Sziasztok!
Megint vagy két oldal, ha nem több... te jó ég....
A D-vitaminhoz annyit, hogy ez nekem baromi új dolog, hogy kismamának felirják, én már kétszer voltam, de egyszersem irt a dokim, pedig kettő volt abból is

és még terhesvitamint sem szedtem a fiúkkal, és meg sem kérdezték szedek-e..... most sem irt a doki, és most sem szedek semmit csak a magneb6-ot a sokat keményedő pocakra.....
az biztos, hogy a babának a születése után felirja a gyerekdoki és adni kell páréves koráig (változó) és ahogy Mamacka irja, nagyon kell vigyázni az adagolásával, mert veszélyes lehet túladagolni. Nekünk Atissal volt is gyomormosásunk emiatt.
Barnus születése után először mozdultam ki itthonról, Barnira barátnőmék, Atisra exem unokatesója vigyázott. Elaludt a srác Atis mellett, az meg odavitte a kissámlit a konyhába, feloltotta a villanyt és felmászott a szekrényhez kivenni amit elér. Elérte a Vigantolos üveget is. Meg is itta a felét.... hazaértünk, észrevettem szerencsére és furi, hogy rögtön a konyhában néztem szét - az anyai megérzés

- és ott diszelgett a félig kiivott üvegcse. Rögtön telefon- toxikológia- gyomormosás, 12 órás megfigyelés.... jó kis menet volt!
Tini-kismamira énis kiváncsi lennék, mi a története, de nem jelentkezik, ahogy elnézem..... háát, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz és én sem vagyok álszent, de 18 éves voltam.....
Persze, változik a világ, meg mindenkinek más a hozzáállása és gondolkodása, de az biztos, hogy 18 éves kora betöltésééig mást jelölnek ki gyámnak, mert ő nem lehet hivatalosan az anyukája, mivel kiskorú. Kiváncsi lennék, a nagymama mit szól az unokához. Nem bántásból, dehogyis.... csak azért érdekel, mert nekem még most, 30 évesen is megkérdőjelezték a döntésemet, hogy babát várunk, pedig már nem is az első!
Ja, mindenkinek - bocsi, hogy igy ömlesztve - gratula az uh-hoz, édik a bébik

de milyen édik lesznek, amikor már élőben látjuk őket!