Regi
Nem is írtad, h haragban voltatok

vagy nem emléxem rá

sajnálom, de örülök, hogy rendeződnek a dolgok.
Depi mindenkor lehet, de nem feltétlenül a szülés miatt. A tél amúgy is egy kicsit depire hajlamosítóbb időszak. Hideg van, kevés a napsütés meg ilyenek. Gondolj sokat szép dolgokra, meg csak + dolgokat mondogass magadnak és rendbe jössz. (de télleg semmi negatívoskodás, mindennek keresd a jó oldalát) Hidd el ezeken én is átmentem párszor még baba előtt és ez a módszer bejött

sok sikert hozzá
Ja amúgy a menszeszről jut eszembe, nem is írtam, h Lilla 3. hónapos hófordulójára én a menszeszt kaptam ajándékba, hát annyira nem örültem neki. 2 napig tiszta HP voltam

Ezek szerint én is sajna abba az 5%-ba tartozom, aki intenzív szoptatás mellett peteérlel. Vagy lehet, h nem sajnos
ÉÉÉs anyós: már kiment belőlem a mérgesség úgyhogy csak kis rinya lesz
Szval anyósommal én tök jól megvoltam, amíg apósom meg nem halt, tavaly októberben. Az elején még minden ok volt aztán egy hónap múlva elkezdődött a szekálás. Miért nem jöttök, miért nem hívtok ez így nem jó ez úúgy nem jó. Tavaly karácsonykor jól elcseszte a karácsonyunkat, mert odamentünk és elkezdett veszekedni velünk, hogy miért csak most jöttünk meg ehhez hasonlók. Mostanában állandóan kapjuk a hideg zuhanyt, de kb úgy néz ki szinte semmi nem jó, amit mi csinálunk. Valahol megértem, h rossz magányosnak lenni, csak az a baj, h azzal amit csinál csak azt éri el, h majd nem lesz kedvünk hozzá menni, meg vele lenni, mert totál nem figyel ránk. Beszélsz hozzá valamiről és ő elkezd másról beszélni.
Szval ezek az előzmények. Tegnap ő vigyázott Lillára pár órára, mert férjemmel egy rendezvényre mentünk és hát nem nyugodt szívvel mentem el.
Mert csodálkozom azon, h nem evidens egy 50 év feletti hölgynek, hogy ha a szemetesből kiveszem a zsákot, akkor először is nem az edényekre mosom rá a kuka peremét, másodszor pedig kezet mosok mielőtt a gyerek játékait és a gyerkőcöt kezdem el fogdosni. Persze én tiszta ideg lettem, de tök hülyén éreztem magam, h rá kellene szólni. Még szerencse, h férjem kihúzott a csávából és rászólt. Csak szerintem ez annyira gááááz. A másik, h cigizik és az sem egyértelmű, hogy ha már nem képes leszokni mosson kezet utána. Persze végig azt mondta, h ne aggódjak megoldja a helyzetet...hááát az ok csak........
Na mind1. Úgy mentünk el, h bízok a LÁNYOMBAN

h. nem hagyja magát és éktelen üvöltésbe kezd, ha neki nem tetszik valami és legfeljebb szegény jól kisírja magát, de a nagyanyja kénytelen lesz megtalálni az okot.
Ja igen és még azt akartam írni, h nem igaz csajok, h két percig nem bírja békén hagyni a gyereket. Állandóan üngyülü büngyülüzik neki....ááááá..pihiszékesek tudjátok van az a majmocska, na azt tegnap vagy 50x egymás után felhúzta...kb azt éreztem, h mingyáááá kivágom a pics@ba azt a majmot
Na jóvan

húúúú ez jól esett.

Most nekem is jönnek a post it ek a tükör mellé karácsonyig (akkor ugye jön hozzánk, mert sajnálom azéééé hogy egyedül van), hogy nem akar nekünk rosszat csak ilyen a természete (mellesleg kolerikus melankólikus, ha valaki hallott már személyiség típusokról

)
És HURÁÁÁ nekem is szabin van a férjem egész januárig

csak egy napot megy dolgozni 22.-én
Szval lehet ritkábban jövök, de szerintem mindenki más is
Jó karácsonyi készülődést mindenkinek
Puszi