Bessy
Irigyellek a hó miatt..itt szinte semmi sem esett..pedig egész nap vártam:(
Vicuska
Milyen lett a hajad?Már nagyon kiváncsi vagyok rája..
Ani
A derékfájás nekem is keményen van már az elejétől...állítóalg van akinek a dereka fáj nagyon,van akinek a hasa..(nekem mindkettő)..ez a babó miatt van ahogy nő a méhed és egyre inkább nehezedik...majd nyilalni is fog a pocid az meg az izmok nyúlása miatt van...de nem akarok én itt okoskodni csak én is rögtön megkérdeztem a dokit amikor fájdogálni kezdett...a masszázs jó rá akár a apát is megkérheted hogy simogassa nyomkodja picit..nekem segíteni szokott..
Tand
Jó hogy jössz és itt vagy..örülünk neked nagyon!
Nati
Köszönöm a bókot
Jó kis finomakat ettél..
Vikike
Minden okés?Jobban vagytok már?
Judy
Jobbulást nektek!Vigyázz magatokra!
Andesz
Én is grat a picur súlyához,látszik hogy jó kis tejcsit kap:)Név ügyben még nem sikerült dönteni..nem egyszerű..
Próbálok vigyázni a cukorral de marha nehéz...főleg hogy majd meghalok egy szelet csokiért..én most 9kilónál tartok azt mondta a védőnő hogy az sok...(szerintem pedig nem is..egy csomó sztár 30kilókat hízik)
Szilvi
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez tuti hogy Titababó mocorgott..
Márti
Örülök hogy minden rendben veletek,a súly miatt ne aggódj max. a cukor miatt de szerintem emiatt sem kell neked...hogy hogy maradtok?Lemaradtam valamről?
Az ultrahangot sajnálom hogy nem jött össze..miért nem a Csnk-ba jártok amúgy?4d-re itt Székesfehérváron csak egy helyre lehet menni nekem Schwarzi adta meg a számot de van honlapjuk is..állítólag Dunaújvárosban jobb a !d mert 40perces a felvétel és nyomtatnak ki képet is hozzá...itt csak cd-t kapsz...
http://www.ddgroup.hu/html/meddoseg.html
Cím: 8000, Székesfehérvár, Sziget u. 4.
Tel.: 00 36-20/242-10-35
Kata
Én is gratula az 5höz!!Már tényleg nincs sok hátra és végre pihizhetsz!
Alexa
Nem csodálom ha minden kolléganőd odavolt Martinkáért!:)
Gabi
Veletek is minden okés?Együtt karácsonyoztok Andeszékkal?
Velünk minden okés,bár ma hazajött a párom mondta hogy xarul van,megmértem a lázát és 38.5...szuper..lerohantam coldrexért meg mindenféléért most azon aggódik nehogy mi is elkapjuk..
Tegnap olyan rossul voltam 15percig alig kaptam levegőt..a pockom is akkorát nőtt hogy semmi sem jön már rám...de sebaj!
A picurka azt csinálja velem ha oldalt fekszem először óvatosan kocogtatja az oldalam és ha nem moccanok meg jókat odarúg...és egyik oldalon sem tudok 15percnél tovább feküdni..háton meg már nagyon nehéz..de jókat mosolygok rajta..sose legyen nagyobb bajom
Szép havas hétvégét mindenkinek!Pusssz

.
.