A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

A csokival én is így vagyok .. szerencsére :oops: :oops:
De a marcipán .. mindig imádtam .. az esküvői tortánkba ezért lettem szerelmes :D
És most találtam kis golyócskákat .. amin nincs semmi felesleges csoki-máz vagy bármi .. csak natúr marcipán ... és imádom :oops: :oops:

Kép
szösszenet

Azt hiszem, azt a doki mondja meg a terhesgondozóban. Én majd január elején kell menjek a terhesgondozóba, az előző alkalommal azt mondta a doki, hogy akkor még nem fogom betölteni a 24. hetet, tehát még nem kell mennem. De szerintem január közepe fele lesz nekem is esdékes.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Én már kaptam rá beutalót .. azt mondta, január közepéig intézzem el, és utána találkozunk...

Kép
szösszenet

Én meg mandarinfüggő vagyok. Napi 1-2 kiló a minimum. :D Szerencsére az édességet sosem szerettem. Max a sima natúr boci csoki :lol:
De így is hízok a terhesség alatt... mi lenne ha még édességgel is tömném magam :roll: :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én nem szeretem a marcipánt. Lehet, hogy szerencsémre.

Nagyon tartok attól a vizsgálattól. Eddig "megúsztam" a terhességet "csak" hányingerrel, de ha ott meg kell majd inni a cukros löttyöt... Főleg éhgyomorra... :x

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nekünk pontos időpont van a cukortesztre, a 28. héten kell menni. Az elsőnél szerencsére nem adtak meg ilyet, ott csak az volt a kikötés, hogy a 14. hétig legyen meg.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én szinte zsíroskenyéren és szalonnán élek, mióta terhes vagyok. A húst, meg a krumplit sem bírom enni. Most már ritkán lemegy pár falat. Félek is tőle, hogy nagyon elhízom. De eddig az utolsó 2 hónapban mindössze fél kilót szedtem fel. Gondolom később fognak felszaladni a plusszkilók.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Én sem töltöttem be a 24.hetet teljesen, mikor vércukorra mentem.
Szerintem kalkulálnak a hetekkel az eredmény összevetésekor. Szösszenethez hasonlóan én is nagyon tartottam az eredménytől, mert rettenetes csokifüggő lettem Gumimaci, én csak irigyelni tudlak,bár én sem kívánnám!!- de a lényeg az, hogy nagyon jó lett az eredményem, és én direkt nem változtattam az előző napokban, hogy valós képet kapjak. (Ugyanúgy este megettem 2 kinder buenót)

Kép
tim27

Kemény lesz .. az biztos ..
Ráadásul én a vérvételeken ájulok általában :oops: :oops: és azonnal ennem kell utána, meg innom .. különben moshatnak fel ..
Szóval van bennünk egy erős félsz - párom szabadnapot vesz ki, hogy ott legyen velem ..

Kép
szösszenet

Én is inkább a vérvételől félek, mint az eredménytől. Ha lehetne, ezt kihagynám.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szössz én is tutira úgy időzítem hogy Jani ott tudjon lenni, bár mivel pont januárban kezd az új melóhelyén esélyes hogy nem jön össze :( Nekem is 24. hét körül kell mennem a cukorterhelésre és utána a dokihoz gondolom a lelettel.

Vicces hogy a vércsoporteredményem még mindig nincs meg.... Toxoplazma sem. Lassan mindegy lesz....

Kép Kép
szõlõ

Ennél a cukros vérvételnél nem is a vérvétel a legrosszabb, meg a cukros lötty, hanem hogy azt utána 2 óráig bent kell tartani...éhgyomorra. :? De végülis kibírható, de nagyon nem kellemes.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Megint itt... :)

Ha nagyon nem birjátok még a gondolatát sem a cukros lötyinek, megnyugtatok mindenkit, nem kötelezhetnek rá, hogy megigyátok, lehet helyette 1 zsömle- 2dl tej variációt is! Nekem Barnusnál mondta a doki, ha nagyon nem megy a lötyi, ezt egyem-igyam! Olyan cukrot csinál.... :wink: Nekem szerencsém van, mert anyáéknál vetetem le a 2.trimeszteri vérkép-vizeletet meg a terheléses cukrot is! Igaz, ott fizetnem kell 300ft vizitdijat, de mondtam, hogy le van ejtve, nekem többet is megérne, hogy nem kell sorbanállnom két órát és ott tipródni a labornál, mig telik az idő. Anyuéknál elleszek, és még rögtön kaját is kapok, ha megszúrtak a két óra után.
A terhességi cukor egyébként nem attól alakul ki, ha sok édességet eszünk, hanem hajlam és egyénfüggő ez is. Ha az édességtől lenne, nekem olyan kiugró cukrot mérnének, hogy rögtön diétáznom kéne! Veszett sokat zabálok minden nemü édes cuccból, mint Gombóc Artúr...kerek csokoládé, lyukas csokoládé, szögletes csokoládé, töltött csokoládé..... :lol:
Anya múlt héten mért egy cukrot nekem, de 4.6 lett, ami tökéletes, hozzáteszem, tele voltam természetesen édessel, mielőtt mérte... :) és még igy sem volt kicsit sem magas....
Úgyhogy no para.... :)
Vendég

Pumpóka,

kicsit megnyugtattál. És ezt én tényleg kérhetem, hogy zsömlét-tejet akarok inkább? Gondolom, ezeket nekem kell megvenni, de azt sem bánnám, csak ne kéne azt a cukros löttyöt inni. Egyszer már átestem egy ilyen vérvételen, akkor nem voltam terhes, de szinte szaladtak a rókák, a nővérkék is megijedtek. :oops:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Később még benézek, most elfáradtam kicsit.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka - És kinél jelezzem, hogy én ezt szeretném? Nekem a dokim kategorikusan felírta a lapra a 75g cukrot.. ki kell váltani a gyógyszertárból (még azt is én viszem..), és punktum .. :(
Félek ettől .. tuti rosszul leszek :(
Szerintem nem minden helyen mennek bele a zsemlés variációba ..
Mondjuk azt sem értem, hogyha az is cukrot csinál .. akkor miért nem mindenhol ez az alap .. miért kell máshol szadizni a kismamákat?? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Ráadásul én két nap kell menjek ..
Egyik nap csak vérvétel éhgyomorra ..
Másik nap vérvétel éhgyomorra, cukros undormány és 2 óra múlva újra vérvétel ..

Kép
szösszenet

Valaki itt egyszer írta hogy a cukros lötyivel állítólag pontosabb az eredmény. Nem tudom. De nekem is azt mondta a doki. Mármint a cukros lötyit. Egy citromot bele lehet csavarni. Abban reménykedem hogy kicsit hajazni fog a limonádéra. Kicsit..... Csak hogy segítsen azt gondolni hogy limonádét iszom.

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet te meg pont ma vagy 24 hetes ha jól látom!! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Tegnap voltam nődokinál és beszéltünk a magne b6-ról !Azt mondta ezt az urologusnak kell tudni,hogy szedhetem -e vagy sem,mert Ő tudja pontossan milyen mértékű a vesekárosodásom!

Lehet,hogy szedhetem!Ha nem akkor helyette seduxent fog felírni,haskeményedésre!

Mosás téma:Én DREF-tet hsználok(folyékony) és azt amin baba van,nagyon finom az illata magában is! :wink:

Nekem is tetszik a ZSuzsófi által feltett babakocsi,főlleg a zöld!Ami a legjobban tetszik,az hogy Maxi-cosi hordozót lehet rá csatlakoztatni és nekem azok nagyon tetszenek! :wink: Kép
Kép de lehet,hogy ennél maradokehhez még van egy hordozó is!

KépKép
KépKép
nicci

Nicci, ami az első képen van azt csak úgy lehet tolni hogy előre néz a baba? Engem baromira zavarna, pláne míg kicsi hogy nem látom. Van egy ismerősöm akiknek szintén ilyen volt, egyszer láttam a babájával kb 100 méterenként állt meg megnézni a gyereket, mikor hallott valami zajt a kocsiból.

Kép Kép
szõlõ

VERA! GRATULALOK! HURRAAAAA!
katavirag

Szöszi: ez azért nem semmi, hogy két nap :evil: :o
Egyébként gratulka! Irány a 3. trimeszter :wink: :D

Én január 2-án megyek cukorterhelésre, nekem beutaló sem kell, és cukrot sem kell vinnem, csak egy kísérőt, aki elviszi befizetni a toxoplasma árát :lol: :lol: Amúgy azt a 2 órát nem tudom mivel fogom kitölteni, de addig még van kicsi időm, hogy kigondoljam :lol: :lol:

Vera: /halkan/ gratulálok! :wink:

Nagyon tetszenek a kocsik, azt hiszem engem is elér a láz, hogy hamarosan megvegyem :lol: :lol: Nekem leginkább a hidegebb színek /szürkés, kék, sötétzöldes/ árnyalatok jönnek be :D
Viszont az a link, amit Te adtál Szöszi, az nagyon jó!!
Meg is fogom mutatni apucinak, ha hazaért :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

levelibéka
nem is gondoltam az echinaceéről, bár logikus. holtik tanulok. bár a múltkori vizsga után megfogadtam, hogy nem 8)
mi az a maxi cosi :?: egy márka név?
megyek én is takarítani, mert este pizza sütés , vendégek :D
toncsi

toncsi80

Szerintem sem lehet mindenhol kérni a tej-zsömle variációt. Legalábbis nálunk is azt mondták, hogy cukros lötty! Azt hiszem azért ,mert ha esetleg nem jó a tejzsömle variáció eredménye, akkor nem egyből diéta, hanem megcsináltatják még előszőr a cukros lötty variációt. (ezek szerint az a mérvadó) Tehát nem akarnak kétszer dolgozni magyarul.
Azért rákérdezek én is, mert nagyon félek, hogy kihányom. Pláne én már reggelre tök éhes vagyok, és normálisat kéne ennem!!

Nekem a 27. héten kell mennem, és nálunk is időpont van.

Egyébként szerintem is elsősorban hajlam a terhességi cukorbetegség, de ha valaki nyakló nélkül eszi terhesség alatt az édességet lehet, hogy kijöhet rajt a megváltozott hormonháztartás miatt. Nekem 10 éves fogi gátló szedés után egyszer csak kicsit magas lett az cukrom. Egy doki azt mondta hagyjam abba a fogamzásgátlót, és rá egy hónapra semmi bajom nem volt. Azóta sem. Persze most a terhesség alatt nagyon kívánom én is az édeset!! De kicsit próbálom szabályozni! Pl. ha tésztát eszem aznap megpróbálok nem csokizni, de ha húst akkor jöhet!

Kép
gabo001

Szösszenet:
A terhességi diabétesz nem annyira az étkezési szokás függvénye, hanem hajlam kérdése. Teljesen felesleges erősen szénhidrátmentes diétát tartanod a cukorterhelés előtti napokban: amit akkor mérnek vércukorérték az max a mérés előtti 2 - 2,5 órára érvényes. Ha valakinél arra kíváncsiak, hogy betartja-e az előírt diétát, vagy szedi-e a gyógyszert, akkor vénás vérből néznek egy másik paramétert, ami az elmúlt azt hiszem 3 hónapra érvényes.

Tim27: "nem kell túlzásba vinni a fertőtlenítést" hát, valaminek csak ki kell tenni az immunrendszerét, különben hogyan "tanul meg" reagálni?

Tegnap voltam védőnőnél és a csökkent glükóztoleranciám ellenére nem volt cukor a vizeletemben! :o Juhhéj! Én eddig összesen 9 kilót híztam a terhességem alatt, de most vagyok 25 hetes (igen, majd átírom a tickerst) és 172 cm-hez 73 kilónak lenni szerintem nem is olyan rossz... vagy igen? :oops: Végülis hat hónapos vagyok, vagy mi a szösz :lol:

Babakocsi: csakis használt. Most derült ki, hogy amit a burkoló elrontott (úgy rakta le a padlólapokat, hogy összetörtek, amint rálépett valaki,) nem hajlandó kijavítani. Úgyhogy keresnünk kell egy másk burkolót, aki újra fogja rakni a fürdőszobát.. újabb kiadás.

Cinyke

levelibeka

Sziasztok!

Terheléses vércukor: nekem az van a papírmon, hogy 24-28. hét között kell menni és én is kaptam receptet a cukorról, amit ki kell váltanom... Nem tudom, hogy fogom bírni, korábban semmi bajom nem volt a vérvételeken, de mióta terhes vagyok végighánytam az összeset... :-( Pedig azokon nem is kellett cukros löttyöt inni!

Egyébként tök érdekes, múltkor kérdezte a dokim, hogy mekkora súllyal születtünk (már én meg a tesóim), aztán mondtam, hogy a bátyám meg én 3 kiló körül, az öcsém viszont majdnem 5 kilósan. Aztán kérdezte a doki, hogy az öcsémnél a terhesség alatt nem volt-e magas anyukám cukra? Mondtam, hogy de, viszont csak az öcsémnél, nálunk egyáltalán nem. Mondta, hogy akkor ennek volt köszönhető a majdnem 5 kilós baba...

Szösszenet: ha jól emlékszem te írtad, hogy van valami jó krémed a derakadra, elárud hol vetted?
Nem étem mitől, de reggelre állatira elkezdett fájni. Mintha meghúzodott volna, pedig eddig semmi bajom nem volt!

A babakocsik szuperek, egyik jobb mint a másik! Nekünk még nincs, majd talán januárban. Lényeges szempont viszont, hogy kicsi legyen amennyira csak lehet, mert különben be se tudom tolni a lakásunkba... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Levelibeka!

Az tök gáz, hogy nem javítja ki....pedig az ő hibája nem???
Ha összetörik a járólap, akkor az vagy azért van, mert kevés ragasztót tett alá, vagy túl sűrű volt a ragacs (nem volt benne elég víz) vagy ha sűrű,akkor előtte nem árt fellocsolni a betont, mert a nedvességet magába szívja és így a ragasztóból kiszívja a vizet és ezért nem lesz jó, ezért törik el....
Ennyi az én tapasztalatom, de aztán lehet, hogy más is van ám, ami miatt törnek a lapok... :roll:

Melianieblue!

Bizony ahogy írtad pár oldallal ezelőtt....fárasztó az építkezés, de megéri!!! Magunknak csináljuk a mi kis családunknak!!! :D

Szösszenet!

Muskotályos zsálya olaj???
Így kell kérni a gyógyszertárban???
Egyébként már nekem is jobb a derekam, de persze nem tökéletes.
Örülök, hogy neked használ ez az olaj!!! :wink:

A cukros lötyitől én is nagyon tartok, mert ha nem eszek reggel, akkor rosszul is érzem magam....korog a gyomrom jó hangosan (zengeni fog a vérvétel váró.....) megfájdul a fejem és minden bajom van.....
Aztán még ilyen állapotban cukros lötyi......fúúúúúúúúúújjjj!!!
Nagyon nem bírom az édességet!!! :o

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!Ma reggel hívott a védőnő az Afp nagyon jó(eredményt nem mondott.
És az uh:BPD 42.5mm/18 hét 0nap
TAD42.4mm/18 hét 3nap
Femur 26.8mm/18 hét 5nap
Négyüregű szív,ritmusos szívműködés,gyomorban,hólyagban kp. folyadék.Vesék területén suspect.echo nem látható,Gerinc ép,hasfal zárt,látható végtagok,átl.magzatvíz,lepény hátsó falon jó helyen tapad.
De összezárta a lábait semmit nem látott az orvos.Megnyugodtam h jól van de megint egy csomót várhatok míg láthatom és kiderül h fiú v lány. :D Kép
Vendég

Gitka!

Gratula a jó eredményeidhez!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vagyok..... :)

Nekem a doki mondta Barnusnál, hogy nem muszály meginnom azt a rémséget, mert a tej+zsömi ugyanolyan hatást vált ki! Atisnál megpróbáltam meginni, majdnem kijött, és én megmondtam, hogy nem vállalkozok rá, akkor nem csinálják meg a terhelést ha még egyszer meg kell innom, de nem kellett Barninál. Azt mondta a doki, hogy nem kötelező, van más lehetőség....
A védőnő is mondta a múltkor, hogy nyugodtam pótoljam tej+zsömlével, ki se váltsam, ha majd a doki felirja, egyek-igyak és vetessem le....
Kérdezzétek meg a dokit, de mondom, elvileg nem hányathatnak meg, mert lehet, hogy van egy-két kötekedő orvos, aki csakazértis... de ugyanaz a hatása.... én tuti nem vagyok hajlandó...
És egyébként hiába teszünk bele citromot.... ugyanolyan, mintha tömény cukrot ennénk, csak citromos ize lesz...
Hallottam hogy van olyan doki is, aki azt is kiköti, hány deci vizben kell feloldani a 75g-ot.... na az már szadista....
Vendég

Sziasztok,

én ma reggel voltam terheléses vérvételen. Nagyon szerencsés vagyok, mert nem kellett cukros lötyit innom, ráadásul éhgyomorra nem is vettek tőlem vért, úgyhogy még itthon megihattam a 2dl tejet és a kiflit :)
A védőnő nekem is szólt, hogy egy nappal a vérvétel előtt ne egyek édességet, de nem bírtam ki, úgyhogy este felzabáltam egy doboz sütit :(

Kép
emi29

Szőlő,

képzeld, ma a vérvételen ellenőrizték ismét a TB kártyámat és kiderült, hogy jó!!!! Végre megoldódott ez a probléma is. El sem hiszem! Ma akartam bemenni az OEP-hez borogatni :lol: :lol:

Gitka,

gratula a jó eredményhez :)

Kép
emi29

Gumimaci, neked is gratula a kiscsajhoz :) Szép nevet találtatok.

Ági, nem értem, hogy miért ragaszkodnak a dokik a cukroslötyihez. Ha a zsömle+tej nem adna megfelelő eredményt, akkor nyilván senkinél nem alkalmaznák...

Levelibéka, szerintem nem gáz a kilenc kiló. Én még mindig +8-nál tartok...

Kép
emi29

Sziasztok!

toncsi: nagyon kíváncsi voltam a terhesség és az immunrendszer állapotának az interakciója, ezért utánanéztem már korábban. Amúgy nagyon jónak tartom az echinacea-t és nagyon szeretném kipróbálni a terhesség után.

Ollem: jaja, a burkoló hibája, és igen, kevés olyan izé, ragacsot tett alá, de mit lehet tenni... nem számlára dolgoztattunk vele :( mondtam embernek, hogy verjük meg, viszem a hatlövetű sodrófámat, de a férjem egy kultúrember és nem akart verekedni :cry:

Gitka: nagyon tuti ez a kép :)

terheléses vérvétel: nekem kellett gyerekkoromban is menni rá, úgyhogy felkészültnek érzem magam. Ha cukros löttyöt kell inni, hát cukros löttyöt kell inni. Legfeljebb áztatok bele teafüvet :lol:

ezt a muskotályos zsálya olajat én is kipróbálom. Ma be akartam kenni magam citromfüves-körömvirágos masszázsolajjal - erre kiderült, hogy lejárt júliusban :cry: hivatalosan is csíkok vannak a combom külső oldalán. Zebrásodok :)

Képzeljétek a férjem töltött Cinykének hív. :lol:

Cinyke

levelibeka

Levelibéka!

Jobb is ha nem verekszel.... :wink:
De azért nagyon bosszantó, hogy mennyire nem értenek emberek ahhoz amit csinálnak.....sz*rul csinálják meg és még ki sem javítják.... :evil:
Na megyünk folytatjuk a folyosó járólapozását!!!
Kb 10 perc és megyek...odafigyelünk nagyon hogy elég és jó cucc legyen alatta....de ez más, mert magunknak csináljuk, és nem csak egy lépésre....aztán reccs!!!

Lányok ti a pocak melyik részén érzitek a babátok mozgását???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
Emi, mikor lesz meg a vércukrod eredménye?
Nekem nem kellett vinni a glükózt, és én úgy jártam,hogy még nekem kellett a nővért nyugtatgatni (szó szerint) mert teljesen oda volt, hogy mennyi cukrot kell meginnom. (Telefonált vkinek, hogy "itt van egy vékonyka gravida, én nem teszem bele mind a 75 grammot" - erre szóltak neki,hogy dehogynem mindet öntse bele) Nekem kellett nyugtatni, aki éhgyomorra ment az amúgy is alacsony cukorszintemmel és vérnyomásommal ,hogy majd csak túlélem....1-szer sem hánytam, még csak a gondolata is távol állt tőlem, nehezen de most is megúsztam. Utána már nem volt annyira vészes, azalatt a 2 óra alatt végig sorban álltam a postán csekkekkel, meg sétálgattam a MOM parkban (a rendelőhöz közel van) néha azért émelyegtem persze. Szóval szerintem kibírható a lötty is.
Én +6 kg-nál tartok, szerintem sem sok a +8-9 kg.
Timi

Kép
tim27

Emi!

De jó, hogy rendeződött a TB kártyád!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,

Lilit én nagyon alul, középen érzem... Nem is értem, hogy mitől ilyen nagy a hasam :) :) :)

Kép
emi29

Nekem plussz 6 kilónál azt mondták múlt hét hétfőn, hogy DIÉTA.... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi, jajj dejó tök örülök neki hogy rendeződött dolgod!!! :D Remélem lassan az enyém is, holnap megyek a házidokihoz, őt is megkérem hogy nézze meg.

Gitka, gratulálok a jó eredményhez, még egy szégyenlős baba Mazsin kívül :lol: Nekünk holnap lesz az ismételt 4D. Szerintetek hívjam fel őket hogy ugye ez akkor most ingyen lesz? Mert nekem ugyan egyértelmű, de az sztori után nem lepne meg ha nekik nem lenne ilyen kézenfekvő a dolog... Nehogy ott legyen kínos helyzet, mert én biztosan nem fogok fizetni.

Kép Kép
szõlõ

Ollem, én a mozgást teljesen össze-vissza érzem!
Van, hogy teljesen alul, aztán később oldalt ill. fent. Teljesen változó.
Tegnap pedig először történt meg, hogy egyszerre éreztem alul is és oldalt is. AZ még az érdekes, hogy az elmúlt 2 napban már nappal is rendesen mozgolódik. Persze az esti/éjszakai mozgolódása élénkségben még mindig vezet.
Ja, amúgy a fekvése koponya-végű, ami jó lenne, ha maradna..persze addig sokszor megfordulhat. A placenta pedig mellső fali, szóval még tompítja is a dolgokat.

Kép
tim27

Emi!

Én azért kérdezem most tőled és mindenkitől, mert én is alul középen a köldököm alatt éreztem sűrűbben, de ma a köldököm alatt is , a köldökömnél is, és köldök fölött is érzem...
Még a hasam is mozgott szemmel láthatóan.... :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szia Timi,
Passz.. Annyit tudok, hogy ha legközelebb megyek a dokimhoz (január 14-én) már nála lesz az eredmény. Ha rossz lesz, akkor a dokim hívni fog.

Tudom, hogy ki lehet bírni a cukroskötyit, de én egyébként is nagyon hányos vagyok, úgyhogy azért örülök, hogy megúsztam...

Kép
emi29

tim27!

Placenta nekem is mellső fali....
Ezért én is gyengébben érzem a mozgásokat!
Lehet, hogy ma nagyon helyezkedik, mert kb 11 óta folyamatosan mocorog....
Tegnap meg tegnap előtt délutántól alig egyszer kétszer éreztem...
Már aggódtam is, de ma igazán bepótolja... :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary, nanemár.. Én is +5-nél tartok, eszem ágában nincs diétázni. Napi 3x eszem, ugyanazokat mint terhesség előtt.

Én Mazsit a köldököm alatt érzem, kb ott ahol a csípőgatya teteje van ( :lol: na a szőke magyaráz, azért értitek remélem).

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

szorítok, hogy a te kártyád is rendben legyen. Most úgy tűnik, nagyon összeszedte magát az OEP....

Hát én a helyedben felhívnám őket...

Mary,

én jóval a köldököm alatt érzem és még nem annyira látványos a ficánkolása :( De örülök, hogy ti már látjátok is :) Biztos egy erős fiúcska lesz :)

Timi,

a 21. hétig az enyém is fejjel lefelé helyezkedett el, de a 22. heti UH-n, már vízszintesen feküdt a drága. Remélem, visszafordul...

Kép
emi29

Szőlő!!!

De nekem lehet, hogy azért mondták a diétát, mert amúgy sem vagyok egy "bomba" alkat....80 kg-val kezdtem. Bár ma voltam a cégnél bevinni a táppénzes papíromat és megjegyezték, hogy nem is híztam még, csak a pocakom nőtt!!! :D Egy pici önbizalom növelés, ez jól esett, nagyon!!! :lol:

Értem én , hogy mit mondasz csípőgatyó alatt, ok rendben. Akkor végülis mindenki máshol.... :roll:

Azért aki tudja írja le hogy hol érzi, oksi? Köszike

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi!

Pont kislányt szeretnénk!!! :lol:
Úgy irigykedem (persze csak jó értelemben) aki már tudja, hogy fia vagy lánya lesz....
Remélem, hogy kiderül jan.9.-én.... :P

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő,
Igen értjük :) :) Én is csak kicsit vagyok szőke :) :) Mesterséges intelligenciának is hív a párom...

Kép
emi29

[quote="ollem"]E írta:ollemmi!

Pont kislányt szeretnénk!!! :lol:
Úgy irigykedem (persze csak jó értelemben) aki már tudja, hogy fia vagy lánya lesz....
Remélem, hogy kiderül jan.9.-én.... :P

Tudom Mary, és azt is, hogy egyszerre kettőt :)
Csak kiderül nálad is 9-én, de te mész korábban is 4D-sre nem? Vagy ez lesz a 4D-s?

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: