A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kata - Nagyon csini vagy :) :) :) Vigyázz, le ne lopják ezt a sexy fehérneműs fotót.. nehogy más dicsekedjen vele :lol:

Mindjárt lefotózom a ruha-halmot, amiket kiválasztottam, hogy jó lehet még valamire ..
Főleg az első (napi 3 ruhás, mindent lebüfizős lenyálazós) időszakra :D :D :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Hát ha az ember nem tud benézni nap, mint nap,akkor szinte lehetetlen visszaolvasni amit írtatok! :lol:
Én is voltam a védőnőnél a múlt héten pénteken és jelentem +4.5 kg-nál tartok.....a védőnő nem kommentálta, a dokinő azt mondta, hogy az önmagában nem sok, de vigyázzak a karácsonyi sütikkel , mert igazából csak mostantól fognak feljönni a kiklók, de azok rohamosan! Hát jól megilyesztett :shock: . Nem szeretnék elbálnásodni! :lol:

Ollem,
Holnap kedden 14-16-ig lesz az utolsó szülésfelkészítő tanfolyam Komáromban a közösségi házban. Én eddig nem tudtam elmenni a munka miatt, de holnap elmegyek, mert a védőnőm szólt, hogy csecsemődoki jön és érdekes lesz nagyon az előadása. Az újszülött otthon címmel. Ja és a lényeg holnapra kiderül, hogy mikor lesz a szülőszobalátogatás.
Ha nem tudsz eljönni, majd holnap este megírom, hogy mikor megyünk a kórházba kukkantani!

KépKép
kisfruzsi

ijesztett természetesen, nem ly-vel :oops: :oops:

KépKép
kisfruzsi

Katavirág, hű, szép nagy már a pocód ;) Tök csini vagy!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Koszi, Szosz :!:
A zsirreteg szerencsere egyenletesen boritja be testemet. Jol melegit is :lol: Kevesbe fazom, mint azelott. Persze tudom, ez termeszetes :wink:
A koncertet azert kerdeztem mert Szilvezter utan nehany napig Pesten leszek. De hat sajna, akkor mindenki ki van merulve, anyagilag is. Na majd legkozelebb.
Ja, meg annyit: Emi, nekem is volt egy rossz napom, bizony, komolyan begorcsoltem, sot, kepzeljetek, aznap ejjel a vadlim is. Azota Magne B6 4x es napi egy Ca pezsgo. Azota is cincogok ujra.... :lol:
Csuda klassz dolog ez a terhesseg :!:
katavirag

Nah, ennyi rucit kaptunk .. ez amit kiválogattam (kb. fele annak, amit adtak):

Kép

És itt van pár kedvenc :)
Szerintem kislánynak is jók ezek a rucik, nem?
Kisfiúé volt ... de én simán el tudom képzelni a kislányomon .. :)
Vélemény?? :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Mire visszaolvastam mindent.....
Cigihez annyit, hogy sajna párom is szívja....de mióta tudja, hogy babánk lesz, egyre kevesebbet és igyekszik is leszokni róla. Természetesen udvaron cigizik, kocsiban soha, lakásban meg egyáltalán. Mire a Picur megszületik le fog szokni!!! Ez tuti!!!

Kisfruzsi!

Én tutira nem tudok holnap elmenni, Szabadszállásra megyünk a férjemmel árut viszünk a cégétől.

Ma :cry: :cry: :cry: ilyen hangulatom van....
Túl vagyok egy nagy veszekedésen, üvöltözésen az anyámmal.... :cry: :cry: :cry:
Remélem, Picur jól van, nagyon ki voltam borulva.....
:cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ok, akkor holnap majd megírom, hogy mikor lehet menni a kórházba ha érdekel eljöttök.
Ne idegesítsd magad! Bár tudom ezt könnyű mondani!

KépKép
kisfruzsi

Szössz, tündériek ezek a rucik!! :D A barnásak talán picit kisfiúsak, de a többi abszolút jó lánynak is :)

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzössz, tündériek ezek a rucik!! :D A barnásak talán picit kisfiúsak, de a többi abszolút jó lánynak is :)

Igen .. viszont a barnásakat azért válogattam ki, mert állati jó a fazonjuk :) és ha rózsaszínnel kombinálom a kantáros cuccokat, az szerintem nagyon kis vagány tud lenni :D Sokat számít szerintem, milyen szín van alatta .. nem?
Van keki meg farmer is amit nem fotóztam le .. önmagában fiúsnak találtam, de alá tettem egy rózsaszín rugit, és el voltam alélva :D ezért maradtak :D :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szerintem mindegyik mehet kislánynak is. Mi eddig csak kisfiúról kaptunk édesebbnél édesebb rucikat, szóval ha lány lesz, akkor azért egy-két vagány fiús cuccot is rá fogok adni.

KépKép
kisfruzsi

Én is pont ezt mondtam Anyunak hogy van annyira tüneményes kék rugi is hogy simán ráadnám a kislányomra is, szóval persze, tök igazad van hogy kiválogattad őket.

Egyébként az a Bear feliratú együttes hatalmas! :D Talán az a kedvencem. Vagy zöld rugi. Nem tudom :roll:

Kép Kép
szõlõ

szösszenet, nagyon édes rucik!!! :)
Simán jók kislányra is, nagyon vagány lesz bennük Alíz ;)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Katavirág,

nagyon csini vagy :)

Pont most ment el tőlünk a védőnéni. A vádli görcsölésére ő is MagneB6-ot és Kálciumot javasolt. Úgyhogy most azt is elkezdem szedni. Remélem segít.

Mary,

Próbálj meg kevesebbet idegeskedni. Az idegeskedés nem tesz jót, neked sem meg a babódnak sem.

Szöszke,

Tényleg édik ezek a ruhák :)

Kép
emi29

Köszi CSajok - Megnyugtattatok :D Bíztam benne, hogy egy kislányra nem csak a rózsaszín a piros, a fehér és a sárga mehet fel :D
Nekem is bejönnek a kék rugik .. olyan cukik .. mondjuk most, hogy olyat kaptunk dögivel, biztos nem fogok venni :D
Inkább a tényleg csajosakat kell gyűjteni a sok unisex mellé ;)

Kép
szösszenet

Nekünk amúgy ahogy áll a dolog csak uniszex cuccaink leszenk amíg meg nem születik Mazsi :lol:

Kép Kép
szõlõ

de a 2D-s képen mintha látszana valami, vagy csak képzelődöm?

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

Ok. Várom az infókat.

Emi!

Megnyugodtam, anyám pont most ment ki a szobámból, és mintha nem történt volna előtte semmi eldumáltunk és még a babáról is beszéltünk, még a pocakomat is megfogta.
Biztosan arra gondolt, hogy......ebben a nagy veszekedésben bármi baj is lehetett volna.... :cry: :cry: :cry:

Szösszenet!

Tök jó, hogy kaptál rucikat!!!
Nekem még egy darab babaruhám sincs....mire kibújik a Picur mindene meglesz!!!

Ma sógorék hoztak babakádat meg kisebb cuccokat, este hozza haza párom, mert a céghez vitték be!

Képzeljétek olyan gyönyörű fenyőt hozott a férjem..... :D
Ilyen szép még soha sem volt....
Majd lefényképezem, oksi?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="kisfruzsi"]d írta:kisfruzsie a 2D-s képen mintha látszana valami, vagy csak képzelődöm?

Nálunk? Neem, kétszr próbálta már nézni a doki de mindig összezárja a lábát. A 4D-n pluszba a köldökzsibórt is lába közé vette csak hogy tutira menjen :lol:

Kép Kép
szõlõ

Katavirág!

Tényleg nagyon csini mami vagy!!! Párod nagy örömére...gondolom!!! :D :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Akkor csak képzelődtem :lol:
Pont, mint a mienk! Remélem 28-án a 4D kiderül végre a turpisság!

KépKép
kisfruzsi

szöszi
nekem a piros tetszik nagyon!
csöppke
pont erre gondolt a párom, hogy mi van, ha a fejét nagyon belefurja ebbe a rácsvédőbe. de így mivel mamacka is írta, hogy légzésfigyelő, így már ok. úgyis most adtak anyáék pénzt, hogy olyat vegyünk a kicsinek. én nem szeretek pénzt elfogadni, meg nem szeretném, hogy párom szülei vegyék a babakocsit :oops: kicsit furi vagyok.
toncsi

toncsi80

Szerintem Toncsi, ha a babóról van szó, akkor nyugodtam minden szégyenkezés nélkül el lehet fogadni a pénzt és az ajándékot is. Nem kifejezetten Neked adják, hanem Neki. :lol:

KépKép
kisfruzsi

Férjem hozta ezt a gyönyörű fát!!! :D Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát ez tényleg nagyon szép! Mi még nem vettünk , de a héten elintézzük.

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

A férjemnek jó ízlése van... :lol:
Szóval engem is elvarázsolt ez a fa!!! milyen szép lesz a nappalinkban feldíszítve..... :D Addig még ki kell tapétázni + festeni a nappalit..... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,

Mi most voltunk fanézőben.. Első nekifutásra sehol ne találtam olyat, ami megfelel az elképzeléseimnek :( Ez, amit a férjed hozott, viszont tényleg nagyon szép :)

Toncsi,

én viszont szívesen fogadok minden pénzt, ha a babámról van szó :wink: Csak sajnos mi nem kapunk a nagyszülőktől semmit... Ez van...

Kép
emi29

Emi,

Lehet, hogy majd most karácsonyra kaptok, ajándékba. Még mi sem kaptunk eddig.
Mennyi a fenyőfa méter ára?

KépKép
kisfruzsi

Mi az idén a szüleimnél töltjük a Karácsonyt, így fenyőfát sem veszünk. :( Viszont jövőre, mikor már 3-an leszünk mindenképpen szeretnénk karácsonyfát állítani. :)
gumimaci_1

Még mindig nem tudom, hogy lehet a vonalzót az üzenet végére beilleszteni. :oops:

Ki tud segíteni?
gumimaci_1

Mi sem leszünk otthon 24-én este, de délelőtt állítunk fát, mert utána majd gyönyörködhetünk benne. Megvettem az első saját díszeimet is. Az első fánk bronz és arany lesz.

KépKép
kisfruzsi

gumimaci,

a profilban az aláírás helyére másold be azt a kódot.

KépKép
kisfruzsi

Biztos szép lesz, Kisfruzsi. Én is annyiszor elképzeltem már milyen lesz az első fánk. De majd jövőre. Mi csak szilveszterre jövünk haza.
gumimaci_1

Az más, akkor persze, hogy most nem állítotok.

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi,

Változó 3500-4000 Ft-tól van métere a nordmann és az ezüst fenyőknek, de a nagyobb fákat már nem is méterre árulják..
A tesómék egy kb két méteres ezüstöt vettek tegnap 7500 Ft-ért.
Tudom, hogy már nem divat, de én a feketefenyőt szeretem. Csak azt már ne nagyon lehet kapni :(

Kép
emi29

Emi,

Köszi az infót. Majd körbenézünk a héten mi is. Mondjuk mi nem nagyot, csak kb. 150 cm-t szeretnénk.

KépKép
kisfruzsi

Megpróbálom. :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Valami még mindig nem jó, mert nem jelenik meg egyből a vonalzó. :oops:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Hát nem tudom miért....

KépKép
kisfruzsi

kisfruzsi,

azért köszi.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci! miután megcsináltad a vonalzót, keress egy olyan kódot, ami [url=http: -val kezdődik, azt másold be az aláíráshoz!

ercsi_3

Nálunk 1500-1800 métere. Azt ne kérdezzétek , hogy melyik fajta fenyőnek...

ezt a fát férjecském ismerőstől vette baráti áron került 2900 Ft-ba és több mint 2 méteres... :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ercsi_3,

köszönöm szépen! Sikerült!!! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Azért volt pár ügyetlen próbálkozásom...

Nektek kell menni fogászati szűrésre?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.23 21:31-kor.

Kép
1bambi

Szia 1bambi!

Az én kisbabám is sokat mocorog, de inkább késő este, éjjel, hajnalban. Nappal csak akkor érzem, ha valamitől kifáradok. Azt olvastam, hogy kb. így lesz majd ébren amikor megszületik, mint ahogyan most mocorog. Nem tudom, hogy lehet neki "megtanítani", mikor van éjjel, vagyis mikor kéne inkább aludnia?! :wink:

Nekem a doki kb. 3 hete írta fel a magnéziumot, naponta 3x2-t szedek belőle, ezen kívül vasat 2x1-et és 1x1 magzatvédő vitamint.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bambi - Bennem már egy ideje tudatosult ez .. valahogy úgy, ahogy leírtad :D :lol: .. aztán hamar túltettem magam azon az érzésen, és mostegészen új kerekedett fölé ... 1-2 hete azt érzem/érezzük, hogy annyira szeretjük, amikor rugizik .. úgy megsimogatnánk és megölelnénk .. alig várjuk, hogy köztünk legyen .. hiszen már egyértelmű jelát adja, hogy neki is van véleménye .. ízlése .. és szokásai :) Leírhatatlan érzés - csodás :)

Én is 3*1 magneB6-ot szedek és 1 elevitet vagy gravidát. Emellett heti 2-3-szor maltofert és calcium pezsi-tabit.

Mary
- Nagyon szép lesz a fátok!! :D Még mi sem vettünk .. mi picit de csinosat szeretnénk :) Jövőre nekünk is nagy fánk lesz! :D

Emi, Kisfruzsi
- Mi mondtuk mindenkinek, hogy idén minket hanyagoljanak .. a babának van szüksége ajándékokra :)
Mi minden segítséget elfogadunk, és jól is esik! :)
A két nagyszülő páros kiveszi a részét egyenlően a készülődésben.
Én szüleim vállalták a babakocsit, páromék pedig a kiságy+pelenkázót :)
Anyósom pl. annyira jó fej .. vmelyik nap kérte telefonban, hogy ha megyünk le hozzájuk Karácsonyozni, menjünk el vele bababoltba, mert ő is szeretne ruhákat venni Alíznak :D :D :)
Én Anyum is már vett néhányat - de nem mutatja meg .. azt mondja Karácsonyi meglepetés - de az ő ízlésében bízom :D

Kisfruzsi
- Te mikor mész UH-ra? Ti szeretnétek tudni a nemét, ugye? Remélem sikerül megmutatnia magát ;)

Gumimaci - Mi sem leszünk nagyon itthon Karácsonykor, 29-én jövünk haza .. de azért pici fát állítunk :)

Kép
szösszenet

Bambi,

köszi a jó tanácsot. Én egyébként egyáltalán nem érzem fittnek magam mostanában :( Meg úgy érzem, hogy nem táplálkozom egészségesen. Szerdán reggel megyek vérvételre, ha jó eredmény jön ki, akkor én is csökkentem az adagot, de ennek kicsi a valószínűsége.

Gumimaci,

Passz... Persze az elkövetkezendő 4 hónapban még változhat a helyzet és átszokhat az éjszakai alvásra.

Kép
emi29

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.23 21:32-kor.

Kép
1bambi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: