Sziasztok Lánykák!
Végre le tudtam ülni a gép elé és nagyjából vissza is olvastam, amiket írtatok, bár jegyzetelni nincs erőm. Ma is egész nap pörögtem, mint ovis csoport a fagyizóban.
Nóczika, örülök, hogy túl vagy a nehezén, pihengess még és gyógyulgass. Millió puszi!
Plümőkém, Andikám, úgy sajnálom.

Remélem, hogy végre a jövő év a miénk lesz. Addig is pihizzetek, és küldöm a nagy-nagy ölelést Nektek.
Bocsi Lányok, hogy nem írok mindenkinek név szerint, azért mindenkit nagyon szeretek ám, ugye tudjátok.
Bécs nagyon klassz volt, bár mire kiértünk már szakadt a hó, viszont ettől még hangulatosabb volt minden. Sikerült beszerezni egy csomó ajándékot, főleg gyerekek részére vásároltunk. Aztán megnéztük a fényeket, ittunk forraltbort és puncsot, na azt jól telenyomták alkohollal, úgyhogy hamar jókedvünk és melegünk lett.

Este elmentünk vacsizni, nagyon finom és puha bécsi szeletet nyomtunk kis salátával, részemről ribizlilekvárral pluszban.
Fincsike, a gőzgombóc jóóóóóóóóóóóó!!

Éljen a gőzgombóc!
Köszi a talis képeket, ahogy elnézem őket, főleg Yami miniszoknyáját (szegény pincérfiú, biztos csorgott a nyála

), forró lehetett a hangulat.
Remélem, hogy legközelebb én is tudok menni.
Beus, köszi a sportos receptet!
Majd még írok, csak most megint rohannom kell. Smaccantás!!!