Jó Reggelt
Lindi,
neked még tegnap írtam PÜ-t de látom még nrm olvastad..
Jajjajj mennyi beteg...

MINDENKINEK gyors gyógyulást!! Rídék legyenek otthon karácsonykor, Borisz mehessen az ovikarácsonyra, Fannika lába legyen végre 100%-os, Pocakék össznépileg gyógyuljanak, Máté baba is hagyjon fel a kreháccsal és bocsánat ha kimaradt valaki, na nekik is soksok egészséget!!!
Curse,
anno én is a pólusban bowlingoztam, de nagyon drágának találtam és nem is olyan jónak. A Rubin pályálya nekem bejött
Ancsi,
neked továbbra is nagy kalappal
Ma nagyon kiakadtam... kezembe került egy játékkatalógus, ami a Bucimaci névre hallgató sajtótermék csatolmánya (újságot kaptuk ajándékba, nem én vettem). 42 (

) oldalo keresztül nincs benne egy használható játék sem!
hagy csemegézzek kicsit:
- nagy , ronda, lilafejű bogár, skinek ha tollat/cerkát raksz a kezébe, mindent összefirkálhatszvele
-varázslatos kismaci, ha éjjel beszélsz hozzá, világít a sötétben
(bizarr, kéken világító medve, aki "szeretetet és szép álmokat" hoz..)
- de lehet kapni apró, műanyag luxushotel-béli "hostess-girl"-öket, van amelyik úgy néz ki, mint egy profi transszexi, természetesen sminkkészlettel és esküszöm, csak a csillogós vibri hiányzik a kiegészítői közül.. a fantázianeve Perfümella..
- vehetsz magadra(gyerekre) aggatható macskacsaládot(zsebcicacsomag), házi balerinaképző dvd-t, műanyag barre-val, kis plüssfigurákat, akik "hangokat adnak" (?????) és leginkább egy genetikai kísérleti labor által létrehozott, de általuk kízsűrizett bizarr élőlényekre hajaznak. nekem ez jutott eszembe, mikor azon eszeltem, mik lehetnek ezek:
-patkány-elefánt
-birka-darázs
-malas-dongó, akit eperparféval öntöttek le
-zebra-pingvin
-sün-kutya-méhecske
de van még kifordítható tojás, alkosd meg saját szörnyeidet alien-készlet, Fiona hercegnő, cserélhető ogre-fejjel és a kedvenc társasjátékom: Ki őőccent több mesztelencsigát, a középen forgó Shrek-fej nyitott szájába? ez is a neve: bogárpöccintő...
ha netán Votíviám, kedved lenne írni a "gyerekjátékok" fantasztikus viágáról, akkor a kuka helyett neked postázom ezt a...öööö... gyűjteményt..
Egyebekben nyugodtan dobogós lehetnék, a "hogyan zavarjuk össze gyerekünket?" c. játékban. Előzményekben tudni kell, hogy Füles egyik mostani kedvence a Jézus Krisztus Szupersztár dvd. (Szokta kérni,: Annya tesz be "vatsz-s baz-t" (=whats the buzz? ), Judas bacsi énekel)
szóval meséltem neki a Karácsonyról,meg Jézusról
én: ....... és jön a Jézuska
Ő: autóval!!(és szalad az ajtóhoz)
én:nem, nem autóval, egyszere csak itt lesz, majd meglátod!
erre Ő: Jézus bácsi énekel?
én: nem, mi énekelünk neki,mert ez az Ő születésnapja
Ő: annya csinál tortát Jézus bácsinak
na igen, hétfőn volt Apa szülinapja, így már tudja, hogy olyankor a szülinaposnak jár a torta.... a további bonyolítás elkerülése végett megállapodtunk Fülessel, hogy csinálunk mi ketten tortát Jézusnak...
szép napot mindenkinek
csók
Macs