Karácsonyi készülődés? Hahha! Van is nekem annyi időm meg erőm, hogy karácsonyra készülődjek! Nem bírok és nem is merek már messzire menni a fősulitól, mert itt van mögötte a klinika, tömegközlekedni meg már nem merek... Tegnap a bankban ott ácsorogtam a gigapocakommal, senki nem adta volna át az ülőhelyét, amíg vártunk.
Megjöttek a bútorok, hát elég érdekesek. Egy-két elem más színű, mint a többi, és képtelenség összeszerelni, hívnunk kell külön emiatt egy asztalost.
Interneten már nem is dühöngök, kiderült, az a gond, hogy a tévé a párom nevén van, a net meg az enyémen lesz, így kötnünk kellett egy szerződést párommal meg a tévésekkel, amiben a párom beleegyezik abba, hogy az ő tévékábelét használjam internetezni. Komolyan már csak röhögni tudok ezen.
Boni, visszaszámlálás?
Tegnap majdnem elindultunk a klinikára. Gondoltam, hónapok óta először, főzök egy fincsi vacsit. Nekiálltam túrós csuszát főzni meg gofrit sütni, erre kezdődtek a fájások. Á mondom, ez semmi, aztán már majdnem ottmaradt a vacsi félig megfőzve. Baromi gyorsan felerősödtek, aztán csak megvacsiztunk, lefürödtem jó forró vízzel, még tusoltam is direkt a pocakomat, aztán lefeküdtem, párom nézte a tévét, én mértem a fájásokat, aztán 5-6 percnél már majdnem indultunk, aztán volt pár 3 perces, aztán megint 5-6, aztán fél egy felé elaludtam.
Szóval baba összenőtt velem, bár nem is csodálom, ebbe a hidegbe én is inkább bent maradnék.