Bocsi, hogy nem voltam, csak itt volt a mami és vigyázott a kicsi fiamra, még én nyakamba vettem a várost és plazacicát játszottam, hogy a maradék 1-2 ajándékot megvegyem. Totál elfáradtam tegnap. De megvan minden már csak csomizni kell. Ja és tegnap reggel még a dokinéninél is voltunka kicsi Manómmal mert betegecske.
Babszi! Gyönyörűséges a hőd! Nagyon bízom benned, hogy a piri nem rontja el a krácsonyod! Én is pont 23-tól várom a pirit és nekem a kritikus nap a 26.-a, mert az a 17. dpo.
Nóri! Nagyon izgulok érted! Mikor is akarod ellőni a teszted???
Bien! Nagyon szép a görbéd! Csuriban a kezem érted is , meg Arikonért is!
Jujj ki van még így a finishben???
Látom Mirci! Te is a végét károd már!!
Jajj Lányok mennek a megadrukkok!!! Jujj de izgi!!!
Zsuzska! Neked meg akciódús napokat!!!!
Egyébként Jaimeenek is Hsg után sikerült a babó és már meg is született!!!!
Bien,
most úgy tesz, mintha mi sem történt volna. De úúúútálom a képmutatást. De már nem izgathat fel a hülyeségével, hisz holnap vagyok utoljára a héten juhéjjjj! Utána 27-én is még szabin leszek, 28., 29-én bent leszek, de Férjecske is. Na az lesz egy hosszú fárasztó menet, mert nálunk lesz a szilveszteri buli és lesz sok sütés-főzés! De mááár azt is várom!!
Nórikám... Szurkolok Neked nagyon..nálam karácsonyi pörgés van, alig látok ki a melóból....
DE SZORÍÍÍÍÍTOK...ja, meg kinek kell még???BIen, Arikon... Mirci?...Mindenkinek!
Hajár, ZEBRÁ TESZTET KÉRÜNK!!!!!
Nagyon nagy drukkhegyek Nektek, én már biztosan nem bírnám ki Karácsonyig azzal a fránya teszteléssel!!!!
Ma voltam hüvelyi uh-n, minden rendben, 3 hetes és szépen beágyazott magának a méh hátsó felében, ami a lehető legjobb hely neki Úgyhogy KÖVESSETEK!!!!!!!!!!!!!!
Nóri: Most láttom csak írtál. Ez fantasztikus hr. De előre nem bulizunk. Most akkor már ha túllépted azt a bizonyos időt mégkívánom, hogy minimum 9hónapig igy maradjon. És mint írtam a mensi elött száraz napok vannak Nem érzel semmit? tudom ez hülye kérdés mert az ember tud tüneteket produkálni de hátha valamit mégis érzel amit nem szoktál.
Én nem vagyok túl jól..... görcsölök...... nagyon!!!!!
És mivel iszonyúan rosszul vagyok, ezért ellőttem egy tesztet is..... nega..... éas a hőm jelenleg lejjebb ugrott.....
most kezdek félni, h tényleg gáz van! most a múltkorinál is jobban görcsölök
Na Babszi, akkor mondok valamit, amit nem akartam itt, én tegnap este és ma reggel is ellőttem egy tesztet és mindkettő negatív.A fene azt a türelmetlen fajtámat... De csakazértis pozitív vagyok!
Babszi, Nóri: Nem feladni. A görcs lehet a babától. Az hogy a teszt nem mutatja ki sem gond. Valakinek csak 7hetesen mutat ki babát. Szóval vidéki műtyúkok:) : Nem parázunk előre!!!!!!!
Nem félünk és csak pozítivan előre!!!!
A teszt pedig még nem is mutathat ki semmit. A dokim azt mondta a mensi után 10nappal mutat ki biztos terhességet a teszt. Persze nem minden esetben!
Szóval N Y U G I !!!!!!!!!!!
Én nem izgulok annyira, mert nem fáj a hasam és azt mondtátok, hogy a folyás az jó jel lehet.Csak az bánt, hogy olyan türelmetlen vagyok, pedig megbeszéltem magammal, hogy csak pénteken fogok...Jaaa, a 10.nap szentnapra esik, lehet, hogy nekem tényleg ez lesz az ajándékom!!!!(csak az öreg egy kicsit szívat fentről)
Csajok: Szerintem mindenki aki babát akar tesztel amint tud. Ez nem bűn. De azért mert nega még nem kell feladni.
Amúgy valakinek görcsöl terhességnél is a hasa és van akinek nem.
Szóval egyikötök se legyen elkeseredve. majd akkor kesereghetünk ha megjön. De most még nem jött meg szóval türelem.
Türelem babát terem.
Ahogy ma beértem az volt az első, hogy feljöttem a netre.
Szerintem mindkettőtöknél még korai volt tesztelni. (Valószínű én sem bírtam volna tovább várni).
Babszi: picit esett csak a hőd, ez még nem jelent semmi rosszat. Viszont a görcsök mennyire erősek? Remélem nem lesz semmi baj....
Nórikám drága: ezennel felszólítalak, hogy holnap reggel mérd meg a hődet. Ilyen korán talán az többet elárul mint egy teszt.
Esetleg ha eszetekbe jutna ovutesztet használni, mint orákel én mindenkit lebeszélnék róla. Nekem kétszer is volt full pozitív 31. ciklusnapon, és természetesen mégsem voltam terhes (az meg kizárt, hogy akkor lett vona pé-m).
babszi: Én azt kívánom , hogy örömödben sírj acsak.
Most még tilos. Hát ki ne bizzon a babában ha az anyukája nem?
tessék mosolyogni és minden rendben lesz ))
azt gondoltam, sőt biztos voltam benne, h végre a 2 év meghozza a gyümölcsét. azt éreztem, h karácsonykor végre boldoggá tehetem Bálintot és elmondhatom, h igenis képes vagyok bébikével megajándékozni a legszebb ünnepen.
és most...... amiatt vagyok kiakadva, h már nem érzem. már szinte csak áltatom magam.... szóval, a saját érzéseim miatt félek. agyban azt mondom, h igenis baba, de .... de nem érzem
kérlek, most ne kövezzetek meg, és ne mondjátok, h n para. mert én is ezt modnom magamnak, de.... egyszerűen attól rettegek, h magamban nem bízok! és a bébiben...................