eredménye - egy ikerpár,egy szőke és egy barna kis gézengúz,a világ /számomra/ legszebb ikrei!Kép))
Ne adjátok fel soha reményt!!!Szorítok Mindenkinek!!!!! SOK SIKERT!!!!!!!!!!
Üdv.Erika

KépKép
herika

Bocsi!
Kétszer ment el...Azt hittem,hogy az első csak a nézet volt...

KépKép
herika

Most olvastam vissza a júl-t, nem sok jó történt velünk. Valaki már igazán felvidíthatna egy jó hírrel... Nekem semmi kedvem semmihez. Nem köt le semmi. Lassan elkezdődik a tanév, nincs kedvem hozzá. Off.
A családunkban két pici érkezik a jövő év elején. Nem tudom, mennyit lehet kibírni. Mi lassan a harmadikat tapossuk. Nincs itt senki?

madaran

Szia Orsi!
Pécsen laparoztak a hónap elején és a bromo mellé-470 fölött van a prolaktinom- clostyt írt fel két hónapra. Azt mondta, ha nem jön össze, ősszel inszem. De UH-ra nem hívott. Félek is ettől a rohadt cisztásodástól.

madaran

ErikaKép

köszi az infot Szovátáról, lehet hogy körbenézek kicsit a neten szállás meg miegymás után.

Nagyon kihalt a topik a 7VGn, remélem mindenki a párjával/nak örülKép

AnnaKép
itten vagyok! Jó lenne már egy igazi és jószagú kisbabát szorongatni, remélem összejön

Jó pihenést még a maradék hétvégéhez.
Trixi
Trixi

Anna Kép
pedig pont a cisztásodás miatt kellene az UH. Hmm. beszéj vele, és harcold ki, hogy megnézzen.
Miért vagy így elkeseredve? Meséld el hátha tudok/tudunk segíteni. Nálunk is baba várható a családban, és a környezetben is a sokadik születik, de meg kell tanulni elvonatkoztatni ettől. Pár hónapja még én is nagyon kiborultam ilyen helyzetben (így teljesen meg tudlak érteni), de mára szerencsére már örülni tudok az iylen eseményeknek.
Hova jársz suliba? mennyi idős vagy? én még egyetemre járok.
Valamit kellene találnod, ami leköt, és elvonja a figyelmed, mert ez a legjobb módszer a babára Kép

puszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép

Remélem felvidít Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Aranyos vagy Orsi.
Már elvégeztem az egyetemet. Egy éve tanítok egy középiskolában. Kicsit sokat stresszelek. De nem tudom kikapcsolni magam.
Nem tudjátok milyen érték, ha 470 a prolaktin? Egy hónappal ezelőtt volt róla szó, akkor azt írta valaki, talán SZoszi, hogy 29-ig normális... NEm értem a mértékegységeket. Jövő hónapban megyek újra vérvételre, remélem leviszi a bromo..Olyan sokat benyeltem már belőle. Szedi valamelyikőtök? A doki azt is mondta, hogy ha megnyomom a mellbimbóm és nedvedzik -kissé hülyén hangzik, de a prolaktintól van-, addig szedni kell. Nos, nem merem megnyomni annnyira, amennyire ő. Úgy fáj.

madaran

Anna Kép
én is szedem. A 470-es nem tudom milyen mértékegységben van mérve. Nekem csak egy kicsit magas, én fél szemet szedek naponta. Te mennyit?
Az értékem 27,7 ng/ml (eszerint 25 ng/ml a felső határérték)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi
Fogalmam sincs, milyen mértékegység, de 800 fölött volt még januárban. Ahhoz képest fele. Ha jól tudom,most is duplája a normálisnak...tehát akkor egy tizedes vagy nem? Másfelet szedek, és kissé szarul vagyok tőle... székrekedés, szédülés látászavar: egyszer kettős látásom volt tanítás közben...iszonyú volt.

madaran

Jó éjt, Orsi, megyek aluvni. Kép

madaran

Leone!Kérlek javíts ki a táblicskuban, a 26.-ciklusnapom van.:-),köszi!!
Egcsi, nekem nagyon bejött a Norbi Fittness-Kickbox 1. Nem kell benne ugrálni, ami nekem jó, és nem unalmas.1000 kalóriát égetsz el vele, és a végén van egy ku..a jó meditációs rész, a kis tajcsi, nemtom, hogy kell helyesen leírni..:-)
Az marha jó.Lavorba állj, ha csinálod, mert kb.5 lityó víz úgy leficcen rólad, mint a sicc(vicc volt).Szóval nekem nagyon bejön, de nem csak fogyós, hanem állóképesség javító.
Lányok!Indul a visszaszámlálás!
Fogyókúra rajt!Sütit, csokit eldobni, jöhet az önkínzás a köbön!!!:-)
Kele!!Mondd már mi van!!!Nem leszek elérhető a neten, de szeretném, ha dobnál magánba csak annyit legalább, hogy két csík, vagy egy!!!!lido@hello.hu!!!!Izgulok, nagyon!!!!
CSAJKÁK!!!(ez jó!)
Nem fogok tudni elmenni a talira, mert Paralián(görögbe) fogom áztatni szottyosra a seggem, a jó kis sós tengerbe....:-)
Nagyon rossz lesz biztos, inkább főnék meg a büdös pesten, minthogy Olimposzra másszak, meg Úzót igyak, közben görögesten osszam a magyar igazságot..:-D
Cat, egyenlő esélyekkel kell indulnunk a versenyben, ezért szolidalitásból tegnap én is jól bezabiztam székelykáposztával..:-)
De csak miattad!!!
Mindent megteszek, hogy én legyek az első, mert a fődíj egy csíkos napernyő!:-)
Du-bápárápp-dudu-dááááá
Lányok, az ihletemet nem láttátok valahol?Eltűnt...Hát, van ilyen.....Gázos, mint a lufi....

A nagy park bejáratánál évtizedek óta áll egymással szemben két szobor.
Egy meztelen férfi és egy meztelen no. Vágyakozva nézik egymást a
márványszobrok. Arra megy a tündér, s azt mondja nekik, hogy teljesíti
egy kívánságukat. De jól vigyázzanak csak egyetlen kívánságukat teljesíti.
Mindketten egyszerre kívánják ugyanazt: fél órára hadd lehessenek élo
emberek! Megtörténik.
Azonnal a bokrok közé vetik magukat. Nyögések és sikolyok törnek elo
bokrok alól. Remeg az ág, levelek és gallyak röppenek fel. Rövid szünet
következik, amikor így szól a férfi a nohöz:
- Alig van pár percünk, mit csináljunk?
- Ugyanazt, mint az elobb - mondja a no lihegve.
- Oké - mondja a férfi, - de most te fogod le a galambokat és én szarom
le oket.

Jó, mi?????
Páka, Ilduci
Névtelen

Sziasztok jó reggelt mindenkinek!

Sajnos nincs időm visszaolvasni a hétvégi levelezéseket, de rögtön egy nagyon laikus kérdéssel kezdenék.
Kérlek ne nevessetek ki, hiszen valószínű olyan lesz a kérdésem, amire itt mindenki tudja a választ és hüledezve fogjátok olvasni, hogy ezt hogyhogy nem tudja mindenki....
Én eddig azt hittem (biztos rosszak voltak a biológia tanáraim:-)), hogy ha valakinek pontos, rendszeres ciklusai vannak, az egyenértékű azzal, hogy van peteérése.
Most meg a fórum olvasgatása közben, abszolút megingott, ez a valószínűleg hibás tudásom.
Hogy is van ez?
Köszi, Bettina
Bettina

Sziasztok!

Remelem mindenkinek jo volt a hetvegeje. Kép
Termeszetesen mindenkinek jo hetet kivanok. Kép
Vendég

Bettina Kép
a pontos, rendszeres ciklus nem jelent egyértelműen peteérést. Sok esetben fordul elő (teljesen egészséges nőknél is), hogy van olyan ciklus, amikor nem érik tüsző, és mégis szabályos marad a ciklusuk. A hőmérőzéssel is megállapthatóak az anovulációs ciklusok.
Tehát a szabályos ciklus valószínűsíti a szabályos peteérést, de nem biztos akkor sem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Elmesélem mi történt a hétvégén velünk:
A hétvégén az anyósoméknál voltunk (ők nagyon fiatalok, a párom korán született, anyósom 46 éves). És megkérdezte, hogy megéri-e azt, hogy neki unokája legyen? Azt hittem leesek a székről. Ők persze nem tudják, hogy már milyen rég óta az ügyön dolgozunk, de akkor is nagyon rosszul esett a kérdés.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Ne is torodj veluk. Az en anyosomeknal csak jobbak lehetnek. Kép
Kép Kép Kép
Vendég

Köszi Orsi.
Akkor most már idegeskedhetek emiatt is.
Anyósodéknak miért nem mondjátok meg?! Akkor biztos leállnának a zaklatással.
Bettina
Bettina

Nem akarjuk megmondani, mert akkor menne az állandó kérdezgetés, hogy hol tartunk, mi lesz, mikor lesz... stb. ez nem hiányzik.
A szüleim, akik teljesen jól vennék sem tudják, majd, ha lombikra kerül a sor, akkor elmondom a mamámnak. Mivel a párommal van a gond, és ő amúgy is kisebbségi komplexusban szenved, a mamám orvos, tehát biztosan rákérdez, hogy mi a gond, így nem lehet amúgy családilag megbeszélni, mert rosszul érintené a kedvesem. Majd ha ketten leszünk a mamámmal, akkor elmondom neki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép jó reggel kívánok mindenkinek Kép

Remélem mindenkinél járt a hétvégén a

Kép

Üdv.Alice
Alice

Orsi, nem számonkérni akartalak vagy túrkálni a családi ügyeitekben.
Bocs, ha így érzékelted.
Csak tudom minden család más és más.
Mi azonnal megmondtuk, amikor elkezdtük a babaprojektet és rögtön hozzátettük, hogy mi most már akarjuk és mindent megteszünk az ügy érdekében, innéttől már csak a babaán múlik, hogy mikor akar jönni (ez így leegyszerűsítve) és mivel ezt tudomásul vették mindkét részen, ezért szerencsére azóta nincs vicces nagyszülői érdeklődés, mert tudják, hogy nem a szándékkal van a baj.
Dehát minden szülő máshogy működik.....
Bettina

Nem vettem turkálásnak Kép. Csak elírtam, hogy a párom szüleinek miért nem mondjuk el. Lehet, hogy ti tettétek okosan, nem tudom. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok Kép
megvannak a párom vérvételének eredményei. Mindene a referenciatartományban van. (a prolaktin felső határétéken). Akkor mi más lehet a gond?

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Nem lehet valami genetikai ok ? Lehet, hogy mindketten Bromot fogtok szedni?Kép

Anyóst hagyjátok ki az egészből, bár nem tudom, hogy milyen arcot vágna, ha megtudná, hogy nem Nálad van a gond. De jobb, ha nem tudnak semmiről, főleg ha ilyen tappintatlanok.

IlduciKép
A tengervíz is nagyon jó a petevezetőkre. Az orosztanárnőm nem esett 10 évig teherbe, és elmentek 3 hétre Görögbe, ahol 37 évesen terhes lett. Hajrá, hajrá...

A fogyit már reggel megszegtem, mert bár vettem egy csomag Korpovit kekszet, hogy megeszek reggel 4-t, de az egész csomagot bevágtam. Most nagyon elégedett fejjel ülök ittKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

En is megszegtem!
Kép
Turostaskaval! Kép

Hmmm de finom is volt! Kép
Vendég

Kép ezen én is mosolyogtam. Szedjük együtt a serocryptint. Kép
A genetika? Nem tudom. Van spermája, egészséges, csak kevés. Ennek szerintem nem lehet genetikai oka. Pénteken megyünk a doktornénihez. Remélem akkor már okosabbak leszünk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

én meg nem szegtem meg Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Kicsit szarul indult a reggelem, örültem is meg nem is. Kiderült, hogy a barátnőm terhes, aminek nagyon örülök. Kép
A számomra szomorú tényező, hogy a férje az én férjemnek panaszkodik, hogy havonta egyszer, max. kétszer szeretkeznek. Na ez a bébi így jött össze.Aki meg mindent megtesz, nem jön mégse össze.Kép
Tudom, hogy az irinység beszél belőlem, de akkor is...
bnemethm

Sziasztok,

Orsi Kép
Ne is torodj anyosekkal. Vicces, amit mond, hiszen annyira fiatal meg o is meg ti is.

Ilduci Kép
Jot nevettem a torna leirasodon.

A fogyokurat meg el sem kezdtem. Tegnap megcsinaltam Virag Kép padlizsankremjet, azt ettem reggelire! Hmmm
Engem kis oromok ertek. Kép Ez az elso normalis ciklusom a veteles ota, es most vagyok kozepidoben. Tutira tudom, hogy volt peteeres, mert aznap a hom leesett, es este nagyon jol erzekelheto atlatszo nyak volt. Kis dolgoknak is orulni kell, jo hogy a szervezetem visszaallt a normalis mukodesre. Most mar csak azt kell megvarni, hogy szepen felmenjen a hom.

Puszi,
Alena
alena

Alena Kép
pont ezért nem értem én sem... na mindegy, már nem is érdekel, csak akkor nagyon szíven ütött. ők már mikor összeházasudtunk célozgattak, hogy unoka...stb. és egyre rosszabb a helyzet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok, valószínűleg holnap kapom meg a 3-21 napos hormonvizsgálat eredményét.
A doki biztos mond majd okosakat, de ha kérek tőle fénymásolatot (vagy lehet, hogy az eredeti leletet is odaadja...), és beírom ide az adatokat, tudtok majd nekem okosakat mondani?
Bettina

Kép Biztosan. Okosmondásokban nagyon jó a csapat. Ne aggódj semmi gond nem lesz Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: