A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Emese!
Nagyon tündéri Zsófi a ruhában. Tegyél még ilyen képeket fel Róla.
A szentestét meg ügyesen végigvitted.Anyósod –csatlakozom Irinához-kicsit tényleg önző. El kell engedni a gyerekeket bármily nehéz,hiz nekik is van saját életük ne sajátítsa mán ki.
Míra gyerekszáj:
Robi Shrek figurát keresett neten,Míra megszólal:
Apa küld át papának azt a képet emailbe és ő majd kinyomtatja nekem.
Ebéd közben így szól apukámhoz:Papa te kedvestelen vagy .
Ma szoptatom Bálintot s megszólal Anya kicsomagoltad Bálint kedvenc ételét?

Sense!
Jók lettek a képek Botiról.S hogy kinyomja magát.Bálint is uazon napon születet és ennyire még nem ügyes.Képet meg tegyél fel,biztos jól áll.

Irina!
Szép súlya van Ádinak.Majd a következő babátok jó alvó lesz. Nálunk így alakult.Bálint szerencsére esti utolsó fürdés utáni szopi befejeztével ágyba kerül,dumál kicsit aztán alszik 4-5 ig akkor felkel eszik és visszaalszik 7-8 közt kel.Meg vagyok vele áldva Míra után kész felüdülés

Timi26!
Nagyon aranyosak a képek.

K.Timi
Jót mosolyogtam

Fleur!
fantasztikus az album amit csináltál :)
Koszmó.
Sajna még nálunk is megvan,Babe sampon jó lenne rá,de iszonyatosan szárítja Bálint arcát (mert persze a kezem hozzáér) és szegénykémnek amúgy is nagyon száraz bőre van így inkább kefélgetem a buksiját.

Heni!
Csinálj krumpli salátát, gyümölcssalátát.
Főzz meg sok tojást vágd félbe, a sárgáját vedd ki belőle. A sok sárgájából csinálj krémet kis mustár só és egyéb ízlésednek megfelelő fűszerrel. Miután ezzel kész vagy töltsd vissza a fehérjébe díszítsd olajbogyóval, kaviárral,piros arannyal. Laktató és viszonylag nem igényel sok pepecselést. Sonkatekercset is csinálhatsz .Gépsonka megtöltöd tormakrémmel vagy sajtkrémmel összetekered és a végeit reszelt sajtba mártogatod.
Tölts meg gombafejeket,pörköltött összeturmixolod .Belerakod a a gombafejbe teszel rá sajtot és megsütöd. Kicsi fasírtgolyókat tepsibe süsd meg ,ne panírozd hanem mikor beletetted a tepsibe akkor tojással kend meg őket. A legfinibb amit imádok Ha van sögletes jénaid abba csináld. Jénait kend ki vajjal, vagy zsírral. Tegyél bele bacon szalonnát az aljára és oldalára hogy túl lógjon. Pulykamellet szerecsendióval fehérborssal és sóval fűszerezd be. Ezután panírozd be őket csak prézli helyett sajt legyen az utsó amibe beleforgatod a húst. Tedd a jénaiba egy sor panírozott hús tetejére füstölt sajt megint hús és sajt,míg el nem fogy vagy a jénai tetejére nem érsz. Ezután öntsd nyakon tejföllel és borítsd be a baconszalonnával. Elektromos sütőben kb. 180 fokon alsó felső légkeverésnél kb. 30 percig süssed. Kiveszed és miután kihűlt ki tudod borítani belőle és gyönyörűn lehet szeletelni. Ezt lehet hidegen és melegen is tálalni. Vegyél egy fej káposztát önts rá franciasalit tegyél rá töltött tojásokat sonkatekercset és máris kész van egy jó kis hidegtál. Nálunk általában ezek vannak .
Kép
Kép
Kép
s a gyerekeimről pár kép így gyorsan :) még apa bírja Bálint kajabálását :)
Míra énekel Bálint....
Kép
Bálintot letettem aludni , Míra telerakta az ágyát a kis kincseivel :)
Kép
Míra mikulás ünnepségen :) kis méhecske volt, a fullánk lkellett volna csak a fenekére :)
Kép
Kép
bocsi :oops:

KépKép
viranka

Sziasztok Csajok,

nagyon köszi a vendégváró ötleteket, szuper!!!!!

Dettyk sajnálom, hogy apa munka nélkül marad, pláne ilyenkor,t de biztosan talál sokkal jobbat!!!!!

Nektarin finom lesz a menü, elküldenéd a receptet nekem priviben, én is megcsinálnám, egyszerűnek tűnik, mert én csak olyat tudok.

Regi Szelike is nagyon nő!

Én Születt feleségek rajongó vagyok, szerintetek azt is meg lehet venni DVDn?

Nálunk még ma is volt 37 fokos hőemelkedés, kapott a drága kúpot, remélem már holnap nem lesz!!!
Ma voltak itt az Egontól, hogy csináljunk spórolást a gyereknek, állitólag a felicitasszal vannak ők leszerződve és azok adták meg a cimemet, mert hogy a kórházban aláirtam valamit, nem is emlékszem. Na mindegy csináltunk spórolást azt a lényeg, igy 18 évesen már lesz egy kis kiinduló tőkéje:-)

Heni
KépKép
heni81

Viranka köszi szépen, szerintem nem csak nekem adtál nagyon jó ötleteket:-) igazi háziasszony vagy!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Nekem megvan az első két évad! Kéred? :lol:
Szegény Péter! Ez az oltás most Szelit is megviseli... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Tutik a kaják! Elcsenten pár ötletet én is! :lol:
Édesek a törpéid! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja-féle szopipárnás gyakorlás után eddig jutottunk ma :lol: :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

...persze ez még az oltás előtt volt...

Jól elvagyok itt magamban! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

"Jól érzem magam Apa kezében":
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Remélem rémlik nektek a nevem!

Itt vagyok fáradtan és tanácstalanul.
Nagyon sokat sírtam a kisfiammal az elmúlt 3-4 napban .

Nem tudom emlékeztek-e rá, hogy írtam, hogy a kisfiam nagyon keveset eszik, na az elmúlt napokban még kevesebbet és minden szoptatás sírásba fulladt, de annyira durván, hogy kb 1,5-2 óra volt megetetni az én Petikémet.

Elvittem dokinénihez, hogy valami nagyon nem stimmel már nemcsak hogy keveset eszik, még sír is az első pár korty után.

Megmérte a súlyát, 5910 gramm, 3 hete 5270 volt, tehát gyönyörűen fejlődik biztos mohó.
viszont este mát iszonyú volt az etetés, végül álmában etettem meg 2 óra eltelte után.

Ma kezdődött elölről az egész, erre felhítam egy gyerek gasztrós dokit és már voltunk is nála.
Az én drágám refluxos, nagyon fel van maródva a nyelőcsöve és ezért nem evett eleget és ezért sírt már a napokban.

szörnyű percek voltak...a cicimből ömlik a tej a kisfiam szájába, erre ő iszonytos sírásba kezd...

Azt hiszem a tejcinek is lőttek...Még azért küzdünk.

Nem tudtalak titeket olvasni, a képkicsinyítés nem megy, a vonalzó sem és még a g-mail címet sem találom meg.

Szörnyű.. :( :(
mikiné

Regi nagyon édes Szeli, még egy hét és felvőtámaszozik:-)
Te már meguntad a feleségeket??? Csak ha ára is van akkor kérem:-)

Heni
KépKép
heni81

Anikó!
Szavaztam Marcira!!!
Csak egyszer lehet???

Mikiné: sajnálom ami veletek történik... :(
Azért javultok?

Regi: Szelina zabálnivaló bébi. Nem is néz ki bébinek, igazi kislányos fejszerkezete van!

Viranka: csorog a nyálam a sok ízléses kép láttán! Ezeket te csináltad, vagy egy szakácskönyvből fényképezted ki???
És a gyerekek is tündériek!!!

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok!

Viranka, nagyon aranyosak a gyerkőcök! Milyen édesen görbül le Bálint szája! És az "egyenruhája", hát az valami szenzáció!!!

Regi, milyen kis békésen fekszik apa karjában Szeli. Hát igen, jó helyen van!

Era, ez szuper jó, annyira röhögtem!!!

Sense, fo-tót, fo-tót, fo-tót, fo-tót!! :lol:

Dettyk, nagyon sajnálom. :( Év végén rakják össze a cégek a következő évi budget-ot és kiderül, h ebbe hány ember nem fér bele. Nálunk is mindig ezt csinálták...

Apa mesélt ma Lizinek Szabó Gyulás-magyar népmesés stílusban. Azt hittem besz.rok tőle, fel is vettem videóra, mindjárt belinkelem.

silka
silka

Ja, és ma új trükköt vetettem be a nappali altatásnál: kioldottam a járóka kerekét és elkezdtem oda-vissza tologatni, mint a babakocsit. Lizit sikeresen "átvertem" és bealudt. :wink: Bár ahogy ismerem, ez kb 2 napig fog működni...

silka
silka

Sziasztok!

Nem jöttem mostanában...

Kicsit kivagyok,nem akarom rontani a hangulatot. Beteg lett az itteni pótnagyink és sajnos most kaptam a hírt,hogy meghalt. :cry: Teljesen kikészültem és most különösen rossz egyedül. Nem voltunk vér szerinti rokonok,de összejártunk és amióta Szolnokra költöztünk ez a kis törékeny néni "vigyázott ránk" a férjével.

Majd jövök ha jobban leszek.Próbálok manóra koncentrálni. Párom is holnap végre indul haza,csütörtökön este már itthon lesz.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Hát nem nagyon jutok el idáig, hogy írjak. Nálunk is megy a készülődés.
Az ajándékok már megvannak, még be kell csomizni őket. Holnap már vendégeket fogadunk, Írországban élnek, úgyhogy ritkán látjuk őket.

Valaki, talán Granda? kérdezte a mézeskalács receptet. Nekem van egy nagyon jó, amikor megsütöd akkor is puha és az is marad állítólag hónapokig, de ez ugye nálunk még nem derült ki :oops: :lol:
Legjobb mézes

Babaúszás Bencussal anno mi az Almássy térre jártunk, ott a Kalovits féle módszerrel oktattak. Nagyon szerettük. Ami még külön jó volt, hogy volt babaszauna is, mert azért nagyon átfagynak ezek a kis picúrok ott a vízben és olyan jó volt a langyi szaunában összebújni.

Alvás Máté is még egyszer kel hajnalban olyan 3 körül, aztán három óránként eszik. Én azért nem bánnám, ha már kimaradna, de úgy néz ki, hogy erre semmi esély egyelőre. Amúgy ő már pár hetes kora óta egyedül alszik el, cumival.

És érdekes, de ő kifejezetten jól bírja a nyüzsit, biztos azért, mert már van egy nagy tesója, és így eleve nyüzsisen élünk :lol:

Nem tudom egyenként felsorolni, de az összes baba gyönyörű!!!!

Majd még jövök, ha tudok!

KépKépKépKép
meryke

Mikiné! Szegény Petikéd! :cry:

Heni! Dehogy untam meg, csak nem tudtam a többi részt megszerezni. Mostanában meg nem látom… :(

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Nincs ára!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

...és még a címed is megvan! Most jól megfenyegettelek, mi? :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Mikiné Nagyon sajnálom, és mit mondott az orvos, mi a megoldás? Tápszerezni kell Petikét?

KépKépKépKép
meryke

Miléna! Részvétem! :cry:

Meryke! Milyen az a módszer???

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: Bővebben: http://www.babauszas.hu

KépKépKépKép
meryke

Most látom, hogy az Almássy téren már nincs foglalkozás.

KépKépKépKép
meryke

Ja, még a koszmóról: nálunk a Babé sampon bevált. :D

KépKépKépKép
meryke

Regi a férjed tudja, hogy egy kincs vagy a számára????
amúgy nekem is megvan a tiéd.... mire vágysz? esteleg cserekereskedelmet is folytathatnánk

Heni
KépKép
heni81

Meryke! Nekünk is hasonlóképpen kell előkészíteni Szelit az úszáshoz. De tök jókat ír!!! Tetszik ez a szeretetteljes szöveg :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

A X.kerületi babauszi címe: Borsika utca, de nem tudni, hogy hány szám. Viszont van telefonszám: 20-569-1821

KépKép
becka

Hello Lányok,

videót nem sikerült belinkelnem :( , úgyhogy elküldtem a gmail-es emilünkre :wink:

silka
silka

Kérlek benneteket, hogy szavazzatok kisfiunkra, Fekete Marcellra a babaszépségversenyen az alábbi linken:

www.babavilag.com
http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... =8910#8910

Előre is nagyon köszönjük:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Na egy kicsit sikerült visszaolvasnom, és most írok egy kisregényt :D .

Regi, a szülés utáni egy éven belül bármikor depis lehet az ember lánya, úgyhogy nem árt vigyáznunk magunkra :!: . Remélem, jó volt az éjszakátok. Pankát szerencsére nem zavarta be az oltás, de este hőemelkedés miatt ő is kapott kúpot.
Szeli csodaszép!!!

A cigire kicsit visszatérve: anyu, apu, öcsém, hugom, mindenki bagós, a másik hugomnak a párja is, ő is csak azért nem, mert szintén babás (unokatesónk, akit a képen láthattatok, 6 hónapos), szóval ilyen környezetben nehéz erősnek maradni, de eddig sikerült.
Irina, én szinte szó szerint ezt szoktam mondani, tényleg így van: dohányos vagyok, csak 3 éve nem gyújtok rá (kivéve a már említett alkalmakat :oops: ).

Karácsony: 24-én valószínűleg anyuéknál ebédelünk, átadjuk az ajikat, estére hazajövünk négyesben lenni, 25-én pedig anyósomhoz megyünk Pilisre, majd vmikor hazajövünk, hogy még a dédik és egyéb rokonok is beleférjenek, de lehet, hogy csak 2 ünnep között. Akkor még egy István napot is tartani kell apa (ex) munkatársainak :cry: .
Egyébként már megvan a fánk, (mármint a FA (félrehallás ne essék :lol: ), vödrös, aranyos, remélem megmarad kiültetés után.

Tünde: kétgyerekesnek lenni még akkor sem könnyű, ha a másik gyerek már 7. éves, nem is tudom mi lett volna, ha kicsi a korkülönbség…
Sokszor szégyenlem magam, mert tök piti dolgok miatt akadok ki Bencére…én igyekszem minél hamarabb bocsánatot kérni tőle, és elmagyarázni, miért vagyok ideges. Elvileg megérti, csak nem örül neki, mert pl. míg terhes voltam, minden este olvastam neki mesét elalváskor. Most az ő elalvása egybeesik Panka esti szoptatásával, amit nyugodt, csendes körülmények között végzünk és alvásba megy át…Nem tudok kettészakadni. 7-10-ig lefoglal Panka. És majd’ minden este odajön: Anya tudom, hogy pár hónap múlva Panka már nagyobb lesz és nem fog így sírni, és együtt hallgatjuk majd a mesét, de nem érsz rá most kicsit véletlenül? És mond azt neki szemrebbenés nélkül, hogy nem!!!  Sz*r. Apa meg nem egy mesélős típus sajna…
Kibújt a fogatok?! Hova rohan ez a gyerkőc?! :lol: Bár a kép alapján ő is nagyon nagy baba.

Heni, szerintem a védőnőtök nem egészen komplett…Bence is 1 kg-okat hízott anno anyatejjel, de ezt már leírtam, fél évesen 10,4 kg volt, 1 évesen nem volt 12 kg. Panka meg éppenhogy súrolja az átlagot, de szerintem egy évesen ő is átlagos lesz.

Timi, nagyon szép a kis családod :D . Viktorka nagyon ügyi. 80-as ruhák?! :shock: :shock:

Mesi, megértem Zsófit, hogy csak otthon érzi jól magát. Nekünk anyósnál lenni általában ottalvós buli, és nem érti, miért nyűgös Panka, amikor én mindig áradozok arról, milyen vidám baba. Ja! Otthon vidám, de nem hülye a gyerek, csak kicsi. Tudja hogy nem otthon van, borul a napirendje, nincs ott a kiságya, a forgója, persze hogy nyűgös. Apa meg állandóan menne ide-oda, mint akinek be van sózva a s*gge, és nem fogja fel, hogy NEM rángatom feleslegesen Pankát, és próbáljon meg Ő alkalmazkodni a babához, ne várja el, hogy mindenki hozzá alkalmazkodjon…
Egyébként Zsófi gyönnnnyörű nőci. Van egy indiszkrét kérdésem: ez a hajkorona hátul is ilyen dús? :lol: :oops: )

Nektarin, remélemmár jobban vagy. Ismerős a négykézláb szoptatás (:? ), nálunk az első hetekben volt divat :lol: .

K.Timi :lol: :lol: :lol: . Apának is kijutott a jóból :lol: :lol:

Viranka, le a kalappal. Ez szuperül néz ki, és nem is tűnik bonyolultnak, sem időigényesnek. Nagyon jók a képek, édesek a gyerekek. Úgy látom, Bálint nem nagyon értékeli Míra előadását … :lol: :lol:

Sorozatok: én a Jóbarátokat és a Feleségeket is imádom, csak az a baj, hogy a Feleségekig mindig elalszom :cry:. Regi, ha esetleg írni tudod a Feleségeket, és jóárasítod is, én is beállok a sorba, és kérem, ha lehet!!!!
Nálam most Gyilkos sorok és Columbo a menő :lol: .

Mikiné, sok sikert a küzdelemhez, próbáld meg nem feladni!! Sok puszi a kisfiadnak!

Meryke
, köszi a receptet, én kipróbálom Bencével!

Altatás: sikerült rászoknunk, hogy nappal, kb. szopi után 1 órával berakom az ágyába a büfizős pelussal, és azt karolgatva elalszik. Igaz, hogy 20-40 percnél nemigen alszik többet, de így is szupi. Este cicin alvás, ágyba csempészés, takonykóros idő kivételével reggelig alvás (mondjuk nekem már a 6 óra is reggel, én koránkelő vagyok).

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást. Próbálok 1000-el a karácsonyra koncentrálni, és remélem gyorsan átvészeljük ezt az időszakot, és tényleg lesz jobb... :cry:
dettyk

Szeli este fél 7-kor kidőlt ugyebár, aztán fel sem ébredt. Fürdés, vacsi kimaradt. :oops: Aztán éjjel negyed 4-kor felébredt, mert éhes volt. Kapott enni, aztán szunya tovább reggel 7-ig. Talán ma már visszaállunk az eredeti kerékvágásba, legfeljebb ma eggyel többször eszik. Tegnap meg eggyel kevesebbszer evett. :roll: Nem baj!
Jól kiütötte az oltás szegénykémet. :( Láz egyelőre nem volt.

Kép

Kép
regcsiken14

Egy ideje már szagolgattam magam körül, hogy mi ilyen büdi :shock: . Aztán egy nagy adag bukit találtam a köntösöm tutyijában, szerintem még tegnapról :oops: :shock: :lol: .
dettyk

Sziasztok,

hát a mi éjszakánk is érdekes volt, 7 kor már szunya, aztán 12 nyöszörgött ( én fel sem ébredtem) apa próbálta visszaaltatni ( 2 órán keresztül és én észre sem vettem) , azt mondja megitatta még picurral a lefejt 140ml tejet is, majd semmi nem volt jó, ha hozzáéert azért orditott, ha meg nem ért hozzá azé, végül elfáradt és elaludt.
Voltunk már igy máskor is, hogy baba bebugyolálva, totál jól elvan és amikor megfogom a kezecskéjét ordit. Először azt hittem fáj neki, de ha a lábához értem arra is orditott.
Volt már valakinek ilyen??? Mi lehet ez?

Heni
KépKép
heni81

Hali-Hó!

Köszönöm bongyi-timi-dettyk.A legkönnyeb dolga,akkor Timinek van Rebekával.Nem hiába ő még is csak nő.. :)
Timi :nálunk Benci ovi után,velem van apát nem nagyon akarja csak ritkán.Oviból haza jön tesóval együtt odaülünk mellé,és vagy könyvet kell nézegetni vagy rajzolni,festeni gyurmázni.Mindíg kell valami elfoglaltság,különben utnatkozik és rosszaságokat követ el.Azt meg nem akarom,hogy apa állandóan a sarokba állítsa,így inkább minden nap kitalálok valamit.Terhességem alatt is mindíg velem volt Beni,én foglalkoztam vele,most is én maradtam a sztár nála.Pedig jó lenne egy kis pihi.
De ahogy Dettyk is írta nagyon nehéz,én is megmagyarázom ha nem miért nem,de nem nagyon akarja megérteni viszont bántja is.A tesót szereti,mert az-az első mikor haza jön,hogy oda megy hozzá.Engem meg lecsesz,hogy megint miért van az ágyában Domi, ugyanis ő nem szereti,ha oda rakom. :shock: :lol: :lol:

Szegény szurisok.Mi holnap kapnánk meg,de nem lesz a doktornő,így majd csak 3án aszem..Pedig jó lenne túlesni rajta.. :?

Heni:így még nem voltam..talán azért sír,hogy hagyjátok.. :lol: ezt csak úgy mondtam..el sem tudom képzelni milyen lehet,de biztos elég rossz,hogy nem tudod mi kell neki..ebben a korszakban mondja az ember,bárcsak tudna már beszélni.. :lol:

Dettyk
:Bencinek 5hósan jött ki az első foga , utánna minden hónapban a többi.Még azt is túl korainak tartottam.De most ki is akadtam. :shock: Ezek szerint nem jó minőségű fogai lesznek,ugye, mert azt mondják,hogy minél később annál jobb.De nem csodálkozom, a férjem családjában a fog az nagyon rossz..Tehát ezt örökölte.Az a döbbenet,hogy apának az alsó fogai elég csálék,na Beninek dettó ugyan-úgy állnak mintha csak kopiroztuk volna,DE Dominak is ugyan úgy bújt ez az első,mint nekik.. :shock: :shock: :roll: :lol: Szóval apa le sem tagadhatná őket.. :lol: :lol:
Azért remélem tőlem is fognak valamit örökölni.. :wink:
varga tünde

Heni! Nálunk tegnap csinálta azt Zsófi, hogy ordított össze-vissza, pedig minden rendben volt. A mellkasomon próbáltam elaltatni, és ha megmozdultam, ő rántott egyet magán, és levágott egy dühös-izzadós ordítást.
Apával csak néztünk egymásra.... :shock:
Majd gondoltam, biztos szomjas ebben az őrült bömbölésben. Rácuppant a vizes cumisüvegre, majd mint aki valami altatót szippantott be, beájult a vállamon, és letettem aludni.... Ki érti ezt? :roll:

Bár valószínűleg sok volt neki a tegnapi napból, mert elmentem vele sétálni, ügyintézni a közeli bevásárlóközpontba. Be is aludt.
A postán kezdtünk...
Mesike beáll a vélelmezett sor végére, hogy csekket fizessen be. Akkor szólnak nekem, hogy nem az a sor vége, hanem AZ! A horizonton láttam az utolsó embert....
A sor meg volt törve, én meg rossz helyre álltam a babakocsival.
Hupsz :oops: , sűrű bocsánatkérések közepette skerázok a sor végére. Erre eg idős bácsi szól - a sor közepéről -, hogy engedjük előre a kismamát. Erre elöl is szólnak, hogy menjek.
Na, én 20 centit összementem :oops: , és vonultam előre. Szerencsére 1 csekkel gyorsan végeztem. Utána megköszöntem mindenkinek és elhúztam egy emelettel feljebb gyogyótárat, meg DM-et intézni.
A leveles sornál is 5eezren álltak, és oda is be kellett volna állnom, de féltem, hogy megköveznek....
Elintéztem a dolgaimat, majd megyek le, beállok a leveles sor végére. Mellettünk a Mister Minitben beindították a köszörűt, Zsófi felébredt.... Ajjaj.... (Tudtam, hogy nem alszik vissza, és egy percen belül sírni fog).
No, ez így is történt...
Aki ott volt a talin, az hallotta, mennyire erős hangja van.
Először csak 1-2 ember fordult hátra, majd az egész két sor engem bámult.
A nők: "Mi a f.szért hozza ide a gyerekét, ha ennyire bömböl. Miért nem tudja elhallgattatni?" Kábé ez volt az arcukra írva.
Én mindeközben: Kivettem Zsófit, halál leizzadtam, igazgatom a babakocsit, kezemben a levelek, a DM-es zacskóval szerencsétlenkedek, meg a lábzsákkal, takaróval, közben nyugtatgatom a babát.....
A férfiak: "Ó szegény. Itt sír a baba.... Jaj, úgy előreengedném".
És végül ismét egy úr szólalt meg, hogy menjek előre.
Odaadtam a leveleket, és csak suttogni mertem, hogy számlát is kérek.
Megint megköszöntem mindenkinek, a nők épphogy le nem köptek....
És húztam is haza....
Én ezt nem értem. Gyerekes anyák képesek belédvágni a nagy kést, és nem segíteni, a férfiak meg tudnak még várni 1 percet (mert nem tartott tovább egyik művelet sem).
Szóval eltelt így az idő, talán ezért volt este nyűgös.

Kép
Kép
Kép
gremese

Este f8-kor letettem Zsófit aludni, és utána elhúztam a madaras tescóba.... este 10 után értem haza, de legalább nyugodtan tudtam vásárolni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Szurisoknak jobbulást! Egy-két nap, és kutya bajuk! :wink:
Én még egyszer nem mértem meg Zsófi hőmérsékletét, pedig oltást már kétszer kapott. Igaz, mind a kétszer éreztem, hogy melegebb, de az maximum hőemelkedés volt. Nem volt bágyadt, így nem tuszkoltam hőmérőt a popijába. Mind a kétszer volt egy-egy hosszabb du.-i alvás (2,5 óra), és utána minden rendben volt.

Regi! Szelina éééééééédesss!!!!!!! És nagyon szépen haladtok a fejemelgetéssel. Nekünk is pont ugyan olyan műanyag képeskönyvünk van. :lol:

Amúgy jól megfenyegetted Henit! :lol: "Heni! Ha nem vigyázol, elárasztalak karácsonyi ajándékkal! Tudom a címedet! És tudom mit tettél tavaly nyáron! :lol:

Viranka! Köszi a Mira dumát! Csúcs! :lol: Nem beszélve a kaja fotókról, meg a receptekről!!!

Fog: Ha megsimizem Zsófi ínyét, ki lehet tapintani a fogait. Még messze vagyunk, hogy kibújjanak, de már erőteljesebbek a fehér foltok. Tömköd is mindent a kis szájába.

Dettyk! :lol: (bökék).
Sajnálom, amit Apával művelnek! Sok-sok feketepont nekik!!!!
Amúgy igen, hátul is ennyi hajunk van. :D Bár kopaszodik hátul, de van azért, ami eltakarja. :lol:

Mikiné! Sajnálom! Mit jelent, hogy lőttek a tejcinek? Van, de abba kell hagyni a szopit? Valami speckó tápi kell?

Anikó! Szavaztam Marcira!
Én egyébként a 47. héten tettem fel Zsófit, nem szóltam senkinek, és a sok-sok baba közül így is szavaztak rá 6-an! :lol:

Era! Iszonyú jók a "videók". Akkorát röhögtünk Apával! :lol: :lol: :lol:

Miléna! Sajnálom! :(
Viszon Apa mindjárt itthon van! Elrepült az idő!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese ki érti ezt? Én is úgy vagyok vele, hogy ha nem kell nem cipelem magunkkal sehova, vagy ha igen, akkor úgy időzitem a dolgot, hogy éppen alvás idő legyen, a levegő meg az autó hatására 3 órát tuti alszik. Postára egyáltalán nem járunk, mindent utalok, csak a kötelezőt fezetjük be ott, mert ugye kell a szelvény a rendőrnek:-(
A múltkor a piacra ahogy mentünk, még akkor sem ébredt fel, amikor kivettem az ülcsiből és beletuszkoltam az kenguruba, szerencsére, én meg gyorsan végigfutottuk a piacot, megvettünk a még hiányzó ajcsikat.
Nappali altatásra mostanában a babakocsit használom, itt figyel a kocsi hol a folyosón, hol pedig a nappaliban, olyan vicces hogy itt kell kerülgetni, de legalább alszik benne, mert a kiságyban csak 10 percig birja:-(

Heni
KépKép
heni81

Szép napot :)

Timi26!
Ezek a képek most készültek 7-én :) 6-án este hazatelefonált öcsém h. másnap estére kellene hidegtál mert bejelenti h. eljegyezte a barátnőjét :) Nálunk sokszor van hidegtál,főleg ha vmi családi összejövetel van :)

Dettyk!
Férjed :( S ezt csak úgy bejelentették,vagy várható volt a létszámleépítés ?

Tünde!
Míra kb 2-3 hete kijelentette másik anyukát akar :( mert én mindig mérges vagyok :( Sajna sokkal türelmetlenebb vagyok vele,hülyét kapok ha értetlenkedik,mindig az ellenkezőjét csinálja az egyik percben. A másik percben meg egy imádnivaló bűbájos kiscsaj. Szerintem a lányokkal sem könnyebb,csak Rebeka már "nagylány" :) Ugye Timi?

Gremese!
Nem semmi napotok volt :) s tök jó h. előreeengedtek,vannak még normálisak :) nem kell a hülye emberekkel foglalkozni :)

Regi!
Annyira édes Szeli :) Ma már biztos nem lesz semmi baja a kiscsajnak :) Járóka még mindig tetszik neki?

Mikiné!
:( most már biztos jobb lesz minden :) fel a fejjel tudjátok mi a baja a kisfiadnak, valószínű kinövi s talán már nem lesz semmi gond ezután :)

Dohányzás:
kb 15-16 évesen kezdtem,mikor Mírával terhes lettem abbahagytam.Aztán miután megszületett, s már nagyobb volt el tudtam menni buliba akkor rágyújtottam.annyira jól esett.Visszamentem dolgozni ismét cigiztem,nálam ez napi 3-5 szálat jelent (mh-en nem lehet bagózni :) ) aztán megint pocakos lettem Bálinttal abbahagytam.De egyre többet álmodok vele,jó lenne rágyújtani...de még nem még bírom ... :)

Bálintnak folyamatosan csurog a nyála,ökle a szájában szopi után is :shock:
s akkorát rottyantott :) megyek is cserélni a pelusát :)

pusz

KépKép
viranka

Anikó!
én is szavaztam :)

KépKép
viranka

Viranka:nálunk is volt,hogy mondta Beni hoz egy másik anyukát,aki őt fogja cipelni. :shock: olyna rosszúl esik az embernek,de meg is tudom érteni.
JÓ tudom nem könnyeb a lányokkal sem,csak ÚGY irigykedem Timire.. :oops: :oops:
A hidegtál az fini szokott lenni,imádom..

Emese:a nők egyáltalán nem megértőek,sőt..a múltkor egyik ismerősöm megált mellettem ránézet egy pillantással Domira és gúnyos hangon közölte,ő is eltudna lenni otthon és irigykedik.Tényleg mondom,akkor szülj egyet,na erre nem tudot mit lépni.Mondom nekem sem annyira fasza mint gondolod,hát erre ő :elvolt otthon sokat pihent,mondom de jó neked.Azt elment..Talán a férfiak még normálisabban szoktak viselkedni ilyen esetben,mint a nők.Talán ők irigykednek vagy mi? :) :)

Mikiné:nagyon sajnálom,de legalább tudjátok mi okozta a bajt.ha más nem ez vígasztaljon..:)
varga tünde

Viranka, tuti a kiscsajod (méhecskeként... vagy pillangóként?)! ;-) És hát Ádi pont úgy biggyeszt sírás előtt, mint Bálintod... annyira aranyos, én csak úgy hívom, hogy ez a "méltatlan!" arckifejezés. Rajzolni nem lehet jobbat....

Regi: gratu Szeli fejtartásához, nagyon szép!!!

Mikiné: sajnálom nagyon, ami Petiddel történt, mit adtak a refluxra? és miért lőttek a szopinak? nem engedik tovább szoptatni?

Miléna: KITARTÁS, ERŐS VAGY!!!

Hát nálunk továbbra is tartanak a nehézségek, de főleg a BCG lett problémás: csomót találtam Ádi hónaljában, a gy.orvos szerint vannak ilyen babák (tudom, én is ilyen voltam), jó esetben felszívódik, rossz esetben ki kell vágni (nekem anno ki kellett). Remek... meg kenegetem a sebrészt, mint írtam korábban, az oltás helye szétterjedt... nem túl jó jel. Ha mázlink van, megáll a terjedés és leszárad az összes rémséges kelésszerűség, a hónaljcsomó meg felszívódik...
Nátha: még tart, hatalmas szuszogások, vérző orr a Stérimar hülye feje miatt (vagy nem tudom, miért), remek volt véres trutyit szívni le Ádi orrából, a látványtól, hogy a babám orrából (vagy bárhonnan) vér jön, rosszul voltam.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Emese!
Ne izgulj hamar megfog nőlni Zsófka haja,de
teljesen nem lesz kopasz mivel neki elég hosszú és sok.
Ildikének is nagyon nől.
Ja és szőkésbarna lesz a lányom.

Anikó!
Én is szavaztam.

Gyönyörűek a babák.

Dettyik!
Nagyon sajnálom hogy lehetnek ilyenek,még jó hogy nem újévi ajándéknak szánták.
Apának reakció de parasztok és milyen igazuk van.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi! Itt vannak Zsófi kari ajiai. :oops:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina
gyógyszertárban vegyél szemcseppentőt abba fújj sterimárt és egyszerűbb lesz az életed cseppentés ügyileg :)
bcg:+++++++++++++++++++++

Emese!
a nyuszis nekem annyira tetszik :)

KépKép
viranka

Irina! Kitartás! Jobbulást! ++++++++++++

Hörcsög! Szerintem sem lesz teljesen kopasz, folyamatosan váltja a haját. Szőkésbarna Ildike? Hm. Nagyon szép!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Még nem próbáltam ki egyiket sem, illetve az egyik csörgőt kibontottam. Majd a fa alatt együtt tépjük őket! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ma van Anyukám 60. szülinapja. A 7végén már megünnepeltük, de ma kapott megint valamit.
Reggel Zsófival felmentem hozzá. Mondtam neki, hogy Zsófi hozott Neked valamit.
Erre odaadtam Zsófi kezébe a pici dobozba csomagolt fém kulcstartót, amin az ő fényképe van. Ő megfogta, és tartotta Anyu felé. Anyu a meghatottságtól és örömtől elkezdett sírni, és én is majdnem.... :oops:
Nem is számított, mi volt az aji, csak az, hogy a 4 hónapos unokája adja oda neki.
Persze nagyon örült, mikor meglátta, mit is kapott. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Viranka: azért Rebekával is vannak problémák, főleg ha az apja is otthon van. Elég sokmindent megenged magának. A legrosszabb az hogy állandóan felesel!

Gremese: nagyon tuti ajándékok! Csak győzze Zsófika kapkodni a fejét! :D

Irina: küldöm én is a sok +++++++++++, remélem karácsonyra minden rendben lesz !!! :D :D
És sok erőt!!!

Regi: biztos, hogy 55 cm Szelina? Sokkal hosszabbnak tűnik a képeken!

Kép
Kép
timi26

Ezt a képet már rég megakartam mutatni.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese! Ilyenek az emberek! :evil:
Én már egy hete be akarok jutni a postára, de eddig nem volt pofám betolni a babakocsit arra a kicsi helyre. Ráadásul mindenhol nehezen nyitható ajtók, és nekem a legbelső irodába kellett mennem. :? Hát ma megtettem. :twisted: Nem is mertem ránézni senkire, de aztán csak azt vettem észre, hogy nyitogatták az ajtókat nekem, és csak azt hallom, hogy „a babakocsist engedjék”. :lol: Szóval rendik voltak. De úgy rémlik, többségben voltak a pasik.

Dettyk! Igen, szerintem a nők irigyek.
Oké! Neked is átírom.

Era! Én is jót nevettem! :lol:

Viranka! Megérkezett a mei tai. De hogy tegyem Szeli lábát??? :?:
Járókában elvan Szeli, de továbbra sem szereti, ha egyedül hagyom a szobában :shock: , max. naponta 1x-2x, de csak pár percig bírja.

Irina! Én meg azt szoktam rá mondani, hogy biggyeszti a szája szélét. :wink:
Jaj! Ez a BCG... :cry:

Sikerült a bababizományiban vennem egy piros rucit Szelinek, abban lesz karácsonykor meg fehér harisnyában. Jaj! Alig várom, hogy ráadjam!!! :lol:

Szeli az előbb össze-vissza nyüglődött. :( Már alvásidő volt, de az istennek se akart aludni. Aztán kirobbant egy adag fosi (bocs). Utána úgy kellett elringatnom. Most alszik a kis drága. :D

Emese! Azokat a kockákat én is kinéztem. Már írtam egy listát az árzuhanásról. Januárban ráhajtok a cuccok beszerzésére! :wink:
Most nem merek, mert Apa kiakad.

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: