A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a mézesek. Köszönjük szépen Gyuzso és Borsa. Mi látom,hogy csillagra kerültünk, bár írtam, hogy a harangot stoppolnám, de sebaj, mert így is jó.. :lol: :lol:

Vali, Kati: Fogjunk kezet, mert Petikém sem akar hízni. Már ott tartok, hogy esténként a szopi után fagyitejet kap. Így tegnap este 90-et evett ciciből és 90-et a fagyitejből. Be is ájult utánna. Remélem így megindul megint a hízás, mertha nem akkor elő kell venni a tápszert :-((
Kapott ma már almát, ízlett neki, bár néha olyan pofát vágott, úgy nevettünk rajta a férjemmel :-))

Kati: 44 kg??? Én tinédzser koromban voltam annyi. Adhatok 5 kg-ot neked? Te is jól járnál és én is :wink:
Én azt hittem,hogy a kórházba jársz a Gozárhoz, mert írtad még anno, hogy a 6 hetesen oda mentél.

Hanna: Nagyon jó az új vonalzód!!!

Ancsa a tiétek is nagyon jó!!!

Borsa: De jó, hogy vettetek fát!!! Ügyesek vagytok!!!

Tünde: Teljesen megértem,hogy kicsit félsz a szüléstől. Én nem igazán féltem, de mondjuk mikor hirtelen és váratlanul itthon elfolyat a magzatvízem, akkor nagyon megijedtem és sírva hívtam Ritát, hogy most akkor mehetek-e hozzájuk és mi lesz?? Aztám bent a kórházban már tejlesen megnyugodtam és biztos kezekben éreztem magam.

Borsika: Üdv köztünk!! Nagyon jó kórházat választottál a babád születéséhez. Bármelyik szülésznőt választod, mind nagyon profi. Én személy szerint Zsigáné Vörös Grazynánál szültem, nagyon kedves-aranyos lány ajánlom neked is.

Veronikusz: Milyen figyelemes kollegáid vannak :D :wink:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gyuzso, Borsa és Borsika a ti neveiteket is nagybetűvel akartam írni... Bocsi...

Zsófi: Nagyon jó a tabló!!!!! Viszont tényleg mondd az anyagi részét, nem kínánjuk tőletek, hogy ti álljátok az egészet!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Persze megint elfeljtetettem valamit:

Szóval Borsa, Gyuzso ti is mondjátok,hogy mennyire jön ki a mézes fejenként, mert az sem 2 forint...

Esetleg a szerda nem lenne jó, hogy bevigyük a tablót és a mézeseket?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Szerintem szavazzunk ki melyik napot szertné!

Zsófi!
Nagyon tuti a tabló :D Csak kár hogy Zsuzsiék elköltöztek mellőlünk :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa, bocsi, a szélesebb és kevésbé széles fényképek miatt így jött ki jól...

És Eni, tőled is bocsi, végül Gabi és Memme közé kerültél, csak Memme után jön Gabboka. Remélme azért így is jó! :wink: Vigyázzatok, nehogy Benőgézát is bedobozoljátok, Léna előszeretettel mászott bele a dobozainkba... Ja, és pakolni is szívesen segített, persze nem mindig azt, és nem mindig oda, ahova kellett volna... :wink:

Az anyagi részét komolyan gondoltam, elég vicces lenne mindenkitől begyűjtenem alig 100 Ft-ot...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja, nekünk jó a szerda is! Csak a csütörtök délután nem annyira...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Végre én is itt! Itt az új szupi hipergyors gépecske, hétvégén anyóséknál voltunk nem is mondok többet... :evil:

Zsofi!
Nagyon állat a tabló! Drága vagy, hogy bevállaltad!

Orsi, Zsu!
Hát ti aztán tudtok!!! :lol: :lol:

Borsika!
szia! Én is úgy örültem mikor bő egy éve a többiek befogadtak maguk közé! Ne aggódj itt mindenki jó fej és kedves! :lol:

Vali!
Hát tényleg érdekes mi lehet Ádám babával, én is szorítok nektek nagyon!!!!

Tünde!
szépséges pocakocska és nagyfiad is nagyon helyes legény!!!!

Eni!
Olyan megható a kép amit felraktál!!!!

Gabiknak bodlog névnapot utólag Jázminnak pedig nagoyn boldog születésnapot!!!!

Veronikusz!
gondoltam rád mi lehet veled! én is a héten sürgök forgok meg hétvégén is...

Cukipofa!
Kezet rázhatunk én is épp megütöm a 44kg :cry: néha felmegy egy kiló és akkor nagy a boldogság aztán olyan könnyen le is csúszik... ez van sajna egyébként szerintem ez nem annyira jó, de én sem tudok mit tenni. múlt héten megettem a szaloncukor felét és két nap alatt lecsúszott 2rúd diós bejgli és semmi plusz... na jó nem is mondom tovább mert kiutálnak a többiek...

mi még nem tudjuk a szombatot, ahhoz, hogy 10re beérjünk nekünk innen 8kor indulni kell és nem biztos, hogy martin nagyon fogja tolerálni... addig még van idő elválik.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

persze a pénteket nem tudjuk :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Borsa
Ügyes vagy a Karifával,így tökéletes lesz a meglepi! :D
Biztosan kifáradtatok, reméljük tudtok majd aludni! :wink:

Brigi
Köszönjük a dicséretet!
Nem felejtettem el majd írok! :roll:

Veronikusz
Hová szól a "beutaló"? Egyedül mégy?

Borsika
Üdv! Tényleg a lehető legjobb kórházban fogod világrahozni a picit!
Tóth doki "the best"!!! :wink:
Nekem Ő volt az orvosom, nagyon jó orvos!
Szerintem szülésznőt válassz szimpátia alapján, ugyis mégy CTG-re a vége fele.
Tudjátok már a baba nemét?Szabad kiváncsiskodni? :D

Zsófi
Köszönjük, hogy mi is felkerülhettünk! Nagyon szép lesz! :D
Léna jól érzi magát az új lakásban? Jól viselte a változást?

Hanna

Kép
hanna09

Cukorfalat,
Petya javítva!! Ne haragudj, rosszul írtam fel magamnak...! :lol:

Zsófi,
fényképezni.. ? :lol: :lol: az ötödik kezemmel ment volna csak :lol: :lol:

Mica nem akar aludni, eccer csak elfárad! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

SZóval...
Gyuzso,Borsa! nagyonaranyosak vagytok,hogy megcsináltátok a mézeseket! nagyon jók lettek!! :D :D köszönjük szépen!!! és nagyon sajnálom a kutyust :cry: szegényke...én is annyi állatot haza hoztam volna már...annyi kutyát dobnak ki felénk is :cry: elképesztő.....még jó,hogy van itt menhely.Valaki egyenesen odaviszi ,és átdobja a kerítésen a megunt cicát,kutyát. :evil: mondjuk ez a jobbik eset, mert amikor a kocsiból dobják ki.... :evil: :evil: a szegény állat meg rohan a kocsik után...a szívem megszakad... olyan kegyetlen emberek vannak :evil:
Zsófi! neked is nagyon köszönjük a tablót! :D nagyon szuper!!!!! :D tök ügyi vagy
!!!de azért tényleg jó lenne valahogy honorálni nektek!!

Borsika! üdv a csapatban!! :D én Tóth dokinál szültem, és Király KAtinál. de bárkit választasz,sztem jól jársz. Nagyon jó kis csapat van a kútvölgyiben. Fiatal doki csinálta az UH-t? az ki lehetett? Nem Gozár doki?én őt tudom,hogy fiatal...na mindegy.
4,5 órát vártál? úristen.nem időpontra mentél? vagy hogy van most ez??? genetikai volt, nyakiredő ugye? oda nem kellett időpontot kérned?

Enci már a javulás utján... :D most ANyukám beteg, szegény itt van,hogy én addig csináljam a lakást,bevásárláststb. Erre most őt kapja el a gépszíj, :cry: JA arról ne is bezséljünk,hogy holnap koronázódik meg a tetőtér-projektünk,jönnek a lépcsőt csinálni,végre :evil: Karácsonyi előtti héten,soha jobbkor :evil:de lassan már elkészül végre :evil:

ja és a jó hír,mármint nekem, hogy találtam a garázsban a kacatok között régi égősort!!!hurrá :D férjem vett izzókat, ugyhogy lesz régi hagyományos égősorom!!!

Kriszta??????????merre vagy????????

Memme,Tünde!!pihenjetek!!! szép nagy pocakod van
Tünde :D

Ancsa!!végre!!!!!!!!!!
Vendég

Hanna,
sajnálom, direkt megnéztem, jó indulattal is csak félhold. :) De lehet, hogy ezeknél a mai gyerekeknél már ez is bekavar.
Kérdezted az alvást, hát nálunk elég jól megy.... este 8 körül alszik el Flórka, kb. fél 6-6-kor kel. Eszik, tisztába teszem, fél 7 körül még visszaalszik egy órára kb. Délelőtt legalább alszik még egy fél órát, ebéd után pedig hosszabbat(nálunk még Kisjankó is alszik ebéd után laza 2 és fél órát, igyekszem úgy alakítani, hogy ilyenkor Flórkát is mindig leteszem, hadd csiszolódjanak össze), aztán du. fürdés előtt még egyszer elalszik egy fél órát. Szóval napközben 3-4 órát alszik összesen, este pedig 10 órát kb.

Úgy látszik lányok, az én nőcim a renitens a bandában. :oops: Kakigond helyett lassan eladósodunk a pelenkavásárlás végett, ma is 6x sikerült neki + spórolt nekünk egyet, a kádba is beleprodukált. :shock: Írjátok, hogy gond van a hízással, képzeljétek, annak ellenére, hogy ilyen kis szapora a bélműködés, nov. 13-a(utolsó tanácsadás) óta 90 dekát kapott magára.

Borsa,
én vagyok az idősebb(milyen meglepő!! :lol: ), úgyhogy nem bánom, tegeződhetünk. Na de hogy leteszteljem a generációs szakadékot: mondjuk...tudod, ki az a Jason Donovan? Merthogy én belé voltam tök szerelmes szende szűz tinédzserlány koromban(senki nem röhög!!!!). Aztán Jason helyett jött János... :roll:

A mézeskalácsok nagyon helyesek, Gyuzsó, Borsa, ügyesek vagytok!

Nekem péntek délelőtt lenne jó...

Kép
Kép
paklincs

Ja!
Zsófi, tabló nagyon jó, még egyszer köszönet. Egyszer azt is elmesélhetnéd, hogy kell ilyet...

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Alvás elött még egyszer benéztem hozzátik.

Zsófi a tabló nagyon tetszik így is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a péntek még bizonytalan,de nekünk a délelőtt lenne jó.
Mondjuk mi úgy is készültünk a kórházba a Böbéhez.

Viktornak volt egy kicsi láza,de sikerült lentebb vini. Remélem azért normálisan fog udni aludni.Én már annak is örülnék ha csak 3szor kellnénk fel.
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Hahó!
Megjöttünk síelésből. (Én nem...)
Zsófi! Nagyon klassz lett a tabló! Virtuális csoki megy, aztán majd egyszer igazi is. :lol:
És lányok! Azok a mézeskalácsok! Nagyon rendik vagytok. Meg ügyesek is. El tudom képzelni a "kicsi segítségeket" közben...

Én pénteken nyolcra megyek a kórházba, aztán szerintem még a laborba, mert Vida doki azt mondta éhgyomorra menjek.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

LÁnyok, nagyon jó lett tabló, mézes, minden. Bene mézese a legszebb :D

Borsika, hogy én is kavrajak: nekem nem volt válazstott szülésznőm, mert előre tudtuk, hogy császár lesz, de ott a kórházban jól körülnéztem, és én ha most nem a MÁV-ban szülnék, akkor Ferenci Erzsit kérném fel. Ő olyan nyugis, lassú, segít, és a te tempódat veszi figyelembe, nem a dokiét. Barátnőm is nála szült, most a 3.-at is nála fogja.

Most néztem a tablós képet, és ahhoz képest a köldököm jó 10 centivel lejjebb van. Csak helyezkedik ez a gyerek. Ahogy ülök, a hasam ráesik a combomra. Tök muris. Benével ilyen nem volt :)

Benét nem zavarja a pocakom, nem is érdekli, néha közli, hogy kisbaba, és megfogja, de ezt megcsinálja a saját hasával is :) Viszont meglepő módon most a hétvégi bulin a nála kisebb kislányt puszilgatta, ölelgette, simogatta, ilyet én még tőle soha nem láttam. Van remény, hogy nem dobja ki a kishúgát az ablakon :D

mtunde

Sziasztok!

Paklincs!
Én emlékszem Jason Donovanra... :D de én akkor még nagyon icipici voltam... :D nemrég töltöttem a 25öt :oops:

Zsófi!
Nagyon tuti lett a tabló...milyen csokit kérsz??????Mit szeretsz?????

Steffi!
Ne is mond...mások hülyének néznek, hogy hízni akarok, de ez sem igazán jó, hogy ilyen vékonykák vagyunk...nem egészséges.
Hát igen, a bejgli...én is ettem már jó sokat...meg töltöttkáposztát, meg forro csokipudingot...de sehol egy kis kilócska...kb. 17 éves korom óta tartom a súlyomat :?
Reménykedtem, hogy azért 2 gyerek után lesz valami, de tévedtem...

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

A 44 kg-os Anyukáknak dupla mézest írok fel receptre!! :lol:
nagyon jó nektek!! meg persze ti meg ezzel küzdötök, ahogy nézzük.. :lol: :lol:
Jason Donovan egész ajtót betöltő volt a szobámban! :wink:

Gyerkőc tiltakozott az alvás ellen, így sötétben meséltem neki ölben, 1 perc mellett leesett a feje :lol:

Tünde,
örülök, hogy teccik! :lol:

Kriszta,
de jó!! Merre voltatok?

Gabi,
gratula az égősorhoz!!! nagyinak gyors gyógyulást!!

valentina,
Viktornak is gyógypuszkák!! annak mi is örülnénk, ha csak 3x kéne kelni, mint kicsikorában :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Emese!
Nekem sajna nem volt szerencsém Jasonhoz, de a férjem ismeri... :D hát az más korszak... :oops: köszi a felajánlást elfogadom... akkor szia :D

Akkor maradt a péntek? mikor? jó lenne tudni mert úgy kell alakítani a dolgokat....

Zsófi!
nagyon tuti a tabló folyteon nézegetem....

Ja lányok férjem szerzett gömböket a fára így mégiscsak szebb lesz! Alig várom hogy átadjuk :D

Orsi

borsa

Sziasztok!!
Vagyunk ám, csak takarítok,mosok stb........
Hófordulósoknak,szülinaposoknak sok boldogságot

Zsófi,
szuper a tabló!!

Borsa,Gyuzsó,
jók a mézeskalácsok!!És ha jól láttam Balázsnak kisautója van :lol: :lol:
Anyagi rész???

Borsika,
üdv köztünk

Pocakosok kitartás!!!Aranyosak a pocik

cukipofa
44kiló :shock:

Balázs jól van (tegnap kapott szurit:Meningitec)
péntek óta négykézlábra áll és igazi kis csibész lett napok óta!!!
Iszonyatosan harap és imádja a vezetékeket :shock:

szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Mi sajnos nem tudunk menni, egyik nap sem :cry: :cry:
Csak BKVzni tudnánk(az meg innen 1,5 óra)meg készülnöm kell a karira,hozzánk jönnek anyumák :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Gyuzso: Köszönöm szépen, de maradhat csillagon is, ha gondot jelent a javítás.
Nagyon sajálom a kutyust :-((( :cry: :cry:

Borsa:[/b] nagyon ügyesek vagytok!!!

Steffi: Te is 44 kg?? Neked is adok szivesen egy 5-öst ha gondolod.... :lol: :wink:

Hanna: Várom a levelet.

Kriszta: Pankát Isten Éltesse így utólag.. Bocsánat, hogy csak most köszöntöm..

Emese: Jason Donovan nekem is bejött....
:wink:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!!

Nekünk a péntek lenne a tuti, igazából bármikor!!! De a szombat se rossz annyira! Nagyon izgi, h elvileg ilyen sokan bemegyünk!!

Zsófi, emailen már írtam, de még egyszer nagyon köszi, tényleg nagyon jó a tabló! és sztem a fejenként 100 forintot gyűjtsétek be, épp ez a szép benne, h annyian vagyunk, h nekünk a 100 ft semmi, de nektek a végén azért már egy nagyobb összeg egyben!

Gyuzsó, Borsa, ugyanez vontakozik rátok is! és szupik vagytok nagyon, sajnálom, h nem lehettem jelen a főzőcskén, de majd azért remélem tartotok nekem egyszer egy külön órát főzésből! :wink:

Ancsa, édes az új vonalzó! Ment email! mi ezen a héten már nem megyünk úszni, még elvileg holnap lehet menni, az az utolsó nap...te tuddo, h utána mikor lesz legközelebb? én elfelejtettem megkérdezni :oops:

Steffi, Masnival vagy Györgyivel nem tudsz kooperálni pénteki bemenetellel kapcs.? Olyan jó lenne!!!

Györgyi, Jázmin szülinapról azért dobj pár képet!!! :wink:

Borsika, üdv itt! nekem is Z. Erika a nyerő, egyébként wiwen is megtalálhatod őt, ha regisztrálva vagy és róla tényleg csak a legjobbakat tudom elmondani! Szülőszoba látogatáson voltál már? Én azután nyugodtam meg úgy-ahogy, addig kicsit aggódtam, h mi lesz, de utána már nem! :wink:

Tünde, Bene édes lehetett, ahogy puszilgatja a kislányt, lelkieben ezek szerint már készül Eszterre! :D

Na, és akkor a végére hagytam a számomra legizgalmasabb dolgot, jövő év, január második felétől egy újfajta vállalkozásba kezdek egy barátnőmmel, mégpedig művészi KISMAMAFOTÓZÁST fogunk csinálni. Gyorstalpalóval már vettem pár külön órát egy-két studiófotóstól, de még tervezem tovább képezni magam a témában, plusz van egy barátnőm, aki a fotósaszisztens és sylist egy személyben (neki az anyukája fodrász és tőle leste el a hajfortélyokat, plusz már néhány klipforgatáson stylistkodott korábban). Mivel még nagyon az elején vagyunk és igazából eddig a próbafotózások mentek, kezdetben tényleg bevezető áron csináljuk, ha valakit érdekel, priviben szívesen írok erről bővebben és ha van bárki ismerős, aki szeretné, h fotózzuk, akkor tudunk küldeni referencia anyagot is. Egy dolog van csak, h most még egy jó darabig elég korlátozottan érünk rá, szal heti egy fotózást fogunk csinálni max. szombatonként (vagy vas., ha a szombat semmiképp se jó), de majd ha Dani már picit nagyobb lesz és lesz rá igény, akkor lehet, h többet is. :D Hát, ezért láttok mostanában ritkábban itt...megyek is, mert a legutóbbi fotózás anyagát most dolgozom épp fel :wink:

Akkor majd írjatok, h mi a véglges döntés, h melyik nap megyünk!

KépKép
barimami

Én is a délelőttöket pártolom, hátha még a nagy dugók elől haza tudunk szökni :lol:

Barbi,
ügyi vagy!! sok sikert az új szenvedélyedhez!!

Emano,
aztaaa! Balázs négykézlábazik!! sok sikert a bezsákmányolásához! :wink:

Cukipofa,
Orsinak boldog boldog hófordulót!!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!

gyors bekukk!

Zsófi,
annyira ügyes vagy!

Kriszta,
Örülök, hogy jól érezted magad.

Barbi,
De jó, de jó! :lol: :lol:
Örülök, hogy elmondtad.
Szuper, akkor úgyanazt fogjuk csinálni. :wink: Kollégák leszünk!
Bár én mondjuk nem csak kismamákat szeretnék fotozni.
Főként babákat, de esküvőkre is szívesen megyek majd.
De én csak februártól kezdem a sulit!
Addig csak magam tanulgatok!
De jó de jó!
És TE is fogsz fotozni, vagy a barátnőd?

Úszásra mi még lehet hogy holnap elnézünk, Lara kicsit náthás, így még azért nem mentünk.
Igen sajnos holnap van útoljára.
És utána meg csak január 3-án ha jól emlékszem Ottó bácsival.
de majd megkérdezem, és beszámolok!

Na most megyek,
ha nem jönnék, akkor nincs gép,
mert ha minden igaz Lara ma költözik
de majd ha átköltözött szólok!
:-)

Szép napot!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Kicsit fáradt vagyok,mert az éjjel több min 3szor kelltünk fel a Viktorhoz,és az orrát is ki kellett szívni.Szegénykém úgy fél a porszívótól :?

Most megint alszik van 40 percem, hogy csináljak ezt azt.
Baj lenne lányok ha Pénteken a férjem is be jönne a kórházba?
Mert nem szereti ha egyedül kolbászolok a gyerekkel. :shock:
majd este benézek még. Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Valentina,
szerintem nyugodtan! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Valentina!
Nálunk is jön Apa másként Dkeszirőúl nem tudunk eljutni...

Barbi!
De jó! Az én álmom egy saját ovi... de ez sajna esélytelen hacsak nem nyerek az 5ön... :D sütésleckékért cserébe kérünk fotó-leckét abban nem vagyok túl jó :oops:

Orsi

borsa

Emano!
Balázs nagyon ügyi!!!!!!!!!!!4 :D

Orsi

borsa

Ancsa, igen, persze, fotózni én fogok, ill. eddig is én fotóztam, a barátnőm sminkel, hajat csinál, meg segít a világításban, derítésben, meg a különböző beállításokban! Nem is tudtam, h te ezt a fotózást ennyire komolyan gondolod!! Mármint írtad, h akarsz menni tanfolyamra, de nem tudtam, h ezt nem hobbi szinten akarod csinálni, tök jó! Akkor tényleg kollégák leszünk! :lol: :lol:
Lara hová kültözik???

Gyuzsó, hát igen, mostanában ez tényleg a szenvedélyemmé vált, a kismamák legnagyobb örömére! :lol: Legalábbis eddig mindegyik modell elégedett volt az eredménnyel! :lol:

Valentina, szerintem nyugodtan jöhet a párod, sőt, nekem is jön a férjem valszeg! Vagy anyukám... :wink:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Larát letettem, remélem pihen egy kicsit. Már alszik is mint a tejci! :wink:
Mert ha nem is az elmúlt egy hétre de legalább az utolsó két oldalra megpróbálok reagálni.

Zsófi,
Igen, igen egyetértek Cukipofával, imádni fogják a tablót! Emlékszem tavaly is hogy vigyáztak rá, hogy le ne kerüljön a falakról!!! Mert ugye vándorolt!

Édes vagy.
Igen, igen nagyon jó volt Kemencén,
Csak Lara kicsit megfázott, mert ott annyira hideg van, pedig jól be volt öltözve, de mégis. Túl nagyok voltak a séták kemencében! :lol:

Várjuk a képeket!!!!

Tünde
De jó, hogy voltatok vonatozni! És tetszett Benének?
26 találkozol a szülésznővel?
Ez tényleg nagyon izgi!
Már be is pakoltad?
Én is emlékszem egy csomó ideig nem pakoltam be, itt már olvasgattam hogy Eni is bepakolta meg Gabbó is én meg nem, aztán rászántam magam és bepakoltam. De dec 23 úgy játrunk cuccal két naponta a Kútvölgyibe.

GabiMi volt a vonaton?
Lemaradtam. :oops: :oops:

Jóbulást Anyukádnak!
Enci hogy van?
Most csinálják a lépcsőt!
Hát ez nem semmi!
Tök jó hogy van égősor! Szuper!!!
Kitartás, pár nap és karácsony és akkor minden jó lesz, mert lejönnek közénk az angyalok!!! És még több mosolyt hoznak az emberek szívébe!

Heni,
A gyermekeid még mindig csodaszépek!!!

Eni
Mikor lesz a költözés?

Györgyi
hogy vagytok?
gyere pár szóra.
hogy van a kis szülinapos?
mit kapott?

Memme

Hogy vagy?
Tudsz azért innen is jelentkezni?
Melinda hogy viselte a változást?

Satuk
JÓ hogy megint itt vagy!
Csodás a kis Mikulásod!!

Gyuzsó
Hogy vagytok ma?
Rotyimanó????
Küldjük,
Itt már járt, és még jön is ha minden igaz 2*
Így egyet átküldünk!!! :wink:
vagyis küldtünk kettőt, így egy tuti odaér!!!!

Paklincs
Édes vagy! Azért köszönöm.
Tavaly egy valaki vitte be a tablót!!! Eni vitte az hiszem. vagy rosszul emlékszem. :oops:
Azt nem tudom, hogy akkor mit szóltak,
De mikor mi voltunk bent januárban akkor is mondták és meg is ismertek arról.
Szóval imádják!!!
Na közben Eni is megírta. De már nem törlöm ki!

Cukipofa
44 kg,?
Hú, tudom, hogy neked borzasztó. De én úgy örülnék, ha egyszer megtudhatnám milyen amikor hízni kéne! :wink: Persze nem betegség miatt, mert most Anyukám pont így van ezzel :oops: :cry:

Veronikusz,
De jó, de jó! Hát ez nagyon jól hangzik.
És miért is ilyen kritikusak veled?
Figyelj!
Mi a helyzet a vidéki nagyszülőpótlékkal? Nem kerültek elő, hogy jönnek az ünnepek?
Már be is csomagoltad az ajándékokat? Hú hát nagyon kis ügyes vagy!

Borsa,
Annyira édes vagy. :wink:
És annyira jó a képetek a tablón!
Ott is csupa vidámság és szeretet sugárzik! Szuper!!!

Hát biztos jó móka lehetett a sütés? Kép sem készült? Valami ragacsos? :lol:

Zill,
Mi van veletek?
Jól vagytok?
Nagyon kis rövid voltál?

BorsikaMájusi lesz a Baba?
Az jó, tudod májusi gyerek aranyat ér!

Na a végére is értem.

Mi meg vagyunk, bár Lara kicsit náthás, és tegnap még voltak pöttyök rajta, pénteken jöttek ki, meg is ijedem hogy mi ez, de már alig látszik, tegnap le akartam menni a dokihoz, 8-10 között rendel gondoltam., hogy lemegyünk ¾ 10-re hogy nehogy elkapjunk valamit mert hát nem nagy beteg szerencsére Lara, de még vagy 20 voltak és hát így be sem mentünk. És már csak egy kicsit szörcsög!

Most megyek, mert este meg megyünk a Nővérem kislányának a karácsonyi ünnepségére, nem tudom mi lehet a szerepe, de ilyen sms-t kaptam „ Anita, úgy bízok benned, hogy eljösz” na ezek után ki az aki nem megy el. :wink:

Szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Ezt a képet fel kell tennem:

Petya így fogadta tegnap az almát :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Barimami
kérhetek én is fotózási 10parancsolatot? :oops:

édes Petya :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Barbi,

Akkor most már tudod! :lol:
Mindig is imádtam fotozni, és hát müvészek között nőttem fel, így valami talán rám is ragadt. Csak az idegenforgalom iránti szeretet, ezt idági elnyomta, eddig minden arról szólt.
De most ezt egy "kedves nem külföldi embernek sikerült kiölnie! És hát imádok fotozni, és hát gyerekeket meg főként! még ha nehezebb is!
Szóval majd küldheted hozzám a Babaókat.

Nagyon jól hangzik.
Majd ha legközelebb lesz valaki a pocakomban, akkor megyek is hozzátok.
küldesz nekem róla anyagot, bár most nincs sok pocakos az ismerősi körben de lehet.
szóval tudjalak ajánlani!

Lara most még a mi szobánkban alszik, és itt van a szuper szobája, amiben a gép is van, és ide jön be Lara ágya és a gép meg költözik ki!
szóval ide költözik.
napközben itt játszik, de aludni még velünk aludt.
és még ki tudja meddig? :lol:

ancsaboszi

Jaaa, most már értem a költözést! :lol: Mi 4 hónaposan szegényt magára hagytuk és kiköltöztünk a saját szobánkba (nálunk fordítva volt), de egyáltalán nem vette zokon, sőt, azóta jobban alszik! Meg igazából mi se nagyon tudtunk aludni miatt, mert elég hangosan alszik, nyökög, forgolódik, ilyesmik :lol: Plusz nagyon éberen alszik, szóval az együtt alvás ezért sem volt szerencsés...

Ez jó ötlet, a kismamákat, akiket lefotózok, utána egyből hozzád küldöm, ha megszültek! :lol:

Igazából lehet, h lesz egy website-unk valamikor január végére, ahová a legjobb fotókat felrakjuk, ha annak meglesz a címe, akkor azonnal küldöm. De ha kell, addig is tudok fotókat küldeni! :wink:

Emano, amint lesz egy kis időm, küldöm! :lol:

Petya tényleg nagyon cukor a képen!! :lol: :lol:

KépKép
barimami

Szóval így költözik, ha költözik! :lol:

Ok, akkor majd várom őket! :lol:
És természetesen én is ajánlak majd Titeket!

Küldesz azért egy két képet?
kiváncsi vagyok!

puszi

ancsaboszi

Borsa, ha saját ovid lesz, ígérem, h biztosítom a dekoráció egy részét pár kismama fotó formájában! :lol: főzés cserébe fotózás, jól hangzik!! :D

KépKép
barimami

Sziasztok,
Nekünk csak a péntek délelőtt vagy délután jó, de forgalmi dugók miatt jobb lenne a de. Már így beszéltem férjjel a kocsit és bkv-t én nem vállalok Tündével, mert mindenki csak szortyog és fújja rajta az orrát... Meg fel sem tudnám rakni a mózessel...

Gyuzsó, Borsa: szuperek a mézesek és, hogy még a fára is jut gömbdísz is... :D :D Tényleg sokkal jövünk, ha nem fogadtok el mást, akkor a tavaszi sétákra szívesen sütök süteményeket, vagy szendvicsek...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Ma még nem volt időm írni, szépen lassan készülődöm a karácsonyra és mivel mostanában az éjszakáink eléggé éberek egy picit le vagyok lassulva.
3:30-tól már nem is aludtunk :( mentségére legyen szólva szegénykém izsonyatosan fogzik :shock: Folyik a nyála és rágja 1000-rel a kis mancsát!
Nagyon sokminden történik mostanság pl. ma vettem észre, hogy játék közben majdnem átfordult a hátáról a hasára :D Csak a végső kis lökés hiányzik és a kezecskéjével nem tud mit kezdeni egyenlőre.
Már napok óta próbálom a hasra fektetést,mert nem szereti, de gondoltam a fordulás miatt kell és erre tessék fordítva csinálja a kis ügyes! :D
Ja igen és tegnap mértünk is: 6:80dkg :shock: :shock: :shock:
Vállaim vetekednek Kovács Ágiéval! :roll:

Paklincs
Látom ugyanaz a generáció :wink:
Nálam volt még New Kids on the Block is :roll:
és az a mandulaszemű pasas Richard G... valaki, már nem emlékszem, pocsék színész volt, de nagyon helyes :D
Mi is volt az az újság ahonnan szedtük a posztereket? PopCorn? vagy valami ilyesmi?
Sőt én még voltam úttörő is!!! Igaz nem sokáig!

Barbi
De jó, de jó! Nagyon jó dolog olyasmit csinálni, amit szeret az ember! :D
Talán buta kérdés, de miért csak kismamákat? Babákat miért nem?

Borsa
Szívesen lennék csendestárs, ha lehet. :wink:
akkor lehet bármikor gyerkőcözni, ha az enyém már nagyocska lesz! :D

Zill
Pedig úgy örültem, amikor láttam a neved :(
Ugye visszajössz? Esetleg kép Zénóról?

Hanna

Kép
hanna09

sziasztok,
képzeljétek, úgy tűnik, hogy Ricsi januártól bölcsis lehet fél napra!!!
(ez nagy szó errefelé :!: )
én nagyon örülök neki, mert szerintem nagyon kell neki a vele egykorú társaság, legalábbis így érzem a zenebölcsik és babaklubbok alkalmával. (és így én kizárólag Mikolttal is tudok lenni :) )

Kép
Kép
Kép
manóka28

Gyuzso: szupik ezek a mézeskalácsok! :lol: Ügyesek vagytok, köszönjük..... :lol: Végül mire lesz felaggatva? lemaradtam mint a borravaló.

Barbi: ez a fotós dolog nagyon jól hangzik. Csak pocakosokat vállaltok? mert én úgy szeretnék a lurkóimmal pár szép képet, ami nem beállított de művészi. Még jó, hogy az én fél családom is fotós....... de ilyenre nem kaphatók. Anyukámnak anno volt egy kis csemegeüzlete a kertünk végébe és ha hiszitek ha nem, mindig üres volt a konyha......

Borsika: üdv. a csapatban. Tudjátok már a nemét ? Mi volt a gond Vida dokival?

Amindenit Manókaén csak most látom, hogy van egy kis Pocaklakód!!!!!! Gratula! Ilyen gyorsan terveztétek? Te is bátor vagy!!!!!

most akkor mikor lesz az átadás? Én még mindig nem tudom, tudunk-e menni..... na figyelek azért!

Heni

Kép

Kép
cancan

Hanna,
nekem is new kids + roxette, bryan adams!! igen 100x szépből és popcornból! :wink:
szép súly!!! mi 9,3, tegnapi mérés! csak Lara van szerintem versenyben még!! :lol: :lol:
ügyi nagyon, hogy próbálja mozgatni ezt a pehely testet! :lol:

Manóka,
tök jó!! nagy segítség lessz Neked! Pocaklakó hogy van?

Dóri,
ok, szendvicsben megegyezhetünk! :lol:

Ancsa,
pukik megjöttek, rotyi még gondolkodik! :lol:

Cukorfalat,
Petya meggondolta, hogy örüljön-e vagy ne.. :lol: :lol: édes!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna!
ha minden igaz a Hermina-torony aljába a házszám alapján. :D még nem tudom, hogy és mikor és kivel, de egyedül semmi kedvem. Akkor inkább menjem a nevelőmamám. :opps:

Ancsa!
Mert a főnököm hívott oda és szerintük biztos besúgó vagyok. :oops:
A többit írtam mail-ben. :D

Gyuzso, Borsa!
Nagyon ügyik vagytok!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

Kriszta!
Hol a 2. volnalzód???? :D

Steffi!
:D akkor pörögjünk együtt!!! :lol:

Bocsi de rohanok, mert holnapra beestek a sógornőmék 5-en
:oops: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Most csak gyorsan: ahogy végigszaladtam rajtatok, úgy láttam, még nem konkretizálódik (hihetetlen, milyen szavakat tudok) az időpont(tablóbevitelügyileg).
Mi lenne ha bedobnám mondjuk azt, hogy péntek 10:30. Bólintsatok, ha ez megfelel, vagy sikítsatok, ha nem okés.
Este próbálok még jönni, csak befutott a legidősebb Jankó(Nagyjankó papa), úgyhogy már két férfivel harcolok a gépért.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok,
Nekünk ok a 10:30 és még van szabad helyünk. III. kerületből startolva.

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Hát üdvözlet mindenkinek innen az Istenhegyi útról. Akkora megnyugvás, hogynem 120 km választ el kedvenc V. emeletemtől.

Szia Borsika!
A legjobb helyere mégy szülni és terhesgondozódni. :)

Tünde,
nem mondom, hogy ne félj, csak azt, hogy ha majd ott jársz, ne engedd, hogy a félelem irányítson, hanem mindig próbáld elernyeszteni magad, és átmegy rajtad az aminek át kell mennie. Tudni fogsz mindent és a babád is, és jó segítőid vannak. És innen is menni fog minden pozítív energia. ÉS NAGYON SZÉP LESZ. :)

Most másokat nem kommentálok, mert csak átfutottam a dolgokat. De jókat mosolygok nagyon, viszont - hát biztos a karácsonyi készülődés miatt, de igencsak gyér a fénykép felhozatal. De Petya édes! :)

SZUPER A TABLŐKÉSZÍTŐ MÉZESKALÁCS-CSINÁLÓ CSAPAT!
Nekünk is jó a péntek fél tíz.

Ezt elküldöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Péntek fél 11 ok, remélem odaérünk....

Orsi

borsa

Sziasztok!
Mi ma vásárolgatunk, elment az egész délelőtt.
Aztán most apa el az apukájával, végre én is ide férek.

Gyuzsó,
éreztem én ezt a lelki közösséget. :wink: Amúgy lehet, hogy ciki, de Bryan Adams nekem most is bejön, míg Jasi csőnadrágján azért erőteljesen röhögnöm kell, ha visszanézem...

Hanna,
New Kids...mi az hogy! Kis göndör Joe! Kint voltam a koncertjükön Stuttgartban...(merthogy a Popcorn főszerkesztője anyukám második férjének első feleségének a második férje volt-na ki nem érti, oszt vittek magukkal...)

Borsa,
SZIA! SZIA! :D :D
Ha gondolod, innen pótolhatod a hiányosságodat...http://http://www.youtube.com/watch?v=fk38Tb0iAEs :lol: :lol:

Memme,
fél 11!!!! Nehogy rosszkor érj oda!

Ha tudunk menni, minket is apa visz, bár azt nem tudom, hogy fel is jön e.

Most Flórkát bepattintom a kádba, úgyhogy elköszönés.

Kép
Kép
paklincs

vásárolgattunk persze

Kép
Kép
paklincs

Szóval itt szemléljük a világ folyását és várakozunk. Ahogy Tünde mondja, olyan "vége-hangulat". Szép lassan nem bánom, ha tényleg vége lesz, mert kicsi vagyok én már kettőnknek.
Apja nem dolgozik, azaz nem megy ki projektekhez, de telefon lenémítva, de azért a fontosakat visszahívja. De mindent ő csinál most Melindával és ez nagyon jó már. De alig várom, hogy végre én is hancúrozhassak vele. Mármint Melindával. Vagyis... Hát apjával is jól jönne már egy igazi, nem tagadom. :oops:
Édes, teljesen lefárad estére mindig, pedig teljes erőbedobással szokott a lányával törődni, ha hazaér, de hát most éjjel is ő teszi tisztába és hát egész nap. Az előbb is ilyet szólt, hogy "Ó, már kezdett visszesni a vérnyomásom a normális szintre..." (Melinda két percig feküdt a karján, aztán elcsent egy doboz zsebkendőt... :D. ma nagyon pörög a lány.)
Szóval várunk. A költözés jól ment, csak néhány fontos dolgot hagytunk otthon. Érdekes lesz még visszafelé.

No megyek, terigetek egy jót.

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: