Sziasztok!
Visszatértem rídonliba, na nem direkt, csak a technika ördöge miatt... Tegnap írtam egy hosszút, elszállt. Este meg végigrídonliztam mindent, Apa meg föltett vmi linuxos dolgot a gépre, amivel nem tudtam belépni. (Kértem,h csinélja meg, de mire visszaengedett volna a géphez, már éjjel volt és aludtam...

)
A buli miatt én is irígy vagyok, mint Tinu

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni, annyian voltatok, akivel még nem is találkoztam!
Sütés elmaradásán én is jót röhögtem!
Képek szuperek, minden gyerek gyönyörű!!!!!!!!!
Zsan, ez a rosszullét nem semmi! Szegény kis Borisz, nagyon aranyos, ahogy segíteni próbált! Neetnek igaza van, fogd föl jelként, azért ez tényleg eléhg komolynak tűnik! Sztem menj el egy orvoshoz!
Ancsi,. terítő Lencsi nagyon édes!
Gabi, cukor

hurrá, pocak meg szééép (énisakaroookilyetmegint!!)
Leni csatlakozom: P is úgy sírt,h LE-E-E-E, még szaggatta is
És volt szívhang leesés sokszor, meg hosszú vajúdás (szülésznő már császárt emlegetett, de a dokim "megmentett" az uralkodótól), meg rátekeredett köldökzsinór, ami mindig visszahúzta.... elég lila is volt, az apgarja meg 7/9 volt csak... De valszeg szerencsés volt, mert a mozgásfejlődése példás. Remélem később sem lesz tanulási nehézsége, vagy vmi ilyesmi.
Szuper, hogy rátaláltaok erre a Juditra, aki átlátja az egész fejlesztős dolgot! ÉS az a legszuperebb, hoyg azt mondta, hogy ki fogjátok kalapálni Igit! Csak kitartás és sok+++++++++++++++!
Curse, Anyós h&m-ben vett Bnek egy szép kis ruhát, az árkádban (csak néztem, kis falat ruciért 4ezer ftt kérnek!), sötét szövet, és egy halvány rózsaszín szalag+masni van rajta, ünnepi de nem habosbabos. 2 napja a Camponában nem volt ilyen, de azt a kínaisat láttam és sztem nagyon széép!(Majdnem elcsábultam, de meggyőztem magam,h most kapott B ünneplőset, nem igazán kell még 1.) Meg volt egy bársonyos, szintén masnis bordóban és rozsaszínben, az nem volt annyira szép, de csúnya sem.