Sziasztok!
KÉptelenség követni benneteket amíg dolgozom

De csak azért mert melóhelyen nincs net...

:):):):)
LÉgzésfigyelő: Nekem Babysense II. van, már a baba lesz a 4. gyermek akit kiszolgál, és 1x (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) SEM riasztott tévesen. Akkor persze igen ha kivettük a bébit és nem kapcsoltuk ki. Szóval én melegen ajánlom mindenkinek
Bébiőr: Nekünk sem volt eddig, de ha a baba lány lesz, akkor veszek, mert a KAta szobája elég messze van tőlünk, ill csak a szobáink sarkai érintkeznek, így nem feltétlen hallom meg ha félrenyel v. ilyesmi. Bár ez hason alvó babáknál szerencsére ritka
Babakocsi: Tanácstalan vagyok. Ami tetszene az 100 felett van, de igazából nem akarok ennyit rákölteni, mert nem lesz több baba. Ami Katával volt a Graco, az jó lenne, de jobb szeretnék olyat, amin cserélhető a mózes/sportkocsi. Szóval inkább a mrákátlanok között nézelődöm, és eddig egy nagy negatívumot találtam náluk, hogy műanyag a kereke. Nem tudom ez mennyire lehet hátrány, még sose volt műanyag kerekű kocsim....
De ezzel szemezek nagyon:
Csak lenne 3 kerekű, és gumi (v. legalább gumi bevonatú) kereke...
Egyébként ez 49.900, színtől függően a max 54e.
(csak hasonlításképp, egy Quinny Buzz 100 felett van mózes nélkül, persze nyilván jobb, de ennyivel???)
Krita! Bencével sosem voltam rosszul

A katával a 22. hétig

A kicsivel a 18.-ikig. Remélem tényleg lány lesz
Mi is kivételek vagyunk, mindenki lányt szeretne. (praktikusabb is lenne)
ZSu