Sziasztok Mamikák!
Anitja, remélem megkaptad a szombat esti sms-emet, még egyszer nagyon köszi!
Most végigolvastam a hétvégi írásaitokat, és próbálok reagálni, mert nem tudom, mennyit tudok jönni a következő pár napban, uis főnöktől kaptam némi melót így karira.

Jó lenne letudni még a héten.
Hétvégén pedig itt volt Anyós (meglepően konszolidált volt, nem okoskodott. Mi üthetett belé?!

), tegnap pedig elmentünk még ajikat vásárolni. Ja, a Fa gyönyörű lesz, és az eladó 2000 Ft-tal többet adott vissza, mint kellett volna!

Juhííí!
Szóval röviden velünk minden ok, igaz Máté hol sokat kajál, hol szinte semmit, és ezen mindig aggódok, pedig nem kéne. Tudja Ő. Az viszont egyszerre vicces és kiborító, hogy hajnali 4-f5-kor még mindig szómenése van és vigyorog ezerrel, visszaaludni pedig esze ágában sincs. Engem szórakoztatni annál inkább.

Azért 5-f6 körül mindig sikerül ágyba pakolni.
Irina: mindenki azt mondja, h lehet, h Ádi éhes. Én pont fordítva gondolom (saját tapasztalat): szerintem a lefekvés előtti sok kaja megülheti a pociját. Te se érzed jól magad, ha este dugig zabáltad a pocakodat, mondjuk töltött kápival. Máténál is volt, hogy nem tudta, hogy hol az elég, annyira szívesen evett, aztán meg szenvedett a teli bendőtől. Próbáld ki, hogy nem "álometeted". Csak úgy simán, mint napközben.
Koszmó: mi is újra felvesszük a harcot.

De
hol lehet kapni ezt a Babe sampont? Gyogyótárban nem láttam. Apropó: a babafürdető-kenőcsöt
nem szabad a baba fejére használni, mondta a gyógyszerész, mert az segíti a koszmó kialakulását!!!!!
Amona: nagyon édes a Kislányod!!!! Tényleg jó a névválasztás!

Gyere gyakrabban, ha tudsz, plíz!
Granda: örülök, hogy jobban van a szemed, és szép gesztus volt a Mikulásgyári látogatás.

(vmi fontosat akartam még Neked írni, de elfelejtettem...

utánaolvasok még egyszer...)
Sense: nagyon tetszenek a Botis képek!!!! Amúgy esti program, alvás, ébredés nálunk dettó.
Fleur: jól kidühöngted magad? Akkor jóóó!

Már jobb, ugye? Anyóst pedig idomítani kell.
Regi: szuper, hogy kibékültetek Apával!
Úgy irigylem azokat, akik már mensiznek.

Én gyogyó ellenére folyton azon elmélkedem, h biztos úton van a Kistesó, és azért nem jön meg, csak fájdogál a hasam.
Oóóó!!! Vasalnom is kéne. Megyek, aztán majd még benézek.