A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Bettina!

Igen a hőmérőzés arra is jó, hogy következtess belőle, mikor van- és van e peteérés. (de sajna nem 100% az eredmény és nagyon precízen kell csinálni.
Van más módszer is, ami szerintem pontosabb és kiküszöböli a környezeti tényezőket ez az un LH teszt. Ami úgy működik, hogy rá kell pisilned egy papírlapra és elvileg a peteérésnél jelez. Szerintem ez sokkal egyszerűbb és tudományosabbKép
A dokik szerint is elég megbízható. Az ára elég borsos 2700-6000 ig 5-7 db.

Kele
Kele

Bea Kép
A krióban csak a spermavizsgálatra megyünk. Dokihoz magánba járunk.
Akkor veletek sem egyszerűbb a helyzet. Jó lesz, ha végre mindent kivizsgálnak. Ma hívtam a klinikát, de nem volt benn senki. Így nem tudtam meg a hormoneredményeit. Már csak abban lehet hiba. Gyulladás elvileg kizárva, mert nem volt fehérvérsejt az ondóban. (Persze máshol a szervezetésben lehet). A baj, hogy nálunk a sejtszám nagyon alacsony. A mozgással, és az életképességgel semmi gond.

Dobnál egy mailt magánba, írnék neked.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kele Kép
az LH tesztek fele nem mutat semmit, még akkor sem mikor UH-n egyértelműen látszik. A hőmérőzés nem kerül semmibe, csak egy kis odafigyelésbe.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok

Beszéltem a Kép -val és azt mondta hogy peteéréselégtelenség miatt rövidült le a mensim 31, naporól 26 napra Kép
Lassan elhúzok haza
Kép
most egy kicsit szomi vagyok Kép
A jövő héten megyek dokihoz
Puszi mindenkinek

Alice
Alice

Kedves Orsi és Kele!

Köszönöm a válaszaitokat.
A hőmérőzést már csinálom 2 hónapja. Az első hónap sajnos értékelhetetlen, mert hónaljban csináltam, de a 16. nap után ott is egyértelműen magasabb volt egész a mensiig a hőm (bár ez ahogy olvastam semmit nem jelent).
Most kezdtem el mérni hüvelyben. Minden reggel fél 6-kor. Ma vagyok a 9. napon (27 napos tök pontos ciklusok évek óta). Az első 7 nap 36,8 volt végig, tegnap 36,5 ma pedig 36,7. Fokozatosan kell leesnie peteérés előtt vagy hirtelen?
Ha például nem mutat semmit, mert összevissza lesz, akkor gondolom jön a többi kivizsgálás.
3. és 21. napos hormonvizsgálaton már voltam, de csak augusztus közepén lesz meg az eredménye.
Ja, mindez azért van, mert 5 hónapja próbálkozunk hiába és most kezdek már beparázni.
Tudom, hogy nem kellene, mert az csak gátol.
Egyébként a dologhoz hozzátartozik, hogy 31 éves leszek idén....
Öreg vagyok?
Bocs, hogy hosszú voltam.
Bettina
Bettina

Orsi

Írtam magánban

Bea
Bea

Nos azert mert megdicsertek a joreggeltjeim, igy most
Szep Estet
is szeretnek nektek kivanni!

Magi
Vendég

Sasha,Kép
Uzenetet hagytam, a masik topikban, mindenkitol Képmert Képmegyek.
Szeptemberben remelem, ezzel jelmentkezem,Kép, addig is mindenkinek ugyanezt!
Ancsi
Ancsi

BettinaKép
Én is 31 éves vagyok, sőt 32 leszek idén, és nem érzem magam öregnek. Olvass bele az indexen a Med-Lomb topikba, van több 38, sőt 40 éves ember is, akik még nem adták fel. Az ovulációkor nem mindenkinek esik le a hő, nekem sem. Több hónap alatt lehet kitapasztalni, hogy kinek mikor van az ov-ja, főleg olyankor mint Nálad is, hogy kőbe vésett 27 napos a ciklusod. Igaz csak utólag tudod meg, hogy mikor volt a hőből, mert egyszercsak elindul felfelé a hőd, és 1-2-3 nap alatt eléri a 37-t, de ha már ismered a ciklusod, akkor tudod. A legbiztosabb a középidőben 2 naponta akciózni, aztán párna fenék alá, és nem felkelni az ágyból. A párod rendben van ?

KelévelKép az LH tesztben nem értek egyet, személyes negatív tapasztalatom van, nem érdemes rá költeni. Nem megbízhatóak, és k*rva drága. Nem beszélve arról, hogy a spontán ovulációt nem mutatja. Nekem orvos által igazolt UH-n látható ovulációt nem mutatott ki. A többi LH teszt (PG53) sem jó, egyedül a Maybe Baby, de ez 10.000 Ft.

AliceKép
Azért jött meg a 26. napon, mert leesett a hormonszinted, alacsony volt a progid. A tüszőérési fázis nincs rendben, stimulálni kell, hogy magasabb legyen a sárgatest a ciklus második felében.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Bettina Kép
Nem vagy öreg Kép. Ne aggódj, és ne parázz azzal nem jutsz előbbre!
Tökéletesen haladsz a teljes kivizsgálással. Ha ennek a ciklusnak vége van, akkor dobd be a hőgörbédet, és mondunk rá okosakat Kép. A leesést egyéne válogatja. Nekem fokozatosan, másnak hirtelen. Az emelkedésre is ugyanez igaz. Ne filozofálj ezen, mert nem érdemes. Ha lesz egy teljes ciklus mért hőd, akkor majd visszatérünk a dologra.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Cat!
Nagyon köszi.
Alapban én sem érzem magam öregnek, sőt...
De, pont ma olvastam arról, hogy a 25 év feletti nők, akik első gyermeküket vállalják már a késői első terhesség kategóriába tartoznak az orvosok megítélése alapján.
Én nem igazán foglalkozom ezzel, csak gondoltam megkérdezem, mert itt rengetegen beszélnek a fősulis vizsgákról, nekem meg az már hosszú évekkel ezelőtti téma.
Szóval nagyon köszi a válaszokat.
Ebben a hónapban action (szépen magyarosan EKSÖN), aztán ha nincs picurka, akkor magy papa is vizsgálódni.
Puszi mindenkinek és kellemes további napot!
Bettina
Bettina

Sziasztok !

Mit a véleményetek az ovulációs teszt-ről ,amit nyálazni kell és ha kikristályosodik akkor van ovulácio.Az mennyire megbízható.
Az a helyzet hogy nekem ez a hőmérőzés nem megy. Nem bírom ki 10 percig.Most 2 hétig digitálissal csiáltam ugyan abban az időben ,volt hogy szép egyenes volt a görbe aztán a mensi utáni 3. napon lement 35,7-re ?!
Arra gondoltam ,hogy inkább kipróbálom ezt a nyalogatósat :-)))

Mi a véleményetek?

üdv
Zsebi
Zsebi

Zsebi, ne nyalogass ilyeneket!!!
Nyaljál inkább fagyit!
Ne gondolkozz ezen, most próbáltam ki én is ezt a tesztet, nekem nem jött be!
Lányok!Éreztem a peteérést, és nem mutatta ki a teszt!
Akkor lehet volt pém?
Mert sokat akcióztunk papácskával!
Cat, semmi extra, kicsit sok melóm volt, kicsit levagyunk égve anyagilag, hízok, mintha kötelező lenne, szar az idő, és mennék mán nyaralgatni!!!Te jól vagyol?Depi, remélem a békasegge alá ragadt, és messzire szaladt vele...tova, el.
Kele
Köszi!!!!!
Már nem is haragszok a gólyára!:-D
Nagyon kedves vagy!Remélem bejön amit kívánsz, és én is hasonlókat.
De már kb.20-szor kérdezem:MEGJÖTT MÁR?
:-)))))))))))
Remélem nem....szorítottam.......+++++

CSAJOK!
NEM AKARTOK EGY KOLLEKTÍVE FOGYÓKÚRÁT?
LEADNÁNK ÖSSZ EGY MÁZSÁT, VAGY KETTŐT, VAGY HÁRMAT...:-)
NEKEM NAGYON KÉNE LEDOBIZNOM PÁR SOK KILÓT, DE

EGYEDÜL NEM MEGY!
vÁROM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT!!!!
MEG AZ ÖTLETEKET, JUTALOM ÜGYBEN....
Én Balázs Pali, illetve Zámbó Árpi koncert jegyre gondoltam....:-D
(vicc volt...aki szereti őket, annak bocsesz)
Na, pá, Ilduci
Névtelen

Ilduci Kép Kép
Én benne lennék. Bár nekem max 5kg-t kellene leadni, de azt is jobb lenne társaságban. Van egy tuti nem kínzós receptem is. Jó étrend napi 1000 Kcal... nekem bevált. de most nem sok erőt érzek magamban ehhez. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!KépKép

Ilduci! Látom magadhoz tértélKépKépKép Akkor inkább felszedek pár kilót, ha ez a jutalom, pedig nekem is le kéne adniKépKép De lehet, hogy nem fogom még vagy kilenc hónapigKépKépKép
Milyen LH tesztet használtál?
A kérdésedet láttam, nem bunkóságból nem válaszolok, hanem babonábólKépKépKépKépKépKépKép
Várok még 1-2 napotKépKép

CateyeKépKépKép Pedig szinte mindenben egyetértek veledKépKép De ez legyen a legnagyobb véleménykülönbség köztünkKépKép. Mindenki a saját tapasztalatait tudja megosztani. Te egyébként milyen LH tezstet használtál? Mert erről a PG53ról én sem hallottam jót. Én a Corax-ot használtam. Arra pisilni kellett. Nekem gyönyörűen kimutatta, viszont a hőmérőzéssel mindig pórul jártam. Nekem több doki is mondta, hogy ezek a pisilős tesztek már nagyon biztosak. Ja és csak egy vagy két hónapban kell csinálni, mert ha valakinek pontos a ciklusa, akkor kitapasztalja és utána már nem kell csinálni, mert tényleg qrva drága.

BettinaKépKép Nem vagy öreg ne aggódj. Az 5 hónap nem olyan sok idő, de igazad van, hogy elkezdted kivizsgáltatni magad és a köv. hónapban a férjuradat is elküldöd. Sose lehet tudni és jobb megnyugodni a jó eredményektőlKép Sok sikert NektekKép

Kele
Kele

Sziasztok!

Kele!Kép
Ahaaa! Akkor most neked kell szorítani!
Tehát babonás vagy! Akkor szépen csendben maradok, és gondolok amit akarok!Kép

OrsiKép! CateyeKép!
Megnéztem az utolsó IC 19.00-kor indul haza, de lehet, hogy meg tudom oldani másképp is.
Nagyon örülnék ha összejönne ez a minitali! Kép
A hipnózisról még nem sok mindent tudok elmondani, mert ott volt a férjem is, ezért csak beszélgettünk, csak kettesben csinál kezelést. De az elején sem fogok még sokat tudni, mert a következő alkalommal csak a relaxációt és az ellazítást fogjuk tanulni, ez kell a hipnózishoz, aztán meg 2 hét kimarad, mert 1x én leszek szabadságon, másszor meg a nő utazik el. De aztán minden héten 1x találkozunk majd. Azt mondta, hogy a hipnózis nem olyan mint a filmekben, hogy a végén a páciens felébred és nem emlékszik mit mondott közben, hanem egy megváltozott tudatállapot, nagyon beszűkült figyelem. De erről csak akkor tudok majd nyilatkozni, ha kipróbáltam. Kép
Szerintetek nem hülyeség?

Cat!Kép
Úgy néz ki elég jó a görbém, bár a 37-et ritkán éri el, de szépen emelkedik. A ciklusaim 27-28 naposak. Nem csodálkozom hogy nem nagyon van 37 felett a hőm, elvégre progi hiányos vagyok!
Majd ha lesz időm csinálok egy grafikont és elküldöm neked, hogy milyen a ciklusom tabletták nélkül.

Ja, igen és az egyéb bűvészkedéseimben (ld. hipnotizőr, Aviva, méregtelenítés) van még magnézium és cink szedése is.

Jók legyetek! Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Leone Kép
az Avivát elkezdted már csinálni? Nehéz megtanulni?

Tinka
tinka

BettinaKép
Mindegy, hogy az ember hány éves, csak a szive legyen fiatal!
Én a helyetekben elmennék kivizsgálásokra, bár ehhez olyan dokit kell kifogni, aki 5 hónap után szóbaáll veletek. Bár azt, hogy mióta próbálkoztok, senki nem tudja leellenőrizni: fölbiztatnálak egy kis csalásra Kép Kép Kép
Én ha tudtam volna, hogy nem jön össze olyan könnyen, mint ahogy minden féltő anyuka, nagymama, tanárnő stb mondja, akkor már sokkal hamarabb elmentem volna. Már az is megnyugtató érzés, és egyben gondolatelterelő is, hogy végre mást is teszek ezért a babáért, minthogy minden ciklus végén halálra izgulom magam a görbén és aztán pedig csalódok.
Inkább irány az orvos. Aztán lehet, hogy a nagy vizsgálódás közepette magától is bekopogtat egy babuci KépKépKép

Lányok, a Krio-hoz hogy lehet eljutni?
Ha fölszállok a kisföldalatti végállomásán a 25 buszra, az jó? Hol kell arról leszállni?

Olici
olici

OliciKép
Én ebben sajnos nem tudok segíteni, mert kocsival mentünk a drágámmal.

KeleKép
Én is Coraxot használtam. A telephelyükön vettem meg őket, 4db-ot, és ajándékba kaptam egy szerencse terhességi tesztet. Sajnos nem jött beKép, de az ov-t sem mutatta. Ettől függetlenül elismerem, hogy valakinek bejön. Nekem egy barátnőm a PG53-al lett babás, mindkét gyerekével, de az első hónapban, ahogy eltervezték. Mázlista.

ZsebiKép
A PG53 sz*rt sem ér, bár lsd felettünk van akinek bejön. Ha kicsit több nyálat teszel rá, akkor ov. nélkül kikristályosodik. Megbízhatatlan, és itt már sokan kihajították mérgükben, mint én is.

LeoneKép
Hát a 7 órai indulás marha korai. akkor alig tudunk dumcsizni. Nem tudsz fentmaradni 1 éjszakára ?
Szerintem nem hülyeség a hipnotizőr, bár én nagyon szkeptikus vagyok a "varázslókkal". De kinek mi segít. Ha mást nem, akkor ellezulni, relaxálni, meditálni megtanít, ezek meg tuti hasznos dolgok. Sokan az akupunktúrára esküsznek. Én most ezt akarom majd kipróbálni.

IlduciKép
Hurrá, látom kezdesz magadhoz térni, és már jobb a kedved. A fogyókúrába benne vagyok, 8 kg-t kellene ledobnom sebtiben, amivel már évek óta küszködöm. Addig sem töltjük tétlenül az időt a babára várva.

OrsiKép
Engem érdekel az 1000 kcal-ás recept. A párom is fogja bírni? Mert neki esténként vacsit kell adnom, ami igazi kihívás nekem, amikor feltálalom neki a finomságokat, én meg ülök egy zellerszárral, és próbálom meggyőzni magam, hogy milyen finom. Szerencsére nagyon szereti a növényi táplálékokat apjuk, a húst már kevésbé.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Jó reggelt LányokKép

Remélem mindenki jó kedvű, végülis már itt a hétvége, lehet készülni a kis pihire.Kép Akinek meg a nyaralás kezdődik, azért örüljön.

Jó munkát mára
puszi
Trixi
Trixi

Köszi a választ,akkor inkább megfogadom Ilduci tanácsát és nyalom a fagyit .A hőmérőzést csinálom tovább pedig nagyon nehezen bírom ,mert "sajtkukac" létemre 10 percig nyugton maradni nagyon nagy feladat :-))
Ma jön meg a Hormeel-S cseppem a gyógyszertárban .Kérdezte a nő hogy a kis vagy a nagy adag kell .Mondtam hogy így elsőre a kicsi ?!
Gondolom ez a kiszerelést jelenti .Tegnap meg kellett neki rendelni és mára érkezik.
Majd beszámolok a hatásról ,mert aztán nekem vannak igazán szép hosszú (van hogy 58-60 napos) ciklusaim.Ha ettől beáll akkor kezet csókolok Nektek!!!! :-)
A fogyókúrával pedig óvatosan ,ha nagyon drasztikusan csináljátok akkor is borulhat a hormonháztartás .Tapasztalatból mondom ,mert ezzel már egyszer jól megjártam ...Én inkább azt mondom hogy mindenből mértékkel , este inkább gyümölcs vagy saláta és MOZGÁS !!!!

üdv
Zsebi
Zsebi

Sziasztok!

Szep napot mindenkinek. Itt a nyakunkon a hetvege. Kép
Vendég

Jó reggelt lánykákKép

CatKép

Köszönöm a válasz a jövőhéten tűz a doki de ha nem segít akkor Kép Kép
Jaj úgy izgulok

Alice
Alice

Alice!

Ne izgulj feleslegesen. Kép

Itt a nyakadon a hetvege. Lazits es pihenj sokat. Kép
Vendég

Akkor felteszem ide, és le tudjátok tölteni.<!--attachment: 1000Kcal-28339.doc*mime_msword.gif*application/msword*106.0*1000+Kcal+fogy%f3k%fara*1000Kcal%2edoc --><center><pre>
Kép1000 Kcal fogyókúra
1000Kcal.doc (106.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Koszonjuk a fogyokurat. Kép
Nagyon jonak tunik!
Nekem akupunkturaval sikerul lefogynom 5 kilot! Kép
Vendég

Magika Kép
Szerintem ez azért jó, mert ha az ember bűnözik is egy kicsit, az még belefér, akkor is 1200-1300 Kcal alatt marad, amivel már egészségesen lehet fogyni.
Az akupunktúrától én félek Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Nekem nagyon jo volt az akupunktura. Na persze fogyokuraval egyben. Nem faj es utana jok jol ereztem magam mindig. 600 kaloria amt egy nap ettel, de mivel nem is voltam ehes attol is majd szet durrantam. Ugy kellett neha rabeszelnem magam, hogy egyem meg a fogyokuranyi kajat is, mert aztan elfogyok.
na meg amig akupunkturan vagy jol tusz pihenni es lazitani. Kép
Vendég

Magika, OrsiKép

nekem az ősszel kellett egy három hónapos Candida kúrát tartanom. Kerülnöm kellett a búzalisztes dolgokat, a cukrot és a husok nagy részét (szárnyas, hal jöhetett). Még gyümölcsöt sem ehettem, egyedül a citrom, grapfruit és az alma volt megengedett. A 3 hónap alatt úgy fogytam le 9 kilót, hogy soha nem éheztem (néha a párom teljesen el volt szörnyülködve, mert szó szerint zabáltamKép) és az ujjamat meg nem mozdítottam egy kis tornára...
Most úgy érzem megint tartani kéne egy kúrát, nem is a Candida miatt, inkább azért mert teljesen fel voltam töltődve, mindig jókedvű voltam és - talán a lefogyott kilók miatt is - kivánatosnak éreztem magam.
Trixi
Trixi

ja, mindezt azért irtam le, mert szivből utálom az olyan fogyókúrákat és diétákat, ahol előre meg van szabva hogy melyik nap mit ehetek. Ilyenkor rámtör valami fóbia, hogy miért nem ehetek azt, amit éppen kivánok...
Trixi

Trixi Kép
mit kell ehhez enni??? Vagyis mit nem kell?

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép

Nállam úgy szaladt le róllam 8 kiló az idén hogy este 6 után nem ettem semmit, de ha nagyon éhes voltam akkor csak gyümölcsöt.
Igaz nehéz volt megszokni de szép lassan ha egyre kevesebbet vacsizik az ember a végén már nem is kívánja este a kaját.Mikor rááltam a mérlegre 2 hónap után nem akartam hinni a szememnek,csak annyit vettem észre hogy minden gatya lóg rajtam Kép
Nekem bejöttKép remélem tudtam segíteni

Pusszzzantás
Alice
Alice

OrsiKép
Nagyon jó a fogyókúra. Már csak az agyamban kellene rendet rakni, és rászánni magam. De valóban ez nem megterhelő, és jó sok egészséges étek van benne.

AliceKép
Sajnos az esti evést nem tudom elhagyni, mert a párom előttem vacsizik, amit ráadásul nekem kell elkészíteni.

Az akupunktúrával sok kollégám lefogyott, de idegileg megviselte Őket, nem beszélve arról, hogy utánna visszaszedték a kilókat. Ami érdekes volt benne, hogy nem voltak éhesek, de az evés mint program hiányzott az életükből.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok,

de jó, hogy vidám itt a hangulat. A fogyókúrás buliba én is benevezek. Nekem is az tesz jót, ha este nem eszem már semmit. De sajnos én imádok enni, és olyan jó este hazamenni, és kényelmesen leülni egy kicsit, és enni valami finomat. Cat Kép, amit írtál, hogy a kollégáid életéből az evés mint program hiányzott, hát azt abszolút megértem. Kép Kép

Leone Kép
A minitali időpont nekem is jó elvileg.

Puszi, Alena
alena

AlenaKép
Mevetted a Hormeel-S cseppeket ? Mennyibe került, és melyik kiszerelés. Sajnos nekem is kell vennem, mert gyogyi nélkül 0 a ciklusom.

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
Rozsból v. kukoricalisztből készült dolgok. Én pl. imádom a tésztát, ugyhogy ez volt az egyik legnagyobb kihivás nekem, aztán valahol találtam kukoricalisztből készültet és onnantól már minden OK volt.Kép Rengeteg zöldséget ettem, sok folyadékot és teát ittam (még palacsintát is ettem: a páromnak rendes lisztből csináltam, magamnak meg durumlisztből. Vettem diétás lekvárt hozzá.)
Az ember nem is gondolná hogy mennyiféle dolgot ehet. Csak annyi a teendő, hogy a már emlitett dolgokat (búzaliszt, cukor és disznó+marha husi) elfelejted. Vagyis kifelejted.
A 2. hónapban már ehettem diabetikus dolgokat (egy kis nassolnivaló). Ugyanis imádom az édességet.Kép
puszi, Trixi
Trixi

Cat

Megkérdeztem, a Menogon 4660 Ft/5 ampulla.

Bea
Bea

Cat Kép
Megvettem, ha jol emlekszem, 1140 forint volt. Nem tudtam, hogy van tobbfele kiszereles, de gondolom ez a kisebb lehet akkor, mert egy kis uveg. Erdemes felhivni a gyogyszertarat elotte, mert a listan levokbol kettot is hivtam, es nekik nem volt, csak a harmadikban.

Alena
alena

Sziasztok!
Én is beköszönök.
Köszi a válaszokat, akkor ezt a hónapot megvárjuk, utána párom is megy vizsgálódni.

A fogyókúrás buliba én nem jelentkezem, mert szerencsére ezzel semmi gond.
Csak egy észrevétel.
Megfejtés a sport és testmozgás. Enélkül szerintem nullát ér az egész.
Sajnos a baj az, hogy ez egy életstílus és ezt 20-30 évesen megtanulni már nagyon nagy akaraterővel és kitartással lehet csak.
Azért sok sikert a fogyihoz, aki benevez én a partvonalról szorítok nektek....
Bettina

Ja, még ez kimaradt.
PG53-t én is próbáltam, az első hónapban tök jól kirajzolódott minden, aminek kellett (de hüvelyváladékkal csináltam, nem nyállal).
Azóta semmit nem mutat, azaz mindig ugyanazt, tehát vagy én romlottam el vagy a szerkezet.

Egyébként egy barátnőm nekem is ezzel (mármint, hogy ennek segítségével)lett várandós, de az első hónapban rögtön, ahogy akarták, úgyhogy valószínűleg nekik egyébként is sikerült volna.
Bettina

En is benevezek! Kép

Nekem meg 5 kg kell hogy eltunjon. Kép
Vendég

Bettina Kép
szerencsés vagy, hogy nem bajlódsz a súlyoddal. A sportolással igazad van, jövő hét hétfőtől 3szor járok majd hetente. Eddig 1szer jártam egy héten, de most emelem az adagot.
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Magika Kép
nekem is Kép akkor mi 5 kg-ért hajtunk. Én hétfőn kezdem, mert ma utazunk a párom szüleihez, úgy nehéz lenn Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Ok kezdjuk hetfon. Nalam az a baj, hogy jovo heten hetvegen lakodalom. :o)
Majd utana hetvegen megyunk a baratnomhoz szlovakiaba. Ott ok falun laknak es tudjak, hogy jo kis fokhagymas, pirospaprikas abaltszalonna a kedvencem ott reggelire egy kicsike palinkaval es teaval. :o)

Igy hogyan fogyjak le?
Vendég

LányokKép
Tudtok valamit az erdélyi sóvidékről? Ugye Szovátán van (a Medve tónál) az a varázshely, ahol a kevésbé sikeresen próbálkozók nagyobb eséllyel indulhatnak egy kezelés után?

Trixi

Ui: hogy a mai adag mozgóképem is meglegyen: Kép
Trixi

CatKép

Nekem sikerült megálnom mert főzés közben jóllakok az illatávalKép
Alice

Magika Kép
nehéz kérdés. Próbálkozz szerintem azért. Ha hétközben fogyózol, és hétvégén próbélsz keveset enni, akkor lehet, hogy lassabban, de menni fog.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

megprobalom. Legfeljebb egy hettel tovabb csinalom mint Te. Kép
Vendég

Kellemes hétvégét mindenkinek! Mi leléptünk a párom szüleihez, majd hétfőn jelentkezem megint.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!KépKép

MagikaKépKép És hová jártál akupunktúrára? Hányszor? Mennyiért?
Köszi előre is

Kele
Kele

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: