Gurgi, ez rettenetes! Nem csodálom, hogy sírtál!
Egcsi! Bence mindig vigyorog? Annyira édes, múltkor az a fürdetős, most meg ez. Olyan elégedett a kis képe, meg kell zabálni!
Uxi, ez nagyon jó hír! Gratulálok!
Amúgy nekünk is szuper éjszakánk volt, csak kétszer szopott, és fél hatig aludt!

Pedig épp elszántam magam, hogy megnevelem, és ezentől cici helyett ringatást kap, hogy
leszoktassam az óránkénti szopásról. De az altatással is ugyanez volt, próbálkozhattunk, hogy ne csak karban, ringatva aludjon el, hanem a kiságyban, hiába dajkáltuk ott, nem volt hajlandó. Aztán vagy egy hónapja úgy döntött, hogy ő már nagyfiú, és el tud aludni egyedül, és azóta az esetek felében egyedül alszik el, a másik felében kicsit ringatni kell, vagy az esti szopiba belaszik, de a korábbi nagy üvöltéseknek teljesen vége. Szerintem itt is az lesz: egyszercsak beleun az éjszakai bulikba. Remélem, minél hamarabb, mert a hétvége és ez a hét egész a ma éjszakáig kriminális volt.
Tücsi, Kiskakasról kérünk képet!!!!!
Tali ügyben sajnos szerintem nekem már csak január lesz jó, mert most már nagyon közel a karácsony, rengeteg a teendő, és szerdától Apu is itthon lesz szabin!!!

Amúgy nem tudom, honnan szedte ANyuka azt a darált kekszes, tejes dolgot. Azt mondta, a védőnővel meg a dokival döntöttek a korai hozzátáplálásról, hogy ennyire elapadt a teje, de csodálkoznék, ha ők javasoltál volna ezt a menüt. Mindenesetre örülök, hogy nem a körzeti dokimat választottam, mert akkor nekem is ez a doki lenne...