A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csöppke, nagyon szép a pocakod! A kép beállítások is nagyon jók!!
Kata a Te képedet még nem dícsértem meg, nagyon csini vagy!
Akinek van még pocakos képe, tegyen fel, olyan jó nézegetni!!

Szösszenet, nem semmi tényleg, hogy így "látatlanban"megajándékoztak ennyi szép ruhával. Vannak még jó emberek, ez jó hír.
Én kismama ruhákat kaptam, volt /mostani kolléganőimtől. Az ember ilyenkor olyan hálás tud lenni.
Emi, remélem sikerül szép fenyőt venni. Nálunk marad a mű, majd jövőre veszünk igazit.

Timi

Kép
tim27

Na igen, akinek meg Te adod a cuccokat, az meg nem adja vissza magától....(nem tudom, a 2 éves kislánynak miért kellhetnek még az 56-os cuccok....Majd rohangálhatok én a kölcsönadott cuccokért...ha egyáltalán visszakapom...2 hónapja szóltam.... :shock: )

Kép
babyteve2

Babyteve - Hát igen, ez elég gáz .. Én sem szeretem az ilyen jellemtelen embereket. Ezeknek a ruciknak a cimkéjükbe van egy betű, erről fogom majd megismerni, kitől mit kaptam :) Számomra alapság, hogy amint kinövi a pici, visszaadom .. 0-9 hónapos korig vannak rucik ..
Te meg próbálj meg picit erőszakosabb lenni .. bár, ha a másik tapló paraszt, akkor kár belé a szó :roll: :evil:
Rokon amúgy? Vagy "barát"?

Kép
szösszenet

"Barát" (volt?) :( Én amit kaptam, mondta a csajszi, hogy nem kell visszaadnom semmit, szóval, majd megy vhová elfekvőbe...(nálunk már mindenki "kiszülte" magát :D )

Egyébként most jövök a klotyóról ( :oops: ), róka ismét megtalált...tegnap fél egykor, ma most...nem hiszem el, megint kezdődik? Volt 2 -3 normális hetem :evil:

Kép
babyteve2

Sziasztok mamik!
MA TÖLTÖTTÜK A 20 HETET!
:)
KEZDŐDIK A VISSZASZÁMLÁLÁS! :)

Jó éjjszakát!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Gratulálok a betöltött 20 héthez!!!!!!!!!

Ma már 20+1!

Na mentem aludni....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi

No most kicsit visszaolvasgatok!

Emi
Pár éve azt is lebegtették, hogy csak házas veheti fel a nevet... nagy is volt az izgalom, de végül nem hoztak belőle törvényt.

Ollem nagyon szép a fa!
Tegnap én is megvettem anyuékét is és végül vettünk magunknak is... pedig arra gondoltam, csak ágak lesznek, de egy csokor ág is majdnem ennyi...
Mindkettő egy méteres anyuméké Normand annak 3500/ métere, a mienk ezüst lett annak 3000, de odaadta 2500-ért... a sima lucfenyő 2000Ft/db ami nincs két méter az csak 1500... gondolkodtam, hogy ilyen legyen, csak féltem nagyon potyog, pedig az illata!!!! hmmm meg egy nem volt kicsi... majdnem mind két méter volt... én is cipeltem haza Áronnal persze csak a sajátot a másikat eltetettem. Az is nagyon szép... üde zöld és szélte-hossza egy szó szerint... olyan mint egy kis gömböc! :)

E itt Óbudán van... én ennél csak drágábban láttam. Pl A Praktiker mellett megkérdeztük 12-15000 Ft volt darabja... azért az egy kicsit durva. Azt mondta az eladó, hogy túl sokat vágtak ki mindig rengeteg ment a zúzdába, ezért drágább... jövőre még kevesebb fa lesz.

Szöszi
Gyönyörűek a ruhák!
Én nyugodtan ráadnám... szerintem lánynak minden fiú ruhát oda lehet adni... fordítva már necces!
Nekem az a bajom a kölcsön ruhákkal, hogy annyira féltem, hogy ne legyen semmi baja, hogy rá se merem adni (képzeld férjem két éve akasztót fúrt a gyerekszekrényre és átfúrta az egyik ruhát :oops: ügyesen megoldottam, varrtam rá egy mosolygó fejet... de azért kellemetlen volt) :lol: :lol: :lol: örökbe meg nem nagyon kaptunk.

Mi anyóstól szénmonoxidriasztót kapunk... nem tudtok segíteni, hogy melyik típust érdemes megvenni, van-e hálózati vagy csak elemes... stb? Van valakinek közülünk?

Légzésfigyelő
Az Angelcare a legjobb azt ajánlom! Mi már megvettük használtan egy ismerőstől... amit Áronnál hazsnáltunk egyfolytában tévesen beriasztott... szerintem Áron ezért sem alszik éjjel... minden éjjel visításra ébredt szegényem... nem is használtuk egy éves koráig.

még mi volt... visszanézek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Felébredt a manóm... Ádám pedig megy állásinterjúra! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt csajok!

Mamacka gratula neked is a félidőhöz, lassacskán mind átlépjük a felét :)

Fú én most meséltem kolleganőmnek a 4D-s esetet, még valaki megkérdezi és el kell mesélnem annyira felhúzom magam rajta hogy felhívom őket, visszakérem a pénzt és elmegyek máshová :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Ercsi
Neked is gratulálok a félidőhöz! ;)

Csilla
Szép a pocid!

Szőlő
Sajnálom a dvd-s kálváriádat! :(

A 4D Genesisről én is csak jókat hallottam, ha lenne rá való tuti oda mennénk... tudom neked a doki miatt kellett ide...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát nem kellett, csak szerettem volna, mégiscsak ő ismer, évek óta ő az orvosom. Áh mindegy, túlbeszéltük, majd még eldöntöm mi legyen. Mondjk úgy ma, mert még a végén máshol sem lesz időpont, aztn két szék közül a pad alá...

Kép Kép
szõlõ

Nnna ilyen az Y záródású rugi... most csak ezt a leharcoltat találtam.. a jobbszélső patentozása sem rosz de az Y praktikusabb!

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő ne törödj velük! Élvezd az ajándék újramozit!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Áronomról két kép:
Így szeretgeti öcsit, és egy adventi:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

De édes az első kép! :D

Kép Kép
szõlõ

Jó reggel, szép napot mindenkinek :)

Nemrég ébredtünk :oops: :D Most reggelizik a törpekirályfim, aztán valószínűleg meglátogatjuk a mamát, délután pedig Pestre megyünk.

mamacka, nagyon édes Áron :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csilla
Vasárnap kimerészkedtünk a Vörösmarty térre... hááát rövid időn bellül menekülőre fogtuk... iszonyat tömeg... egy kenyérlángost akartunk venni, de kígyózó sor volt... alig bírtunk a babakocsival.
Hétköznap és még világosban nem ilyen rémes... ha most jöttök még talán érdemes megnézni.

Köszönjük a bókot! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka, nem, most nem odamegyünk. Bababatalira megyünk egy játszóba :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csilla
Tök béna vagyok, de nemtalálom, hol lehet linkeket ajánlani a blogban... be szeretném tenni a tieteket is.

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka, sablon - sablondarabok - linklista (nem tudom hogy nálad így van e mert az alapsablonunk nem ugyanolyan)
És itt kell egy olyannak lenni hogy linkek és alatta a freeblog főoldalára mutató link). Ez alapból benne van. És ez alá tudod folyamatosan beirogatni a többi linket. Ugyanúgy, ahogy ott van, csak a freeblog címe helyett a blogcímet írod, utána pedig a nevét. Nem tom így érted e. :)

És bocs az OFF-ért. :oops:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ezt megtaláltam... de ott ki kell másolni valamit... de azt nemtudom, hova másoljam be...

Kép
Kép
Kép
mamacka

<li class="link"><a href="http://eleuszisz.blog.hu/</a></li>
elvileg ezt kellene betenni... de hova??? nemtalálom a listát

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ha kerámia lenne már rég földhözcsaptam volna... :evil:

Kép
Kép
Kép
mamacka

A linklista alatt nincs semmi, ha ráklikkelek akkor csak törölni lehet. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem ott egy csomó krix-krax szöveg van... lista semmi csak a blogban látom a szerkesztőben nem találom... megőrülök tőle...
Biztos tök egyszerű csak én vagyok ilyen béna...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Valaki tudna segíteni? :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Írtam privit remélem sikerül! MSN-en is vagyok lehet hogy úgy könnyebb!

Kép Kép
szõlõ

Nem tudok MSN-ezni... öcsém gépén vagyok, de nekünk otthon is Skyp van.

Kép
Kép
Kép
mamacka

nem sikerül... :(
Ez bonyolult vagy ennyire hülye vagyok???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hülye biztos nem vagy, csak lehet hogy nem jó helyen nézzük. Mindjárt megoldódik nyugi :wink: Írtam már, írd meg melyik sablont használod aztán meglesem hogy hová mit kell tenni.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok :!:

Mamacka, Ercsi :!: Gratula a felidohoz :!:

Bambi, orulok, hogy te is megjelentel es jol vagy :!: En is erzem mar az igazi rugasokat. Hihetetlen, hogy ha a hatmra fekszem es ellazulok, apa is koveti a szemevel. Mar mar ijeszto. De olyan szep :lol: :!:

Szolo, en mar meg sem lepodom, mily bunkok az emberek az egeszsegugyben, de akar egy ettermeben, ahogy a pincer majdhogynem lehany, bocsi, rendelni mertem valamit. A plazakrol nem is beszelve. Ahogy vegigmer az eladono. Vagy ha nagy sor all a kasszanal, a teljes kiakadas, hogy dolgozni kell. Isten bocsass zaras elott 5 perccel bemenni egy boltba. A flegmasag... az, ahogy felhivok valami koztelefonszamot es a kozpontos vegig sem hallgat, csak kapcsol tovabb, es az is kapcsol tovabb. Szoval hotra ego es szanalmas. Most mondjam azt, hogy ebbol menekultunk el kulfoldre. Normalis emeberek es korulmenyek koze dolgozni...

Persze az en kis hazam az en kis hazam, a szivem csucske, meg igy is. Es talan egyszer rendbejonnek a dolgok. A kepernyomon is ez a hatterkep...
Kép

Valahol Szolnok kornyeken csinaltam tavaly majusban. Tipikus lepusztult taj, de megis oly szep. Ut, amely sehova sem vezet, raadasul sorompo zarja le.... :lol:
katavirag

Ezt a sablont használom: Janka
Remélem a kérdésedre válaszoltam... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Amúgy ez a lánynév is nagyon tetszik!
Janka
:)
No majd legközelebb :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka, abszolúte, és már írtam is privit hogy mit hogy csinálj a linkkel, remélem menni dog!

Kata, igen tök igazad van sajnos :cry:

Kép Kép
szõlõ

Kukk egy picit, mamacka, látom még nem oldódott meg a kérdés. De megoldjuk, ezen aztán tényleg ne bosszantsd magad ;)

Nem akarom mégegyszer leírni amit szőlő írt, hátha már meg is oldódott a dolog, de ha nem, akkor próbélkozunk tovább :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, nézd csak meg már kint van Dilidominó Mamackánál :wink:

Kép Kép
szõlõ

Ez sikerült!
Szőlő és Csilla nagyon köszönöm a segítséget, de sajnos úgy nézem az archívumot valahogy szétziláltam... annak a krix-kraxát el tudnád küldeni priviben, hogy helyreállíthassam? Egy másik levélben meg a linkekét... valamit szerintem kitöröltem és nemtudom, hogy mit...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na leviszem az én kis zúzómat levegőzni... már nem bír magával.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka most én nem értem miről vn szó :lol: A linklistáét elküldtem. A linklista az a jobb oldalon lévő egész zlop, beleértve a Keresést, az Utolsó kommenteket.

Te azt a szürke hátterűt szeretnéd ami alul van?

Kép Kép
szõlõ

Á, már látom :)
Alakulamolekula :wink:

Ezt az archivumos dolgot én sem vágom :oops: :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ha kenyérlángost akartok venni, a Baross utca Kálvin felőli részén, pont az Elefáni bababolt előtt is van egy, és ott alig lézeng vki... :D

Kép
babyteve2

A Keletinél is sütögetnek :)

Ja, említettem már hogy ma baromira uálom az embereket? :lol: :lol: Ez az év vége katasztrófa itt, mindenkinek minden MOSTAZONNAL kell....

Tegnap elkezdtem kifestegetni a sóliszt díszeket, majd amikor már a mintát is rátettem és vittem volna fel száradni elejtettem az egészet, természetesen mind pofával lefelé esett :lol: :lol: :lol: Szerencsére a kár annyi csak hogy a minta egyben lejött, majd újra rá kell tennem (na nem kell extra mamacka-féle díszítésre gondoldni. Vonalak meg pöttyök azt kész :lol: )

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok! Én már túl vagyok a félidőn. Még nem tudom hogy fiú lesz-e vagy lány, viszont nagyon boldog vagyok hogy a szerelmemtől lesz egy kisbabám. Nekem az a lényeg hogy egészséges legyen és boldog. Ja meg hogy ne legyen hasfájós.

Kép
tini_kismama

Szia Tini, nem is szeretnéd tudni a nemét vagy nem mutatja meg magát a kicsike?

Kép Kép
szõlõ

Meg sepróbálta a doi megnézni. Azt mondta hogy majd a 30. hét után tudja csak megmondani. Majd akarok 4D-sre menni.

Kép
tini_kismama

Nagyon kívánvsi az egész család. Én kislányt szeretnék, a párom pedig fiút.

Kép
tini_kismama

[quote="tini_kismama"]M írta:tini_kismamaeg sepróbálta a doi megnézni. Azt mondta hogy majd a 30. hét után tudja csak megmondani. Majd akarok 4D-sre menni.

Kár, és érthetetlen, hogy még meg sem próbálta megnézni :shock: :(
A 4D-n sokkal készségesebbek lesznek, úgyhogy szerintem is menjetek el .. biztos csodás élmény lesz!
Mi január közepére tervezzük ismét ;) (A 16. héten egyszer már voltunk 4D-n) ... :)

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="tini_kismama"]M írta:tini_kismamaeg sepróbálta a doi megnézni. Azt mondta hogy majd a 30. hét után tudja csak megmondani. Majd akarok 4D-sre menni.

Kár, és érthetetlen, hogy még meg sem próbálta megnézni :shock: :(
A 4D-n sokkal készségesebbek lesznek, úgyhogy szerintem is menjetek el .. biztos csodás élmény lesz!
Mi január közepére tervezzük ismét ;) (A 16. héten egyszer már voltunk 4D-n) ... :)

Az jó, és fiú lesz vagy lány? Vagy nem akarjátok tudni.

Kép
tini_kismama

Ja, tényleg ezt már mondtad egyszer, csak elfelejtettem bocsi. Nem is értem miért mond neked ilyet hogy a 30. hét után lehet csak nézni, nekem már a 18. hetin is nézték, az más kérdés hogy ő nem akarja megmutatni mi van a lába között.

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: