lányok,
megpróbálok rövid lenni

bár ez úgysem fog menni...
kb olyan érzéseim vannak ezzel kapcs, mint Lindinek volt Barni születésével. Na, meg még olyanabbak...
tehát:
Igitől benyaltam a h&f-t. Tegnap előtt éjjel nagyon sokat rókáztam, a végén már friss vért. Ettől még nem ijedtem meg annyira, mert abbamaradt róka után.
Aztán reggel megint éreztem,h jön a róka, de én nagyon nem akartam, mert ez a róka az a nagyon rosszfajta. Mikor ott feküdtem a budi felett, eszembe jutott, mit mondott Ancsi a savat ivott emberek nem-meghánytatásáról, és akkor én is teljesen átéreztem,h miért NEM szabad...mindenemet marta...
és azt éreztem,h a nagyon hideg vizet kivánom, de nem mertem inni (meg éjjel sem nagyon tudtam, mert vagy aludtam, vagy róka, vagy szoptattam-és ilyenkor ittam kicsit) szóval, folyattam a vizet a kezemre, és aztán levegőt akartam, igy bejöttem a szobába, és kinyitottam az ablakot.
Na, ekkor kezdődött a kéz zsibbadás, szóltam is a Levinek,h tök fura, de zsibbad a kezem, aztán egyre erősebb lett, aztán már a lábamban is éreztem. Majd elkezdett erősen begörcsölni a kezem, a végére úgy nézett ki, h az ujjaim totál lefele/befele, majd a csuklóm is befordult, végül már a könyökömet sem tudtam kinyújtani, és ez a lábamban is. Ekkor kértem a Levit, h hivja már fel az apukáját, de még olyan korán volt,h ki volt kapcsolva. De addigra már éreztem,h zsibbad a nyelvem, nem tudtam rendesen beszélni, és a szám is kezdett begörcsölni.
Akkor kértem L-t, h hivja már a mentőket, mert még a végén megfulladok, de ő nem nagyon akarta őket zavarni, de aztán már elég rosszul nézhettem ki, mert hivta. És akkor már nem féltem annyira, de nagyon fura érzés volt, h nem én irányitom a testem, hanem a testem engem, és és és...persze eközben minden gyermekem ott, Borisz már hozott nekem egy csokimikulást is kinjában (őt sajnáltam a legjobban, a többi még nem igazán fogta fel...) olyan furi volt,h totál képben voltam, de a testem nem engedett.
és akkor kiérkeztek a mentősök, de addigra már végigfutott az agyamon, h lehet, h a vérnyomásom esett le, mert akkor szokott igy zsibbadni a kezem, és kértem a Levit, h húzzon már le az ágyról,h lelógjon a fejem, meg emelje fel a lábam...és mire kiért a mentő, már kezdtem is jobban lenni, bár kezet még elég furán fogtam a mentős hölggyel...
és akkor ekg, meg minden, és mondták, h Lászlóba tudnak bevinni, de én oda nem mertem bemenni, és aztán már egyre jobban lettem, és mondták, h akkor okés, hivjam fel a dokimat, de én végül is inkább a gyerekdokit hivattam fel...
és hát most itt...
a mentős hölgy szerint a kapkodó levegővételtől lett ez, és többször is ejnyézett, h miért kapkodom a levegőt, pedig nem is...
szóval ez volt, és nem tudom mitől volt és miért...
és ma még délelőtt kicsit kómás voltam, a hang és a kép kb 1 mp volt mögöttem, de du-ra már jobban kellett lennem, mert Levin volt a sor, most ő beteg, igy én voltam boltban meg oviban is...
és most már olyan 96%-os vagyok, picit fáj a fejem, de semmi különös...
és ma du már olyan HÜLYE érzésem volt, h szegény mentősöket tök felesleges hivtuk ki, pedig mesélték,h milyen mostoha körülmények között dolgoznak, és mégsem voltak bunkók velem, pedig hajnal volt, meg minden, szóval, olyan hálás vagyok nekik, és nem is tudom...jobban meg kéne becsülni őket...na, szal, totál lelkiismeret furdalásom van, h az én kis hülyeségem miatt esetleg nem tudtak kimenni vkihez, aki meg tényleg bajban volt.
Mesélték, h 4 kocsijuk van, de csak 2 van szolgálatban, és nem az ő hibájukból...meg ilyesmik...
hát ennyi...(mégiscsak az orvosira kellett volna mennem...

)
Vot,
most olvasom, h Isti beteg???

remélem bogyók használnak...
Leni,
ti meg ügyesek vagytok, h ilyen gyorsan elkezdtétek a fejlesztést!!!!