Nagyon sokat írtatok, amióta hétfőn leutaztunk vidékre (Somogy) anyukámhoz.
Ahogy Vikci megírta mi megint olyan "szerencsések" voltunk, h. egy erőszakos csajszi hátulról a kocsinkba durrantott. Sajna most nem úsztuk meg annyira szerencsésen mint múlthéten, most a hátsó lökhárítót és szerintem a hátsó ajtó zárját is cserélni kell.
Mi hálistennek jól vagyunk, bár egy kicsit keményedett a pocim az eset óta, ezért elmegyünk jövőhét vége felé egy újabb 4D-re.
Viszont olyan bátor voltam, h. elme ntem fogdokihoz: mondjuk mondtam neki, h. hozzá ne nyúljon az esetleges lukakhoz, majd jövök szülés után...
Csak pár fogkövet szedett le ,meg egy helyen kicsit lecsiszolta, de ez nem fájt...
Pandi!
Szép a pocid és aranyos a kisDorka beceneve. Én a Mi Márkunkkal egy kicsit gondban vagyok, mert nehéz becézni, úgyhogyha ötleteitek vannak szívesen veszem.
Vikci!
Remélem anyud jobban van és a pocid sem keményedik már azóta annyit.Tessék pihenni többet!
Lafead!
Gratula a kismanóhoz! Te vagy az első friss anyuka itt nálunk!
Kata!
Nálunk is hatalmas hó esett Somogyban (tegnap annyira jegesek voltak az utak, h. csak 30-40-el tudtunk bearaszolni a Kaposvárra, közben meg végig azon imádkoztam, h. nehogy belecsússzunk az árokba- bár ez majdnem sikerült is, a férjem jelenlétén múlt, h. nem így történt).
Majd rakok is fel havas téli tájképeket!
Drukk a hétfői vizsgádhoz és az UHU-hoz!
Judy!
A lábamon nekem is megjelent egy viszér,meg is lepett a dolog, sőt sajna a pocin is látszik már pár csík, hiába kentem végig....
Pár otthoni kép:
Vera

Ne nevessetek ki, én vagyok a legnagyobb kismama...